Cechovní pozemek
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- macok0072
- Lv.14
- Dal poděkování: 62 poděkování
- Dostal poděkování: 56 poděkování
Re: Cechovní pozemek
MostEvilku, ty, kterej tvrdíš žes dal za jedno HG celej lvl ze 147 na 148 tady někoho poučuj.
A máme to potvrzený, takže když nic nevíš, tak nic nepiš. Tvoje komentáře a příspěvky do diskuse jsou logický asi jako sáňky v létě.
Abych řekl něco k tématu...
Pronájem cech. pozemku na nějakou dobu se mi nezdá dobrý nápad.
Vybudování pozemku něco stojí, postavení oltáře, pece atd. také něco stojí, úprava pozemku (kameny, stromy) taky něco stojí + samozřejmě to stojí i drahocený čas.
Stále mi nejde do hlavy, proč cechy, které přes rok nejsou aktivní, nejsou regulovány.
A máme to potvrzený, takže když nic nevíš, tak nic nepiš. Tvoje komentáře a příspěvky do diskuse jsou logický asi jako sáňky v létě.
Abych řekl něco k tématu...
Pronájem cech. pozemku na nějakou dobu se mi nezdá dobrý nápad.
Vybudování pozemku něco stojí, postavení oltáře, pece atd. také něco stojí, úprava pozemku (kameny, stromy) taky něco stojí + samozřejmě to stojí i drahocený čas.
Stále mi nejde do hlavy, proč cechy, které přes rok nejsou aktivní, nejsou regulovány.
![]() | xElGorgy | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
archer | BornToFight | 110 | 4 | x | x | x | průběh |
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
No tak smůla by to byla,kdyby se tím sám majitel nechválil a nechápu a ani se nedivím,že se ti nelíbí tohle téma,ty máš problém se vším rozumným co by se mělo změnit:)
A mě osobně by nevadilo platit nájem,není problém na nájem vydělat a investovat do něj od toho je snad vůdce,aby cech podporoval a nechával ho růst.
A mě osobně by nevadilo platit nájem,není problém na nájem vydělat a investovat do něj od toho je snad vůdce,aby cech podporoval a nechával ho růst.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- macok0072
- Lv.14
- Dal poděkování: 62 poděkování
- Dostal poděkování: 56 poděkování
Dobře, takže vezmu v potaz tvoji tuhle větu.
Chlubil ses rychlím expem v HG jelikož si byl majitelem postavy co ten exp ze 147 na 148 provedl.
Jenže jak Ty sám píšeš, když si mi to napsal jen ty, tak to nemůžu brát vážně a ani jako důkaz, protože to nenapsalo GM?
Je to totiž uplně stejný případ. - Tys něco řekl, ale nepotvrdil to GM, takže ti nemusím věřit (což teda ti nevěří nikdo ale detail)
Hráčka se chlubí 5-ti pozemkama, z čehož ty pozemky jdou zjistit díky jménům cechů, ale jak říkáš, nemáme tomu věřit, když to neřeklo GM.
Přesně takhle totiž působí Tvůj verdikt na Naše připomínky.
Začínáš si mírně (kecám, docela hodně) protiřečit.
Chlubil ses rychlím expem v HG jelikož si byl majitelem postavy co ten exp ze 147 na 148 provedl.
Jenže jak Ty sám píšeš, když si mi to napsal jen ty, tak to nemůžu brát vážně a ani jako důkaz, protože to nenapsalo GM?
Je to totiž uplně stejný případ. - Tys něco řekl, ale nepotvrdil to GM, takže ti nemusím věřit (což teda ti nevěří nikdo ale detail)
Hráčka se chlubí 5-ti pozemkama, z čehož ty pozemky jdou zjistit díky jménům cechů, ale jak říkáš, nemáme tomu věřit, když to neřeklo GM.
Přesně takhle totiž působí Tvůj verdikt na Naše připomínky.
Začínáš si mírně (kecám, docela hodně) protiřečit.
![]() | xElGorgy | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
archer | BornToFight | 110 | 4 | x | x | x | průběh |
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Akorát že expení a majetek cechů je tak trošku něco jiného,ale princip je stejnej
tlestkám ti jak jsi nademnou genialně vyzrál,vážně kvalita tvého myšlené mě udivuje,kdyby jsi ten mozek použival i ve chvilích kdy to je potřeba 
Edit: Udělen warn za urážky.
/Avery

