presne podla mna by sa mali zabíjat všade kde sa stretnu no je ciel hry a nie nejake zarobky a plakanie že nemožem dropovat ak chceš dropovat najdi si ochranu zo svojej ríše a vlastne povie mi tu niekto kedy bolo obmedzene nejake kuzlo inemu charu? alebo zníženie utoku u nejakeho ineho charu ako u WP? mam pocit že WP tu nema rad nikto ani GMka je to dobra postava akurat sa s nou neda hrat pvp iba zruškovat vo valkach a pomahat inym ale osobne ohodnotenie nič takže moj nazor na novy update? u mna pomali viac a viac upada tento metin ide to dolu vodou a nebudem sa čudovat ak zanikne toto už nieje o pvp hre treba začat používat rozumFluffyHero píše: ↑pát 23. bře 2018 21:59:25 Nechápu co nechápete na tom, že je GMkám uplně ukradené jestli se zabíjíte nebo ne, tento Update zamezuje čistě tomu, aby tam šla čistá postava lvl 120, logla, hodila zruško odlogla, je to MMORPG, v žádné MMORPG jsem nezažil aby se říše/frakce nezabíjeli, je to běžné a součástí MMORPG žánru. Můžete se do mě pustit že nechodím ent a nerozumím tomu a blablabla, ale zapomněli jste všichni podstatu tohoto tématu? Co si myslíte o tomto update, místo toho tu řešíte kdo prozkoumal Enta, dle mého totální offtopic. Ano, je to omezení možností WP v PVP, ale upřímně, drtivá většina z vás má stejně jinou postavu PVP a když vám tam někdo naběhne s PVP (Healer/BM) pochybuji že se začnete bránit za WP suruto že se tu nějak postupem času vytvořila doměnka že "zabíjení hráčů je špatné" a když už to někdo dělá, tak je zakomplexovaný?
to akorát vy hrajete špatný žánr hry
pokud si chcete v klidu nerušeně hrát, nehrajte online hry, to je jak kdyby jste si stěžovali v MOBA hrách že vás někdo zabije během toho co zabíjíte creepy/moby.
![]() | DarkTronik | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
230k min.+ | Jinno | chizfen | 150 | 6xP | Full | 15 | G10 | P |
Dobře, tak všichni vytáhneme PvP a jdeme zabíjet malé dropy do metinlandu. Ať se na to vyserou hned nazačátku ne? Najdi mi prosím kde je napsáno že je to PvP hra? Kdyby byla není tu možnost hrát pvm. Každý si může zvolit jakou cestou chce jít. A až do doby co se začalo rušit/zabíjet v entarianu to bylo víceméně rozděleno. Nechával jsem hráče když dropovali. Ale ve městě/válce je normálně řežu. Nevím proč to sem furt s prominutím serete. A ty Troniku nic nepiš. Brečel jsi že je WP špatné už před tímto updatem..TronikDark píše: ↑pát 23. bře 2018 22:36:22presne podla mna by sa mali zabíjat všade kde sa stretnu no je ciel hry a nie nejake zarobky a plakanie že nemožem dropovat ak chceš dropovat najdi si ochranu zo svojej ríše a vlastne povie mi tu niekto kedy bolo obmedzene nejake kuzlo inemu charu? alebo zníženie utoku u nejakeho ineho charu ako u WP? mam pocit že WP tu nema rad nikto ani GMka je to dobra postava akurat sa s nou neda hrat pvp iba zruškovat vo valkach a pomahat inym ale osobne ohodnotenie nič takže moj nazor na novy update? u mna pomali viac a viac upada tento metin ide to dolu vodou a nebudem sa čudovat ak zanikne toto už nieje o pvp hre treba začat používat rozumFluffyHero píše: ↑pát 23. bře 2018 21:59:25 Nechápu co nechápete na tom, že je GMkám uplně ukradené jestli se zabíjíte nebo ne, tento Update zamezuje čistě tomu, aby tam šla čistá postava lvl 120, logla, hodila zruško odlogla, je to MMORPG, v žádné MMORPG jsem nezažil aby se říše/frakce nezabíjeli, je to běžné a součástí MMORPG žánru. Můžete se do mě pustit že nechodím ent a nerozumím tomu a blablabla, ale zapomněli jste všichni podstatu tohoto tématu? Co si myslíte o tomto update, místo toho tu řešíte kdo prozkoumal Enta, dle mého totální offtopic. Ano, je to omezení možností WP v PVP, ale upřímně, drtivá většina z vás má stejně jinou postavu PVP a když vám tam někdo naběhne s PVP (Healer/BM) pochybuji že se začnete bránit za WP suruto že se tu nějak postupem času vytvořila doměnka že "zabíjení hráčů je špatné" a když už to někdo dělá, tak je zakomplexovaný?
to akorát vy hrajete špatný žánr hry
pokud si chcete v klidu nerušeně hrát, nehrajte online hry, to je jak kdyby jste si stěžovali v MOBA hrách že vás někdo zabije během toho co zabíjíte creepy/moby.
