Války v roce 2021 (antistun a chitinky)

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
7lukas
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 43 poděkování
Dostal poděkování: 79 poděkování

Re: Války v roce 2021 (antistun a chitinky)

Příspěvek od 7lukas » pát 26. úno 2021 19:42:14

Mionix píše: pát 26. úno 2021 19:35:14
7lukas píše: pát 26. úno 2021 19:26:18
LordRayden píše: pát 26. úno 2021 18:17:14 Vždyť mio má pravdu, celé tohle téma je vyloženě blízkaři vs celá Ekura s tím, že se sem kdokoliv kdo s vámi nesouhlasí bojí cokoliv napsat, protože od vás hned dostane bídu. Ale vemte si to z toho úhlu pohledu, že přestože se možností, kterými se dá vydat se naskytlo neskutečně moc, většina lidí (a především na blízkových postavách) pořád staví něco na základě klasiky, která frčela naposledy před 9 lety a pak se diví, že ti, kteří se vydali novým směrem jejich výbavy counterují a pořád to berete tak, že ta klasika je jediný správný směr a všichni co mají ve výbavě něco, co vy ne je špatné a je to nefér. Paradoxně přesně proto vznikly ty výbavy, protože lidi využili skuliny, na které mohli těžit. A díky tomu, že nikdo neodpovídá novými vybavami proti nim z toho těží dál, a s tímto přístupem budou ještě hodně dlouho a vy si tu budete ještě déle stěžovat. Teď je díky jejich výbavám skulin nových hned několik, ale nikdo jich nevyužije, protože jdou pořád v tom monotónním režimu toho, co je "správné PVP, co je top, co mu někdo doporučil" a pak to dopadá takto. Vážně to nemyslím nijak špatně proti vám, ale tímhle stylem nakázání s tím stejně nikdo nic neudělá. PS. Už se těším na další porci bídy :roll:
Aha tak když tak moc rozumíš PVP tak mi řekni co máme nosit za věci na blízkovou postavu. Ano za dálkovou postavu máš x možností co můžeš nosit ale řekni mi co chceš nosit např za mentoše abys dokázal potankovat těch x healerů a archerů s extremním útokem. Fakt bych to rád věděl já nonstop testuju x věcí měním často obrany na chary ale nic nepomáhá. A bohužel už dlouho do hry nebyla přidaná věc která by pomohla zlepšit obrany. Chitin brnko je stejný jak schop dokonce bych řekl že i horší pokud ho nemáš lxsně natočené. Chitin štít to je zase věc pro dálkové postavy a chitin zbraně jsou fajn ale o proti chitin brnku jsou až moc OP. Takže pokud nám tu poradíš co máme zlepšit budeme rádi ;)
Pardon, zeptejte se Lyra, ten dává krále i za mentála napohodu a opakovaně.

Mio
Já dávám taky krále opakovaně za mentála. Já neříkám že je nereálné dát krále za mentoše pokud ho člověk umí fakt dobře hrát a má lxs věci tak ho dokáže dávat často tak jak Lyr Danielle já a i ostatní ho občas dají. Ale já osobně war chodím hlavně pro zábavu jenže poslední dobou už to fakt přestává být zábava když mám nonstop stun a jakmile se dostanu do dosahu healerů a archerů tak i přes full obrany dostanu vymazáno ani nevím jak. Snažím se furt testovat x věcí ale prostě už nejde nic vymyslet na mentoše když se nové věci nepřidávají.

Skullhlav
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 51 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování

Příspěvek od Skullhlav » pát 26. úno 2021 19:46:31

Nevím co brečíte když to nejde ve velkých hrajte střední tam je aurák třeba král přes full obrany ti dá za 20 a stun k tomu :D

LordRayden
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 47 poděkování
Dostal poděkování: 47 poděkování

Příspěvek od LordRayden » pát 26. úno 2021 19:55:10

To je úplně bezpředmětné sem něco psát. A nápadů mám hned několik, dost z nich i otestovaných, vycházím z dnes už asi smazaných témat od Electrixe a vždy fungovaly (nemohu ty tabulky už najít). Ale proč bych vám to říkal, když mně samotnému trvalo na to přijít roky? Nehledě na to, že by to ukončilo éru dálkových postav. Stačí se na to nedívat stylem změny jen ve spodních bonusech, zapojit hlavu co by mohlo fungovat a je to tam. Hodně štěstí, upřímně. Ať se už netrápíte, asi tomu nebudete věřit, ale vážně vám to přeju. Přeci jen je to hra, a ta by měla bavit.
Obrázek

