Vzpomínky - dědečci a babičky

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
Syntax
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Vzpomínky - dědečci a babičky

Příspěvek od Syntax » ned 10. srp 2014 3:57:25

Pamatuju když jinno ovládalo války, 1. byl Tichoslapek, nejlepší gm byl [GM]Gabe, kameny +6 max 10-15kk perly max 2kk, skoro nikdo neměl MH a nikdo nevěděl kama se jde do metinlandu bosslandu a Nikdo nevěděl kdo je jaký level, třeba já měl ninju lv cca 90 a chodil jsem k postavám jiné říše lv třeba 70 ve věcech od lvu 40 třeba +0 oni po mě šli a já pak nasadil výbavu a čau :D

A koho jsem nejvíc obdivoval za moji existenci na sindi?
Z warů Ondraa17 a ChaoSS
Ze surů Batistaa a Tichoslapek
z ninjů jsem měl nejoblíbenějšího LOCO30 stím že rusilu jsem přímo nesnášel
a z šamanů jsem obdivoval svého kámoše co měl postavu o0Jokerova0o :D

Jinak jsem díky hraní poznal spoustu fajn lidí.. kterým děkuji za příjemně strávené chvíle
a z odstupem času už mě ani tak neserou ti co mě killili ve svaté :D
SyntaxBuff..Lv 118 Koupím PvP zbraň Lv108 pro šamana (možno platit věcmi..) Pište..
Syntax.......Lv 131 - M.S.V.(moje staré videa :D)

Gruji
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gruji » pát 15. srp 2014 23:10:35

Syntax píše:Pamatuju když jinno ovládalo války, 1. byl Tichoslapek, nejlepší gm byl [GM]Gabe
Tak to byly časy nejlepší. Já pamatuju jak jsem lítal za grázlama a tehdy natočil video, co mi vždy dokáže vrátit úsměv když je třeba, když nostalgicky rýpu v vzpomínkách na sindi :D

https://www.youtube.com/watch?v=ijhyfKD2wQw

P.S. nejlepší byl přece Hlukoslapek!
Parádní taky bylo tržiště. tehdy jako GM mapa na ní mohli jen másteři nebo cheateři. Dnes je to tam samej spamer, už to není ono.
Grujorin

Love US, Not eat US! Go Vegan!

TOP METIN 2 FAILS! https://www.youtube.com/watch?v=nOzlEiFaUEM

igitur
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od igitur » pát 15. srp 2014 23:36:44

Tak já si taky trošku přispěju k tématu :)

30. 6. 2010 - založen první účet - hrál jsem s kamarádem na offíku kde se začla šířit zpráva o nějakém privátním serveru, kde jde všechno hrozně snadno a rychle. Zprvu jsem vůbec o něčem takovém nechtěl slyšet, přišlo mi to jako "ulehčování pro srábky co nedávají offík", ale nakonec jsem se nechal přemluvit a začal tu hrát.

Má první postava byl aurák IGITUR, kterého už (bohužel) nevlastním. Asi až do lvl 75 jsem stále nosil jen DGA+6, protože vyšší stupeň pro mě byl moc nákladný a na BS jsem ani nemyslel, hlavně proto že se mi nelíbilo.
Vrchol štěstí bylo, když jsem natočil do brnění +1500ZB a do Černého kulatého štítu+5 padl antistun. Až do lvl 89 jsem neměl žádnou věc+9...většinu výbavy jsem měl +6. Zbraň s průmkou? Ani náhodou...až do lvl 95 jsem se expil Sudlicí/Síriusem/Baronem (metiny 80-85-90). První jedák jsem si vyrobil až na lvl95, ale používal jsem ho až od 97, stále jsem totiž nevěřil té průmce (ano byl jsem hloupý :D ). Ten jedák byl +6 a měl průmku 21%..až později dostal nestvůru+4 a dočkal se vylepšení na +9.
Výdělek - to bylo slovo, které pro mě znamenalo 2kk za zlodějky.
Trvalo dlouho než jsem přišel na dropera, který měl opět výbavu max +6 a jen tak tak zvládal temný chrám po malých skupinách, ale už vydělal 8kk.
Když se spustil swamp, hned jsme tam s přáteli zamířili a vrátili se po půl hodině totálně deprimováni těmi těžkými podmínkami. Nebyli jsme schopni zabít samostatně ani jednu skupinu, museli jsme jít všichni 4 do jedné mobky (kvůli velkému množení). První metin ve swampu jsem zničil asi dva měsíce po spuštění mapy.

