Vysvětlení:
Můj návrh je hlavně o zvýšení hodnoty tohoto bonusu mezi hráči. Kdokoliv kdo daný bonus natočí do zbraně do bot, se ho automaticky zbavuje. Zde je vysvětlení od
Electrix.
Speciální vlastnosti bonusu v PvM:

Meteory Lv. 5 až 80, 95 až 100 a Sentinel při zpomalení nesesílají žádné vlny nepřátel.

Meteory Lv. 85 a 90 při zpomalení mohou seslat bosse Obrovský strom duchů.

Meteory Lv. 105 (15.p. Rokle) při zpomalení sesílají monstra z nižších pater rokle (správné z 8. a špatné ze 7. patra).

Meteory Lv. 110 až 130 (Swamp) při zpomalení sesílají slabší druhy nestvůr (např. meteor Zmutovaných trpasličí orky, meteor Vlkodlaka divoké psy, a tak dále).
Podle mě jsem označil

schopnost zpomalení která hráčům pomáhá a dá se říct že i obohacuje hráče co bonus Zpomalení vlastní.
Dále jsem označil části

kde schopnost zpomalení spíše hráči škodí, než že by mu ve hře nějak pomohla.
Dostal jsem takový nápad, vzít

a přidat ho tam kde je

. Ptáte se proč? no protože, jak už jsem psal nahoře „Vysvětlení" Každý hráč se okamžitě bonusu zpomalení zbavuje a bere ho jako důvod pro přetočení bonusů v předmětu.
Můj Nápad:
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 5 = 1x scrofa + 2x prokletý červený divočák
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 10 = 1x Lykos + 2x prokletý alfa-šedý vlk
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 15 = 1x Tigris + 2x prokletý bílý tygr
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 20 = 1x Bera + 2x prokletý hnědý medvěd
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 25 =
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 30 = 1x Goo-Pae + 2x prokletý Gu-Ryung černého větru
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 35 = 1x Chuong + 2x prokletý To-Su černého větru
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 40 = myslím že tu není, ale pokud tu je, tak z něj lezou orkové takže Boss Ork
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 45 = Boss Hadů
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 50,55,60,65,70,75,80 vyleze z meteoru jednou tolik nepřátel.
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 85 = Obrovský strom duchů
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 90 = Lord strom duchů
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 95 = Boss ledová čarodějnice
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 100 = Nenašel jsem
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 105 = Nenašel jsem
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 110 = Král zvířat
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 115 = Král liliputů
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 120 = Král orků
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 125 = Král ezoteriků
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 130 = Náhodný výběr ( Král zvířat, liliputů, orků, ezoteriků )
Otázky a vysvětlení na které by jste se mohly chtít zeptat:

Proč z metinu 5-35 lezou polobosove? To by bylo docela velké zvýhodnění začínajících hráčů.

Nemyslím si. Aby přibylo hráčů na ekuře, musí se taky někdy něco udělat pro menší lvl, navíc kdyby zvýhodnění bylo už moc velké, není těžké snížit procenta na padaní věcí, které z polobosů padají, třeba o 20%.

Proč nejsou přiřazení bosové o do kategorie 50-80 lvl meteorů?

Protože zde máme zaniklou říši, kde se bossove nacházejí a není potřeba je přidávat ještě k meteorům, navíc se dané meteory ještě nacházejí v zemi přitažlivosti, kde je meteorů od lvl 50 do lvl 90 hromada a bylo by teda hloupé z těchto meteorů tahat bosse.

Tak to si trošičku protiřečíš, nemyslíš? Na jednu stranu píšeš, že se daní bossove nacházejí v zaniklé říši + meteor v zemi přitažlivosti a pak k meteorům lvl 85 a 90 přidáš bosse, kteří se již nacházejí v zaniklé říši.

Toho bosse jsem tam nepřidával já, ale je to udělaní už od začátku serveru. Jediný co jsem já udělal, že jsem dal Obrovský strom duchů k meteoru lvl 85 z důvodů, že se na metinech lvl 90 expí až do lvl 100 většinou a s těchto bossu vám už nic nepadne od lvl 95 myslím, nevím to jistě. proto jsem to napsal tak, až si každý najde to svoje a přiřadil jsem Obrovský strom duchů k meteoru lvl 85 jelikož tam chodí lvl co jim z těchto bossu ještě něco padne.
Meteor lvl 90 a Lord strom duchů:
Zde mám prosbu k týmu. Jelikož se expí na metinech lvl 90 většinou do lvl 100 a z Lord strom duchů vám nic nepadne. Chtěl bych vás požádat o úpravu tohoto bosse tak, až vám s něho padají truhly, yang do lvl 99.
Drop z nového systému zpomalení:
Nechal bych úplně stejný jak jen. A co se týče nových bossů ve swampu?

Padala by z nich truhla a po otevření by byla odměna stejná jako u knihy misí expert.
Všechny vaše názory a nápady, jak udělat něco lépe pište do komentářů.