Velké války

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.

Proč nechodím války?

Války mě přestaly bavit
22
31%
Mám postavu na generacích
7
10%
Nelíbí se mi ve válkách fungování spawnů
20
28%
Za mojí nechuť k válkám může komunita (někdo mě tahal/rušil..)
4
6%
Nelíbí se mi počet hráčů v jednotlivých říších (jedna říše moc slabá, druhá moc silná..)
11
15%
Nelíbí se mi "odměny" (Král už nestojí za to/žold je špatný..)
5
7%
Prostě teď nemám čas
0
Žádná hlasování
Jiné = dopíšu dolu
2
3%

Celkem hlasů: 71

TomasFoxx
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 358 poděkování
Dostal poděkování: 648 poděkování

Velké války

Příspěvek od TomasFoxx » ned 06. dub 2025 10:13:04

Helou, poslední dobou nám nějak umřely velké války, tak jsem si řekl, že by nebylo špatný udělat anketu o tom, proč kdo přestal chodit. Tahle anketa je založená čistě pro mojí zvědavost. Případně pokuď toto někdo čtete a nemáte učet na foru, můžete mi napsat ve hře na postavu TomasFoxx, díky. :heart:

Doufám že si ve vlákně nebudu psát sám, díky za sdílení svých názorů :heart:
Naposledy upravil(a) TomasFoxx dne úte 08. dub 2025 9:37:04, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Vydesenej
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 1 poděkování

Re: Velké války

Příspěvek od Vydesenej » ned 06. dub 2025 15:13:36

Je třeba sundat Cbčka na středních tak jak se to udělalo u malých jak tam chodili lidi tak snížili cbčka a umřelo to :D Takže tam je třeba hledat řešení go go snížit cbčka na středních na 1cb za kill.

cleo
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 346 poděkování
Dostal poděkování: 280 poděkování

Příspěvek od cleo » ned 06. dub 2025 17:36:13

Vydesenej píše: ned 06. dub 2025 15:13:36 Je třeba sundat Cbčka na středních tak jak se to udělalo u malých jak tam chodili lidi tak snížili cbčka a umřelo to :D Takže tam je třeba hledat řešení go go snížit cbčka na středních na 1cb za kill.
netřeba snižovat cb za kill, stačí, když se s generací nebude smět do malých a středních :)
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)

Vydesenej
Lv.2
Lv.2

Příspěvek od Vydesenej » ned 06. dub 2025 17:43:07

cleo píše: ned 06. dub 2025 17:36:13
Vydesenej píše: ned 06. dub 2025 15:13:36 Je třeba sundat Cbčka na středních tak jak se to udělalo u malých jak tam chodili lidi tak snížili cbčka a umřelo to :D Takže tam je třeba hledat řešení go go snížit cbčka na středních na 1cb za kill.
netřeba snižovat cb za kill, stačí, když se s generací nebude smět do malých a středních :)
To by byl dobrej masakr :D určitě jedna z varian. Ale stejně bych první zkusil sundat ty cbčka to už víme že funguje a je to to nejjednodušší a pak by šlo přistoupit k opatřením na generace kdyby se furt někdo vzpíral :D :D

Relly
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 152 poděkování
Dostal poděkování: 55 poděkování

Příspěvek od Relly » ned 06. dub 2025 17:47:31

Vydesenej píše: ned 06. dub 2025 17:43:07
To by byl dobrej masakr :D určitě jedna z varian. Ale stejně bych první zkusil sundat ty cbčka to už víme že funguje a je to to nejjednodušší a pak by šlo přistoupit k opatřením na generace kdyby se furt někdo vzpíral :D :D
Počet CB za kill se už snižoval ve středních, zároveň s malýma xd
Obrázek
Flath
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek
160
P
P
P
G1
5/5
Hotovo

Vydesenej
Lv.2
Lv.2

Příspěvek od Vydesenej » ned 06. dub 2025 19:27:33

Relly píše: ned 06. dub 2025 17:47:31
Vydesenej píše: ned 06. dub 2025 17:43:07

Počet CB za kill se už snižoval ve středních, zároveň s malýma xd
Asi je jich pořád moc za to jak easy se tam daj dostat :think:

Janko.Tlcik
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 185 poděkování
Dostal poděkování: 147 poděkování

Příspěvek od Janko.Tlcik » ned 06. dub 2025 19:54:54

pred časom som požičal svoje mierne podpriemerné pvp spoluhráčke do vojny - jej komentár bol približne, že sa na ňu zameral ninja 160 level, 12. generácia, stále na ňu útočil, takže po pár smrtiach to vzdala. z predchádzajúceho obdobia mala na konte pár tisíc CB, takže ako hrať vie.

ja do vojny, kým nebudem mať za sebou pár generácií asi ani nevkročím. čiže ešte musím dosť zarobiť.