A co se cen týče? :D Kameny +6 za 15-18kk max (ochrany+6), Bílá perla byla nad 3kk neprodejná, zlaté pokladnice a klíče za 100k.

Co mi hodně chybí - vyrovnané pvp, neviditelný LVL, "nevíš kudy do metinlandu?", výpravy do věže (hlavně ty půlnoční)...a hlavně všechny ty zážitky s přáteli které jsem si již ve své paměti neuchoval...

Lidi které si ještě stále pamatuji a nějakým způsobem se zapsali do mé paměti: Tichoslapek (asi věčná legenda serveru), [GM] Gabe (ať si říká kdo chce, co chce...pro mě to byl super člověk), ChaoSS, Batistaa, Rusila, LOCO30, později také LovecStínu, Salabazar, TheEssence.

Speciální skupinou by pak byli mojí blízcí z cechu a ostatní přátelé: Vampire, Saty, Lenny, Galadriel, Shamanice, ScarfaceBOSS, Xiri, Beatrice(alias Monita/Hestia/Zaccaria/Corinthia/Clarisa/Casta), Kela, DraxianisMW a Wuntvor.
Obrázek

Obrázek

Nabízím stunování v keri: Pátek: 20:00, Sobota: 8:00,16:00,20:00 a neděle 8:00
Stuner lvl 97
úlomky 50:50
:jinno:

FAIL3T
Lv.5
Lv.5

Příspěvek od FAIL3T » ned 06. bře 2016 18:16:57

Nebo když každou chvilku padal server , což znamenalo nově načtené bossy .. :D

M3t0r1
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 125 poděkování

Příspěvek od M3t0r1 » pon 14. bře 2016 21:04:53

Zbieral som v metinlande dva dni v kuse a kúpil si DGA 2k zb +9 za 14kk a Bitevák+9 5 lidi za 17kk a bol som BOH.

DaveB
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od DaveB » úte 15. bře 2016 7:42:34

Jojo presne :-D kdyz jsem presel z offiku a nasadil jsem prvni vilu , chakram , bs.... to byle neco :-D na lvl 65-70 jsem expil tyden s vecma +0 az +6 kouzla max g1. Ve zbrani kameny war , nestvury + neco aby to bylo na pvp i pvm :-D a zeleny a cerveny les uplne plno :-D :-D za 2h kdyz se darilo, tak tam padl prut zlata 2kk :-D
:jinno:

Roxxx
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 43 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od Roxxx » úte 15. bře 2016 15:10:37

Jo jo vzpomínám si na bitky o meteory v zeleném lese ( dnes tam nikoho nepotkám),jak na 90tkách stál lvl z jiné říše 110 tak strašný respekt pro nás tehdejší prcky :D Vzpomínám si také na masku emocí a knihy na porozumění jazykům jiných říší :lol: nebo na časy kdy vám pár map vydělalo na pěknou výbavu, dnes to nestačí ani na elíky do war :lol: :fight:
ObrázekRoxxxinObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
DragonShinsoo150PPPComplete

MuckO
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od MuckO » úte 05. dub 2016 22:12:16

veru v ruce sem mel bitevak +6 lebo na perly nebylo a v nem kameny prišera +4 war+4 a navrat+4 spodne bonusy odolnost proti warum a prišera 10 :)
a vrchne ani nepamatuju už :)

MoCKeR
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 71 poděkování
Dostal poděkování: 51 poděkování

Příspěvek od MoCKeR » úte 05. dub 2016 22:25:58

Vše na screenech .. jak byli stuneri závislí na ninjech do promeny v kerindoru .. jak ti padli 3 strepy a cítil ses jak miliardár a pod :lol: :lol: :lol: .. https://www.youtube.com/watch?v=s9GUO_Iuc7g
Obrázek

noxforko
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Příspěvek od noxforko » ned 30. led 2022 22:42:03

Celkem nostalgie to procitat, nicmene zde clovek najde spoustu odpovedi v tom, v cem dnes server pokulhava, pritom by stacilo pridat par novych bonusu, at se vrati to "tajemno" a udelat mapy zase pouzitelne (ty ktere sou dnes uz takrka k nicemu, jako zeleny les) vratit do mam pvp aby se muselo o mista zase bojovat. Neni to uplne dobou jako spise znalosti hry a celkovou naplni. Nicmene to je enom muj "vlhky sen" ...tak jako tak sem si suprove zavzpominal :D :up:

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 6:44 pm »
Mionix píše: Každopádně symbolické odměny za splněné úkoly v Donji i zpětně dostane každý, pokud splní další úkol. Ale pouze vždy poprvé za každý úkol.
děkujeme <3
@ Mionix « čtv 6:08 pm »
Každopádně symbolické odměny za splněné úkoly v Donji i zpětně dostane každý, pokud splní další úkol. Ale pouze vždy poprvé za každý úkol.
@ Mionix « čtv 6:06 pm »
@Suko201:up:
@ Suko201 « čtv 6:04 pm »
Já se nezlobím, díky za info, to jsem ani nevěděl :D
@ Mionix « čtv 6:04 pm »
@Suko201,  nezlobte se ale je to tak. Každý hráč má nárok pouze na jeden účet na foru. OK provedu.
@ Suko201 « čtv 6:03 pm »
Mionix píše: @Suko201,  tak který zrušíme, ptám se dobrovolně? Ono to nebylo ani z mé strany těžké dohledat. :-) nebo to mám rozhodnout já?
ono to je ilegal jo? Každopádně zrušit KerkyzAfterky :D :D
@ Mionix « čtv 5:48 pm »
@Suko201,  tak který zrušíme, ptám se dobrovolně? Ono to nebylo ani z mé strany těžké dohledat. :-) nebo to mám rozhodnout já?
@ Suko201 « čtv 5:47 pm »
Mionix píše: @Suko201,  vy máte na foru 2x účet? Že se oháníte příspěvky KerkyzAfterky?
ano, suko je koupený za yangos několik let zpět a kerky jsem si založil sám na svém novém účtě ani nevím kdy, ale max tak rok zpět nevím teď + chci dodat, že píšu dvěma jak kdy, na pc mám kerky a na mobilu mám suka :D
@ Mionix « čtv 5:43 pm »
@Suko201,  vy máte na foru 2x účet? Že se oháníte příspěvky KerkyzAfterky?
@ Suko201 « čtv 5:29 pm »
Sirrey píše: @KerkyzAfterky,  Mně se zdálo, že jsi tu začal kydat Ty, že nemáš z eventu žádné odměny. Zvláštní, jak člověk kartu obrací, když tu něco vytrousí Loupežník. :D :D
proč lžeš prosím tě :D přečti si ještě raz, co jsem psal a pak piš. Do té doby máš utrum
@ Sirrey « čtv 3:27 pm »
@KerkyzAfterky,  Mně se zdálo, že jsi tu začal kydat Ty, že nemáš z eventu žádné odměny. Zvláštní, jak člověk kartu obrací, když tu něco vytrousí Loupežník. :D :D
@ KerkyzAfterky « čtv 10:16 am »
dostali big update a stejně furt kydaj :D
@ KerkyzAfterky « čtv 10:15 am »
MoCKeR píše: Dali vám generace at je klid na 10 let a vy furt otravujete :D :D
jakože tohle je težče real talk no.
@ Hakan « čtv 10:08 am »
Cechovní dýně. Umožnění přesunu :up:
@ Hakan « čtv 9:44 am »
:clap:
@ MoCKeR « čtv 9:44 am »
Dali vám generace at je klid na 10 let a vy furt otravujete :D :D
@ Hakan « čtv 9:43 am »
@MoCKeR,  nejvíc sraček tu za poslední rok řešíš ty
@ MoCKeR « čtv 9:42 am »
Vy to rešite jakoby ta hra mela 2 roky hoši prišli ste po funuse :D :D
@ angrylunaxx « čtv 1:38 am »
jako ve 90% případu...GM team nikdy neuzná chybu...prostě habaďura na hrače..ale Mio respetk že aspon někdo tafy něco napíše... chtělo by to víc komunikace Saggiho potažmo Dir ale oni se prostě s hráči bavit nechtěji jak už tady zaznělo v minulosti.
@ KerkyzAfterky « pon 7:25 pm »
docela slušně s váma vypekli :D
@ Hakan « pon 5:45 pm »
Jako mě tohle může být jedno, ale když už se spustí event a dostane se semínko dýně a zasadí ho ve městěch a pak v novince která příjde xx hodin po údržbě kde se píše že v dongi dostanou další bonus, je to dosti po*rané :) ale jak říkám mě to moc neovlivní ale věřím že jiné jo
@ KerkyzAfterky « ned 7:02 pm »
Mionix píše: @KerkyzAfterky,  Pardon, ale odměny máte za vše ostatní v eventu. To v mapě je v podstatě jen obíhačka.
o kterých odměnách mluvíte prosím? vím jen o odměnách za dýně, děkuji.
@ Mionix « ned 6:34 pm »
@KerkyzAfterky,  Pardon, ale odměny máte za vše ostatní v eventu. To v mapě je v podstatě jen obíhačka.
@ Mionix « ned 6:34 pm »
@libast,  Ano, veškeré součásti na panenku se dropují. Ale musíte měnit mapy, moby. Ne vše padá na jedné mapě.
@ libast « ned 3:09 pm »
no nic kašlu na event
@ KerkyzAfterky « ned 12:37 pm »
libast píše: Letos za splněný úkol není dárek?
jj teď sem dodělal první a nic nedostal, jsem v šoku.
@ Sandy « ned 11:29 am »
Ahojky, prosím výplň do panenky se dropuje, nebo se musí z něčeho udělat? Dropuji jak blázen a padá vše kromě výplně :( Předem děkuji za odpověď
@ libast « ned 9:24 am »
Letos za splněný úkol není dárek?
@ Mionix « sob 5:46 pm »
@diver,  A kam by jste to dal? To je jak chtít mít čtvery kosti na sobě a k tomu ještě rukavici a expák. :-)
@ diver « sob 1:30 pm »
@Mionix,  Děkuji a je docela škoda, že se maska nemůže kombinovat i s monoklem na duchy, buď můžete mít masku, nebo jen monokl.
@ Mionix « sob 1:19 pm »
@diver,  záleží z čeho ji vyrobíte, stačí číst, co vám píše NPC ;-)
@ diver « sob 1:12 pm »
Zdravím, maska má být pouze na 1 den?
@ Gulik « sob 1:03 pm »
Ahoj, zjistil někdo, zda-li je mezi barvami z dovozu a od mlynáře rozdíl?
@ JIGsaw1 « pát 10:29 pm »
Tady už se přestaly psát i novinky a změny do patchnotes?
@ Mionix « pát 5:42 pm »
@Lelaion,  postup z minulých let jistě znáte, tak si odpovězte sám, zda to letos funguje či ne. ;-)
@ Lelaion « pát 5:02 pm »
půjde nějak udělat hodnost trololo ? otázky u duchu nebyly a říct správci že jsem starý monokl ztratil taky nejde
@ Suko201 « pát 1:55 pm »
J4rniVanek píše: Ano už som si všimol, že mi to padlo asi minutu po tom čo som to napísal, len som si myslel, že údržba býva o 9
údržba bývá vždy čtvrtek 9.00, ale když je mimořádná, tak bývá i v jiné časy.
@ J4rniVanek « pát 11:23 am »
Ano už som si všimol, že mi to padlo asi minutu po tom čo som to napísal, len som si myslel, že údržba býva o 9
@ Suko201 « pát 11:18 am »
Fozzy píše:
J4rniVanek píše: Zdravím mate info prečo dnes nebola údržba/ prečo nie je spustený event?
Momentálně probíhá údržba a spouštění eventu.
jupí <3
@ Fozzy « pát 11:17 am »
J4rniVanek píše: Zdravím mate info prečo dnes nebola údržba/ prečo nie je spustený event?
Momentálně probíhá údržba a spouštění eventu.
@ J4rniVanek « pát 10:59 am »
Zdravím mate info prečo dnes nebola údržba/ prečo nie je spustený event?
@ sch1zo « úte 3:42 pm »
Šiel by som first time roklu s dakym kto sa vyzna ze by mi dal dake know how a hura na shellka, ked tak pm v hre
@ angrylunaxx « pon 7:48 pm »
rum X vodka ?
@ ShienZhao « pát 1:13 pm »
Tak jedine založit si nový e-mail, vytvořit nový účet na ekure a přes ten potom napsat ticket. Jiná možnost asi není.
@ Kubee333 « pát 1:07 pm »
To áno ale prvé 3 písmená mi nepomohli a tiket treba potvrdiť na maily keď ho chcem poslat
@ Kubee333 « pát 12:59 pm »
ShienZhao píše: Po přihlášení na web, mám pocit, ze vidíš první tři písmena od e-mailu, tak jedine podle toho odvodit a nebo zkusit napsat ticket.
@ ShienZhao « pát 11:00 am »
Po přihlášení na web, mám pocit, ze vidíš první tři písmena od e-mailu, tak jedine podle toho odvodit a nebo zkusit napsat ticket.
@ Kubee333 « pát 9:25 am »
Dá sa nejako zistiť mail k účtu ? Zabudol som prihlasovacie meno k mailu
@ Kubee333 « pát 9:24 am »
Ahoj
@ kovardominik « čtv 6:40 pm »
moc to tu nežije no
@ Makarov « čtv 11:08 am »
xalo86 píše: tu nikdo není? :D
moc lidí na forum už nechodí...... frčelo to kdysi..
@ MoCKeR « čtv 9:44 am »
xalo86 píše: ahoj, kde si lze koupit postavu i s oblečením?
postavu maš zadara stačí ist zabehat alebo do fitka a oblečení zkús nekde v nakupnim centru
@ xalo86 « stř 8:01 pm »
tu nikdo není? :D
@ xalo86 « stř 7:55 pm »
ahoj, kde si lze koupit postavu i s oblečením?
@ Suko201 « pon 8:38 pm »
Medvidek píše: RE Suko201 - děkuji že uznáváte že tuto hru hrají hráči - lidi. A ne zvířata. To je správný názor, jen prosím pokračujte ... P.S. Netuším proč reagujete, pokud vím, reagoval jsem na komentář Stronga ne na ten Váš ...
netušíš proč reaguji? :D to říkáš ty, který tady věčně házíš random slohovky, které ani nikomu nedávají smysl, nebo jsou úplně mimo? Opravdu se zamysli nad sebou a tvým chováním.
@ Medvidek « pon 7:43 pm »
qSTRoNgMANp píše: Ano, Víš: "Absolutní nic" o daném výrazu, proto píšu, ať si nastuduješ pojmy a dojmy a potom můžeš školit. Opět si hraješ na chytrého a opět jsem ti dokázal, že píšeš věci mimo.
Děkuji, jsem rád, že se tu sám usvědčujete ze lži. Prosím pokračujte ... :-) :-) :-)
@ qSTRoNgMANp « pon 6:45 pm »
Ano, Víš: "Absolutní nic" o daném výrazu, proto píšu, ať si nastuduješ pojmy a dojmy a potom můžeš školit. Opět si hraješ na chytrého a opět jsem ti dokázal, že píšeš věci mimo.
@ Medvidek « pon 6:23 pm »
qSTRoNgMANp píše: @Medvidek,  Tak prvně, já psal "Brainrot", ale ty si to neopsal správně, takže ses upgradoval na braindeada. Klasicky chceš dělat chytráka, ale bludu a lží se dopouštíš ty, nesnaž se reagovat na všechno, když o tom víš absolutní nic. Nejdřív si nastuduj pojmy a dojmy a potom dělej chytrého. *Peace*
Vážně? Kde berete tu jistotu? Takže, klasicky tu dělají chytráky Vám podobní - což je směšné, ale budiž. Bludu a lži jste se dopustil vy, když mě chcete napadat, pak mě prosím citujte přesně, nebo vůbec! Vědět absolutní nic je slovní nesmysl. Pište prosím korektně - bud něco vím nebo nevím nic, nebo vůbec nic. Absolutní je pouze nula ... :-) A děkuji za doporučení - a to samé doporučuji Vám. Méda :-)
@ qSTRoNgMANp « pon 4:36 pm »
@Medvidek,  Tak prvně, já psal "Brainrot", ale ty si to neopsal správně, takže ses upgradoval na braindeada. Klasicky chceš dělat chytráka, ale bludu a lží se dopouštíš ty, nesnaž se reagovat na všechno, když o tom víš absolutní nic. Nejdřív si nastuduj pojmy a dojmy a potom dělej chytrého. *Peace*
@ Nonepovideeej « pon 4:22 pm »
@Medvidek,  Buď se přestaň chovat jako robot, a nebo nepiš, prosím.

Who is chatting

offline Mionix 
offline TritonX 
offline tasik1