Bonus na zpomalení - zatraktivnění

Prostor pro Vaše nápady na vylepšení hry nebo úpravy již zaběhnutých stálic.
Nutné schválení moderátorem.
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
Odpovědět

Změnit vlastnosti bonusu šance na zpomalení?

Ano dobrý nápad
11
41%
Ano, ale trochu bych to poupravil (uveď jak)
3
11%
Ne hloupost
13
48%

Celkem hlasů: 27

Ashan
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Bonus na zpomalení - zatraktivnění

Příspěvek od Ashan » pon 23. lis 2015 12:43:00

Vysvětlení:
Můj návrh je hlavně o zvýšení hodnoty tohoto bonusu mezi hráči. Kdokoliv kdo daný bonus natočí do zbraně do bot, se ho automaticky zbavuje. Zde je vysvětlení od Electrix.

Speciální vlastnosti bonusu v PvM:
:-: Meteory Lv. 5 až 80, 95 až 100 a Sentinel při zpomalení nesesílají žádné vlny nepřátel.
:+: Meteory Lv. 85 a 90 při zpomalení mohou seslat bosse Obrovský strom duchů.
:-: Meteory Lv. 105 (15.p. Rokle) při zpomalení sesílají monstra z nižších pater rokle (správné z 8. a špatné ze 7. patra).
:-: Meteory Lv. 110 až 130 (Swamp) při zpomalení sesílají slabší druhy nestvůr (např. meteor Zmutovaných trpasličí orky, meteor Vlkodlaka divoké psy, a tak dále).

Podle mě jsem označil :+: schopnost zpomalení která hráčům pomáhá a dá se říct že i obohacuje hráče co bonus Zpomalení vlastní.
Dále jsem označil části :-: kde schopnost zpomalení spíše hráči škodí, než že by mu ve hře nějak pomohla.

Dostal jsem takový nápad, vzít :+: a přidat ho tam kde je :-:. Ptáte se proč? no protože, jak už jsem psal nahoře „Vysvětlení" Každý hráč se okamžitě bonusu zpomalení zbavuje a bere ho jako důvod pro přetočení bonusů v předmětu.

Můj Nápad:
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 5 = 1x scrofa + 2x prokletý červený divočák
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 10 = 1x Lykos + 2x prokletý alfa-šedý vlk
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 15 = 1x Tigris + 2x prokletý bílý tygr
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 20 = 1x Bera + 2x prokletý hnědý medvěd
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 25 =
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 30 = 1x Goo-Pae + 2x prokletý Gu-Ryung černého větru
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 35 = 1x Chuong + 2x prokletý To-Su černého větru
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 40 = myslím že tu není, ale pokud tu je, tak z něj lezou orkové takže Boss Ork
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 45 = Boss Hadů
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 50,55,60,65,70,75,80 vyleze z meteoru jednou tolik nepřátel.
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 85 = Obrovský strom duchů
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 90 = Lord strom duchů
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 95 = Boss ledová čarodějnice
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 100 = Nenašel jsem
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 105 = Nenašel jsem
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 110 = Král zvířat
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 115 = Král liliputů
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 120 = Král orků
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 125 = Král ezoteriků
Při zpomalení vyleze z meteoru lvl 130 = Náhodný výběr ( Král zvířat, liliputů, orků, ezoteriků )

Otázky a vysvětlení na které by jste se mohly chtít zeptat:
:-: Proč z metinu 5-35 lezou polobosove? To by bylo docela velké zvýhodnění začínajících hráčů.
:+: Nemyslím si. Aby přibylo hráčů na ekuře, musí se taky někdy něco udělat pro menší lvl, navíc kdyby zvýhodnění bylo už moc velké, není těžké snížit procenta na padaní věcí, které z polobosů padají, třeba o 20%.

:-: Proč nejsou přiřazení bosové o do kategorie 50-80 lvl meteorů?
:+: Protože zde máme zaniklou říši, kde se bossove nacházejí a není potřeba je přidávat ještě k meteorům, navíc se dané meteory ještě nacházejí v zemi přitažlivosti, kde je meteorů od lvl 50 do lvl 90 hromada a bylo by teda hloupé z těchto meteorů tahat bosse.

