Králova vůle

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
ovechkin
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 91 poděkování

Králova vůle

Příspěvek od ovechkin » ned 09. říj 2016 11:28:57

Mám dojem, že už se zde něco podobného probíralo, ale nenašel jsem to už nikde na fóru. Všiml jsem si v poslední době, že v průběhu války král vůbec nepodporuje svou říši svým léčením. Když neléčí, tak bojovníci ve válce umírají a neudělají tak potřebný počet bodů, aby zvítězili a získali tak bonus na dalších 24 hodin. Ostatně ani před válkou nebyla spuštěna ochrana :( Bonusy v průběhu dne také nespouští. Tak co je to za krále, že vůbec nemyslí na svůj lid ?? Peníze v královské pokladně jsou přece z našich daní. Tak proč by měl mít z nich užitek jenom král, který si spouští sloupy a sám se tím obohacuje. Králem se stal za splnění jistých podmínek..to je jedna věc, jakože by si zasloužil nějakou odměnu. Ale druhá věc je ta, že když se to vezme z historického hlediska, tak král vždy měl na paměti spokojenost lidu. A nehrabal si na vlastním písečku :D Bylo by fajn, kdyby došlo třeba k nějaké úpravě, když takto bude král kašlat na svůj lid, tak lid přijde k tabuli na náměstí a tak každý svým hlasem přispěje..a při dosažení určité hodnoty bodů dojde k sesazení krále z trůnu a po určitou dobu pak nebude moci být králem znova :) Já vím nikde není napsáno, že by si nemohl pouštět sloupy a lidu nic nedopřát. Ale přijde mi to hodně sobecké...když ostatní králové a královny pouští bonusy všem nám ostatním a berou to jako svou povinnost, když se jedná vlastně o peníze lidu ;) No co si o tom myslíte? :think:
Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.

sizmik
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 47 poděkování

Re: Králova vůle

Příspěvek od sizmik » ned 09. říj 2016 11:33:22

Pokud vim, tak kdyz tento problem by ve zlute, tak vsichni jen nadavali ze si zluta stezuje a to bylo vse. Proto myslim, ze i tohle tema dopadne podobne a nic se nezmeni....

Diabolkaa
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 31 poděkování
Dostal poděkování: 78 poděkování

Příspěvek od Diabolkaa » ned 09. říj 2016 11:35:55

Prpmiň, pro mě je reálný život přednější než hra, takže nebudu plánovat svůj život podle toho, abych stihl každou válku. (y)

Aliett
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 184 poděkování
Dostal poděkování: 294 poděkování

Příspěvek od Aliett » ned 09. říj 2016 11:38:27

ovechkin píše:Bylo by fajn, kdyby došlo třeba k nějaké úpravě, když takto bude král kašlat na svůj lid, tak lid přijde k tabuli na náměstí a tak každý svým hlasem přispěje..a při dosažení určité hodnoty bodů dojde k sesazení krále z trůnu a po určitou dobu pak nebude moci být králem znova :)
Myšlenka zajímavá, ale jak bys zabránil tomu, aby se lidé vzájemně nesesazovali jenom na základě osobních sporů, co mezi sebou mají?
(:

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Příspěvek od Spartaa16 » ned 09. říj 2016 11:42:31

Tak i král si potřebuje dát někdy šlofíka :D . (dovolená, nahodilá událost...) ;)

K tématu, vadí ti, že král má výhody jako sloupy, volba bonusu... ? Tak dělej vše proto, aby ses stal taky králem a mohl využívat těchto věcí. :up:

"Ale druhá věc je ta, že když se to vezme z historického hlediska, tak král vždy měl na paměti spokojenost lidu. A nehrabal si na vlastním písečku "

No nevím, ale zatímco obyčejní lidé umírali hladem, tak král si liboval divočáky u krbu. Tím chci říct, že mu bylo jedno, jak se lid měl, hlavně když platili daně. :)
Naposledy upravil(a) Spartaa16 dne ned 09. říj 2016 18:23:35, celkem upraveno 1 x.
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

