Pojďme trochu zavzpomínat na začátek:)

Úschovna starých, avšak zajímavých témat.
Odpovědět
NOSTRADAMUS
Lv.9
Lv.9

Re: Pojďme trochu zavzpomínat na začátek:)

Příspěvek od NOSTRADAMUS » ned 10. črc 2011 20:11:34

Je pravda, že v začátcích zde kralovalo pár jedinců :)))) byl to jediný důvod většina přišla z offiku a nikdo neměl ani páru o bonusech :) já osobně znal akorát tak bony na DT, které se na offiku prodávaj za šílený prachy :DD ovšem byl to krásný vstup do neznáma....začal jsem hrát za mentála na lvlu 1 mi padla hned cihla 2KK tak jsem jásal jak malej kluk :D bohužel u mentála jsem nezůstal dodnes toho litutju no nevadí :) a co takhle první rokle uff to byl taky pěknej masakr :)
Daruj blbovi moc a hned jí zneužije...ber to tak, že blb, který netuší, že blbem je a chová se jako blb se domnívá, že jeho chování je normální ovšem omyl je to katastrofa pro věškeré okolí:)

waka
Lv.2
Lv.2

Příspěvek od waka » ned 10. črc 2011 20:20:16

Mé začátky zde byly užasné ...Jak když přijde jaro po dlouhé zimě .Užasný exp potěšení z toho že jsou tu kamínky více než + 4 ,proutky zlata,žíly,metiny spawnuté všude neustále raty,eventy,byla to nádhera, =)
Ps vzpomínám si když jsem se s tichošem předháněl v žebříčku nejlepších =) Prostě paráda =) A kdo vzpomene na legendu Rasula =D jedel z prvních dealerů zbraní jako bitevák víla =) prostě krásný časy =)

schvarz
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 124 poděkování
Dostal poděkování: 388 poděkování

Příspěvek od schvarz » ned 10. črc 2011 20:24:05

Taky moc pěkně vzpomínám =) Začínal jsem v srpnu minulého roku a to tu ještě tolika lidí nebylo =) Vzpomínám na ty doby co jsem měl celý chrám útrapy pro sebe a nebylo tam kromě démonů a mě nic! Bohužel nejsem ttak vytrvalý jako většina zde a za ten rok jsem dokázal jen 85lvl. Byly to krásné časy =D
Poznámka: Na ty kteří budou kritizovat to, že jsem za ten rok více nedosáhl, budu velice ostře reagovat a nebudu brát ohledy ale vůbec na nic!!

NOSTRADAMUS
Lv.9
Lv.9

Příspěvek od NOSTRADAMUS » ned 10. črc 2011 20:28:15

schvarz píše:Taky moc pěkně vzpomínám =) Začínal jsem v srpnu minulého roku a to tu ještě tolika lidí nebylo =) Vzpomínám na ty doby co jsem měl celý chrám útrapy pro sebe a nebylo tam kromě démonů a mě nic! Bohužel nejsem ttak vytrvalý jako většina zde a za ten rok jsem dokázal jen 85lvl. Byly to krásné časy =D
Poznámka: Na ty kteří budou kritizovat to, že jsem za ten rok více nedosáhl, budu velice ostře reagovat a nebudu brát ohledy ale vůbec na nic!!
Nikdo ti určitě nadávat nebude:)) za lvl každý nemá tolik času a navíc hra je pro zábavu ne pro hon lvlů:)) toto téma je založeno na vzpomínkách ne napadání hráčů za nějakým účelem :D
Daruj blbovi moc a hned jí zneužije...ber to tak, že blb, který netuší, že blbem je a chová se jako blb se domnívá, že jeho chování je normální ovšem omyl je to katastrofa pro věškeré okolí:)

carapage
Lv.5
Lv.5

Příspěvek od carapage » ned 10. črc 2011 20:38:10

schvarz píše:Taky moc pěkně vzpomínám =) Začínal jsem v srpnu minulého roku a to tu ještě tolika lidí nebylo =) Vzpomínám na ty doby co jsem měl celý chrám útrapy pro sebe a nebylo tam kromě démonů a mě nic! Bohužel nejsem ttak vytrvalý jako většina zde a za ten rok jsem dokázal jen 85lvl. Byly to krásné časy =D
hh ta poznámka mě rozesmála :P no nic proti tobě nechci tě urážet jen sem se zasmál :P já za 2 měsíce jsem udělal wara 94 levl.... když člověk neví jaký bonusy a obranu si rozložit pro expení tak to jde pomalu... protože sem koukal na hodně profilu a vím že nejsi jediny..pamatuji hráče kteří semnou začínali a sou levl max 80...buď je asi nebaví expit, dělaj rádi jen pvp boje a toulaj se.. Ale nejčastěji to bívá tím že na to nemají čas pařit :ugeek:

Já sem ze začátku se dostal ke hře 5 x za týden na pul hodky a 2 dny sem hral non-stop na víkend :ugeek: :mrgreen: a to jsem taky neexpil ale jen blbnul střídal učty a postavy...

hlavně dřív když bylo ještě málo peněz, vše vzacny a těžko dostupný se vydělávalo měsíc co ted vydelam za 30 minut :ugeek:

EDit: stejnak mě bavilo bý na levlu kolem 65 a zabíjet ty kteří měli jen velký levli a ho*** výbavu , protože to neuměli.. :D
Obrázek
Poznámky vůdců - 7
.
ObrázekObrázek