TomasFoxx
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 360 poděkování
Dostal poděkování: 651 poděkování

Příspěvek od TomasFoxx » pát 26. úno 2021 20:11:56

LordRayden píše: pát 26. úno 2021 19:55:10 To je úplně bezpředmětné sem něco psát. A nápadů mám hned několik, dost z nich i otestovaných, vycházím z dnes už asi smazaných témat od Electrixe a vždy fungovaly (nemohu ty tabulky už najít). Ale proč bych vám to říkal, když mně samotnému trvalo na to přijít roky? Nehledě na to, že by to ukončilo éru dálkových postav. Stačí se na to nedívat stylem změny jen ve spodních bonusech, zapojit hlavu co by mohlo fungovat a je to tam. Hodně štěstí, upřímně. Ať se už netrápíte, asi tomu nebudete věřit, ale vážně vám to přeju. Přeci jen je to hra, a ta by měla bavit.
Mi přijde že jsi taková druhá majka, co má taky všechno do entu vyzkoušené, "dává" 4-5kkk za hodinu, ale když jí kamarád vlezl do skupiny na exp, tak dala nějakych 2,5 :no:
Máš několik otestovaných nápadů, ale nikdy jsi války nechodil za nic jinýho než healera a malýho daggera, fakt zajímavý :D
Obrázek

LordRayden
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 47 poděkování
Dostal poděkování: 47 poděkování

Příspěvek od LordRayden » pát 26. úno 2021 20:21:16

TomasFoxx píše: pát 26. úno 2021 20:11:56
LordRayden píše: pát 26. úno 2021 19:55:10 To je úplně bezpředmětné sem něco psát. A nápadů mám hned několik, dost z nich i otestovaných, vycházím z dnes už asi smazaných témat od Electrixe a vždy fungovaly (nemohu ty tabulky už najít). Ale proč bych vám to říkal, když mně samotnému trvalo na to přijít roky? Nehledě na to, že by to ukončilo éru dálkových postav. Stačí se na to nedívat stylem změny jen ve spodních bonusech, zapojit hlavu co by mohlo fungovat a je to tam. Hodně štěstí, upřímně. Ať se už netrápíte, asi tomu nebudete věřit, ale vážně vám to přeju. Přeci jen je to hra, a ta by měla bavit.
Mi přijde že jsi taková druhá majka, co má taky všechno do entu vyzkoušené, "dává" 4-5kkk za hodinu, ale když jí kamarád vlezl do skupiny na exp, tak dala nějakych 2,5 :no:
Máš několik otestovaných nápadů, ale nikdy jsi války nechodil za nic jinýho než healera a malýho daggera, fakt zajímavý :D
Omyl :roll: , a tímto tady končím s příspěvky, protože to vážně nemá význam, ani přestože to nemyslím nijak zle. Hodně štěstí.
Obrázek

Redeemeris
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od Redeemeris » pát 26. úno 2021 20:51:54

:think: Anooo, postavím si dračí štít a boty tranzu a budu neskutečný tank a zabiják dálkových postav. To je nápadík člověče. :think:
:hello: :hello:

LordGabriel
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 127 poděkování

Příspěvek od LordGabriel » sob 27. úno 2021 0:34:47

No nič, všetci si natočíme full útoky a budeme okolo seba behať ako v malej war. Potom dáme kúzlo dostaneme CB a opakujeme. :ref:
je to smutné, s priemernými vecami som tam vo štvrtok strávil 45 minút a mal som 40CB. Proste nech som sa snažil ako som chcel vždy môj cieľ zomrel na nejakú hovadinu, ktorá doletela z nejakej marie. A aby náhodou blízkové postavy neposilneli na morálke nabehne tam 5 wpčiek ktoré len spamujú zruško pretože je to strašná zábava.
Je to škoda akým smerom sa tie války vyvinuli. Chodím ich už dosť dlho a volakedy to bolo fakt o inom. Prišlo sa do války, spravil sa velký chumel a mastilo sa to tam celú hodinu na tom istom mieste. Od tej doby ľudia radšej presedlali z bohapustého sekania a hubovania do behania po celej mape aby ma nedajbože netrafilo kúzlo pretože mám 22% na obranu :roll: Bohužial teraz hrá do karát väčšina posledných zmien len diaľkovým postavám a je to škoda...
ObrázekrhetetopXObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
LosReyes
150
zruško
:heart:
P
P
P

TopTopiik
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 41 poděkování
Dostal poděkování: 29 poděkování

Příspěvek od TopTopiik » sob 27. úno 2021 11:28:33

Má cenu se vůbec vyjadřovat k něčemu? Stejně vše, co se tu napíše, bude zamítnuto.

