A k navrhu. Je mi to jedno

no když už se tu dávají hráčúm odměny za to, že se přihlásí do hry, tak by to až tak divně nevypadaloEldik píše:..., chtěl bys snad dávat hráčům co bojují ještě CBčka za to, že se i bufnou vlastním buffem?
.. Zde mě napadá jediná možnost (beru-li v úvahu zde navrhovaný systém) a to ta, že by se počítal kritik do nepřítele po spuštění časovače tj. DMG s kritikem mínus (-) DMG = výsledné číslo, které se bude počítat pro buffera za které následně obdrží CB.Arminius píše: A co napr. bufferi keby sa uz spravodlivejsie rozdelovali cb?
A nepřijde ti čirou náhodou tohle vše co jsi napsal, že se děje teď? Rapidní nárust healerů za poslední půl rok asi nebude tím, že 20 lidí objevilo zábavu v této postavě. Pokud je " slabý " hráč jak ty říkáš (nemá bio, karmu, dračí), tak se dělí jen na dvě skupiny, ten co dá 100 CB za válku (většinou nějakej dálkař, heal, archer) a ten co dá 40 CB, možná ani to ne za war (něco na blízko), bude úplně jedno jestli bude tenhle bodový systém, nebo tenhle, slabí hráči zůstanou pořád slabí, a nemůžou chtít dávat nějaké extra částky.počet získaných CB mezi hráči by byl maximalně propastný...slabší hráči co nemaji dodělané BIO a karmu a mají postavy na blízku by získavali minimum CB protože by neustali tolik aby stihli získat CB když umrtím se jim nic nepřida...když už by něco ziskali tak ne 8 nebo 9 bodu za zabiti ale jen třeba 2 za svuj DMG...nemuže se nastavit zase velký počet CB za hráče aby jeden hráč nezískaval třeba CB 15-20 když někoho zabije sám. Hrači na blízku by postupně uvažovali jak změnit taktiku aby nezískavali tak málo CB a přecházelo by se na chary na dalku, aby stáli déle a dali vice DMG do více hráču a nezemřeli takže by se nám válka mohlo změnit jen v běhání a skillovaní na dálku.
ahoj, trochu vám zasa popletiem hlavy: vo veciach mám dajme tomu 20% kritik, ďalších 20% si vykliknem elikom a 20% kritickým útokom čo občas padá z beden. to je 60 % kritiku "vlastných". od šamana dostanem kritik bufom 120%. to je kritik celkove 180%. pri útoku schopnosťou 47,5 %. vlastný kritik schopnosťou bez bufu by bol 17,5%. podelil by sa dmg za buf čiže rozdiel medzi ranou bez kritiku a s kritikom pomerom 17,5 : 47,5, alebo by sa počítalo podľa šance čiže trebárs by systém vygeneroval v tom istom pomere pripočítanie dmg čiže dajme tomu náhodne z 65 rán kritikom by 17,5 dmg dalo mne a zvyšok bufovi? niekomu beriete 1000 a niekomu 6000... napadá ma viac možných prepočtov ale myslím aspoň približne chápete o čo mi ide. ak nie ospravedlňujem sa, vo vysvetľovaní som nikdy nebol dobrý.Mytologie píše:.. Zde mě napadá jediná možnost (beru-li v úvahu zde navrhovaný systém) a to ta, že by se počítal kritik do nepřítele po spuštění časovače tj. DMG s kritikem mínus (-) DMG = výsledné číslo, které se bude počítat pro buffera za které následně obdrží CB.Arminius píše: A co napr. bufferi keby sa uz spravodlivejsie rozdelovali cb?
Teoreticky : Šaman nabuffuje spoluhráče - ten ubere při spuštěném časovači DMG například 5500 s kritikem s tím, že jeho vlastní DMG bez buffu je 4800 - Buff by tedy ubral 700 - to by se počítalo až do jeho úmrtí a následně by za to obdržel CB.
V praxi : Šaman by se snažil nabuffovat resp. přebuffovat co nejvíce bojujících postav, ať má co nejvíce CB. Tudíž v praxi to je nezrealizovatélné.
Sama nevím proč by měl buff dostávat CB, ale měl-li by dostat nějaké CB tak ať to je například 40 CB v případě, že stojí a buffuje na spawnu celou válku. Ale opravdu si to neumím představit jak jinak by měl být šaman buffující odměněn, tak ať je to spravedlivé a nemožné zneužití.
Mytologie.