1.) Mřenka a její neviditelnost. Krásná vlastnost do té doby, než se ve válce vrátíte na spawn a zjistíte, že se nemůžete nabufovat. V tu chvíli jsem urychleně vyhledal první chumel a nechal se rád zabít. Zas za takovou pecku to nepovažuji, má své velké klady, ale také velké zápory.

2.)Psalo se tu o rybaření jak je vlastně zadarmo a že k tomu není nic potřeba. Je k tomu potřeba hlavně čas, který se vám pak nedostává na jinou výdělečnou činnost, pro herní potřeby hráče. Těžko si vyděláte třeba na podpůrné věci do války na pár mrtvých většinou bezcenných rybách, několika mušlích nebo kouscích kamene.
3.) To mě přivádí k třetí věci a tou je šance na vytažení určité ryby. Každý asi dobře ví, že nejlépe mu jdou chytat většinou nechtěné a tedy nepotřebné ryby. Za dobu mého rybaření zde na serveru (stovky hodin, prut +7) a to mi rybky dává i kamarádka, mám na postavě: tisíce ryby nepotřebných (candát, atd), stovky užitečnějších (amur, úhoř, atd), desítky těch vzácnějších (ayu, lotosová, říčňák) a těch nejvzácnějších, těch bych na prstech jedné ruky napočítal. Člověk se moří x let, aby měl dvě zlaté rybky, nebo tři korušky. Hra je nastavena na max +20 prut a k tomu nějaká šance na vytažení určité ryby na určitém plus prutu. Obrovský nepoměr chycených druhů ryby ke strávenému času a k plusu prutu.
4.) Dnešní bodové výsledky ve válkách již poklesly na takovou úroveň (dříve tisíce zabitých za jednu válku, a CB u některých v řádech tisíc), hráči mají asi lepší výbavy, podporu, že nějakých pár grilovaných rybek ve válce opravdu si myslím balanc hry nerozhodí a jen by to možná prospělo.
5.) Popravdě netuším, proč se tým brání 100% vylepšení prutu, stejně jako to je u krumpáče, když jen (bez bota) získání plného počtu bodů trvá jedinci na vyšším plus třeba rok. I kdyby jste tohle zavedli, tak se +20 dopracujeme stejně tak za 5 let nejdříve a možná ani to ne. Na jednu stranu nedoporučujete sdílení nebo půjčování výbav, ale prut nebo krumpáč to přímo vybízí. Protože jedinec by sám nad zlepšováním zešílel, tak se nás třeba na krumpáčích střídá více kamarádů a zlepšujeme společně.
6.) A na závěr jak píše Chyu, proč ne, když se tu za léta udělaly změny i jiných do té doby pro všechny nemyslitelných a neměnitelných věcí. Když se může měnit vše okolo, proč ne rybaření?
Hezký den
Cepino