Proč upravit antistun? Proč přidávat obrany? Proč nerf útoků? - ono je to přeci vybalancované, věci, které se x let neměnili - budou fungovat až do konce serveru přeci, vůbec to smysl upravovat.

Raději přidáme dalších x y věcí na útoky, omezíme houby, protože klikání hub je vlastně "proti útokům". Dle mého názoru by se měly nerfnout i ryby - na 1-2 za válku, aby ti "nehratelní" healeři to neměli tak těžký.

Vždycky se tu najde někdo jako Rayden, který hraje healera, kterého sundá i BM sura (bez kamene na šamany) na 1-2 spelly, ale ono je vlastně úplně v pořádku, že healer mi DO OCHRANY a do 72 ŠAMAN vezme 15k+. Nějaký tajný praktiky od Electrixe, myslíš natočit 4x22 obrany, do spodků dát všude kritik a průnik, běhat co nejdál od lidí, nejlíp ještě směrem ke zdi a dělat ze sebe nějakýho Merlina, že znáš tajemství úspěchu ve válkách? Dobrá opice no.

Ještě bych těm healerům přidal dalekohled a možnost zoomu.

Mio, vždy, když se zeptám Lyra, tak mi odpoví to stejné. Má stejný názor, jako většina lidí v tomto tématu. Ale proč ho taky nezmiňovat, je to mentál, který to umí hrát, ale na forko se moc nevyjadřuje (spíše vůbec). No offense, ale zprávy od tebe mi připadají, že máš raději mhú postavy.

Už se těším na feedback, kde mě všichni zhejtí, že hraju BMko nebo něco na styl Wikings ("útoky jsou blbě").

CB systém mi přijde v pohodě, stejně většině lidí nejde moc o krále - to si většinou udělají healera s útokama. Hodit to "podle dmg" by byl nesmysl, na kterém by zase profitovali healeři.

brydenSCHYENGven
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 13 poděkování

Příspěvek od brydenSCHYENGven » čtv 04. bře 2021 12:43:35

Koupíme si všichni Bmka a healery a rozjedeme každé úterý čtvrtek a sobotu od 19:00 VZESTUP SKYWALKERA a kdo bude mít nejvíc cb bude POSLEDNÍ Z JEDIŮ
Vybalancovat to nejde. Blízkové postavy jsou v p... Raydene nezkoušej tu žádný paštiky od electrixe.
Sranda když už se k tobě dagger dostane když cestou nechytí 3 minuty tak ti dá za 30 na kouzlo, přijde podruhé a bere 2.5 😂
A to jsem pár týdnů za daggera nebyl. Chodil jsem za healera a nebo vůbec a řeknu ti jak to je
Mám tolik kritu, že krituju skoro každé kouzlo, i bez kamene beru šamanum 10+
Ostatním 10-20.
62 ninja takže po mě nechodí, 52 sura 52 šaman kdyby někdo mě zkusil smést na kouzlo, 22 war a zbytek útoky.
No hrozná sranda. Za to pvp až na pár kousků bych se styděl, ale cbčka na 1-3 místo z toho dostaneš na pohodu. Tak na co by jsme to měnili, tohle je cesta.
Btw. Nechodím teď války a až začnu tak to bude zase dagger, protože ten playstyle pro lopaty mě fakt nebaví.

Pajik
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 42 poděkování
Dostal poděkování: 255 poděkování

Příspěvek od Pajik » čtv 04. bře 2021 12:59:22

TopTopiik píše: sob 27. úno 2021 11:28:33 Má cenu se vůbec vyjadřovat k něčemu? Stejně vše, co se tu napíše, bude zamítnuto.

Proč upravit antistun? Proč přidávat obrany? Proč nerf útoků? - ono je to přeci vybalancované, věci, které se x let neměnili - budou fungovat až do konce serveru přeci, vůbec to smysl upravovat.

Raději přidáme dalších x y věcí na útoky, omezíme houby, protože klikání hub je vlastně "proti útokům". Dle mého názoru by se měly nerfnout i ryby - na 1-2 za válku, aby ti "nehratelní" healeři to neměli tak těžký.

