Budu upřímný. Nechápu, jak někteří zodpovědní členové týmu mohli po letech svých zkušeností vůbec dopustit něco takového, jako zničení systému herbaření, nebo zapnutí válek říší pro levely pod 95 ve vlastních termínech.
1) Na co mi je, že se teď můžu porovnávat s hráči "ze své škatulky" když teď můžu se 110tkou válku 1x týdně, když jsem dřív mohl 3x a naprosto v pořádku se dalo VYROVNAT vyšším levelům, ba naopak, bylo to sranda. (Kdyby ty války byly alespoň 3x týdně 0-120 a 3x týdně 120-150) a dokonce šlo dát se 110tkou i krále, což byl vrchol všeho a velká zábava. (+ Zahanbení načtených levelů 145+)
2) Já už nevím ani co k tomu herbaření dodat, herbaření byl systém, který neskutečně zvýhodňoval skupinku lidí, která obětovala VELKOU část svého času, aby dosáhli toho, že budou schopni produkovat bylinky pro sebe a možná na tom trošku i vydělat. Nyní je systém přepracovaný tak, že lidé, kteří strávili měsíce (a často roky) u zahrádky, aby si udělali to vysněné P vlastně už nejsou schopni produkovat ty bylinky pomalu ani pro sebe. A opět tu máme zvýhodnění pro začátečníky - JUHU, ELIKY BUDOU TED NA PVM I PVP 3x dražší ! A to chceme, že. Na L+ rovnou zapomeňte. Moc to pomůže celkově nováčkům no. A to se dívám na to herbaření ze všech úhlů pohledu.
3) Houby. Fajn, beru to tak, že lidé, kteří chodili s makrem mají útrum, to jo. Ale buďme k sobě kolegiální a upřímní. Tímto updatem se z válký říší vyřadily postavy na blízko bez karmy. Dotáhli jsme to tak daleko, že už tak zvýhodněné postavy na dálku jsou nyní ještě MNOHEM lepší (a to mám hlavní postavu healera a píšu tohle). A nedokážu si představit, jak teď asi bude vypadat drop z Kata v cidonii

.
Hraju tento serveru už hodně dlouho, tak dlouho, že až od jeho založení. Chápu že team se snaží hru vybalancovat a případně usnadnit začátky nováčkům, musí však počítat s tím, že jakkoliv pozmění pravidla hry, vždy tu bude skupina lidí, která si pamatuje, jak to vypadalo před "vylepšením" a dobře vědí, kolik času je to stálo. Tato skupina je vaše komunita přátelé, ti kteří tento bezva server drží při životě už tak dlouho a dělají z něj nejaktivnější server v našich končinách. Tento update je ale něco jiného. Jak by se dal nazvat? "Příprava na vypnutí serveru Ekura, dříve slavné Sindicate" nebo snad "Další pokus omyl" těžko říct. Osobně tým chápu, ale abych byl upřímný, nechce se mi ani věřit, že tyto změny vymyslel někdo, kdo tuhle hru kdy hrál

. Je tam pár pozitiv, to ano. Prapory téměř omezené ve válce se pochopit dají, snaha o novinky je také skvělá, přepracovaná mapa na války říší - NO KONEČNĚ a dalších pár malých plus. Ale bohužel... tímto jsme skončili a dostáváme se k původnímu seznamu výše. Vím, že týmu na své komunitě záleží, protože by přeci jen žádný tým bez této komunity ani nebyl. Prosím vás tedy, jako dlouholetý hráč tohoto serveru, reagujte, dokud nebude pozdě, myslím, že lidé své názory vyjadřují docela jasně vzhledem k poslednímu updatu.
LordRayden & Shamanice & LordAegon