ovechkin
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 91 poděkování

Příspěvek od ovechkin » ned 09. říj 2016 11:47:23

Aliett píše:
ovechkin píše:Bylo by fajn, kdyby došlo třeba k nějaké úpravě, když takto bude král kašlat na svůj lid, tak lid přijde k tabuli na náměstí a tak každý svým hlasem přispěje..a při dosažení určité hodnoty bodů dojde k sesazení krále z trůnu a po určitou dobu pak nebude moci být králem znova :)
Myšlenka zajímavá, ale jak bys zabránil tomu, aby se lidé vzájemně nesesazovali jenom na základě osobních sporů, co mezi sebou mají?
Myšlenka je asi taková, že k sesazení krále by byla potřeba spousta hlasů, takže nestačí jen pár nějakých osobních nepřátel. V říši hraje spousta hráčů, droperů buffů a další spousty jiných, kteří chtějí expit, dropovat a bonusy od krále tak i očekávají. Takže k té tabuli to není tak daleko a jedno kliknutí s hlasem je tak snadné.
Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Příspěvek od Spartaa16 » ned 09. říj 2016 11:51:51

ovechkin píše:
Aliett píše:
Myšlenka je asi taková, že k sesazení krále by byla potřeba spousta hlasů, takže nestačí jen pár nějakých osobních nepřátel. V říši hraje spousta hráčů, droperů buffů a další spousty jiných, kteří chtějí expit, dropovat a bonusy od krále tak i očekávají. Takže k té tabuli to není tak daleko a jedno kliknutí s hlasem je tak snadné.
Radši to nechat tak jak to je, prostě když král nemůže tak si říše hold bude muset poradit bez něj. :)

Pak tu budou lidi řvát, proč to dalo králem toho člověka, proč to nedalo toho druhýho a toho nemám rád.
Osobně bych to radši nechal tak jak to je.

Každá válka není požehnání co si budem říkat a včerejší válka žlutých, kde nás bylo pár proti mnohonásobné přesile, to by ani král spolu s jeho healem nezachránili. :hello: :)
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

pikasek
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 68 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od pikasek » ned 09. říj 2016 11:52:12

Diabolkaa píše:Prpmiň, pro mě je reálný život přednější než hra, takže nebudu plánovat svůj život podle toho, abych stihl každou válku. (y)
Heade nic proti tobě nemám, ale podle toho jak prožíváš tu hru, mi příjde, že žádný reálný život mít nemůžeš :D :D :D

k tématu: S návrhem bych docela i rád souhlasil, ale příjde mi, že to je moc neproviditelné,díky tomu že v dnešní době tady má každý xy postav.

Diabolkaa
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 31 poděkování
Dostal poděkování: 78 poděkování

Příspěvek od Diabolkaa » ned 09. říj 2016 12:07:17

1) toto není diskuse o mém osobním životě, tak se zdrž svých hloupých komentářů
2) toto není návrh. Návrhy patří do sekce "návrhy", a pokud vím, tak se nyní nacházíme v sekci "diskuze o hře"
3) hodnost krále je vybojovaná, tudíž nevidím důvod, proč by ji král nemohl využít, jak uzná za vhodné on sám. Pokud se někomu nelíbí, jak někdo kraluje, nechť také zabojuje, aby hodnost získal, místo toho, aby si stěžoval.

Aliett
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 184 poděkování
Dostal poděkování: 294 poděkování

Příspěvek od Aliett » ned 09. říj 2016 12:26:13

Lidí v říši může hlasovat kolik chce, ale pokud se dva, nebo tři cechy vzájemně nemusí, pak se dá svrhnout jakýkoliv král...

Jinak souhlasím s Hunterem. Když se na válku člověk nedostaví jednou, tak to není takové drama. Lidé by hru neměli vnímat jako povinnost, a v žádném případě by ji neměli upřednostňovat před reálným životem.

Mimochodem, zdá naprosto netaktní a hloupé, do diskuze o kralování zatahovat spekulace o tom, jaký jednotlivec, kterého (předpokládám) neznáš, má či nemá život.
(:

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ ChunjoKing « pát 11:24 am »
@Mionix,  veľa premýšľania, ale pre istotu tak spravím. Ďakujem za odpoveď:)
@ Mionix « pát 10:58 am »
@ChunjoKing,  ozdobte je nyní a máte po starostech.
@ 07lukasek071 « pát 10:27 am »
silouette
@ ChunjoKing « pát 9:35 am »
daju sa dorty ozdobit aj po evente, prosim vas?
@ Suko201 « čtv 9:40 pm »
A mohli by to udělat třeba jako premka. Že bys mohl mít ten offline stánek na měsíc za třeba 200-300sd, vedení by vydělalo a lidi by byli spokojeni, že prodali pvm či pvp po roce :D
@ Suko201 « čtv 9:38 pm »
Pokud chcete offline stánky, tak na to jít lépe než finančně přes elektriku, například, že v offline stáncích nebude spotřebak, ale jen pvm a pvp hadry, či eliky max. To si myslím, že by šlo.
@ Suko201 « čtv 9:36 pm »
ChunjoKing píše:
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
jo moje chyba, já myslel grafiku, nečekal sem, že zbytek bere kolem 40-50w dalších. Každopádně nové grafiky 40tky ti berou jen kolem 100w a to jsou 8gb, co zvládají full HD :-) takže nemusí to brát tolik, pokud nemáš 90tky verzi, tam už je to jiná, ale reálně ruku na srdce. Na ekuře takovou grafiku má tak 10% lidi, možná ani to ne. Takže ikdyby mu to bralo mnohem víc než mě, třebas 300,tak určitě měsíčně nedá za elektriku víc jak litr a co je litr v dnešní době? Za mě furt levná částka za elektriku.
@ ChunjoKing « čtv 9:14 pm »
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
@ Suko201 « čtv 8:22 pm »
ChunjoKing píše: @Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
nevím no, moje grafika žere víc než 40tky od nvidie a to asi o 1/3, takže nesmysl co píšeš dle mě :D
@ ChunjoKing « čtv 7:47 pm »
@Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
@ Cassper17 « čtv 7:05 pm »
Proism date men medailon na samnaku Tingra dekuji
@ Tomori « čtv 6:43 pm »
libast píše: někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
Dobrý den, PVP zóna kolem piňat je. Včera se to kontrolovalo skrze námitku jednoho hráče :hello:
@ Suko201 « čtv 6:40 pm »
@ libast « čtv 6:39 pm »
někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
@ Suko201 « čtv 6:37 pm »
vedení už několkrát řeklo, že offline stánky nechce kvůli ekonomice, takže bohužel.
@ Relly « čtv 6:03 pm »
@jsemlamka33, Problém technický to určitě není. Ale ekonomicky, to už ano. Například co se spotřebáků týče, to by šlo rapidně dolů atp. Osobně třeba offline stánky tu vůbec nechci.
@ Grout « čtv 5:43 pm »
Jako ty ceny energií, to je hnus, pak si člověk fakt rozmýšlí jestli má ten stánek dělat nebo počká až stánku bude mít 10, aby se mu to "vyplatilo" :D
@ jsemlamka33 « čtv 5:38 pm »
Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
@ SELDA « čtv 5:34 pm »
Malé války
@ Revus « čtv 5:21 pm »
čus, nevíte o někom kdo kupuje chitin?
@ Fogru « čtv 5:20 pm »
jogurd007 píše: Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
Uni
@ jogurd007 « čtv 5:16 pm »
Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
A budou ve statistikách na webu ukazány i záznamy, kolik těch asistů padlo?
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
Chtěl bych ocenit přidání možnosti získat CB za asistkill. Hodněkrát se i mě stalo, že sem dal za nechutnost a zbylo klidně 2k a neměl sem nic, takže super. To abych si zase koupil pvp :-)
@ LazyMole « čtv 1:42 pm »
nechcete dát prosím nějakej nerf těm ledovým golemům v arénce..? :D se skupinou jsme vyčistili každou vlnu pomalu do 10-15s ale na golemech nedostatek dmg... :D celkem masakr co oni snesou
@ Makarov « čtv 1:17 pm »
Jako myslím, že to "oživí" velké války ...... :-)
@ Vydesenej « čtv 12:50 pm »
To bych asi taky tvrdil kdybych byl v týmu :D až čas ukáže
@ Narsi « čtv 12:37 pm »
