Příspěvek
od Relly » pon 07. dub 2025 20:31:43
Já bych ještě zmínil fakt, že jednoduše to pvp absolutně nic dál nenabízí a postrádá smysl. Po dodělaní potřebneho zasvěcení a chitinek už prakticky není kam dál jít a není kam postavu dále směřovat a zároveň i důvod chodit války. Tak nějak se na ty války a celkově pvp totálně kašle. Je sice úžasné, jak se zasvecko dá dělat do aleluja, to stejné generace, aby se hráčům zavřela huba, ze “neni co delat”. Ale z praktického hlediska to tak proste neni.
I tim jak ty války vlastně vypadají to neni zábavné a nedivím se lidem, ze časem to omrzelo víc lidi.
Co se týče treba hodnosti a nebo slavného krále. Když člověk vyloženě neexpi nebo nechce drtit jak otrok ent, tak je pak i kral dost neatraktivní odměnou. Ale tady to každý má třeba jinak. Nicmene tady se toho moc dělat nedá. A ostatní hodnosti jsou spíš na okrasu.
Co se spawnu týče, drive již ve hře byly spawny, ze byly na vyvýšeném místě a do pole se muselo tak, ze clovek musel přijít ke kraji a hodilo ho to “dolů”. Neslo jit zpět, leda umřít. Prijde mi to jako reálné řešení tech spawnu. Ačkoliv zrovna tohle shledávám jako menší problém.
Ono by se toho dalo asi i říct vice, kdybych popřemýšlel nad vším.
Ale za mě to PVP se jednoduše nechalo umřít. Coz byla jakási jediná věc, co ekuru odlišovalo od ostatních, uz jen tím, jak bylo relativne vyvážené a melo to tu své kouzlo. Ale jestliže se s tim nedokáže pracovat, tak nic nevydrží věčně, bohužel.