Já považuji za dostatečné kralovaní aspon obeznámit lidi s tím, že nebudou bonusy, to DIO splnil ... to co udělal potom mi nepřipadá správně.TxGaRxT píše: ↑úte 26. čer 2018 17:14:31Hej lebo je to isté keď má niekto urobený priestor na hru ako si hovoril 3 hodiny z týždňa alebo keď tu má niekto sedieť od rána do večera aby mohol plniť všetky PRÍKAZY z radov ríšeObchodnik799 píše: ↑úte 26. čer 2018 17:06:10Pokud král měl čas obětovat 3h týdně na válku, má čas i kralovat správně. *howgh*Spoiler:Moonlight5 píše: ↑úte 26. čer 2018 16:46:59
Jak podle tebe vypadá správnej král? Být ideálně celej den
na metinu, a utíkat pouštět bonusy každé dvě hodiny, aby ho lidi zbožňovali a lezli mu do zadku? Nikde není psáno, že by král musel pouštět bonusy. Je to jeho pokladna na týden, a je plně na něm, co s ní udělá. Vybojoval si to, má na to právo. Králem může být naprosto každý. Jen místo snahy o něj, je jednodušší plakat na fóru.
A ne, opravdu na krále se nemusíte vzdávat práce, studia a být jeden z těch "méně inteligentních", jak zde bylo zmíněno. Stačí občas taky použít něco, co se jmenuje mozek, a zjistit, ze se dá vydělat třeba překupem - stačí pár minut každej den proběhnou tržku a zapnout stánky. Bez námahy.
Holt týden bez bonusů, jak smutné, půjdeme brečet na fórum a nahlašovat Dia a zneužívání chyby.
A přesto, je v pokladně 17kkk, jak jsi psal - žlutá si musí vystačit se zlomkem, a nikdo kvůli tomu nebrečí.
Jak psal Fluffy, byla jsem hodněkrát znechucena reakcemi hráčů, že jsem ty bonusy už taky pak nepouštěla.
Dio už byl králem tolikrát, a tohle udělal za celé ty období jednou.. a vy ho už málem ženete k soudu.
Btw, když už se toho kralování, jako SPRÁVNEJ KRÁL, na cizí postavě ujímáš, tak na ní hlavně netoč schopky.![]()
![]()

3h týdně, pokud obětuje 5min z každého dne na bonusy, tak tím za týden ztratí 35min, což je asi pro mnohé nepřípustné.

EDIT: Proto jsem navrhoval zbavení se hodnosti krále a to i za případu toho, že nebude král.