:-: Tak to si trošičku protiřečíš, nemyslíš? Na jednu stranu píšeš, že se daní bossove nacházejí v zaniklé říši + meteor v zemi přitažlivosti a pak k meteorům lvl 85 a 90 přidáš bosse, kteří se již nacházejí v zaniklé říši.
:+: Toho bosse jsem tam nepřidával já, ale je to udělaní už od začátku serveru. Jediný co jsem já udělal, že jsem dal Obrovský strom duchů k meteoru lvl 85 z důvodů, že se na metinech lvl 90 expí až do lvl 100 většinou a s těchto bossu vám už nic nepadne od lvl 95 myslím, nevím to jistě. proto jsem to napsal tak, až si každý najde to svoje a přiřadil jsem Obrovský strom duchů k meteoru lvl 85 jelikož tam chodí lvl co jim z těchto bossu ještě něco padne.

Meteor lvl 90 a Lord strom duchů:
Zde mám prosbu k týmu. Jelikož se expí na metinech lvl 90 většinou do lvl 100 a z Lord strom duchů vám nic nepadne. Chtěl bych vás požádat o úpravu tohoto bosse tak, až vám s něho padají truhly, yang do lvl 99.

Drop z nového systému zpomalení:
Nechal bych úplně stejný jak jen. A co se týče nových bossů ve swampu?
:+: Padala by z nich truhla a po otevření by byla odměna stejná jako u knihy misí expert.

Všechny vaše názory a nápady, jak udělat něco lépe pište do komentářů.

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Re: Bonus Zpomalení

Příspěvek od Cepino » pon 23. lis 2015 16:22:41

Budu ti oponovat. Tím, že se již na vysokém levelu čepelí o malé nestvůry nezabiješ, je bonus zcela naprosto funkční a funguje tak jak má, si myslím. Nebudu ti vysvětlovat proč a jak, ale třeba do takového Entarianu se zpomalení hodí jako nikde jinde, jak na meteory, tak na mobíky a je velice vyhledávaným bonusem, kéž bych ho měl více. Třeba u meteorů od 85-100 jsem vždy zpomalení vyhledával, jaká radost když ti vylezou bosíci nebo naopak ze zinu nebo sentinelu nevyleze nic. A věř, že zpomalení mám a jezdím s ním swamp a je mi to úplně jedno. Je to prostě mínusová daň za plusy, které nese tento bonus jinde. Již nyní má tento bonus své výhody a nevýhody, stejně jako je má otrava + - nebo jiné bonusy. Takhle dle tvého návrhu by bonus byl jen samé positivum, což si myslím není dobře. Ale je to jen můj malý názor. ;-)
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

sizmik
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 47 poděkování

Příspěvek od sizmik » pon 23. lis 2015 18:59:52

A uplne malim lvl by to stejne extra nepomohlo, jelikoz nemaji bony a pokud jo, tak nikdo spomaleni tocit nebude...

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » pon 23. lis 2015 19:04:18

Souhlasím z Cepino v Enta je zpomalení super swamp jsem taky chodila ze zpomalkem a problém s tím nebyl nechala bych to tak jak to je.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

Mithra
Čestný člen
Čestný člen
Dal poděkování: 99 poděkování
Dostal poděkování: 1047 poděkování

Příspěvek od Mithra » úte 24. lis 2015 8:33:04

Zajímavý návrh, aneb Jak správně lobbovat za zvýšení zisku mého "dropera" :-)

Nejspíš autora zklamu, ale tudy cesta k většímu využití bonusu Ochrana proti zpomalení opravdu nevede. Ten bonus je určen především k tomu, aby postavě pomohl "přežít" kritické situace. Nikoliv k tomu, aby se z něj stal bonus pro větší zisk.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl

qSTRoNgMANp
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 440 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qSTRoNgMANp » ned 29. lis 2015 1:40:57

Upřímně zpomalení bych viděl spíš k využití zpomalení kouzel, nebo snížení šance na kritik dotyčnému mobovy. Myslím si, že toto není tak hrozné a zase by to trošku pomohlo k variabilitě možnosti výbav.
ObrázekqSTRoNgMANpObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
300k+ min Gen 2 109 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
P
P
Y/O
G2
2
ObrázekoSoSoObrázekObrázekObrázekObrázek Obrázek
3,7k+ min 145 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
G2

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.

Who is chatting

offline Grout 
offline Mionix 
offline Tomori 
offline Wzypt