Edit: Udělen warn za urážky.
/Avery
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
No tak ty ho nepoužíváš nikdy a tady se řeší jestli se něco bude dít z pozemky a pokud nemáš nějaký rozumný nápad tak sem nepiš.Píšeš dokola jen to samé,ale žádný kloudný nápad od tebe jsem tu neviděla.
Edit: Warn za urážky.
/Avery
Edit: Warn za urážky.
/Avery
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- Krkovička
- Lv.19
- Dal poděkování: 635 poděkování
- Dostal poděkování: 210 poděkování
Zdravicko nema cenu tady dale spamovat tady mam konkretni odpoved na cechovni pozemky od moderatora p.Sripta :
Odesláno: úte 29. zář 2015 2:49:29
Od: Script
Příjemce: Krkovička
Dobrý den,
mohu říct jen tolik, že se tímto tématem zabýváme. Téma sleduje LGM a až uzná za vhodné, tak se k němu vyjádří.
Odesláno: úte 29. zář 2015 2:49:29
Od: Script
Příjemce: Krkovička
Dobrý den,
mohu říct jen tolik, že se tímto tématem zabýváme. Téma sleduje LGM a až uzná za vhodné, tak se k němu vyjádří.
Naposledy upravil(a) Krkovička dne sob 03. říj 2015 6:40:37, celkem upraveno 1 x.
TICOCHI Healer 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harafena Dýka 150
Bio 110,Karma P,Herbo P+3xP
SimiHoney WP 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harapes Drak 150
Bio 110,Karma P
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harafena Dýka 150
Bio 110,Karma P,Herbo P+3xP
SimiHoney WP 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harapes Drak 150
Bio 110,Karma P
-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Koukám, že místo rozumné diskuze, tu opět vznikla "žabomyší" vojna.
Jen čekám, kdy moderátorům fóra dojde trpělivost a tohle téma, stejně jako mnoho jiných, zavřou pro přílišný spam a uhýbání od tématu.
Edit: 29.9.2015 - promazán spam a offtopic
Zool
Jen čekám, kdy moderátorům fóra dojde trpělivost a tohle téma, stejně jako mnoho jiných, zavřou pro přílišný spam a uhýbání od tématu.
Edit: 29.9.2015 - promazán spam a offtopic
Zool
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
- Tawajko
- Lv.2
- Dal poděkování: 2 poděkování
Mno, tak pokud jde o mě...
Má mínka je taková, že by se aktivita hráčů v cechu neměla posuzovat ani jedním způsobem, ale dobrým nápadem je podle mě ten měsíční poplatek.
Zajímalo by mě, jestli by stále mělo tolik neaktivních cechů pozemek...
V případě že ani tohle nezabere pak navrhuji rovnou smazání cechu, pakliže se vůdce a více jak 4 jeho členové nepřihlásí po dobu... tří měsíců? OwO Pak by samozřejmě přišli i o pozemek.
Zároveň nechápu proč odsuzujete smíšené cechy (PvP & PvM) takových cechů je spousta a myslím si že přijít o cechovní pozemek jen kvůli tomu, že ne všichni hráči se účastní válek říší, nebo že se jich účastní málo, by jim zbytečně bránilo v rozvoji. ˇ^ˇ To už mi připadá hamižné... takové způsoby.
A nemyslete si, cech nemám a teprv si jej plánuji založit... Možná :'D a rád bych měl i cechovní pozemek, rozhodně ne však za každou cenu, přes mrtvoly nejdu...
Vím, že teď hodně z vás bude proti mě ale ukamenovat za nic mě nemůžete, takhle veřejně se to nesluší! X'D
Má mínka je taková, že by se aktivita hráčů v cechu neměla posuzovat ani jedním způsobem, ale dobrým nápadem je podle mě ten měsíční poplatek.
Zajímalo by mě, jestli by stále mělo tolik neaktivních cechů pozemek...
V případě že ani tohle nezabere pak navrhuji rovnou smazání cechu, pakliže se vůdce a více jak 4 jeho členové nepřihlásí po dobu... tří měsíců? OwO Pak by samozřejmě přišli i o pozemek.
Zároveň nechápu proč odsuzujete smíšené cechy (PvP & PvM) takových cechů je spousta a myslím si že přijít o cechovní pozemek jen kvůli tomu, že ne všichni hráči se účastní válek říší, nebo že se jich účastní málo, by jim zbytečně bránilo v rozvoji. ˇ^ˇ To už mi připadá hamižné... takové způsoby.
