Nikdo ti určitě nadávat nebude:)) za lvl každý nemá tolik času a navíc hra je pro zábavu ne pro hon lvlů:)) toto téma je založeno na vzpomínkách ne napadání hráčů za nějakým účelemschvarz píše:Taky moc pěkně vzpomínám =) Začínal jsem v srpnu minulého roku a to tu ještě tolika lidí nebylo =) Vzpomínám na ty doby co jsem měl celý chrám útrapy pro sebe a nebylo tam kromě démonů a mě nic! Bohužel nejsem ttak vytrvalý jako většina zde a za ten rok jsem dokázal jen 85lvl. Byly to krásné časy =D
Poznámka: Na ty kteří budou kritizovat to, že jsem za ten rok více nedosáhl, budu velice ostře reagovat a nebudu brát ohledy ale vůbec na nic!!
hh ta poznámka mě rozesmálaschvarz píše:Taky moc pěkně vzpomínám =) Začínal jsem v srpnu minulého roku a to tu ještě tolika lidí nebylo =) Vzpomínám na ty doby co jsem měl celý chrám útrapy pro sebe a nebylo tam kromě démonů a mě nic! Bohužel nejsem ttak vytrvalý jako většina zde a za ten rok jsem dokázal jen 85lvl. Byly to krásné časy =D
Poznámka: Na ty kteří budou kritizovat to, že jsem za ten rok více nedosáhl, budu velice ostře reagovat a nebudu brát ohledy ale vůbec na nic!!
Já udělal jen lvl 75, protože mě vůbec nebavilo expit...carapage píše:hh ta poznámka mě rozesmálaschvarz píše:Taky moc pěkně vzpomínám =) Začínal jsem v srpnu minulého roku a to tu ještě tolika lidí nebylo =) Vzpomínám na ty doby co jsem měl celý chrám útrapy pro sebe a nebylo tam kromě démonů a mě nic! Bohužel nejsem ttak vytrvalý jako většina zde a za ten rok jsem dokázal jen 85lvl. Byly to krásné časy =D
Poznámka: Na ty kteří budou kritizovat to, že jsem za ten rok více nedosáhl, budu velice ostře reagovat a nebudu brát ohledy ale vůbec na nic!!no nic proti tobě nechci tě urážet jen sem se zasmál
já za 2 měsíce jsem udělal wara 94 levl.... když člověk neví jaký bonusy a obranu si rozložit pro expení tak to jde pomalu... protože sem koukal na hodně profilu a vím že nejsi jediny..pamatuji hráče kteří semnou začínali a sou levl max 80...buď je asi nebaví expit, dělaj rádi jen pvp boje a toulaj se.. Ale nejčastěji to bívá tím že na to nemají čas pařit
![]()
Já sem ze začátku se dostal ke hře 5 x za týden na pul hodky a 2 dny sem hral non-stop na víkend![]()
a to jsem taky neexpil ale jen blbnul střídal učty a postavy...
hlavně dřív když bylo ještě málo peněz, vše vzacny a těžko dostupný se vydělávalo měsíc co ted vydelam za 30 minut
EDit: stejnak mě bavilo bý na levlu kolem 65 a zabíjet ty kteří měli jen velký levli a ho*** výbavu , protože to neuměli..
Hele kvůli tomu taky byla ta hra návykova a tolik zábavná... poznávání nových věci a nový zábavy... proto pořád propaguju abi byl založen nový svět EKURA!!!!!!NOSTRADAMUS píše:Začátek jako takový je vždy nejz jediného důvodu každý je odkázán pouze sám na sebe... ve hře nejsou absolutně žádné věci každý tvoří nic jiného mu nezbývá
vím sám co jsem osobně ze startu tvořil za paskvil:) bohužel byla to totální neznalost bonusů
))) každý z nás se jednou učí
Co se týče nového světa...těchto témat zde je nespočet....proto bych to v tomto tématu nechtěl rozebírat ani to sem vlastně nepatří:) celá hra je o čase a zkušenostech.... a na začátku to bylo prostě jinécarapage píše:Hele kvůli tomu taky byla ta hra návykova a tolik zábavná... poznávání nových věci a nový zábavy... proto pořád propaguju abi byl založen nový svět EKURA!!!!!!NOSTRADAMUS píše:Začátek jako takový je vždy nejz jediného důvodu každý je odkázán pouze sám na sebe... ve hře nejsou absolutně žádné věci každý tvoří nic jiného mu nezbývá
vím sám co jsem osobně ze startu tvořil za paskvil:) bohužel byla to totální neznalost bonusů
))) každý z nás se jednou učí
Až bude spuštěn tak já tam budu jako první a po dlouhý době zas začnu hrát.Stejnak to ale nebude jako dřív, když bylo vše nový a neznámí..![]()
v tý době kdy už se začínal sindicate rozjíždet po 1 měsíci to tak nějak bylo..tak sem byl hroznej závislák
a vím že jich tu nebylo málo co hráli a ještě se stím chlubili že hráli třebas 4dny non-stop
a bylo jich hafo
co si pamatuji tak si tu býval déle než já a to je co říctcarapage píše:hh ta poznámka mě rozesmálaschvarz píše:Taky moc pěkně vzpomínám =) Začínal jsem v srpnu minulého roku a to tu ještě tolika lidí nebylo =) Vzpomínám na ty doby co jsem měl celý chrám útrapy pro sebe a nebylo tam kromě démonů a mě nic! Bohužel nejsem ttak vytrvalý jako většina zde a za ten rok jsem dokázal jen 85lvl. Byly to krásné časy =D
Poznámka: Na ty kteří budou kritizovat to, že jsem za ten rok více nedosáhl, budu velice ostře reagovat a nebudu brát ohledy ale vůbec na nic!!no nic proti tobě nechci tě urážet jen sem se zasmál
já za 2 měsíce jsem udělal wara 94 levl.... když člověk neví jaký bonusy a obranu si rozložit pro expení tak to jde pomalu... protože sem koukal na hodně profilu a vím že nejsi jediny..pamatuji hráče kteří semnou začínali a sou levl max 80...buď je asi nebaví expit, dělaj rádi jen pvp boje a toulaj se.. Ale nejčastěji to bívá tím že na to nemají čas pařit
![]()
Já sem ze začátku se dostal ke hře 5 x za týden na pul hodky a 2 dny sem hral non-stop na víkend![]()
a to jsem taky neexpil ale jen blbnul střídal učty a postavy...
hlavně dřív když bylo ještě málo peněz, vše vzacny a těžko dostupný se vydělávalo měsíc co ted vydelam za 30 minut
EDit: stejnak mě bavilo bý na levlu kolem 65 a zabíjet ty kteří měli jen velký levli a ho*** výbavu , protože to neuměli..