Vánoční přání lesknoucího se dračího brnění :)

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
ovechkin
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 91 poděkování

Vánoční přání lesknoucího se dračího brnění :)

Příspěvek od ovechkin » ned 20. pro 2015 20:43:03

Máme dračí brnění....a to je to nejnovější, co můžeme mít...ale je to bohužel to jediné, co se neleskne..navíc mne napadá, že je čas vánoc a vše se leskne a třpytí... jen ne to dračí brnění... :D Netuším ...jak moc je to náročné zapracovat do systému napořád ?....ale.. když lze dodat do hry spoustu nelesknoucích převleků, tak si myslím, že to zase nemusí být takový technický oříšek ..dát jedno brnění do lesku napořád..:D Pokud by se podařilo jej dát do lesku... bylo moc fajn...a to nejen po dobu vánoční :D Vím, že požadavky, či návrhy tohoto druhu zde byly...ale zatím se na tom asi možná pracuje :shoot: Přeji hezké vánoce :) ...a možná nakonec budou i lesklé a třpytivé :hello:
Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.

Trick1g
Lv.2
Lv.2
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Vánoční přání lesknoucího se dračího brnění :)

Příspěvek od Trick1g » stř 30. pro 2015 16:42:13

Právě že to není nic těžkého - jak lesknutí tak třpytky. Je to otázka jen pár minut. Lesknutí brnek se odvádí od "průhlednosti" (myslím že alfa nebo jak se tomu říká, pokud si to nepletu) - vlastní zkušenost. Čím víc je to průhledné, tím míň se leskne, tím pádem pokud je ta textura zcela neprůhledná, tak to brnění uplně svítí jak slunce, skoro ani nepoznáš texturu.
Obrázek

MadWizard
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od MadWizard » stř 30. pro 2015 20:40:11

minuly rok sa dalo urobit snadne brneni +6 pro lidi co nemneli tolik casu jak ti co tady pomalu i veceri ....... tolko slov spolubrata a kamoša čecha čakal som ze to bude i tento rok .... ja neviem prečo ale asi tym sa snaži nie nas do hry vlakat (ak si myslia ze stromecky vynahradia brnenie +6 dracia schopka) ale iba davaju same veci ktore iba cloveku nieze pomozu ale hru len a len rok od roku vsetko stažia (čo sa tyka korunky chladu som ju dropoval 2 dni ) ja osobne si myslim ze trblietanie dracieho brnenia nam nepomoze bolo by to super ale i tak to bude fake co si len GM vsimnu a mavnu rukou takych este bude .....

tolko len to co si myslim ze tato tema nikam nepovedie iba do :lock:

som ohromne zklamany a rozcarovany ..... ze je to ani nepopisatelne co by som im takpovediac dal casu a namahy .... uz vidim tie konspilacie podomnou ze sa iba stazujes a ak nechces nehraj ...som tu zijem a pisem ...to mi nik nevezme !!!!

a teraz mi naložte cakam na vase odpovede ........ :heart:

tyranka
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 262 poděkování
Dostal poděkování: 254 poděkování

Příspěvek od tyranka » stř 30. pro 2015 21:43:21

K tomuto jen napíšu, že dračí nemám , zklamaná jsem byla ,ale minimálně.
Za mne je event povedený a zaměřený pro nové i stálé hráče na poznávání herních lokací, NPC postav, věcí vyskatujících se ve hře.
Denně vidím spoustu lidí ptát se kde je ona a ona NPC postava, kde vezmu to a to na denní vánoční úkol. Většina ani nečte co je v zadání úkolu vůbec napsané.
Vánoční stromky a následné zdobení je také zaměřeno na poznávání mobů ( případná alternativa podle levelů- do 50,100,150).
Jako odměna za ozdobený stromek pak je bonus z tohoto stromku co 8 hodin pro hráče ozdobeného stromku+ občas dárek navíc. Navíc pro cech pak bonus na 12 hodin s následným prodloužením ozdobením dalšího stromku před vypršením tohoto času. Myslím si, že 30 % za tyto stromky pro cech nejsou zanedbatelné.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
Obrázek fixi RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázek150Full2xPP2xPG3+

