MadWizard - za tu dobu, co si tu již pár dní stěžuješ, že ti ošklivý a zlý tým nedal vylepšování dračích věcí na +6, jsi již dračích +6 mohl mít vlastním přičiněním a snahou několik. Stačilo párkrát zaběhnout HG od začátku po Craniona a měl bys věcí a elementů na zlepšování. Místo toho svoji energii věnuješ stěžování si na foru hry. Neberu ti to, máš na to právo, ale už se poněkolikáté opakuješ v několikátém tématu, jak jsi zklamán. Jestli je pro tebe event - měla by to být zábava, to že zadarmo vylepšíš pár dračích věcí, tak spoustu lidí si zábavu představuje jinak. Naprosto chápu proč to tým nedal. Proč by také, když HG výbavu má každý druhý, může si sám nadropovat a dračích věcí +9 je na serveru mraky. Dříve tomu tak nebylo, proto možná tým přistoupil k berličce, ulehčení pro hráče, aby se tímto hráči posunuli. Dnes již k tomuto není dle mého názoru vůbec žádný důvod. Ten bych maximálně viděl třeba v ulehčení kování entariánských věcí, i když sám za těžké miliardy ukováno mám, ale není tomu tak, tak svět jde dál, rozhodně z toho nedělám tragédii. Event beru v takové podobě v jaké je. Baví mě? Nechám ho zaplý a plním úkoly. Nebaví mě? Vypnu ho a dělám to co jindy po celý rok. Nebo hru vypnu a zapnu po eventu. Nikoho by nebavilo, 10 let mít event stále stejný, nikoho. Zas by se tu psalo, proč se neudělá něco nového.
Popravdě netuším jak je složité nějaké brnění otřpytit, ale rozhodně to zas nepovažuji za věc, která by hru, hráče nějak posouvala dál a hlavně byla nějakým přínosem. Když hraješ, něco děláš na mapách, tak nemáš čas se prohlížet, zas jen maximálně na to stání na náměstí a kochání se vlastní krásou.