7lukas
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 43 poděkování
Dostal poděkování: 79 poděkování

Příspěvek od 7lukas » pon 07. dub 2025 19:56:01

Tož koukám že si to téma o válkách stihl vytvořit dřív jak já :D Každopádně tu napíšu svůj pohled jak ty války vidím já a kde vidím já osobně problémy. 1. Problém jsou aktuální spawny. Umístění spawnu mi přijde špatné a možnost kouzlit přímo ze spawnu a schovávat se za buffky to je dost nefér vůči říším co bojují s říši která je na spawnu. Argumenty typu že na ten spawn nemáme lozit je celkem špatný páč lidi jsou stejně donuceni na ten spawn dojít protože nikoho nebaví čekat na to až daná říše vyleze po x min ze spawnu a hned poté co do ní ostatní říše jdou tak sledovat jak znovu zalezou na spawn. 2. Problém vidím v nových kouzlech co jsou přidaný. U archera a auráka jsou v pořádku ale u mentála a daggera je to vyloženě nesmysl. Dát postavě nesmrtelnost nebo zb tolik že je postava vyloženě nesmrtelná je opravdu kravina. Beru že ty kouzla jdou zrušit a jsou na krátkou dobu ale i tak to ty války kazí z mého pohledu a chtělo by to ty kouzla upravit. 3. Problém vidím v generacích. Generace jsou fajn ale vyloženě odepsat postavy na 1 rok tak že za ty postavy nejde dělat vůbec nic jak pvm/pvp je další nesmysl. Není možné za postavu kde se dělá generace chodit války a nebo hrát pvm jelikož než člověk vyexpí znovu 160 a obnoví karmu,bio,ent bio, a další věci to zabere x týdnů a sežere hromadu yangů a dělat toto každý měsíc pokud na tu hru nemáte tolik času je nereálné a hlavně nezábavné. Myslím si že kvůli generacím mezi hráči vznikla velká časová propast která se těžko dohání. Já osobně navrhuji upravit spawny. Dále upravit kouzlo u daggera a mentála. Dále zvážit zda neupravit čas kdy je možné udělat další generaci a zkrátit ho třeba na 14 dnů místo měsíce aby hráči co si třeba udělají na tu hru čas měli možnost tu časovou propast zkrátit co nejvíce za daný měsíc. Stejně co si budeme většina hráčů chodí do práce/školy takže na tu hru nemají tolik času aby mohli dělat generace každých 14 dní takže si myslím že tato úprava ničemu nijak neublíží maximálně může pomoct zkrátit časovou propast mezi hráči.

Relly
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 152 poděkování
Dostal poděkování: 55 poděkování

Příspěvek od Relly » pon 07. dub 2025 20:31:43

Já bych ještě zmínil fakt, že jednoduše to pvp absolutně nic dál nenabízí a postrádá smysl. Po dodělaní potřebneho zasvěcení a chitinek už prakticky není kam dál jít a není kam postavu dále směřovat a zároveň i důvod chodit války. Tak nějak se na ty války a celkově pvp totálně kašle. Je sice úžasné, jak se zasvecko dá dělat do aleluja, to stejné generace, aby se hráčům zavřela huba, ze “neni co delat”. Ale z praktického hlediska to tak proste neni.
I tim jak ty války vlastně vypadají to neni zábavné a nedivím se lidem, ze časem to omrzelo víc lidi.

Co se týče treba hodnosti a nebo slavného krále. Když člověk vyloženě neexpi nebo nechce drtit jak otrok ent, tak je pak i kral dost neatraktivní odměnou. Ale tady to každý má třeba jinak. Nicmene tady se toho moc dělat nedá. A ostatní hodnosti jsou spíš na okrasu.

Co se spawnu týče, drive již ve hře byly spawny, ze byly na vyvýšeném místě a do pole se muselo tak, ze clovek musel přijít ke kraji a hodilo ho to “dolů”. Neslo jit zpět, leda umřít. Prijde mi to jako reálné řešení tech spawnu. Ačkoliv zrovna tohle shledávám jako menší problém.

Ono by se toho dalo asi i říct vice, kdybych popřemýšlel nad vším.
Ale za mě to PVP se jednoduše nechalo umřít. Coz byla jakási jediná věc, co ekuru odlišovalo od ostatních, uz jen tím, jak bylo relativne vyvážené a melo to tu své kouzlo. Ale jestliže se s tim nedokáže pracovat, tak nic nevydrží věčně, bohužel.
Obrázek
Flath
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek
160
P
P
P
G1
5/5
Hotovo

Takashiro
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od Takashiro » úte 08. dub 2025 9:12:20

