- nové jazdecké zvieratá
- a ešte by som si prial vyhrať lotériu

som zástancom myšlienky že ak vyhrať tak poriadne, takže na 5 losov som dal svoje obľúbené čísla a dúfam že bude 5x dračí+9

Zdravím, není to úplně špatný nápad, ale muselo by se to propracovat do posledního puntíku. To znamená oslabení zas monster na některých mapách, která nyní berou dost i přes 130% buf, při současné útočné síle a bufu sníženém o 45% by některá monstra byla neporazitelná. Dále si nedokáži vůbec představit, co by to udělalo s celým PvP systémem a s válkami říší. Již vidím, jak některé chary k tomu předurčené budou jen celou válku sekat se zaraženým mezerníkem a více než je tomu dnes. To by se také muselo vyřešit, že když vás takový char vezmu pod zbraň, tak aby se dalo utéct a ne jen smutně koukat se zvednutými rukami z klávesnice, až vás useká k smrti, jak je tomu dnes. Nikdy jsem od nikoho nedostal odpověď, jak se proti takovému druhu boje bránit. A byly by asi i další věci, které by se díky změně museli také upravit. Sám je všechny teď narychlo nevzpomenu. Je ale také pravdou, jak píše Spartaa16, že by to některým hráčům velmi znehodnotilo jejich výbavy za xy miliard yangů. Ti by asi nepoděkovali. Kdo by také chtěl, aby se jeho špičková výbava stala bezcennou a on byl na úrovni jako skoro začínající hráč?Mithra píše:Já bych byl pro omezení Požehnání na max. 85% a to ve všech mapách. Tohle je věc která mě trápí už drahně let. Vlastně od té doby, kdy byly do hry přidané předměty, které umožnily dosáhnout více než 100%. To zdegradovalo do té doby atraktivní mapy na pouhá místa, kam stačí dojet a položit kafe na mezerník.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
To by mělo velký dopad na celý server.Mithra píše:Já bych byl pro omezení Požehnání na max. 85% a to ve všech mapách. Tohle je věc která mě trápí už drahně let. Vlastně od té doby, kdy byly do hry přidané předměty, které umožnily dosáhnout více než 100%. To zdegradovalo do té doby atraktivní mapy na pouhá místa, kam stačí dojet a položit kafe na mezerník.
prej dákovardominik píše:To by mělo velký dopad na celý server.Mithra píše:Já bych byl pro omezení Požehnání na max. 85% a to ve všech mapách. Tohle je věc která mě trápí už drahně let. Vlastně od té doby, kdy byly do hry přidané předměty, které umožnily dosáhnout více než 100%. To zdegradovalo do té doby atraktivní mapy na pouhá místa, kam stačí dojet a položit kafe na mezerník.
třeba swamp: ten kdo říká, že by ten buff nestačil tak kecá. Na zvířata to stačí bez problému a když máte alespoň trochu dobrou výbavu jde si dávat i ezoteriky. V tom problém nevidím, ale pochybuji že by si to dropeři tak množili a odnášeli si 1kkk.
Všechny mapy kromě těch od 120 by se měnit nemuseli protože jdou dát s buffem 85% (cidonii nepočítám protože jsem tam nikdy nebyl a nic o ní nevím)
enterain by se musel přizpůsobit
výdělky ve swampu by se trochu vyrovnali. rozdíl mezi droperem a normální postavou co je ráda za 150kk s prémkem a 80% buffem by se zmenšil.
Jaký by to mělo vliv na ekonomiku neumím moc dobře odhadnout, ale myslím že těm slabším by to maximálně pomohlo.
Ale rozhodně bych byl pro. neměnil bych inteligenci, jen bych nastavi 85% max a hotovo