Prosba o pomoc - chybové hlasenie windows

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
DragonMaiden
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Prosba o pomoc - chybové hlasenie windows

Příspěvek od DragonMaiden » stř 25. pro 2019 19:44:21

Ahojte, viem že sa tu nájde zopár skúsených ľudí ktorí sa vyznajú v PC, IT a podobne preto by som vás chcela poprosiť o pomoc...

Každý deň používam na svojom notebooku programy Adobe illustrator a photoshop.. 90% času sú zapnuté oba naraz no v poslednej dobe to začalo dosť blbnúť hlavne keď vo Photoshope pracujem s 3 alebo viac vrstvami. Začalo to tým že Windows vyhadzoval chybové hlásenie "Bad image" ktoré sa týkalo niekoľkých (asi 4) súborov Photoshopu s príponou ".dll" (vždy vybralo iný názov súboru).. Jeden z nich je D3Dcompiler_47. zvyšné 3 nemali názov len čísla a znaky. Chybové hlásenie už nevyhadzuje ale bohužiaľ po 3-5 minútach práce v týchto programoch Windows oba vypne a vyskočí klasické chybové okienko "Program neodpovídá"... Skúšala som kontaktovať podporu Adobe ale stále bez odpovede a na YT ani Google som nenašla príspevky ľudí ktorí by mali podobný problém..Preinštalovanie taktiež nepomohlo... Ak by sa tu náhodou našiel niekto kto by vedel čo s tým tak by som mu bola moc vďačná :think: :clap:

Jedná sa o Windows10, Adobe illustrator CC2019, Adobe Photoshop CC2019

Mionix
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 627 poděkování
Dostal poděkování: 677 poděkování

Re: Prosba o pomoc - chybové hlasenie windows

Příspěvek od Mionix » stř 25. pro 2019 20:09:58

Toto je jediné, co jsem našel. Ale váš problém to asi nevyřeší.
https://helpx.adobe.com/cz/photoshop/kb ... piler.html
Mionix

DragonMaiden
Lv.2
Lv.2

Příspěvek od DragonMaiden » stř 25. pro 2019 20:50:05

Mionix píše: stř 25. pro 2019 20:09:58 Toto je jediné, co jsem našel. Ale váš problém to asi nevyřeší.
https://helpx.adobe.com/cz/photoshop/kb ... piler.html
Mionix
To asi nie je presne môj problém. Tamten sa týka chýbajúceho súboru.. Ja ho tam mám len z nejakého dôvodu mi windows vypína programy.. na MacBooku mi to funguje bez problémov.. Windows nejak nespolupracuje :( Ale ajtak ďakujem
Naposledy upravil(a) DragonMaiden dne stř 25. pro 2019 21:17:06, celkem upraveno 1 x.

Lejno
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 234 poděkování
Dostal poděkování: 460 poděkování

Příspěvek od Lejno » stř 25. pro 2019 20:51:40

Do ničoho takehoto sa nevyznám, ale mne v 80% pripadoch, ak mi niečo nešlo, pomohlo spustiť program ako správca, či to bude aj na tento problem, netuším :D
Do tretice všetko dobré...
Obrázek

DragonMaiden
Lv.2
Lv.2

Příspěvek od DragonMaiden » stř 25. pro 2019 21:00:55

Lejno píše: stř 25. pro 2019 20:51:40 Do ničoho takehoto sa nevyznám, ale mne v 80% pripadoch, ak mi niečo nešlo, pomohlo spustiť program ako správca, či to bude aj na tento problem, netuším :D
nie nie, to som skúsila tiež a bez úspechu :D Ale ďakujem

blood70CZ
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 99 poděkování
Dostal poděkování: 144 poděkování

Příspěvek od blood70CZ » čtv 26. pro 2019 3:21:59

https://www.youtube.com/watch?v=8cKgUE7pBKk zkus tohle. Akorát si budeš muset někde tu knihovnu najít a stáhnout.
BLOOD70CZ-145lvl [Hlavní postava]
Zručnost-P
Karma-P
Rybaření-G4
Herbaření-G9
Biolog-full
Lorenz-150 [Entarianská postava]
ShadowSphere-160 [PVP postava]

DragonMaiden
Lv.2
Lv.2

Příspěvek od DragonMaiden » čtv 26. pro 2019 12:57:12

blood70CZ píše: čtv 26. pro 2019 3:21:59 https://www.youtube.com/watch?v=8cKgUE7pBKk zkus tohle. Akorát si budeš muset někde tu knihovnu najít a stáhnout.
Ahoj, taktiež bez výsledku :beaten: Ono by to asi fungovalo keby je chybové hlasenie o chýbajúcom programe.. Mne ale hádzalo "Badimage".. pýtala som sa kamaráta ktorý do toho trošku lepšie vidí ako ja a hovoril, že toto hlasenie zvykne vyskakovať keď je "chybná bitová verzia" programu/súboru.. Ale tiež povedal že by nemala byť keď mi to tak fungovalo už vyše pol roka a začalo to blbnuť až nedávno. Preinštalovala som teda Win aj oba programy.. a zase to isté. Tak som skusila preinštalovať podľa návodu na yt celý balík funkčných súborov pre PS. (v ktorom je zahrnutý aj spomínaný D3Dcompiler). Zapla som Photoshop a chvíľku fungoval.. Chyba vyskočila až keď som spustila Photoshop zároveň s illustratorom.. Localbridge.exe - Bad Image.. asi 2x sa zobrazilo.. potom zmyzlo a windows mi vypína programy a už nebeží ani photoshop samotne :D Vážne netuším už a najviac ma štve to že Adobe nereaguje na supporte :( Ale ďakujem že si si dal námahu a hľadal to na nete :up:

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ TomasFoxx « pon 6:57 pm »
@Suko201, takhle to nefunguje, nastavuje se to podle těch nahoře :D ti dole se můžou zlepšit, nemůžeš podle nich dělat "průměr" :D
@ Suko201 « pon 6:31 pm »
TomasFoxx píše: @Suko201,  cože
výjimky tam jsou, ale když si to takt spočítáš, tak většina má těm průměr, co sem psal.. Mimo ten průměr jsou akorát ti úplně nahoře, ale těch je kolik? 6? To je zanedbatelné si myslím.. Když se to sníží, ve výsledku stejně nejvíc trpí ti, co jsou low, nebo středně dobří. Ty topky nahoře si to doženou jinak..
@ TomasFoxx « pon 5:53 pm »
@Suko201,  cože
@ OrangEE « pon 11:02 am »
@ChunjoKing,  to som zvedavý :D
@ Suko201 « pon 10:00 am »
No nevím, kdes na to přišel, ale já se teď na to díval a průměrně ty topky nahoře mají za asisty o cca 100cb více a ti dole kolem 50-70cb, což za asisty mi přijde naprosto adekvátní.
@ ChunjoKing « pon 8:10 am »
@OrangEE,  však tak by to malo byť. Možno to ešte doladia.
@ OrangEE « ned 9:58 pm »
assisty su aj tak napi**, dáš mu predposledné kuzlo a dostaneš cb, ale ďalší mu tam dá dmg za 15-20k, mentalovi aj 70 :D a nedostane nič, mohli dať assist za sposobene dmg a nie že ja mu dám hit šípom predtým než skape a woala mam cb
@ TomasFoxx « ned 8:54 pm »
myslim nohu samozrejme
@ TomasFoxx « ned 8:53 pm »
jednou z tech variant bych si rozmlatil klavesnici, takze to nic
@ Relly « ned 8:50 pm »
@TomasFoxx,  O nic jakože nepřicházíš. Nedávno ještě před updatem na asisty jsem byl darkblonde...300-400 dáš i prstama u nohou. Jestli chceš těžší obtížnost, tak stačí na 200 penis. A dalších 200 uděláš na asistech teď. Nemáš zač.
@ TomasFoxx « ned 8:26 pm »
nesso lasko pujc
@ TomasFoxx « ned 8:26 pm »
pujcte nekdo healera s gen tvl ja to fakt chci zkusit
@ TomasFoxx « ned 8:24 pm »
a co jsem koukal tak dost lidi tam proste pomalu vic cb z assistu nez killu😂
@ TomasFoxx « ned 8:23 pm »
no tak ja to pisu z pohledu co jsem byl ted wp, jsem dal 180cb a celkove mam 348😂 sileny
@ Relly « ned 8:12 pm »
@TomasFoxx,  No nepovídej, ale pro křivoruké bmka a heal je to značka ideál.
@ TomasFoxx « ned 8:10 pm »
nevim jak vy, ale podle me jsou ty assisty ve stredni war trosku overpowered
@ Revus « ned 10:07 am »
Zdravím, poradí někdo kdo chodí ninju do kerindoru - jsou potřeba šípy?nebo je to v proměně nebere- díky.
@ TomasFoxx « pát 10:01 pm »
ona je slunicko
ale ja ji mam rad
vklidu
@OrangEE,  vsak pockej, zachvili dostanem zprdnuto, ze nema na blbosti cas a mela toho hodne a ted uz to nemuze najit
@ OrangEE « pát 9:59 pm »
@TomasFoxx,  "tady si všichni všechno pamatují a ví" tento citát úplne sedí na Nessu :D
@ TomasFoxx « pát 9:58 pm »
:D :D
@ OrangEE « pát 9:56 pm »
@LittleNessa,  to je moc dlhý nadčas v práci
@ TomasFoxx « čtv 8:37 pm »
@miselnovakova,  vporadku smudlo
@ miselnovakova « čtv 8:33 pm »
dobre dobre prepáč :D
@ TomasFoxx « čtv 8:31 pm »
@miselnovakova,  ja pocitat umim, neboj 😂 ale obcas je ten assist jen za 1cb, takze to neni presny
@ miselnovakova « čtv 8:26 pm »
TomasFoxx píše: jinak muzete nam pridat do statistik z valky assisty? hezky smutne koukam
88 si mal dnes, ved si len zrátaj killy x8 a odčítaj od celkového a dostaneš počet cb za asisty :D či to podrobnejšie chceš?
@ TomasFoxx « čtv 8:09 pm »
jinak muzete nam pridat do statistik z valky assisty? hezky smutne koukam
@ TomasFoxx « čtv 8:09 pm »
@LittleNessa,  porad cekame hej
@ OrangEE « čtv 12:48 pm »
@TomasFoxx,  tady si všichni všechno pamatají a ví
@ TomasFoxx « čtv 12:46 pm »
LittleNessa píše: Mě by se líbilo, kdyby šla generace zobrazit jinak než 10. Lv 160 např .. kdyby to mohlo být součet všech lvlu generací .. Např. Delian ( 3340 ) :D
mne*
@ LittleNessa « čtv 12:46 pm »
TomasFoxx píše: ty beres vsechno hned agresivne
Neberu ... jen mi moc hlava nebere jak tu někteří reagovali na mojí adresu, přitom to bylo úplně mimo a ukazuje se to ve hře více a více :D
@ LittleNessa « čtv 12:44 pm »
Mě by se líbilo, kdyby šla generace zobrazit jinak než 10. Lv 160 např .. kdyby to mohlo být součet všech lvlu generací .. Např. Delian ( 3340 ) :D
@ OrangEE « čtv 12:40 pm »
bolo to super.. toto je také, že si to človek nevšimne tie hodnosti
@ LittleNessa « čtv 12:39 pm »
Já to někde tuším i psala .. mě se líbilo v úplném počátku hry, kdy byly pvp hodnosti jen textově a byly odlišeny barvou .. to bylo pěkny
@ OrangEE « čtv 12:38 pm »
Vojevudce vošlo :D
@ LittleNessa « čtv 12:38 pm »
Tak nezní to marně úplně .. ale chápu že se to zarazilo v úplném počátku, protože např mít vedle nicku Lepší než Agamemnón .. nevím kam by se to vlezlo :D
@ OrangEE « čtv 12:35 pm »
čo by bolo? Zachránce oblohy lv 3? :D to nedáva nejak zmysel
@ OrangEE « čtv 12:34 pm »
@LittleNessa,  čo ja viem pamätám si len to, že išli z vehlasu a z války.
@ TomasFoxx « čtv 12:34 pm »
ty beres vsechno hned agresivne
@ TomasFoxx « čtv 12:34 pm »
tvl ja v ty dobe snad ani nehral, to chci jen videt, klid
@ LittleNessa « čtv 12:33 pm »
Hned ze začatku co ty výzvy přidali šlo mít čudlaře a další ale nevadí :D tady si všichni všechno pamatují a ví
@ OrangEE « čtv 12:32 pm »
Teším sa
@ LittleNessa « čtv 12:32 pm »
Oka, NP :-D tak odpoledne až budu doma z práce klidně pošlu ..
@ TomasFoxx « čtv 12:32 pm »
@LittleNessa,  uka
@ OrangEE « čtv 12:31 pm »
@LittleNessa,  chcem, pretože keď som hrával predtým to tak nebolo, tak ma to veru zaujíma
@ LittleNessa « čtv 12:30 pm »
Chceš vidět screen jak mám textovou hodnost z první výzvy u rybaření? ty nesmysle ;-)
@ OrangEE « čtv 12:27 pm »
@LittleNessa,  btw hodnosti z výzev boli len grafické, hodnosti z vehlasu a války boli textové. čiže nezmysel :D
@ OrangEE « čtv 12:26 pm »
@LittleNessa,  och, textové som mal radšej než tieto hviezdičky
@ LittleNessa « čtv 11:39 am »
Textové hodnosti už nejdou nějaký ten rok. Myslím, že tenkrát se to zrušilo, protože některé názvy hodností z výzev byly moc dlouhé na to aby byly slovně vedle nicku postavy.
@ Revus « čtv 11:29 am »
Je tu někdo kdo přidával 3 talík skrz raznici? Na kolik pokusu vyšla?DÍk.
@ OrangEE « stř 11:58 pm »
@ChunjoKing,  by malo, maš pravdu :D ale nejde
@ ChunjoKing « stř 10:56 pm »
@OrangEE@OrangEE,  v launcheri hry v nastaveniach by to malo ísť
@ OrangEE « stř 6:37 pm »
Prečo nejdu písomne hodnosti?
@ Revus « úte 10:29 pm »
know how hry?
@ Bisky « pon 6:18 pm »
Vybraným testerům byly do SZ odeslány pozvánky na Discord. :hello:
@ Mionix « sob 7:36 pm »
@Revus,  Nezlobte se na mě, ale některé věci jsou know-how hry a tedy nesdělujeme jak to je. ;-)
@ TomasFoxx « pát 7:27 pm »
@Revus,  asi nikdo nevi kamo
@ Revus « pát 7:06 pm »
dik za odpoved

Who is chatting