Výzva pro všechny PvP hráče říše Chunjo!

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Re: Vyzva pro vsechny pvp hrace rise Chunjo !!!

Příspěvek od MostEVILEK » pát 29. led 2016 11:45:09

No díky že píšte takové slohy a je vnich velké prd :) Nicméně,nejdříve se vyjádřím k tomu že pipina přešla.Už jí nějaký ten pátek znám,jistě,možná je důvod přechodu jen to že žlutá je mín aktivnější ve válkách či co to kde psala,ale také vím že je schopná přejít kvůli uplné blbosti,dá se říct že na truc,jeto jedna z metod jistého druhu ,,vydírání" ale to jsme někde jinde. Co mě udivuje je,že zrovna pipina do toho tahá realný život. Na jednu stranu se dá pochopit,že lidi si volí těžbu,z důvodu kopaní,jak jinak že....ano lidem to začlo vadit,od té doby co si to můžeme volit,protože když to bylo nahodně,tak to prostě lidi brali jako nahodu,ale takle vědí,že to prostě náhoda není,a že se to těch pár lidí co chodí do válek(pár znich vydělava na mapách. Jistě budou tu psát že to není pravda a bla bla bla,ale vím své :) Psala jsi že nepotřebuješ těžbu každý tyden 3x,ale to jen z důvodu,že když by byla 3x tydně těžba,tak si pořádně nezahraješ,protože by jsi jen těžila těžila těžila mapky,ostatní protože jsi líná kopat rudu :) Souhlasím s Lůcou,že je +% na těžbu nejužitečnější bonus,nemůže se zapnout od krále,ale nikdy se nestane to že by král zapl na 24hodin bonus,který dát může na 25% nebo 50% aproč? Protože nejsou peníze,nic méně ano bonusů je opravdu 5....DROP,YANG,YANGBOMB,BZK,TĚŽBA,jenže co si budeme povídat,YANGBOMB VS YANG je velký rozdíl a drop? Někdy se mi zdá,že ten bonus z říše ( drop) je spíš k horšímu než k lepšímu,většnou mi toho padalo ještě mín než bez něj. Řešíte tu blbosti,a ano lidi si volí sami co chtějí,ale 1 padnej důvod,proč by ti nechodiči do válek měli mít právo na výběr bonusu,když nepodpoří řiši? Jak psal Malchius myslím, ,,citát" z jedné knihy,tak se sním plně stotožnuji,to že se mu kryjí valky s prací, no to se stane,stím se nic nedá udělat,přece nebude měnit práci kvůli hře,to je blbost,ale to že si nechce udělat pvp vybavu,s důvodem že ho to nebaví,tak at si pak nestěžuje že je bonus na kopaní.

P.S....dřív bonus na kopaní nebyl,taky stě těžili,ale je to sním lepší,já bych to volení bonusů zrušil,dal to random jako to bylo před KS,a byl by klid.

S láskou MostEvilek

Každá mince má rub a líc,není zdrávo soudit člověka jen z jedné strany.
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

Malchus
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 381 poděkování

Příspěvek od Malchus » pát 29. led 2016 13:50:19

sizmik píše:
Spoiler:
Malchus píše:Pippi, pokud se chceš i v tomto tématu hádat o bonusu a léčit si zde svou uraženost, předložím ti několik čísel. Protože, jak známo, čísla nelžou. A statistika nuda je, má však cenné údaje. To ví díky pohádce Princové jsou na draka i malé děti.

Královský systém byl spuštěn 2.11.2015. Od 3.11.2015 do včerejší války proběhlo 38 válek, za které bylo uděleno 76 bonusů za 1. a 2. místo.

Z těchto 76 bonusů byla ve 43 případech zvolena těžba, což je 56%.
Modrá říše vybojovala 32 bonusů a ve 23 případech zvolila těžbu, to je téměř 72 %.
Červená říše vybojovala 23 bonusů a v 9 případech zvolila těžbu, to je 39 %.
Žlutá vybojovala 20 bonusů a v 11 případech zvolila těžbu, to je 55 %.

To mi ukazuje několik věcí. Protože máme 4 typy bonusů, ukazuje mi to, že těžba je napříč říšemi nejpopulárnější bonus ze všech.
Žlutá říše vybojovala nejméně bonusů a tak se nedivím, že volila bonus, který by byl pro ni jinak nedostupný, protože jinak než ve válce říší ho získat nelze. Samozřejmě pokud se náhodou zadaří a bude v plné výši, zajásají ti, kdo mají mapy.
A to ty dobré výsledky měla žlutá říše v listopadu, od počátku prosince je na tom s šancí na získání bonusu z války ještě hůře.

