Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Spartaa16 píše:Dneska sem na buffce klikl na vybrání si dárku a neobjevil se výběr, pak jen naskočilo okénko kde je jakoby inventář a byly tam žluče
jinak 1 účet se mi nepřihlásil a 1 mi to koplo v portu, ale už to nekope tolik co předtím
otvorené dve okná s hrou, v jednom len prihlásená postava pri sklade v bakre, s druhou presun do bakry, po ceste zbieranie bylín zo zeme, po v stupe do mapy postava"sama"zosadla z koňa, možno som klepol omylom klávesu ale nezdá sa mi, po ceste som byliny čo som pozbieral vyhadzoval z inventára, pri jednom pokuse o vyhodenie byliny mi zobrazilo žlče, dal som cez launcher vytvoriť HW info, popri tom som chcel pozrieť tú tabuľku zo žlčami, zrazu vyskočilo okno item shopu a potom mi klient skončil v okne s pozadím zmeniť postavu.druhé okno beží normálne.
tú čepel démonú+6, čo je zobrazená v tej tabuľke so žlčou nemám na žiadnej postave na tom hernom účte.
pakety to na cestě do Francie nemají jednoduché, tu a tam některý zahodí už český ISP, v Rakousku se situace trošku zlepší, ale to pravé peklo jim nastane až ve Francii - jmenovitě v tvrdém kraji zvaném Nord-Pas-de-Calais - místní jsou na útrapy zvyklí a nemají důvod se k paketům chovat jinak než k lidem...
v rámci ladění by mohlo pomoci, kdyby se syserr.txt nepřepisoval pokaždé, ale dejme tomu v režimu append po dosažení 1MB
nebo kdyby si okno klienta při zjištění některých chyb (jako např. CPythonNetworkStream::CheckPacket Unknown packet header:) zkusilo párkrát ping a traceroute na adresu serveru a výsledek odeslalo k analýze
JohnDoe píše:pakety to na cestě do Francie nemají jednoduché, tu a tam některý zahodí už český ISP, v Rakousku se situace trošku zlepší, ale to pravé peklo jim nastane až ve Francii - jmenovitě v tvrdém kraji zvaném Nord-Pas-de-Calais - místní jsou na útrapy zvyklí a nemají důvod se k paketům chovat jinak než k lidem...
v rámci ladění by mohlo pomoci, kdyby se syserr.txt nepřepisoval pokaždé, ale dejme tomu v režimu append po dosažení 1MB
nebo kdyby si okno klienta při zjištění některých chyb (jako např. CPythonNetworkStream::CheckPacket Unknown packet header:) zkusilo párkrát ping a traceroute na adresu serveru a výsledek odeslalo k analýze
držím palce s dalším laděním
Taky si myslím, že to dělá posílání packetů. Mohli by přejít na vlastní mašinu, která by byla v ČR.