LittleAngelH
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Příspěvek od LittleAngelH » stř 30. pro 2015 22:23:47

Made k tomu jde říct pouze jedno. Dračí +6 se dělalo z elementu a dalších věci...stejně cidonijský krystal loni dokazalo dropovat jen pár hráču. A jak to dát letos? Co tak něco z entarianu co? To by jsi zase řval že to není pro tebe protože to nedokažeš nadropovat.

Čekal jsem také jestli bude. Taky jsem si šetřil věci na to. Ale není to a je to i dobře. Zase by si ti co nadupali vybavy do všech map vydělali xxxkkk a ostatní by platili za to že nehrajou jak říkáš i o večeři ale jen občas.

ovechkin
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 91 poděkování

Příspěvek od ovechkin » stř 30. pro 2015 22:43:28

Zde se nejedná vůbec o loňských Vánoc eventovou akci dračího brnění +6. Ale o vzhled brnění....tak bych vás chtěl požádat, ať se držíte tématu :)

Byl zde již dříve návrh na změnu vzhledu tohoto brnění a to i včetně hlasování...výsledky vedly pro změnu.....jediné, co jsem se dozvěděl je to, že návrhů různého charakteru jsou spousty. Takže jsme možná v pořadí.

Trick1g Jsem rád, že jsi vysvětlil, že to není takový technický problém. Já tomu bohužel nerozumím..ale pokud to je taková brnkačka, tak je škoda, že se ty "brnka" dodnes ještě nelesknou :(
Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » čtv 31. pro 2015 1:42:49

Nejdříve budu reagovat na to co je OF,ale probrat se to má.Jak psal Light,Mad,jo je to škoda,každej kdo hrá vloni,předloni,tak se nějak připravoval na ten event,myslím kovaní dračího +0-+6. Nic méně,má Light pravdu, cido už dnes dá kde kdo,to sice i v loni ale né v takové míře. Ano já osobně bych tenle event zapl znova,ale s tou změnou,že by každej mohl kovnoutjen jednu věc +0-+6 nehledě na to kolik má postav a učtů. Nevím jak by se to dalo zařidit,ale nějaký způsob určitě je.Jénže jak psal opět Light,dost lidí by ,,brečelo" že ent.vybavu nemají,ale 75% hračů na vyšší urovni si udělalo vybavu do cidonie,což tým asi chtěl protože doposud byla cidonie zanedbatelná mapa. Co se týče bossů,malo kdo je zabijel. Takže logicky vzato,kdyby dali tento event akorát že s dropem v entarianu,další hrači by si tam chtěli uedělat vybavu když už jen kvůli tomuhle eventu to je asi tak vše co k tomu.

Co se týče tohodle tématu,už jich tu x bylo,a neprošlo to. Proč to neprošlo? Co si já osobně myslím,tak ej dobře že se taky něco neleskne,proč by mělo? Co tak vím tak se zbytek věcí leskne a třpytí.Akorát je tohle další spam,kterej tuuž byl. Když to je tak ,,lehké" jak psal Trick1g a zabere to pár minut tak bdue asi i jiný důvod proč nechtějí aby se to lesklo nemyslíš?
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » čtv 31. pro 2015 7:45:57