Dám vám pohľad aj z inej stránky ako ľudí čo tu hrajú dlho…Úprimne mi ľudia vraveli na čo stredné radšej rovno veľké.na veľké človek potrebuje generácie a výbavu + chitiny inak na tebe akurát tak budu farmiť CBčka ľudia čo ťa na veľké nahovárali. Stredné su ďaleko väčšia zába va ako “toxické” veľké kde je to o ťahaní rušení výbave a generáciach. Potom si na tebe akurát bambilionári honia ego všade že si lamka. Noví ľudia alebo hráči čo nemajú dekádu na ekure + bambilion na šeku tam nepôjdu a pôjdu radšej stredné( o cb to podľa mňa vôbec není skôr o tom že si hráč môže pohodlnejšie a lacnejšie zaválčiť oproti konkurencii) Nesmrtelnosť za daggera je problém? Veď sú dvaja v celej válke :D vlastne na čo chodiť veľké keď je tam 5 a pol človeka a v strednej je tak 2-3x viac hráčov.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí
@ reeenda « stř 4:46 pm »
245/361
@ reeenda « stř 4:29 pm »
Země obrů, kousek od vstupu
@ Mionix « stř 4:27 pm »
@marexanax,  mohu vědět, kde na jaké mapě?
@ reeenda « stř 4:15 pm »
Když konečně najdu čtyřlístek, tak mi nejde zvednou :( a to už je třetí
@ Suko201 « stř 12:07 pm »
marexanax píše: Nejde spawnovat meteory těžké ani bažiny, pravděpodobně žádné
lol, jak se tohle může stát, to mi je opravdu záhadou.
@ marexanax « stř 9:40 am »
Nejde spawnovat meteory těžké ani bažiny, pravděpodobně žádné
@ Vydesenej « stř 7:22 am »
Z technických důvodů bude provedena údržba v čase od 7:30 do 8:00 :D a hra už nejede v 7:00 AU
@ TomasFoxx « úte 11:21 pm »
@Mionix,  jojo ona už mi psala, že po nějaky době pak zmizel, ale nevěděl jsem jestli jsi to byl ty, nebo samo :D každopádně ten ticket tam asi furt je, kdybyste ji chtěli dát náhradu 3:)
@ Mionix « úte 5:28 pm »
@TomasFoxx,  tak že, je to systémem ošetřené, nebudu psát jak, ale nedostupný zmizí sám.
@ qSTRoNgMANp « úte 12:53 pm »
Na to, že Vás tam je 5 a pů, tak se chováte, jak korporát o 500 zaměstnancích. :D
@ Mionix « pon 7:12 pm »
@TomasFoxx,  Je tu zásadní problém. Netuším, co by to udělalo, také se může stát, že se další již nebude spawnovat. A pokud mi to GA nepovolí, tak nemohu.
@ TomasFoxx « ned 10:06 pm »
@Mionix,  mohl bys prosim ticket 94300? jde jen o bugnuty ctyrlistek, tak at muzem hledat dal
@ Mionix « sob 5:34 pm »
Tak že pro info, ti co mi poslali do SZ jméno postavy, tak je quest údajně opraven a můžete jít za Handu UP
@ Mionix « sob 4:59 pm »
Prosím do SZ o dodání jmen postav, kde vám nejde nový věneček. Saggi nahradí.
@ Borda91 « sob 2:11 pm »
Už má někdo ten suvenýr? :D
@ cleo « sob 1:14 pm »
@Nonepovideeej,  ono to prý nejde ani těm co ho ještě nedělali
@ Nonepovideeej « sob 11:47 am »
Pravděpodobně to nejde nám, kteří měli rozdělaný úkol v Dongji, ostatním to šlo, tak nevím..
@ cleo « sob 10:52 am »
@Mionix,  těm co díky předčasnému ukončení eventu se při pokusu o port do dongji rozklikl věneček (a dostali vip) nejde udělat nový, koukněte na to prosím
@ Nonepovideeej « sob 10:46 am »
Mám Smetánku, Sam-zi, Rododendron, Kakikvět, Šeřík a Broskvový květ a nic no, tak nevím :/
@ MrDzenda « sob 10:40 am »
Mě už vyrábí věneček. Odevzdáváš správné? (Houby Tue, Kořen Gango, Datle, "Bodlák" nebere)
@ Nonepovideeej « sob 10:05 am »
Bylinky nejdou stále odevzdat :( Alespoň mně teda..
@ TomasFoxx « sob 9:42 am »
Vydesenej píše: Hlavně už nevypínat :D kdo furt má zapínat ty stánky
:D
@ MrDzenda « sob 9:40 am »
Údržba?
@ Nonepovideeej « sob 9:22 am »
Jak ho můžu znovu vyrobit, prosím? Bylinky mi to dává ty na výrobu elíků
@ Vydesenej « sob 9:00 am »
Hlavně už nevypínat :D kdo furt má zapínat ty stánky
@ libast « sob 8:41 am »
a co ted když sem už přišel o věneček
@ VOJTTANOOO « sob 8:22 am »