LordBaD
Lv.3
Lv.3
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od LordBaD » ned 10. črc 2011 20:52:28

carapage píše:
hh ta poznámka mě rozesmála :P no nic proti tobě nechci tě urážet jen sem se zasmál :P já za 2 měsíce jsem udělal wara 94 levl.... když člověk neví jaký bonusy a obranu si rozložit pro expení tak to jde pomalu... protože sem koukal na hodně profilu a vím že nejsi jediny..pamatuji hráče kteří semnou začínali a sou levl max 80...buď je asi nebaví expit, dělaj rádi jen pvp boje a toulaj se.. Ale nejčastěji to bívá tím že na to nemají čas pařit :ugeek:

Já sem ze začátku se dostal ke hře 5 x za týden na pul hodky a 2 dny sem hral non-stop na víkend :ugeek: :mrgreen: a to jsem taky neexpil ale jen blbnul střídal učty a postavy...

hlavně dřív když bylo ještě málo peněz, vše vzacny a těžko dostupný se vydělávalo měsíc co ted vydelam za 30 minut :ugeek:

EDit: stejnak mě bavilo bý na levlu kolem 65 a zabíjet ty kteří měli jen velký levli a ho*** výbavu , protože to neuměli.. :D
Já udělal jen lvl 75, protože mě vůbec nebavilo expit...
Jinak, začal jsem hrát asi týden po založení sindicatu. Nepřišel jsem ovšem z offika, ale z jednoho IT serveru. Všechno bylo drahý a na námku se dalo potkat tak max. 5lidí. Nehraju tu kvuli tomu, že je tu moc lidí, a málo místa =D
Yeah!

Ego sum, qui sum.

FrEed a Darkie. Bacha na ně! Jsou strašně silní! Zabíjí v MetinLandu na začatku male levely. Fakt odvážný se 77 my sejmout dropa 55. =D

Podte zahrat:
http://niborea.cz/index.php?refid=0033573933

NOSTRADAMUS
Lv.9
Lv.9

Příspěvek od NOSTRADAMUS » ned 10. črc 2011 21:02:41

Začátek jako takový je vždy nej :) z jediného důvodu každý je odkázán pouze sám na sebe... ve hře nejsou absolutně žádné věci každý tvoří nic jiného mu nezbývá :) vím sám co jsem osobně ze startu tvořil za paskvil:) bohužel byla to totální neznalost bonusů :)))) každý z nás se jednou učí :D

carapage
Lv.5
Lv.5

Příspěvek od carapage » ned 10. črc 2011 21:17:40

NOSTRADAMUS píše:Začátek jako takový je vždy nej :) z jediného důvodu každý je odkázán pouze sám na sebe... ve hře nejsou absolutně žádné věci každý tvoří nic jiného mu nezbývá :) vím sám co jsem osobně ze startu tvořil za paskvil:) bohužel byla to totální neznalost bonusů :)))) každý z nás se jednou učí :D
Hele kvůli tomu taky byla ta hra návykova a tolik zábavná... poznávání nových věci a nový zábavy... proto pořád propaguju abi byl založen nový svět EKURA!!!!!! :mrgreen:

Až bude spuštěn tak já tam budu jako první a po dlouhý době zas začnu hrát.Stejnak to ale nebude jako dřív, když bylo vše nový a neznámí.. :ugeek:

v tý době kdy už se začínal sindicate rozjíždet po 1 měsíci to tak nějak bylo.. :) tak sem byl hroznej závislák :ugeek: a vím že jich tu nebylo málo co hráli a ještě se stím chlubili že hráli třebas 4dny non-stop :mrgreen: a bylo jich hafo :ugeek:
Obrázek
Poznámky vůdců - 7
.
ObrázekObrázek

NOSTRADAMUS
Lv.9
Lv.9

Příspěvek od NOSTRADAMUS » ned 10. črc 2011 21:31:44

carapage píše:
NOSTRADAMUS píše:Začátek jako takový je vždy nej :) z jediného důvodu každý je odkázán pouze sám na sebe... ve hře nejsou absolutně žádné věci každý tvoří nic jiného mu nezbývá :) vím sám co jsem osobně ze startu tvořil za paskvil:) bohužel byla to totální neznalost bonusů :)))) každý z nás se jednou učí :D
Hele kvůli tomu taky byla ta hra návykova a tolik zábavná... poznávání nových věci a nový zábavy... proto pořád propaguju abi byl založen nový svět EKURA!!!!!! :mrgreen:

Až bude spuštěn tak já tam budu jako první a po dlouhý době zas začnu hrát.Stejnak to ale nebude jako dřív, když bylo vše nový a neznámí.. :ugeek:

v tý době kdy už se začínal sindicate rozjíždet po 1 měsíci to tak nějak bylo.. :) tak sem byl hroznej závislák :ugeek: a vím že jich tu nebylo málo co hráli a ještě se stím chlubili že hráli třebas 4dny non-stop :mrgreen: a bylo jich hafo :ugeek:
Co se týče nového světa...těchto témat zde je nespočet....proto bych to v tomto tématu nechtěl rozebírat ani to sem vlastně nepatří:) celá hra je o čase a zkušenostech.... a na začátku to bylo prostě jiné :) žádná výbava žádné věci prostě nic každý hráč byl odkázán pouze sám na sebe:) což beru jako nej vzpomínky na server :) prostě hokus pokus :) do dnešního dne považuji sindicate za top na českém poli herních serverů co se týče tvorby a propracovanosti..... ale věnujme se tématu, který se týká našich vzpomínek na překrásné začátky :) které nám nikdo nevezme a poděl me se s hráči co tuto možnost nemají a začnou o mnohem delší dobu po nás:)

neil
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od neil » ned 10. črc 2011 21:33:47

carapage píše:

co si pamatuji tak si tu býval déle než já a to je co říct :D

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Aliett 
offline Mionix 
offline libast