MadWizard - za tu dobu, co si tu již pár dní stěžuješ, že ti ošklivý a zlý tým nedal vylepšování dračích věcí na +6, jsi již dračích +6 mohl mít vlastním přičiněním a snahou několik. Stačilo párkrát zaběhnout HG od začátku po Craniona a měl bys věcí a elementů na zlepšování. Místo toho svoji energii věnuješ stěžování si na foru hry. Neberu ti to, máš na to právo, ale už se poněkolikáté opakuješ v několikátém tématu, jak jsi zklamán. Jestli je pro tebe event - měla by to být zábava, to že zadarmo vylepšíš pár dračích věcí, tak spoustu lidí si zábavu představuje jinak. Naprosto chápu proč to tým nedal. Proč by také, když HG výbavu má každý druhý, může si sám nadropovat a dračích věcí +9 je na serveru mraky. Dříve tomu tak nebylo, proto možná tým přistoupil k berličce, ulehčení pro hráče, aby se tímto hráči posunuli. Dnes již k tomuto není dle mého názoru vůbec žádný důvod. Ten bych maximálně viděl třeba v ulehčení kování entariánských věcí, i když sám za těžké miliardy ukováno mám, ale není tomu tak, tak svět jde dál, rozhodně z toho nedělám tragédii. Event beru v takové podobě v jaké je. Baví mě? Nechám ho zaplý a plním úkoly. Nebaví mě? Vypnu ho a dělám to co jindy po celý rok. Nebo hru vypnu a zapnu po eventu. Nikoho by nebavilo, 10 let mít event stále stejný, nikoho. Zas by se tu psalo, proč se neudělá něco nového.

Popravdě netuším jak je složité nějaké brnění otřpytit, ale rozhodně to zas nepovažuji za věc, která by hru, hráče nějak posouvala dál a hlavně byla nějakým přínosem. Když hraješ, něco děláš na mapách, tak nemáš čas se prohlížet, zas jen maximálně na to stání na náměstí a kochání se vlastní krásou. :-)
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Příspěvek od Spartaa16 » čtv 31. pro 2015 10:51:34