Protože jsem škodolibá svině, docela bych si přál, aby červená říše začala volit těžbu. Jezdil bych do Shinsoo na náměstí dívat se jak tam poskakuješ a vykřikuješ "zvolte jiný bonus, jinak odejdu ! ".
-----------------------------------------------------------

Protože tohle téma je určeno pro pvp hráče z Chunjo, včerejší válka ukázala, že kupodivu jsou pvp hráči schopní domluvy i spolupráce napříč cechy.
Nicméně si vůbec nevšímáš toho, že z posledních 8 bonusů, co žlutá vyhrála, byla 2x20% a 5x10% težba , avšak jen jednou 50% drop. Z toho jasně vidíš, proč jsou lidi na neustále volení těžby naštvaní. Nevadí my, když se těžba zvolí těžba, chápu, že si chcete kopnout mapy, ale nechápu, že to musíte mít téměř pokaždé!
Já tě chápu, ale uvědom si, že zisk bonusu je něčím podmíněný a v první řadě je to vybojování bonusu. Podívej se do statistik a jednoduše podle vlajek i hned poznáš, že v posledních dvou měsících není žlutá říše vítěznou říší, ale naopak tahá za nejkratší konec. Tudíš pravděpodobnost zisku jakéhokoliv bonusu je menší nebo malá.
Jak jsem ukázal v předchozím postu, bonus těžby je nejžádanějším bonusem, všechny říše ho nejčastěji volí. Protože má žlutá říše malou šanci na zisk bonusu, nastupuje princip loterie a častější volbou bonusu se snaží zvýšit šanci na úspěch. Čím větší počet losů koupíš, tím máš vyšší pravděpodobnost že uspěješ. Tlak na pvp hráče nedávat těžbu v podstatě znamená úplně se vzdát bonusu 20% těžba. Protože šance na vítězství je malá a kdyby se přeci povedla, jsou pvp hráči nuceni nehlasovat pro těžbu. Pápá bonusku 20% těžba, měli jsme tě rádi a mnohým budeš chybět.

Já nevím jaký je systém hlasování, síla hlasu jednotlivých hodností. A už vůbec ne kdo jak hlasoval a co ho k tomu vedlo. Kdo bonus volil pouze kvůli mapám, kdo pro kopání, kdo pro oboje. Kolik hlasů dostaly ostatní bonusy. Možná bych byl sám překvapenej.
Obrázek

Tomek28
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 13 poděkování

Příspěvek od Tomek28 » pát 29. led 2016 17:36:28

Pokud si dobre pamatuju coz bych mel, tak ani ja jsem nikoho nevyhanel z rise. Pouze jsem konstatoval ze pokud nekomu vadi jak to tu funguje tak muze zvolit jinou cestu a to je i odchod z rise. Myslim ze je velky rozdil mezi navrhem a vyhazovem, ktery se da vnimat take jako rozkaz. Psal jsem snad nekde vypadni? Pokud nekdo nepozna rozdil tak za jeho hlavu vazne nemohu.
Na zaver bych snad jen dodal ze pokud ma nekdo problem se mnou osobou ci s mou rodinou (co se tyce realu) tak at mi to rekne do oci a nesedi jak pecka za monitorem ktera si o sobe mysli ze je buh vi jak odvazna kdyz sem plete realny zivot hracu ktere ani nezna (to neplati jenom pro tebe).
Ja bych mohl taky napsat ze jsi promiskuitni a nevim zda je to o tobe pravda (proto to neberte prosim vazne) ;

Edit: Důrazně doporučuji zkontrolovat kurz, přibližujete se trestní hranicí
/Zooll
Obrázek

Borda91
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 32 poděkování
Dostal poděkování: 31 poděkování

Příspěvek od Borda91 » pát 29. led 2016 17:43:55

Tomek28 píše:Pokud si dobre pamatuju coz bych mel, tak ani ja jsem nikoho nevyhanel z rise. Pouze jsem konstatoval ze pokud nekomu vadi jak to tu funguje tak muze zvolit jinou cestu a to je i odchod z rise. Myslim ze je velky rozdil mezi navrhem a vyhazovem, ktery se da vnimat take jako rozkaz. Psal jsem snad nekde vypadni? Pokud nekdo nepozna rozdil tak za jeho hlavu vazne nemohu.
Na zaver bych snad jen dodal ze pokud ma nekdo problem se mnou osobou ci s mou rodinou (co se tyce realu) tak at mi to rekne do oci a nesedi jak pecka za monitorem ktera si o sobe mysli ze je buh vi jak odvazna kdyz sem plete realny zivot hracu ktere ani nezna (to neplati jenom pro tebe).
Ja bych mohl taky napsat ze jsi promiskuitni a nevim zda je to o tobe pravda (proto to neberte prosim vazne) ;)

Podle toho,jak se tu vy z Chunjo vyjadřujete,to vypadá,že ani realný život nemáte,jelikož tu hru berete tak vážně jako by Vám na tom závisel život,tudíž o tom radši mlčte. :)

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 942 poděkování
Dostal poděkování: 482 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » pát 29. led 2016 18:29:37

