hale to se mi nezda bili jsme na tom spolu OSTEA a me dal to sami trochu nahoda nepechy píše:Dropere, takze koukam, ze jsi asi pobral vsechnu moudrost sveta. Ani jeden z udaju co tu pises neni mozny.
Klasicky stun trva cca 3s. Tak a stun od samanova zarikani se da prodlouzit pomoci bonusu za vedeni (konkretne prodlouzeni delky trvani kouzla). A tato schopnost je od M6 (kdy to prida 32s) az do P (kdy pridava 61s).
Proto stun, ktery ti lecitel da muze byt v rozmezi cca 35-64s. Proto je tech 8s docela podezrelych.
Jedina moznost, kdyz nebudu brat v potaz hacky, je nekolik stunu. Co tim myslim?
Vezmeme si priklad s 8s.
Dotycny dal stun pomoci zarikani. Bezi ty 3s. Behem te doby seka a kouzli a jestli ma dostatek % na omraceni, je zde moznost, ze te znova zastunuje seknutim. Bezi tim padem dal stun. A takto si ten stun NEPRIMO prodluzuje diky sekani.
A ted tech tvych 78s musi byt obdobny pripad, kdy ti dal stun, pravdepodobne prodlouzeny z vedeni, a nez stihl zkoncil, zastunoval te znova zarikanim a zacala se ta doba pocitat znova.
Ale jestli ti dal stun zarikanim, a pak jste cekali a merili nez to zkonci, tak bud pouzival hacky nebo jen neumis stopovat cas
Stun a healer
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 32 poděkování
Re: Stun a healer
- Malchus
- Lv.21
- Dal poděkování: 94 poděkování
- Dostal poděkování: 381 poděkování
Píšeš, že během stunu stačil hodit 4 kouzla, z toho jedno 2x. Vrh má interval 7s v základu, neovlivněný rychlostí kouzla. Nevím kolik to dělá s rychlostí kouzla 200, jestli 4-5 sekund ? Vyslání těch čtyř kouzel nebude trvat o moc déle. Nevím jestli jsi stun poctivě odpočítával, nebo jen odhadoval, ale jestli odhadoval, nedivím se ti, že se ti stun zdál velmi, velmi dlouhýOstea píše:Tak děkuji za odpovědi. Sekal do mě, já se branil klasicky řev, střílení , talisman. Hodil na mě zaříkat a stun. Pak do mě začal házet ty jeho drápy apod. Asi 4 kouzla stačil hodit z toho 1 2x. Fakt nevím, čím to mohlo být, ale jestli nehackoval, tak klobouk dolů. Tohle je super zbran

Edit: Pokud dostanete ten minutový stun, musí být poblíž ještě někdo, kdo tomu healerovi vedení poskytne. Sám sobě to dát nemůže (nic objevného).

- Ostea
- Lv.13
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Ano, když po tobě jde aurač 95 + a healer 90 +, tak moc stuny neodpočitavam, ale určitě to bylo delší jak 5 sekund.Malchus píše:Píšeš, že během stunu stačil hodit 4 kouzla, z toho jedno 2x. Vrh má interval 7s v základu, neovlivněný rychlostí kouzla. Nevím kolik to dělá s rychlostí kouzla 200, jestli 4-5 sekund ? Vyslání těch čtyř kouzel nebude trvat o moc déle. Nevím jestli jsi stun poctivě odpočítával, nebo jen odhadoval, ale jestli odhadoval, nedivím se ti, že se ti stun zdál velmi, velmi dlouhýOstea píše:Tak děkuji za odpovědi. Sekal do mě, já se branil klasicky řev, střílení , talisman. Hodil na mě zaříkat a stun. Pak do mě začal házet ty jeho drápy apod. Asi 4 kouzla stačil hodit z toho 1 2x. Fakt nevím, čím to mohlo být, ale jestli nehackoval, tak klobouk dolů. Tohle je super zbran.
Edit: Pokud dostanete ten minutový stun, musí být poblíž ještě někdo, kdo tomu healerovi vedení poskytne. Sám sobě to dát nemůže (nic objevného).
"Hledám lidi, co přemýšlí stejně pomalu jako já..." Albert Einstein

-
- Lv.4
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Ale to jsi neřekla, že tam byl ještě aurák. Tak to je pak jasný. Omráčil tě zaříkáním léčitel. A pak ti "znova" dal stun aurák pomocí pádit. Což znamená, že se nejednalo o jeden delší stun, ale více stunů díky kouzlům dvou charů.
pechy - Shaman Healer 89 - Hl. postava
Gambrinuska - Weapon Sura 91 - Dropík
Všichni Chunjo
Gambrinuska - Weapon Sura 91 - Dropík
Všichni Chunjo
- Ostea
- Lv.13
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Ne, žádný páditpechy píše:Ale to jsi neřekla, že tam byl ještě aurák. Tak to je pak jasný. Omráčil tě zaříkáním léčitel. A pak ti "znova" dal stun aurák pomocí pádit. Což znamená, že se nejednalo o jeden delší stun, ale více stunů díky kouzlům dvou charů.

"Hledám lidi, co přemýšlí stejně pomalu jako já..." Albert Einstein

když dám stun zaříkat tak stihnu dáv v klidu vrh, dráp, vrh...vlastní zkušenost....spousta lidí mi už řeklo že mam stuny dlouhý
...nemám..mam jen rychlý kouzla...

ty musis asi zaspamovat vsade kde to len ide ?? bral som , ze dakde si aspon daco napisal ale toto ma dostalo napisat bodku ...Berka píše:.
asi sa snazi o to aby mal viac prispevkov pridanychkiller píše:ty musis asi zaspamovat vsade kde to len ide ?? bral som , ze dakde si aspon daco napisal ale toto ma dostalo napisat bodku ...Berka píše:.

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »