ShiBaall - ne já to na nikoho neházím, to ty jsi ve své úvaze v podstatě řekl, že to je ten důvod. A já ti napsal, že svým konáním majitele k ničemu nedonutí, naopak díky méně prémkům a věcem koupených z IS bude méně peněz na další rozvoj, a jen povede k úbytku velkých levelů a konci serveru. U Evila a Ondry to chápu, jsou zapšklí, neb se jim tu neustále neprávem ubližuje již od počátků jejich férového, čestného a slušného hraní. (Ironie a omluva týmu.

)
Xardass - Ale rudla má naprostou pravdu. V počátcích nás do Entarianu chodilo dropovat co prstů na dvou rukou a to možná přeháním. My to sekali v přetočených dračích věcech na začátku, následně přítelkyně vyladila výbavu a dropovala pomalu x měsíců nonstop všechny ingredience na bosech na následnou Entariánskou výbavu. Sice se tam pohybovalo kvanta lidí, ale nedropoval, neexpil, nevydělával téměř nikdo, neb se tam pohybovali úmrtí, úprk, úmrtí, úprk. A v době, kdy již wikingové začali dropovat v hradu, tak my jsme dodělali BMka a začali konečně efektivně skládat jak lehčí bose, tak stromy v sadu a hlavně jsme vydělávali, dropovali na meteorech a to skupinově. Až teprve následně po zhruba dvou měsících jsme se na vše vykašlali neb začali pře o místa, škození a půtky. Nejvíce za zlé mám týmu to, že přihlouplý swamp má na každého moba 4 ch a xy míst, kde se dá dropovat. Entarián byl udělán krásně, ale za 1.) jen na jednoch ch a za 2.) v podstatě jen jedno místo pro levely 150 aby byl výdělek největší a hlavně efektivní. Mořit se se 150 na začátku a mít za hodinu 50kk tak to bude fak žůžo a každý tam hned poletí.
PS: V podstatě by mi to mohlo být naprosto jedno, kašlat na vše, neb jsme Entarián díky výše vypsaným věcem hodili ač neradi za hlavu. Je to krásná mapa. Ale hlavně se tu peru za tu slušnou a poctivou část komunity, které pár Pitomiů z nudy kazí hru.
PS2: Jen by mě teda zajímalo, když Ondru tak strašně baví zabíjení v PvP, proč tedy nechodí do válek říší? A jo vlastně, jeho baví a asi zvládá jen ve svém PvP zabíjet PvM postavy v Cidonii nebo v Entariánu.
Xardass - jasan, shodneme se.