tak když se to neleskne, tak předpokládám, že to Tým udělal úmyslně ;) , nevidím žádnej důvod, proč by se to mělo měnit
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Mionix « sob 4:55 pm »
@Grout,  Tam se vypisují jen restarty kol ryb. To znamená, když chytnete takovou délku ryby, že dostanete Velkou eventovku a restartuje se kolo.
@ Grout « sob 3:53 pm »
Jak často se na web dopisují statistiky za nejdelší ryby? Včera jsem vylovil dva rekordy a pořád nejsem slavný.. :( :D
@ Mionix « sob 3:52 pm »
@Revus,  Dobrý den, se hrou nic není. Běží. Nyní jsem vypl okno a znova zapl a jsem ve hře. Pravděpodobně budete mít problémy s konektivitou někde na trase do datového centra ve FRA.
@ Revus « sob 2:16 pm »
Nedá se dostat do hry, bud ani nepustí to výběru postav nebo jak vyberu postavu, spadne. Internet mi jde
@ Revus « sob 2:12 pm »
vim o 3 Lidech kterym to nejde a ted uz ani me:D
@ Revus « sob 2:12 pm »
šílený
@ Revus « sob 2:08 pm »
tpc co stou hrou je zase.. :D
@ SELDA « sob 1:42 pm »
Tomori píše: Dobrý den, jak jsem již psala, většinou se čeká na více lidí (např. i ty kteří neuvedli jméno nebo uvedli duplicitní a mají sz) dále se předává i univerzální dílek za soutěžní týden (ten končil včera). Jak je psáno v novince, nemusíte se bát, že dílek nesložíte. Jde to i po eventu. A případně duši lze získat i když nemáte kompletní amulet. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat do sz.
takže i když nemám kompletní amulet, ale mám duši černé pumy - tak mi jí přetvoří na trvalou? :-) díky za info.
@ libast « sob 11:34 am »
Potřebuji levej dolní nebo pravej horní dílek amuletu to už se asi nedá sehnad že ?
@ Tomori « sob 11:27 am »
asdis píše: Ten dielik za tipovacku dostane kazdy za ucast alebo len za vyhru?dakujem
Dílek za tipovačku i přáníčko dostane "každý". S tím, že výhra správného tipu či nejlepšího přáníčka bude vyhodnoceno po eventu.
@ asdis « sob 11:03 am »
Ten dielik za tipovacku dostane kazdy za ucast alebo len za vyhru?dakujem
@ ChunjoKing « sob 10:36 am »
Ďakujeme
@ Tomori « sob 10:34 am »
Ano, půjde změnit strakatá na černou. Vše tak jak je možné teď.
@ ChunjoKing « sob 10:22 am »
Len taká kontrolná otazočka :D
@ ChunjoKing « sob 10:21 am »
@Tomori,  a dá sa po konci eventu aj zmeniť strakata Puma na čiernu, prosím Vás?
@ Tomori « sob 10:11 am »
Dobrý den, jak jsem již psala, většinou se čeká na více lidí (např. i ty kteří neuvedli jméno nebo uvedli duplicitní a mají sz) dále se předává i univerzální dílek za soutěžní týden (ten končil včera). Jak je psáno v novince, nemusíte se bát, že dílek nesložíte. Jde to i po eventu. A případně duši lze získat i když nemáte kompletní amulet. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat do sz.
@ jogurd007 « sob 9:50 am »
Ahoj. Bude o víkendu OX? Docela by se hodila :)
@ SELDA « sob 9:15 am »
ChunjoKing píše: @SELDA,  pozerali ste v IS sklade?
ano.... Koukal jsem a nic tam není :-(
@ asdis « sob 9:13 am »
Niekto dostal a niekto nie a tiez nedokoncil OX.Tak neviem .
@ ChunjoKing « sob 4:53 am »
@SELDA,  pozerali ste v IS sklade?
@ SELDA « pát 11:02 pm »
Ahoj, nezapomněli jste na mě s kouskem amuletu ? :-)
@ D3rmott « pát 7:23 pm »
D3rmott
@ Mionix « pát 7:09 pm »
Na testovací válku prosím chviličku vydržte. GA pracuje na nápravě. A omlouváme se za zdržení.
@ ChunjoKing « pát 11:24 am »
@Mionix,  veľa premýšľania, ale pre istotu tak spravím. Ďakujem za odpoveď:)
@ Mionix « pát 10:58 am »
@ChunjoKing,  ozdobte je nyní a máte po starostech.
@ 07lukasek071 « pát 10:27 am »
silouette
@ ChunjoKing « pát 9:35 am »
daju sa dorty ozdobit aj po evente, prosim vas?
@ Suko201 « čtv 9:40 pm »
A mohli by to udělat třeba jako premka. Že bys mohl mít ten offline stánek na měsíc za třeba 200-300sd, vedení by vydělalo a lidi by byli spokojeni, že prodali pvm či pvp po roce :D
@ Suko201 « čtv 9:38 pm »
Pokud chcete offline stánky, tak na to jít lépe než finančně přes elektriku, například, že v offline stáncích nebude spotřebak, ale jen pvm a pvp hadry, či eliky max. To si myslím, že by šlo.
@ Suko201 « čtv 9:36 pm »
ChunjoKing píše:
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