Vždycky se tu najde někdo jako Rayden, který hraje healera, kterého sundá i BM sura (bez kamene na šamany) na 1-2 spelly, ale ono je vlastně úplně v pořádku, že healer mi DO OCHRANY a do 72 ŠAMAN vezme 15k+. Nějaký tajný praktiky od Electrixe, myslíš natočit 4x22 obrany, do spodků dát všude kritik a průnik, běhat co nejdál od lidí, nejlíp ještě směrem ke zdi a dělat ze sebe nějakýho Merlina, že znáš tajemství úspěchu ve válkách? Dobrá opice no.

Ještě bych těm healerům přidal dalekohled a možnost zoomu.

Mio, vždy, když se zeptám Lyra, tak mi odpoví to stejné. Má stejný názor, jako většina lidí v tomto tématu. Ale proč ho taky nezmiňovat, je to mentál, který to umí hrát, ale na forko se moc nevyjadřuje (spíše vůbec). No offense, ale zprávy od tebe mi připadají, že máš raději mhú postavy.

Už se těším na feedback, kde mě všichni zhejtí, že hraju BMko nebo něco na styl Wikings ("útoky jsou blbě").

CB systém mi přijde v pohodě, stejně většině lidí nejde moc o krále - to si většinou udělají healera s útokama. Hodit to "podle dmg" by byl nesmysl, na kterém by zase profitovali healeři.
Na jednu stranu si představ healera s útokama a makrem. Stačí si vzpomenout na junkiaka, jak držel celou říši jakou dobu, myslím, že pokud bychom toho healera nevypnuli na 1 spell, tak s tím makrem by dost možná i častěji utekl :D
Obrázek