Zdravím. Střední války rušit nebudeme. Máme velký zájem na tom, aby se tyto dvě kategorie nadále rozvíjely ke spokojenosti hráčů. Čeká nás teď pár kroků, jak toho docílit a budeme rádi, když se do vývoje zapojí pvp komunita.
@ Vydesenej « čtv 12:29 pm »
Otázka je jestli vůbec má smysl dělat něco do střední. Když by se stalo že do velké nebudou chodit lidi tak někdo zabrečí a zruší se i střední :D :D aby jsme ty lidi prostě přinutili za každou cenu
@ suja97 « čtv 12:28 pm »
Až na to zrušení malé války pro mě jako rekreačního hráče po dlouhé době dobrý a smysluplný update. (y)
@ suja97 « čtv 12:27 pm »
Grout píše: tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
Amen. Chudák Fogru musel dělat 12 generací aby ve střední dával aspoň 200cb a ted mu to zruší :(
@ suja97 « čtv 12:26 pm »
Makarov píše:
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
však si s tím mužou chodit do velké, Saggi stejně psal že je zajímá jen velká válka a střední a malou dělali jen jako ,,přípravku,,
@ Grout « čtv 12:15 pm »
tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
@ Vydesenej « čtv 12:14 pm »
Rozhodli jsme se zrušit malé války, protože jsou dlouhodobě mimo zájem :D tak doufám že se zruší i velké, když jsou dalo by se říct také už dlouhodobě mimo zájem
@ Makarov « čtv 12:07 pm »
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
@ Grout « čtv 12:00 pm »
Makarov píše: chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
naprostý souhlas!
@ Makarov « čtv 10:36 am »
chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
@ Cassper17 « čtv 10:08 am »
Tingra 15
@ ChunjoKing « čtv 6:13 am »
@Revus,  mne tiež kamarát hovoril, že jeho známemu padla v ľadovej zemi. Alebo som počul aj to, že niekomu padla v 2. meste
@ Uncut69 « stř 11:33 pm »
mě padla wifi na ox je možný že dostanu amulet do IS skladu? děkují.
@ Revus « stř 10:42 pm »
Jsem dostal info že ta jedna co má padat v ohnivce dokonce padla i jinde
@ noxforko « stř 10:41 pm »
ahoj, nebyla by možnost udělat ještě poslední OX v sobotu? když probíhá event až do noci ze 6. 7. ?
@ Revus « stř 10:10 pm »
Nekdo treba dostane i za min slov. treba za 30 :D I kdyz to asi ne. ale u kazdyho to je prej jinak. Nahodně.
@ Revus « stř 10:08 pm »
Jeden je z ohnivky, druhy OX, treti forum, 4 bud dort ( už nejde péct) nebo stránky knih, nebo zničení 30 pinat, nebo poskladaní slov 45-60 ( každý to má jinak). a myslím že team přidal i nějaký další možnosti. kdo ví
@ Ezzo95 « stř 10:02 pm »
respektive vim ze jde jeste z ohnivky a jeden za stranky.. ale ten ctvrty?
@ Ezzo95 « stř 10:02 pm »
Ahoj. mam cast amuletu za ox .. daji se nejak ziskat jeste ty zbyle tri?
@ Relly « stř 9:53 pm »
@Azi123,   Na stránkách ekury...herní účet - support. Taky jdu toho Taymena nahlásit. Si dovolil moc.
@ diver « stř 9:46 pm »
@silouette,  Bylo pár dnů zpět řečeno, že hráč musí dojít k 20. otázce, aby dostal amulet
@ Cassper17 « stř 9:40 pm »
Tingra 15
@ silouette « stř 9:38 pm »
Dobrý den, byl jsem na OX - odpověděl jsem sice špatně ale amulet jsem nedostal. Říkali jste, že je potřeba se zúčastnit. Dostanu amulet? Díky za info
@ Azi123 « stř 9:36 pm »
Ahoj, prosím, kde se píše ticket? děkuju :)
@ beautyy « stř 8:49 pm »
Jinno
@ Uncut69 « stř 8:19 pm »
Ahoj chci se zeptat zda půjde udělat černá puma i po skončení eventu ?
@ Revus « stř 4:31 pm »
Dík
@ Tomori « stř 4:28 pm »
Revus píše: Ahoj,chci se zeptat, je nějaký minimální level na OX? Potřebuju dílek na pumu ale nemam žadnej velkej level. jen dropa 40
Dobrý den, hráč musí mít minimálně lvl 50
@ Revus « stř 4:24 pm »
Ahoj,chci se zeptat, je nějaký minimální level na OX? Potřebuju dílek na pumu ale nemam žadnej velkej level. jen dropa 40
@ Tomori « stř 1:44 pm »
Dobrý den, bylo předáno dalších 30 dílků amuletu. :hello:
@ Relly « stř 1:29 pm »
@noxforko,  A v čem, když byly 4 ox ? A to i o víkendech.
@ Nonepovideeej « stř 12:10 pm »
Tohle ale nebyla jediná OX, celkově byly 4

Who is chatting