Tomek28 píše:Pokud si dobre pamatuju coz bych mel, tak ani ja jsem nikoho nevyhanel z rise. Pouze jsem konstatoval ze pokud nekomu vadi jak to tu funguje tak muze zvolit jinou cestu a to je i odchod z rise. Myslim ze je velky rozdil mezi navrhem a vyhazovem, ktery se da vnimat take jako rozkaz. Psal jsem snad nekde vypadni? Pokud nekdo nepozna rozdil tak za jeho hlavu vazne nemohu.
Ja bych mohl taky napsat ze jsi promiskuitni a nevim zda je to o tobe pravda (proto to neberte prosim vazne) ;)
Ano, dovolila jsem si v záchvatu emocí nevhodným způsobem vyzdvihnout fakt, že jste nejen herní partneři, ale i reální. Bylo by k podivení v tomto případě, kdyby jedna polovička nevěděla, co dělá druhá. Nepřijde mi, že bych vás nějakým způsobem hanila či pomlouvala. Problém s vámi mám čistě herní.

Za tvůj návrh ti děkuji, využila jsem ho k nejen své spokojenosti. Tím to vlastně pro mne může končit.
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

Malchus
Lv.21
Lv.21

Příspěvek od Malchus » pát 29. led 2016 19:45:15

Borda91 píše:Podle toho,jak se tu vy z Chunjo vyjadřujete,to vypadá,že ani realný život nemáte,jelikož tu hru berete tak vážně jako by Vám na tom závisel život,tudíž o tom radši mlčte. :)
...napsal někdo, kdo kvůli bonusům změnil říši. Kámo, neber tu hru tak vážně.
Obrázek

Borda91
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 32 poděkování
Dostal poděkování: 31 poděkování

Příspěvek od Borda91 » pát 29. led 2016 20:00:30

Malchus píše:
Borda91 píše:Podle toho,jak se tu vy z Chunjo vyjadřujete,to vypadá,že ani realný život nemáte,jelikož tu hru berete tak vážně jako by Vám na tom závisel život,tudíž o tom radši mlčte. :)
...napsal někdo, kdo kvůli bonusům změnil říši. Kámo, neber tu hru tak vážně.
Já nezměnil říší kvůli bonusům,ale přistupu lidí,to je podstatný rozdíl :whistle:

Už jen Váš přístup tam,je něco co mi zničilo hru( kdybych mohl napsat jediné vulgární slovo tak ho tu vypotřebím),že jsem nadále neměl chuť pokračovat v říší Chunjo.
Na každém mt a že jich bylo sem vždy hrál v Chunju,ale nikde nebylo tak hrozně,že bych nemohl hrát a neměl chuť ke hře a pomoci říši. TO budiž důvodem mého odchodu.

Eldik
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Eldik » pát 29. led 2016 21:36:45

Podle mě se tu konečně projevila pravá povaha hráčů Chunjo, až na pár vyjímek jsou tam všichni ze stejné psychologické " skupiny ". Takovou nevraživost jaká v této říši vládne jsem ještě nikdy nezažil, a že už tu hraju pár let. Pokud Borda91 odešel kvůli přístupu lidí, vůbec se mu nedivím.

Tohle tu za chvíli půjde do hnoje z jednoho jediného důvodu, vy už si tu hru vůbec neumíte užívat tak jak je, meče oprášíte jen když jdete do war říší a když z ní vyjdete jste jen naštvaní. Zbytek problémů hodíte na forko, kde sepisuje mega slohy co nedávají smysl, stejně si to team udělá po svém.

Jsem jedinej komu tu schází ta normální klasická rivalita, která se řešila soubojema, psaním různých poznámek na konkrétní hráče/cechy přímo ve hře?
Kde jsou nějaké naschvály, kterých tu kdysi bylo mraky?
Když se budete cítit úplně zbyteční, vzpomeňte si na kámen magie.

Malchus
Lv.21
Lv.21

Příspěvek od Malchus » pát 29. led 2016 22:20:53

Já jsem jsem stál dneska na náměstí, vystřídal jsem několik postav, včetně hlavní a žádnou nevraživost jsem nepociťoval. Dokonce se tam naši v pohodě vybavovali s modrákem a červeňákem.
Máš pravdu v tom, že jsem chodil z válek zpruzelej (a také jsem do nich přestal chodit), ale zrovna ta včerejší mě bavila. Měl jsem pocit, že všichni táhnou za jeden provaz. Třeba je to tím, že jsme říši dostali tak hluboko, že nám nic jiného nezbývá. Ale válka byla dobrá.
Obrázek

Eldik
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Eldik » pát 29. led 2016 22:39:37

Já ale neříkal, že nevraživost je mezi žlutou a modrou, nebo žlutou a červenou, kdyby tomu bylo tak, bylo vše v naprostém pořádku a vše tak jak má být.

Ano, ve včerejší war jsem opravdu pocítil změnu v chování hráčů Chunjo, zdálo se mi, že drželi více při sobě. Já osobně vám přeji, aby se to vše urovnalo a rivalita se opět přenesla mezi říše. Chybí vám tam nějaká topka, za kterou by ostatní šli.
Když se budete cítit úplně zbyteční, vzpomeňte si na kámen magie.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod

Who is chatting

offline Mionix 
offline kingstars