Zdravím všechny kdo si dají tu práci a přečtou si to, budu ráda i za zpětnou reakci od lidí, kterých se to týká.

Poslední dva týdny probíhají testovací války. Na testování byla použita nová mapa a systém asistencí. Po prvním týdnu testování se řešilo dle mého hlavně to, zdali nechat kouzla omezeny na P1 nebo je nechat tak jak je má postava načtené. Nakonec se testovalo navýšení ZB a ponechání kouzel na P1-L. Osobně se mi nový systém líbí, protože je konečně šance aby i hráči, kteří dávají méně CB za válku odešli s uspokojivými CB.

Ráda bych se prvně vyjádřila ohledně toho co si myslím o snižování schopností na P1. Pokud se podívám napříč říšemi pár týdnů, měsíců zpět ... tak i ty střední války chodí převážně lidé, kteří mají generace rozpracované. Jelikož je pro všechny hráče šance stejná generace dělat, nevidím důvod proč omezovat načtení postavy na lepší DMG právě silnějším kouzlem. Navíc bych ráda poukázala na to, že je X,Y postav, které dávaly v této válce první příčky aniž by nějakou generaci vůbec měly. Jmenovitě asi psát nebudu, lze dohledat https://www.ekura.cz/statistiky/sindicate/valky_risi
Pojďme se tedy bavit čím by šla ještě tato válka zlepšit ... Nabízí se možnost, která vlastně ve hře nyní je i když je to jen BUG.

A to je BIOLOG od 110Lv do střední války.. Pojďme si upřímně říct, že to rozložení velké války je nesmyslné.
110 - 160 Lv .. Kdo chodí naopak velké války určitě mi dá za pravdu, že postavy Lv 110 se nemohou v žádném případě rovnat Lvlům 160, které mají Chitinové výbavy, karmy P-L.. Podle mého názoru by měla být velká válka až od 145-160Lv. Dávalo by mi to daleko větší smysl.
Nyní zpět k tomu nápadu biolog Lv 110 do střední války.
Co by to přineslo?

Bohužel to nese i jisté

Co si o tomto myslíte? Je to reálné ? Podle mého by tento krok mohl lépe balancovat aktuální situaci a šlo by v té válce také něco málo ustát. Beru argumenty, že se stejně najde vždy někdo kdo si natočí full útoky a bude to dávat jednoho po druhém, ovšem tomu nejde nikdy zcela zabránit.
Všichni kdo války chodí nebo chodili dříve ví, že získání CB není jen o dobré výbavě. Hraje tam roli mnoho faktorů, které jsou podle mého daleko více klíčkové.
- Taktika ( Skills )
- Výbava
- Počet hráčů za říši v jednotlivé válce
- Obsazení všech charakterů ( Myšleno tak, že by se hrálo daleko hůř kdyby např. v řiši chodily jen samé BMka )
Diky všem kdo si dal tu práci a došel až sem. Prosím berte v potaz, že je to jen můj názor. Proto budu ráda, když se k tomu vyjádří co nejvíce lidí a společně se nám to povede vyladit ke spokojenosti všem..
Nessa