Nový systém točení bonusů

Archív návrhů, které byly buď uzavřeny, nebo zrealizovány.

Jaký je váš názor?

Ano! :up:
112
90%
Ano, ale s nějakými změnami. :whistle:
4
3%
Ne! :down:
9
7%

Celkem hlasů: 125

Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2969 poděkování
Dostal poděkování: 1179 poděkování

Příspěvek od Chyu » sob 17. říj 2015 15:47:57

K čemu by to bylo? Proč to měnit?
Současný systém měnění bonusů má řadu problémů. Malé rozlišení obrazovky, omylné přetočení manipulací tzv. točky, nekomfortní způsob.
Současný systém by se nacházel v malé tabulce (obrázek níže), takže by nebránila v točení na malých rozlišeních, funkce přetahování toček na předměty by se zrušila a mačkání tlačítka je opravdu lepší než to co to je teď.

Kde by to bylo?
Nejvhodnější možnost která mě napadá, je umístit to na taskbar mezi inventář a zprávy.

Jak by to fungovalo?
Jednoduše. Předmět, který chcete točit, by se vložil do určených políček v tabulce, tím by se daný předmět v inventáři zablokoval proti jakémukoliv manipulování, dokud by byla tabulka otevřená. Podle zvolení toho co chcete točit za bonusy byste přetáhli točky do taky již připraveného políčka, kde by se jich vlezlo najednou třeba 10.000 kusů. Pak by jen stačilo klikat na tlačítko "Změnit".
Obrázek:
Obrázek
Jak dlouhá bude odezva mezi kliknutím a načtením textu na obrazovce? Nebude to dlouho trvat? Nyní je to hned!
Ano, po konzultaci s členem týmu mohu říct, že by se nic nezměnilo a vše by bylo stejně rychlé.

Krkovička
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 635 poděkování
Dostal poděkování: 210 poděkování

Re: Nový systém točení bonusů

Příspěvek od Krkovička » ned 25. říj 2015 6:57:07

Ahoj :hello:
Mam takovej napad :idea: vypada to ze automaticke toceni bonu mi asi neprojde tak se lidi dale budou muset tejrat u toceni postaru , kazdopadne tvuj navrh je super a kapinku to vse ulehci jinde uz to pry taky maji takze to pravdepodovne projde ,nicmene me napadla jedna vec ,nedalo by se tam nastvit/zasktnout ze tam chci 15mec,15dyka,15obouruc a jen mackat a treba se divat na tv a kdyz by to padlo tak se to zastavi ,usetrily by se tak oci a zamezilo by se tak nezadoucimu pretoceni.No a kdo by chtel podradnejsi bony tak by nenastavoval nic a sledoval si to sam,je to realizovatelne?
Preji pekny den :hello:
TICOCHI Healer 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harafena Dýka 150
Bio 110,Karma P,Herbo P+3xP
SimiHoney WP 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harapes Drak 150
Bio 110,Karma P

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » ned 25. říj 2015 8:52:32

TICOCHI - ty to stále tlačíš k nějaké automatizaci na točení. Chceš točit a chceš nějaké super bonusy? Tak na to koukej, né že budeš koukat na televizi nebo vařit a počkáš si až ti to tam padne. Ne opravdu to není o bolení očí, je to jen o lenosti. Pokud tě točení bonusů nebaví, tak si hotovu věc kup na tržce. Je to o principu, zavede se první automatická věc a následně se zavede automatický dochlastávací elík a další nesmysly. My jen zapnem postavu, naklikáme úkol a jdeme pryč a necháme hru ať to udělá za nás.

Jinak Chyův nápad podporuji.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Krkovička
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 635 poděkování
Dostal poděkování: 210 poděkování

Příspěvek od Krkovička » ned 25. říj 2015 10:05:33

Cepino píše:TICOCHI - ty to stále tlačíš k nějaké automatizaci na točení. Chceš točit a chceš nějaké super bonusy? Tak na to koukej, né že budeš koukat na televizi nebo vařit a počkáš si až ti to tam padne. Ne opravdu to není o bolení očí, je to jen o lenosti. Pokud tě točení bonusů nebaví, tak si hotovu věc kup na tržce. Je to o principu, zavede se první automatická věc a následně se zavede automatický dochlastávací elík a další nesmysly. My jen zapnem postavu, naklikáme úkol a jdeme pryč a necháme hru ať to udělá za nás.

Jinak Chyův nápad podporuji.
Ty prekrucujes co pisu a to neni pekne.
Cepino ty si nato klidne koukej to je mi jedno kdyz te to bavi ja navrhuju moznost nastaveni na cem se to ma zastavit a klikat se bude stejne ,jen jeste navrhnu malinkatej zlepsovacek a to ze neklikat mysi ale na klavesnici tim padem se muzou zapojit obe ruce , takze kdyz budeme nadale klikat tak to neni zas az takova utomatika ze :?: :!: Porad u toho clovek bude muset sedet a sem tam mrknout na vysledek :!:
TICOCHI Healer 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harafena Dýka 150
Bio 110,Karma P,Herbo P+3xP
SimiHoney WP 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harapes Drak 150
Bio 110,Karma P

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » ned 25. říj 2015 14:05:51

Krkovička píše:Ahoj :hello:
Mam takovej napad :idea: vypada to ze automaticke toceni bonu mi asi neprojde tak se lidi dale budou muset tejrat u toceni postaru , kazdopadne tvuj navrh je super a kapinku to vse ulehci jinde uz to pry taky maji takze to pravdepodovne projde ,nicmene me napadla jedna vec ,nedalo by se tam nastvit/zasktnout ze tam chci 15mec,15dyka,15obouruc a jen mackat a treba se divat na tv a kdyz by to padlo tak se to zastavi ,usetrily by se tak oci a zamezilo by se tak nezadoucimu pretoceni.No a kdo by chtel podradnejsi bony tak by nenastavoval nic a sledoval si to sam,je to realizovatelne?
Preji pekny den :hello:

Ty tu chceš,v podstatě jen další klikaní,něco jak zahradka,akorát že v kratším intervale,dále chceš aby jsi si tam mohl navolit, co chceš natočit a jen klikat,ale i když to natočíš,a budeš furt klikat dál,přetočí se to,podle mě chyumgův nápad,je dostačující,za mě rozhodně Ano.
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

OrangEE
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 41 poděkování
Dostal poděkování: 56 poděkování

Příspěvek od OrangEE » ned 25. říj 2015 17:39:10

Alebo by som tam dal nejaké okienko ešte kde by si napísal aké bonusy by si chcel natočiť a keď ti nejaký bonus padne tak ti ho zvýrazní.. poprípadne nočného točenie (zaspávania) by bola lepšia šanca že nepretočíš niečo čo si chcel natočiť.. Napr. okienko plácnem blbosť.. že PLÁNOVANÉ bonusy a do toho okienka si zadáš napr. 15meč,15 dýky,15 obojruč.. a keď ti padne pri točení pr. 15meč,15dýka tak ti to zvýrazni nejakou farbou alebo podčiarknuté hocičo.. len aby si neprispal a nepretočil keď ti padne tých 3x15 a zistíš že posledné 15 neboli vejíre ale dýky :-D

k téme PRO :up:

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » úte 27. říj 2015 8:15:07

Já jsem to pochopil naprosto správně. Chyův nápad zachovává starý systém, jen ten se přenese do nového okna pro lepší přehlednost. Zatímco tvůj nápad je, že si naklikáš tebou požadovanou kombinaci bonusů a pak jen aniž bys na to koukal, mlátíš do klávesnice a ono se to samo na požadovaných bonusech zastaví. To může každý říct svému dítěti, aby mlátil do mezerníku do aleluja ona ho hra zastaví sama a já budu v klidu koukat na TV. Krom toho, že ti to točí samo, je to jen maličko upravený tvůj návrh na automatické točení, proti kterému jsem byl.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Mithra
Čestný člen
Čestný člen
Dal poděkování: 99 poděkování
Dostal poděkování: 1047 poděkování

Příspěvek od Mithra » úte 27. říj 2015 10:41:40

Návrh v původní autorově podobě určitě ANO.
Jakékoliv další usnadňování JPMM.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl

cleo
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 346 poděkování
Dostal poděkování: 280 poděkování

Příspěvek od cleo » úte 27. říj 2015 12:32:02

Za mě rozhodně ano, aspoň by nedocházelo k přehození věci třeba na postavu a následnému přetočení bonů v kvalitně natočených věcech :) Super nápad Chyumgo.
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)

qSTRoNgMANp
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 440 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qSTRoNgMANp » stř 18. lis 2015 15:33:54

Určitě PRO !, nějak jsem si nevšiml, že to tu je a napsal jsem to Harafaně na ten její switchbot, klidně se koukni, až to tam bude, na můj názor a jak to myslím.
ObrázekqSTRoNgMANpObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
300k+ min Gen 2 109 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
P
P
Y/O
G2
2
ObrázekoSoSoObrázekObrázekObrázekObrázek Obrázek
3,7k+ min 145 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
G2

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.

Who is chatting