Začátky jsou a byly vždy nejlepší hlavně ChaooZ ve válkách říší (to byl aspoň týpek)
jojo,začátky jsou nejlepší a pak už to tak trochu klesá a klesá,až to člověka tak nebaví,já hrál snad od zacatku serveru a nekdy na konci prazdnin jsem rozdal věci cechu protože mě to přestalo bavit a na vánoce jsem se zas vrátil,ted už lítam jen na forku a čekám na novej server =DNOSTRADAMUS píše:O tom ta hra jevždy na startu vyčnívá pár jedinců které má celá říše za poloboha
ovšem postupem času se vše pomalu srovná
začátek je prostě nej ...... děkuji všem za příspěvky z jejich začátků
))
yeeesss přesně na to samí čekám já,(NOVÝ SVĚT - EKURAsilenth píše:jojo,začátky jsou nejlepší a pak už to tak trochu klesá a klesá,až to člověka tak nebaví,já hrál snad od zacatku serveru a nekdy na konci prazdnin jsem rozdal věci cechu protože mě to přestalo bavit a na vánoce jsem se zas vrátil,ted už lítam jen na forku a čekám na novej server =DNOSTRADAMUS píše:O tom ta hra jevždy na startu vyčnívá pár jedinců které má celá říše za poloboha
))
Já osobně již také neharji.... samozřejmě nový svět uvítám a pustím se do něj s veškšerou vervou...., ale poprosím držme se tématu.... nehodlám aby toto téma bylo zamčeno díky pár neshodůmcarapage píše:yeeesss přesně na to samí čekám já,(NOVÝ SVĚT - EKURAsilenth píše:jojo,začátky jsou nejlepší a pak už to tak trochu klesá a klesá,až to člověka tak nebaví,já hrál snad od zacatku serveru a nekdy na konci prazdnin jsem rozdal věci cechu protože mě to přestalo bavit a na vánoce jsem se zas vrátil,ted už lítam jen na forku a čekám na novej server =DNOSTRADAMUS píše:O tom ta hra jevždy na startu vyčnívá pár jedinců které má celá říše za poloboha
))
)
já jsem spíš rozdal věci když jsem si udělal hodně špatnou hodnost na hl.postavě ,kdy jsem zrovna byl opilej.
DOPL. ale i tak to bylo těžký to rozdat..protože sem byl pořád ještě velký závyslák
dneska jsem rejpavej a trochu nalitej:mrgreen: ale jak píšeš že vydíme tvý datum registrace..tak to je registrace na foru a ne do hryTommo píše:Ahoj,
no sice nehraju tak dlouho jako vy, kdo tady píšete. Datum mé registrace vidíte, takže nějak okolo toho datumu jsem začal hrát zdeAle z ofiku mám něco za sebou, takže rozjezd byla zde opravdu brnkačka. Také to byla nejdřív zkouška na naléhání přátel z ofiku, kteří přišli o mnoho dříve. A nakonec jsem též zůstal. Když si pamatuju z ofiku lopocení za kadou duší, poté než se vůbec načetlo P, shánění prstenů a symbolů kvůli hodnosti, několikahodinové mlácení příšer, aby byla hodnost zase kladná. Brrrr. Tady ač už v době, kdy jsem přišel spousta lidí na to nadávala, já byl jak Alenka v říši divů. Na ofiku člověk o GM nevěděl, zde píšou do chatu. Jsou OX, války říši, člověk zde naplno využije všechny možnosti hry aniž by musel investovat větší částky penízků. Takže vy co jste k ofiku je načuchly a nedostali jste se daleko nebo ti, kteří ho vůbec neznají si toho zde važte je to nesrovnatelné.
Díky
O tom mi ani nemluv.... co se týče skilů tak to byla parádaneil píše:a nejvíc jsem čuměl, že je něco víc jak M1
jsem viděl auru na P jsem myslel že je to ňáky hack nebo co
šlo poznat kdo hrál ofik a ňáky ty zkušenosti měl a kdo neNOSTRADAMUS píše:O tom mi ani nemluv.... co se týče skilů tak to byla parádaneil píše:a nejvíc jsem čuměl, že je něco víc jak M1
jsem viděl auru na P jsem myslel že je to ňáky hack nebo coale postupem času zjištuji, že hra je moc rychlá
vývoj skillů bych osobně velmi zpomalil
ale to je na GA.... jinak co se týče startu není co vytknout :DD vše bylo bezkonkurenční v té době prostě IN:DDDD
No osobně skilly byl můj první zájemneil píše:šlo poznat kdo hrál ofik a ňáky ty zkušenosti měl a kdo neNOSTRADAMUS píše:O tom mi ani nemluv.... co se týče skilů tak to byla parádaneil píše:a nejvíc jsem čuměl, že je něco víc jak M1
jsem viděl auru na P jsem myslel že je to ňáky hack nebo coale postupem času zjištuji, že hra je moc rychlá
vývoj skillů bych osobně velmi zpomalil
ale to je na GA.... jinak co se týče startu není co vytknout :DD vše bylo bezkonkurenční v té době prostě IN:DDDD
Já byl třeba happy když jsem zjistil že od 20 lvl se můžou chytat ryby né jak na ofiku od 30