A nemyslete si, cech nemám a teprv si jej plánuji založit... Možná :'D a rád bych měl i cechovní pozemek, rozhodně ne však za každou cenu, přes mrtvoly nejdu...
Vím, že teď hodně z vás bude proti mě ale ukamenovat za nic mě nemůžete, takhle veřejně se to nesluší! X'D
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
A já po pravdě vůbec nechápu proč by někdo nemohl mít více pozemků a zároveň proč by to mělo být vázáno na nějaké další podmínky než jsou teď? Ti lidé si ty pozemky koupili za A že byly volné, za B že je odkoupili od jiných cechů, hráčů. Měli jste nebo máte naprosto stejné šance na získání pozemku jako ten co jich má třeba 5. Ale někdo je líný, nebo se o to nezajímá, nebo se nepoptá a pak si tu vynucuje pozemky bez úsilí na jiných. Proč by vám měl někdo dávat pozemek, který si poctivě zakoupil, zaplatil budovy, pozemek byl volný? Nějak vůbec toto téma nechápu. Dále by mě zajímalo, jestli na Ekuře existuje cech, který má více jak 50 aktivních lidí, ne postav, ale lidí. Na dropery můžete mít druhý, třetí, patnáctý cech.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- Malchus
- Lv.21
- Dal poděkování: 94 poděkování
- Dostal poděkování: 381 poděkování
Kdyby byl počet pozemků neomezený, tak ať má každý pozemků kolik chce. Ale jestliže je jejich počet omezený a koupit pozemek je téměř nemožné, je jasné, že bude lidem vadit když někdo vlastní víc pozemků, nebo když je vlastní cechy, které člověk zná právě jen jako majitele pozemku, protože x-let o nich neslyšel a jejich členy neviděl.Cepino píše:A já po pravdě vůbec nechápu proč by někdo nemohl mít více pozemků a zároveň proč by to mělo být vázáno na nějaké další podmínky než jsou teď? Ti lidé si ty pozemky koupili za A že byly volné, za B že je odkoupili od jiných cechů, hráčů. Měli jste nebo máte naprosto stejné šance na získání pozemku jako ten co jich má třeba 5. Ale někdo je líný, nebo se o to nezajímá, nebo se nepoptá a pak si tu vynucuje pozemky bez úsilí na jiných. Proč by vám měl někdo dávat pozemek, který si poctivě zakoupil, zaplatil budovy, pozemek byl volný? Nějak vůbec toto téma nechápu. Dále by mě zajímalo, jestli na Ekuře existuje cech, který má více jak 50 aktivních lidí, ne postav, ale lidí. Na dropery můžete mít druhý, třetí, patnáctý cech.
Nájem by tohle řešil - cech s neaktivními postavami by jednou vyčerpal yangy na udržení pozemku. Majitel více pozemků by si rozmyslel, jestli se mu vyplatí vlastit více pozemků.
Kdyby byla nájem (i samotná cena) rozdílný podle umístění pozemku, každý cech by měl nejspíš i pozemek jaký si zaslouží. Prostě buď na to cech má, aby vlastil nejlepší flek ve městě, nebo se spokojí s něčím horším, co mu bude poskytovat stejnou službu, jen to nebude tak dobře vidět.
Což další věc, o které píše Chyumgo:
K čemu je dnes cechu pozemek ? Naprosto k ničemu, jen to vypadá dobře, když cech pozemek vlastní. Alchymisté jsou spíš služba veřejnosti, skutečně dobré věci u cechovních platnéřů a klenotníků nikdo kovatnebude a navýšení členů cechu je nejspíš zbytečné, protože tolik lidí (ne postav) v cechu nikdo nemá.Chyumgo píše:Když je celý systém cechů špatný, tak nemůžete měnit systém pozemků. Prostě by se mělo udělat téma (až tým určí že je čas udělat rework cechů), tam by hráči napsali co jim vadí, co by zlepšili apod. a od toho by se pak odvíjelo dál.

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
TomasFoxx « ned 8:41 am »

@
Hakan « sob 10:23 am »

@
TomasFoxx « sob 10:21 am »

@
Mionix « pát 7:34 am »

@
Borda91 « čtv 3:09 pm »

@
Borda91 « čtv 2:21 pm »