MostEVILEK píše:Mithra píše:Spoiler:Myšleno tak, že v okamžiku kdy vyprší platnost talismanu, je postava bez koně. A jde si tedy zkrotit nového. Což obnáší samozřejmě všechny s tím spojené questy od projíždění přes vesnice až po zabíjení lukostřelců ve věži, případně krocení v temném vězení.MostEVILEK píše:
Souhlasím.Jenom nevím,jak si představujete čas - možnost a) čekám na novou ,,pečet" stím že koně mám stále na přivolaní pomocní knihy
b) čekám na novou ,,pečet" stím že koně nemám a musím čekat než pacholek udělá pečet.
c) možnost mít více pečetí najednou tnz ( diablos,unicorn,lev.....) a když jedna dojde , moct použít další stím že si zajdu k pacholkovi a nechám si udělat další pečet na to samé / jiné zvíře. Počet ,,pečetí" by byl ovlivněn třeba levelem postavy / hodností ...
PS: Odvolat koně je otázka ani ne vteřiny. Pokud tedy někdo skutečně potřebuje talisman...
Takže v podstatě by to byla pečet například na 5 dní a pak by hráč musel celý X denní proces projít znovu? To je trošku hloupost ne? Tady nejde oto že odvolat koně je otázka vteřiny hraju ekuru už X let a kdyžbychom spočítali to odvolavaní koně tak to je času a času...nicméně návrhl jsem napsal z toho důvodu že to chovaní diablose / unicorna v HG posledních X dní je děsné.... furt se plete...podle patchlogu se stím nic nedělalo,ale čím to tedy je že ted to je prakticky nesnesitelné
Pro ty kteří napíšou že je chyba u mě tak vás hned vyvedu z omylu . 3 PC - zkoušeno na všech a na všech stejná chyba,ekura stáhla znovu...na jednom PC dokonce nově nainstalovaný system a furt chyba. Já jedu HG jinak než všichni ostatní takže mě to problémy dělá....
Ovšem mnou se vůbec nenechte vyrušovat a v klidu diskutujte. Samozřejmě k věci.