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ ChunjoKing « pon 10:42 pm »
@redBull21,  zdravím. Za pečenie torty už nemožno získať časť amuletu. Za OX by už,podľa všetkého, nemalo byť možné získať časť talizmanu tak isto. Vlastne, pokiaľ nemáte všetky 4 časti talizmanu, tak už pumu neskompletizujete. Pečenie torty prebiehalo len do polčasu eventu. Potom začali oslavy, kde už časť talizmanu za pečenie nebolo možné získať. Počas pečenia sa dala každý deň upiecť iba jedna časť torty(poleva,korpus,ozdoba atď.). Na získanie amuletu bolo potrebné upiecť každú časť jedenkrát a zároveň na každú časť doniesť väčšie množstvo surovín, než len na splnenie úlohy. Informovala o tom starenka hláškou, že ste doniesli to, čo chcela, ale na bájnu pumu to ešte nestačí. Čiže ste museli doniesť znova to isté, až pokým vám táto hláška o bájnej pume nezmizlia.
@ redBull21 « pon 5:30 pm »
Zdravím, když mám levý horní i dolní amulet + univerzální, bude možnost ještě nějak získat poslední kus ? Nepřišel jsem na to jak získat za pečení dortu když jsem udělal asi jen 16questů tak nejspíše už část pečeti nedostanu že ?
@ Uncut69 « pon 12:04 pm »
chci se zeptat, když mám tu duši na černou pumu, budu si to moc proměnit za jak dlouho budu chtít nebo to časem nepůjde? děkují.
@ Tomori « pon 10:22 am »
inddi píše: ve hře v oznámeni jste psaly, že jste přidělily kousek amuletu za účast na fóru u postavy Purpura jsem bohužel nic nenašla
Dobrý den, je to z toho důvodu, že u Vás vyskočil duplicitní účet vytvořen zde na fóru. Poprosím Vás abyste se na mne obrátila do sz kde to dovyřešíme.
@ ChunjoKing « pon 9:59 am »
@inddi,  netreba si z toho robiť hlavu. Samotná strakatá a aj čierna puma sa dajú zložiť kedykoľvek. Určite dôjde k náprave zo strany tímu a vy svoju časť amuletu dostanete.
@ inddi « pon 5:52 am »
Ano koukala jsem i do IS skladu není nikde.
@ ChunjoKing « pon 12:42 am »
Pozerali ste v IS sklade?
@ inddi « ned 11:55 pm »
ve hře v oznámeni jste psaly, že jste přidělily kousek amuletu za účast na fóru u postavy Purpura jsem bohužel nic nenašla
@ Tomori « ned 9:00 pm »
breberak1234 píše: jen teoreticka, jakto kdyz sem byl v patek na zkusebni velke valce , tak po ukonceni jsem mel knihu misi misto dotazniku a dotaznik se jiz neobjevil. je chyba u me ??
Dobrý den, je možné, že se Vám dotazník neukázal. U některých tento problém nastal. Pokud nám budete chtít poskytnout zpětnou vazbu napište mi sz, nebo zašlete ticket. Mockrát děkuji a omlouvám se za komplikace.
@ breberak1234 « ned 8:53 pm »
jen teoreticka, jakto kdyz sem byl v patek na zkusebni velke valce , tak po ukonceni jsem mel knihu misi misto dotazniku a dotaznik se jiz neobjevil. je chyba u me ??
@ asdis « ned 3:39 pm »
opacne.Levy horní-drop
@ Marph « ned 2:30 pm »
Děkuji
@ Tomori « ned 2:06 pm »
Dobrý den, levý horní = drop, pravý horní= OX, levý dolní= fórum a pravý dolní= pečení dortu.
@ asdis « ned 2:00 pm »
lavy dolny je za Pečení dortu
@ diver « ned 1:53 pm »
@Marph,  z fóra by měl být levý dolní tuším
@ Marph « ned 1:43 pm »
Mám 2 horní, s tím, že levý je z ohnivé a pravý by měl být z OX, které jsem dokončil, ale někdo mi psal, že ten je z fóra
@ Marph « ned 1:41 pm »
Jaký dílek je z fóra?
@ Revus « ned 9:54 am »
Jourdonais nebo tak nějak,dobrej ubožák. Ze žluté, 130 lvl. Přijde zničehonic a nonstop zabijí 20 min v kuse, krade drop.
@ Mionix « sob 6:45 pm »
@Uncut69,  všechny části se dají, daly získat ze hry.
@ Uncut69 « sob 5:44 pm »
děkují, a dá se ten amulet co se dostává z OX získat i jinak neví někdo?, popřípadě poslední OX asi nebude že? :D
@ Tomori « sob 5:29 pm »
Uncut69 píše: dostává se amulet ještě za přání k výročí ?
Do 6. 7. 2025 do 20:00 se může přáníčko posílat.
@ Uncut69 « sob 5:20 pm »
dostává se amulet ještě za přání k výročí ?
@ Mionix « sob 4:55 pm »
@Grout,  Tam se vypisují jen restarty kol ryb. To znamená, když chytnete takovou délku ryby, že dostanete Velkou eventovku a restartuje se kolo.
@ Grout « sob 3:53 pm »
Jak často se na web dopisují statistiky za nejdelší ryby? Včera jsem vylovil dva rekordy a pořád nejsem slavný.. :( :D
@ Mionix « sob 3:52 pm »
@Revus,  Dobrý den, se hrou nic není. Běží. Nyní jsem vypl okno a znova zapl a jsem ve hře. Pravděpodobně budete mít problémy s konektivitou někde na trase do datového centra ve FRA.
@ Revus « sob 2:16 pm »
Nedá se dostat do hry, bud ani nepustí to výběru postav nebo jak vyberu postavu, spadne. Internet mi jde
@ Revus « sob 2:12 pm »
vim o 3 Lidech kterym to nejde a ted uz ani me:D
@ Revus « sob 2:12 pm »
šílený
@ Revus « sob 2:08 pm »
tpc co stou hrou je zase.. :D
@ SELDA « sob 1:42 pm »
Tomori píše: Dobrý den, jak jsem již psala, většinou se čeká na více lidí (např. i ty kteří neuvedli jméno nebo uvedli duplicitní a mají sz) dále se předává i univerzální dílek za soutěžní týden (ten končil včera). Jak je psáno v novince, nemusíte se bát, že dílek nesložíte. Jde to i po eventu. A případně duši lze získat i když nemáte kompletní amulet. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat do sz.
takže i když nemám kompletní amulet, ale mám duši černé pumy - tak mi jí přetvoří na trvalou? :-) díky za info.
@ libast « sob 11:34 am »
Potřebuji levej dolní nebo pravej horní dílek amuletu to už se asi nedá sehnad že ?
@ Tomori « sob 11:27 am »
asdis píše: Ten dielik za tipovacku dostane kazdy za ucast alebo len za vyhru?dakujem
Dílek za tipovačku i přáníčko dostane "každý". S tím, že výhra správného tipu či nejlepšího přáníčka bude vyhodnoceno po eventu.
@ asdis « sob 11:03 am »
Ten dielik za tipovacku dostane kazdy za ucast alebo len za vyhru?dakujem
@ ChunjoKing « sob 10:36 am »
Ďakujeme
@ Tomori « sob 10:34 am »
Ano, půjde změnit strakatá na černou. Vše tak jak je možné teď.
@ ChunjoKing « sob 10:22 am »
Len taká kontrolná otazočka :D
@ ChunjoKing « sob 10:21 am »
@Tomori,  a dá sa po konci eventu aj zmeniť strakata Puma na čiernu, prosím Vás?
@ Tomori « sob 10:11 am »
Dobrý den, jak jsem již psala, většinou se čeká na více lidí (např. i ty kteří neuvedli jméno nebo uvedli duplicitní a mají sz) dále se předává i univerzální dílek za soutěžní týden (ten končil včera). Jak je psáno v novince, nemusíte se bát, že dílek nesložíte. Jde to i po eventu. A případně duši lze získat i když nemáte kompletní amulet. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat do sz.
@ jogurd007 « sob 9:50 am »
Ahoj. Bude o víkendu OX? Docela by se hodila :)
@ SELDA « sob 9:15 am »
ChunjoKing píše: @SELDA,  pozerali ste v IS sklade?
ano.... Koukal jsem a nic tam není :-(
@ asdis « sob 9:13 am »
Niekto dostal a niekto nie a tiez nedokoncil OX.Tak neviem .
@ ChunjoKing « sob 4:53 am »
@SELDA,  pozerali ste v IS sklade?
@ SELDA « pát 11:02 pm »
Ahoj, nezapomněli jste na mě s kouskem amuletu ? :-)
@ D3rmott « pát 7:23 pm »
D3rmott
@ Mionix « pát 7:09 pm »
Na testovací válku prosím chviličku vydržte. GA pracuje na nápravě. A omlouváme se za zdržení.
@ ChunjoKing « pát 11:24 am »
@Mionix,  veľa premýšľania, ale pre istotu tak spravím. Ďakujem za odpoveď:)
@ Mionix « pát 10:58 am »
@ChunjoKing,  ozdobte je nyní a máte po starostech.
@ 07lukasek071 « pát 10:27 am »
silouette
@ ChunjoKing « pát 9:35 am »
daju sa dorty ozdobit aj po evente, prosim vas?
@ Suko201 « čtv 9:40 pm »
A mohli by to udělat třeba jako premka. Že bys mohl mít ten offline stánek na měsíc za třeba 200-300sd, vedení by vydělalo a lidi by byli spokojeni, že prodali pvm či pvp po roce :D
@ Suko201 « čtv 9:38 pm »
Pokud chcete offline stánky, tak na to jít lépe než finančně přes elektriku, například, že v offline stáncích nebude spotřebak, ale jen pvm a pvp hadry, či eliky max. To si myslím, že by šlo.
@ Suko201 « čtv 9:36 pm »
ChunjoKing píše:
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
jo moje chyba, já myslel grafiku, nečekal sem, že zbytek bere kolem 40-50w dalších. Každopádně nové grafiky 40tky ti berou jen kolem 100w a to jsou 8gb, co zvládají full HD :-) takže nemusí to brát tolik, pokud nemáš 90tky verzi, tam už je to jiná, ale reálně ruku na srdce. Na ekuře takovou grafiku má tak 10% lidi, možná ani to ne. Takže ikdyby mu to bralo mnohem víc než mě, třebas 300,tak určitě měsíčně nedá za elektriku víc jak litr a co je litr v dnešní době? Za mě furt levná částka za elektriku.
@ ChunjoKing « čtv 9:14 pm »
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
@ Suko201 « čtv 8:22 pm »
ChunjoKing píše: @Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
nevím no, moje grafika žere víc než 40tky od nvidie a to asi o 1/3, takže nesmysl co píšeš dle mě :D
@ ChunjoKing « čtv 7:47 pm »
@Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
@ Cassper17 « čtv 7:05 pm »
Proism date men medailon na samnaku Tingra dekuji
@ Tomori « čtv 6:43 pm »
libast píše: někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
Dobrý den, PVP zóna kolem piňat je. Včera se to kontrolovalo skrze námitku jednoho hráče :hello:
@ Suko201 « čtv 6:40 pm »
@ libast « čtv 6:39 pm »
někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
@ Suko201 « čtv 6:37 pm »
vedení už několkrát řeklo, že offline stánky nechce kvůli ekonomice, takže bohužel.

Who is chatting