![]()
Je to uplně to samé co zruško. Stím rozdílem že teď ondra všechny vypne na zaříkatFluffyHero píše: ↑pát 23. bře 2018 23:56:59 A najdi mi prosím kde je napsáno že je PvP zakázanékaždý si může sice zvolit jakou cestou chce jít, ale očividně se ti nelíbí když má někdo jinou cestu než ty. A jinak uplně si minul pointu mého příspěvku, vyjadřuj se k tématu
já tento update schvaluji, protože koupit wp 120 lvl za 2kkk a tuto zábavu mohl mít každý, teď tam budou chodit pvp hráči, ale proti tomu se aspoň bránit můžete (relativně), není to lognutí, zruško a odlognutí. Vadí mi, že místo toho že aspoň něco teda GMka udělali, tak je tu začnete napadat za to, že znevýhodnili WP v PVP
![]()
celá tato diskuze je jedna velká komedie
Pajik píše: ↑sob 24. bře 2018 4:49:57 Já bych to spíše viděl tak, že se vám nedařilo, konec konců, prohlásíš, že to je v pohodě (úprava kouzel lučišnic) a pak tě vidím patlat se s jednou skupinkou.
Co vím, začalo to vámi, coco prohlásil, že mercerow kdysi, no já viděl prvně petra a pak toraina, což padá na vás
Raději ať jde s pvp kosit, než aby posílal jenom zruško, začali se tam namamkovávat hráči pouze s tím. Takto tam bude asi jenom ondra a brzy tak 2 další.a pokud někdo ublížil tobě, v entariánu byla situace, kde stačilo říct, kdo ti ublížil a oni by se našli hráči, kteří by i pomohli.
Jenže vaše řešení bylo, kosit všechny, udělat bordel a smát se tomu, ve výsledku to vypadá, že vlastně vám vadila třeba úprava či tedy to, že nemáte ty kkk. Ale vážně jsem nezaslechl, že by po vás někdo šel :O
![]()
![]()
a to bylo příležitostí hodně, ještě v době, kdy jste rušili s petrem a vyhrožovali, jak když vás někdo sundá, tak přijdete s canavarem a že byste rušili rovnou s ním
![]()
![]()
No jo, to byla komedie
Jinak, když pošleš zruško -> prapor, relog, požeh, no nevím, je to pak dokola a ulymu se to zřejmě moc nedařilo.
Kosit sava není úplně lehké, často to dělají jiní -> viz halucionka, jenž ho kosí právě snad 24 hodin denněA když se všichni nahrnou na 2 bosse (ze kterých drop není tak valný
), tak opět, kdo jej bude zabíjet.
Opět mi to zní, že vám vadí, jak jsou všichni ve hradu, kde se mimochodem i hráči vešli v době, kdy byl klid, zřídka se tam místo nenašlo..
Mimochodem v odebrání zruška nevidím -. Viděl jsem ondru s WP, dla a deriose, jak tam byli s pvp, dopadlo to stylem, že spolu sekali žílu, přesto, že dlo jej kosil v pvmku. Takže v PvP se tam nikdo neštípe![]()
![]()
možná se hodí nějaký ten tmavý a podobně, ale nikdo to zruško prostě nevyužije
opět snaha udržet tu šanci pořídit si anonymní WP a hrát si na tajňačku.
Nemůžu si pomoct, ale čichám spíše jenom závist. :/2-3 měsíce tam totiž rušil snad jenom Petr820 a Torain, alespoň co se týče mě a lyra. Často jsem lognul jen postavičku a sledoval, kdo tam je a není, ptal se hráčů, zda byly nějaké problémy, popř. s kým. A neviděl jsem jiný nick, jak Petr820 či Torain, což dle všeho byla práce efila a ondry + coca, kteří spolu chodí na metiny
(až na ondru samozřejmě).
Ale je to hezké, snad takto jednáš i v reálu, přijde někdo, dá ti facku a ty jdeš někam jinam a rozdáš facky všem, neboť ti někdo ublížil.![]()
![]()