P.S....dřív bonus na kopaní nebyl,taky stě těžili,ale je to sním lepší,já bych to volení bonusů zrušil,dal to random jako to bylo před KS,a byl by klid.
S láskou MostEvilek
Každá mince má rub a líc,není zdrávo soudit člověka jen z jedné strany.
Já tě chápu, ale uvědom si, že zisk bonusu je něčím podmíněný a v první řadě je to vybojování bonusu. Podívej se do statistik a jednoduše podle vlajek i hned poznáš, že v posledních dvou měsících není žlutá říše vítěznou říší, ale naopak tahá za nejkratší konec. Tudíš pravděpodobnost zisku jakéhokoliv bonusu je menší nebo malá.sizmik píše:Nicméně si vůbec nevšímáš toho, že z posledních 8 bonusů, co žlutá vyhrála, byla 2x20% a 5x10% težba , avšak jen jednou 50% drop. Z toho jasně vidíš, proč jsou lidi na neustále volení těžby naštvaní. Nevadí my, když se těžba zvolí těžba, chápu, že si chcete kopnout mapy, ale nechápu, že to musíte mít téměř pokaždé!Spoiler:Malchus píše:Pippi, pokud se chceš i v tomto tématu hádat o bonusu a léčit si zde svou uraženost, předložím ti několik čísel. Protože, jak známo, čísla nelžou. A statistika nuda je, má však cenné údaje. To ví díky pohádce Princové jsou na draka i malé děti.
Královský systém byl spuštěn 2.11.2015. Od 3.11.2015 do včerejší války proběhlo 38 válek, za které bylo uděleno 76 bonusů za 1. a 2. místo.
Z těchto 76 bonusů byla ve 43 případech zvolena těžba, což je 56%.
Modrá říše vybojovala 32 bonusů a ve 23 případech zvolila těžbu, to je téměř 72 %.
Červená říše vybojovala 23 bonusů a v 9 případech zvolila těžbu, to je 39 %.
Žlutá vybojovala 20 bonusů a v 11 případech zvolila těžbu, to je 55 %.
To mi ukazuje několik věcí. Protože máme 4 typy bonusů, ukazuje mi to, že těžba je napříč říšemi nejpopulárnější bonus ze všech.
Žlutá říše vybojovala nejméně bonusů a tak se nedivím, že volila bonus, který by byl pro ni jinak nedostupný, protože jinak než ve válce říší ho získat nelze. Samozřejmě pokud se náhodou zadaří a bude v plné výši, zajásají ti, kdo mají mapy.
A to ty dobré výsledky měla žlutá říše v listopadu, od počátku prosince je na tom s šancí na získání bonusu z války ještě hůře.
Protože jsem škodolibá svině, docela bych si přál, aby červená říše začala volit těžbu. Jezdil bych do Shinsoo na náměstí dívat se jak tam poskakuješ a vykřikuješ "zvolte jiný bonus, jinak odejdu ! ".
-----------------------------------------------------------
Protože tohle téma je určeno pro pvp hráče z Chunjo, včerejší válka ukázala, že kupodivu jsou pvp hráči schopní domluvy i spolupráce napříč cechy.
Tomek28 píše:Pokud si dobre pamatuju coz bych mel, tak ani ja jsem nikoho nevyhanel z rise. Pouze jsem konstatoval ze pokud nekomu vadi jak to tu funguje tak muze zvolit jinou cestu a to je i odchod z rise. Myslim ze je velky rozdil mezi navrhem a vyhazovem, ktery se da vnimat take jako rozkaz. Psal jsem snad nekde vypadni? Pokud nekdo nepozna rozdil tak za jeho hlavu vazne nemohu.
Na zaver bych snad jen dodal ze pokud ma nekdo problem se mnou osobou ci s mou rodinou (co se tyce realu) tak at mi to rekne do oci a nesedi jak pecka za monitorem ktera si o sobe mysli ze je buh vi jak odvazna kdyz sem plete realny zivot hracu ktere ani nezna (to neplati jenom pro tebe).
Ja bych mohl taky napsat ze jsi promiskuitni a nevim zda je to o tobe pravda (proto to neberte prosim vazne)
Ano, dovolila jsem si v záchvatu emocí nevhodným způsobem vyzdvihnout fakt, že jste nejen herní partneři, ale i reální. Bylo by k podivení v tomto případě, kdyby jedna polovička nevěděla, co dělá druhá. Nepřijde mi, že bych vás nějakým způsobem hanila či pomlouvala. Problém s vámi mám čistě herní.Tomek28 píše:Pokud si dobre pamatuju coz bych mel, tak ani ja jsem nikoho nevyhanel z rise. Pouze jsem konstatoval ze pokud nekomu vadi jak to tu funguje tak muze zvolit jinou cestu a to je i odchod z rise. Myslim ze je velky rozdil mezi navrhem a vyhazovem, ktery se da vnimat take jako rozkaz. Psal jsem snad nekde vypadni? Pokud nekdo nepozna rozdil tak za jeho hlavu vazne nemohu.
Na zaver bych snad jen dodal ze pokud ma nekdo problem se mnou osobou ci s mou rodinou (co se tyce realu) tak at mi to rekne do oci a nesedi jak pecka za monitorem ktera si o sobe mysli ze je buh vi jak odvazna kdyz sem plete realny zivot hracu ktere ani nezna (to neplati jenom pro tebe).
Ja bych mohl taky napsat ze jsi promiskuitni a nevim zda je to o tobe pravda (proto to neberte prosim vazne)
...napsal někdo, kdo kvůli bonusům změnil říši. Kámo, neber tu hru tak vážně.Borda91 píše:Podle toho,jak se tu vy z Chunjo vyjadřujete,to vypadá,že ani realný život nemáte,jelikož tu hru berete tak vážně jako by Vám na tom závisel život,tudíž o tom radši mlčte.
Já nezměnil říší kvůli bonusům,ale přistupu lidí,to je podstatný rozdílMalchus píše:...napsal někdo, kdo kvůli bonusům změnil říši. Kámo, neber tu hru tak vážně.Borda91 píše:Podle toho,jak se tu vy z Chunjo vyjadřujete,to vypadá,že ani realný život nemáte,jelikož tu hru berete tak vážně jako by Vám na tom závisel život,tudíž o tom radši mlčte.