jo moje chyba, já myslel grafiku, nečekal sem, že zbytek bere kolem 40-50w dalších. Každopádně nové grafiky 40tky ti berou jen kolem 100w a to jsou 8gb, co zvládají full HD :-) takže nemusí to brát tolik, pokud nemáš 90tky verzi, tam už je to jiná, ale reálně ruku na srdce. Na ekuře takovou grafiku má tak 10% lidi, možná ani to ne. Takže ikdyby mu to bralo mnohem víc než mě, třebas 300,tak určitě měsíčně nedá za elektriku víc jak litr a co je litr v dnešní době? Za mě furt levná částka za elektriku.
@ ChunjoKing « čtv 9:14 pm »
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
@ Suko201 « čtv 8:22 pm »
ChunjoKing píše: @Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
nevím no, moje grafika žere víc než 40tky od nvidie a to asi o 1/3, takže nesmysl co píšeš dle mě :D
@ ChunjoKing « čtv 7:47 pm »
@Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
@ Cassper17 « čtv 7:05 pm »
Proism date men medailon na samnaku Tingra dekuji
@ Tomori « čtv 6:43 pm »
libast píše: někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
Dobrý den, PVP zóna kolem piňat je. Včera se to kontrolovalo skrze námitku jednoho hráče :hello:
@ Suko201 « čtv 6:40 pm »
@ libast « čtv 6:39 pm »
někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
@ Suko201 « čtv 6:37 pm »
vedení už několkrát řeklo, že offline stánky nechce kvůli ekonomice, takže bohužel.
@ Relly « čtv 6:03 pm »
@jsemlamka33, Problém technický to určitě není. Ale ekonomicky, to už ano. Například co se spotřebáků týče, to by šlo rapidně dolů atp. Osobně třeba offline stánky tu vůbec nechci.
@ Grout « čtv 5:43 pm »
Jako ty ceny energií, to je hnus, pak si člověk fakt rozmýšlí jestli má ten stánek dělat nebo počká až stánku bude mít 10, aby se mu to "vyplatilo" :D
@ jsemlamka33 « čtv 5:38 pm »
Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
@ SELDA « čtv 5:34 pm »
Malé války
@ Revus « čtv 5:21 pm »
čus, nevíte o někom kdo kupuje chitin?
@ Fogru « čtv 5:20 pm »
jogurd007 píše: Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
Uni
@ jogurd007 « čtv 5:16 pm »
Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
A budou ve statistikách na webu ukazány i záznamy, kolik těch asistů padlo?
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
Chtěl bych ocenit přidání možnosti získat CB za asistkill. Hodněkrát se i mě stalo, že sem dal za nechutnost a zbylo klidně 2k a neměl sem nic, takže super. To abych si zase koupil pvp :-)
@ LazyMole « čtv 1:42 pm »
nechcete dát prosím nějakej nerf těm ledovým golemům v arénce..? :D se skupinou jsme vyčistili každou vlnu pomalu do 10-15s ale na golemech nedostatek dmg... :D celkem masakr co oni snesou
@ Makarov « čtv 1:17 pm »
Jako myslím, že to "oživí" velké války ...... :-)
@ Vydesenej « čtv 12:50 pm »
To bych asi taky tvrdil kdybych byl v týmu :D až čas ukáže
@ Narsi « čtv 12:37 pm »
Zdravím. Střední války rušit nebudeme. Máme velký zájem na tom, aby se tyto dvě kategorie nadále rozvíjely ke spokojenosti hráčů. Čeká nás teď pár kroků, jak toho docílit a budeme rádi, když se do vývoje zapojí pvp komunita.
@ Vydesenej « čtv 12:29 pm »
Otázka je jestli vůbec má smysl dělat něco do střední. Když by se stalo že do velké nebudou chodit lidi tak někdo zabrečí a zruší se i střední :D :D aby jsme ty lidi prostě přinutili za každou cenu
@ suja97 « čtv 12:28 pm »
Až na to zrušení malé války pro mě jako rekreačního hráče po dlouhé době dobrý a smysluplný update. (y)
@ suja97 « čtv 12:27 pm »
Grout píše: tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
Amen. Chudák Fogru musel dělat 12 generací aby ve střední dával aspoň 200cb a ted mu to zruší :(
@ suja97 « čtv 12:26 pm »
Makarov píše:
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
však si s tím mužou chodit do velké, Saggi stejně psal že je zajímá jen velká válka a střední a malou dělali jen jako ,,přípravku,,
@ Grout « čtv 12:15 pm »
tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
@ Vydesenej « čtv 12:14 pm »
Rozhodli jsme se zrušit malé války, protože jsou dlouhodobě mimo zájem :D tak doufám že se zruší i velké, když jsou dalo by se říct také už dlouhodobě mimo zájem
@ Makarov « čtv 12:07 pm »
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
@ Grout « čtv 12:00 pm »
Makarov píše: chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
naprostý souhlas!

Who is chatting

offline Ashen 
offline Grout 
offline Lenca96 
idle Mionix 
offline asdis 
offline redBull21