Pojďme trochu zavzpomínat na začátek:)

Úschovna starých, avšak zajímavých témat.
Odpovědět
neil
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Pojďme trochu zavzpomínat na začátek:)

Příspěvek od neil » ned 10. črc 2011 21:35:37

největší raply jsem chytal na začátku, když jsme šli věž a mě ruplo BS na +7 :(
Začátky jsou a byly vždy nejlepší hlavně ChaooZ ve válkách říší (to byl aspoň týpek)

NOSTRADAMUS
Lv.9
Lv.9

Příspěvek od NOSTRADAMUS » ned 10. črc 2011 22:11:21

O tom ta hra je :) vždy na startu vyčnívá pár jedinců které má celá říše za poloboha :D ovšem postupem času se vše pomalu srovná :) začátek je prostě nej ...... děkuji všem za příspěvky z jejich začátků :)))
Daruj blbovi moc a hned jí zneužije...ber to tak, že blb, který netuší, že blbem je a chová se jako blb se domnívá, že jeho chování je normální ovšem omyl je to katastrofa pro věškeré okolí:)

silenth
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od silenth » ned 10. črc 2011 22:44:25

NOSTRADAMUS píše:O tom ta hra je :) vždy na startu vyčnívá pár jedinců které má celá říše za poloboha :D ovšem postupem času se vše pomalu srovná :) začátek je prostě nej ...... děkuji všem za příspěvky z jejich začátků :)))
jojo,začátky jsou nejlepší a pak už to tak trochu klesá a klesá,až to člověka tak nebaví,já hrál snad od zacatku serveru a nekdy na konci prazdnin jsem rozdal věci cechu protože mě to přestalo bavit a na vánoce jsem se zas vrátil,ted už lítam jen na forku a čekám na novej server =D

carapage
Lv.5
Lv.5

Příspěvek od carapage » ned 10. črc 2011 22:48:08

silenth píše:
NOSTRADAMUS píše:O tom ta hra je :) vždy na startu vyčnívá pár jedinců které má celá říše za poloboha :D ovšem postupem času se vše pomalu srovná :) začátek je prostě nej ...... děkuji všem za příspěvky z jejich začátků :)))
jojo,začátky jsou nejlepší a pak už to tak trochu klesá a klesá,až to člověka tak nebaví,já hrál snad od zacatku serveru a nekdy na konci prazdnin jsem rozdal věci cechu protože mě to přestalo bavit a na vánoce jsem se zas vrátil,ted už lítam jen na forku a čekám na novej server =D
yeeesss přesně na to samí čekám já,(NOVÝ SVĚT - EKURA :!: ) :mrgreen: já jsem spíš rozdal věci když jsem si udělal hodně špatnou hodnost na hl.postavě ,kdy jsem zrovna byl opilej.

DOPL. ale i tak to bylo těžký to rozdat..protože sem byl pořád ještě velký závyslák :mrgreen:
Obrázek
Poznámky vůdců - 7
.
ObrázekObrázek

NOSTRADAMUS
Lv.9
Lv.9

Příspěvek od NOSTRADAMUS » ned 10. črc 2011 22:54:50

carapage píše:
silenth píše:
yeeesss přesně na to samí čekám já,(NOVÝ SVĚT - EKURA :!: ) :mrgreen: já jsem spíš rozdal věci když jsem si udělal hodně špatnou hodnost na hl.postavě ,kdy jsem zrovna byl opilej.

DOPL. ale i tak to bylo těžký to rozdat..protože sem byl pořád ještě velký závyslák :mrgreen:
Já osobně již také neharji.... samozřejmě nový svět uvítám a pustím se do něj s veškšerou vervou...., ale poprosím držme se tématu.... nehodlám aby toto téma bylo zamčeno díky pár neshodům :) pokud chceme diskutovat na téma nový server EKURA založte někdo jiné téma.... určitě tam i sám vložím nějaký pozitivní komentář:)
Daruj blbovi moc a hned jí zneužije...ber to tak, že blb, který netuší, že blbem je a chová se jako blb se domnívá, že jeho chování je normální ovšem omyl je to katastrofa pro věškeré okolí:)

neil
Lv.14
Lv.14

Příspěvek od neil » ned 10. črc 2011 22:56:55

a nejvíc jsem čuměl, že je něco víc jak M1 :D
jsem viděl auru na P jsem myslel že je to ňáky hack nebo co :D

carapage
Lv.5
Lv.5

Příspěvek od carapage » ned 10. črc 2011 22:58:57

Tommo píše:Ahoj,

no sice nehraju tak dlouho jako vy, kdo tady píšete. Datum mé registrace vidíte, takže nějak okolo toho datumu jsem začal hrát zde :D Ale z ofiku mám něco za sebou, takže rozjezd byla zde opravdu brnkačka. Také to byla nejdřív zkouška na naléhání přátel z ofiku, kteří přišli o mnoho dříve. A nakonec jsem též zůstal. Když si pamatuju z ofiku lopocení za kadou duší, poté než se vůbec načetlo P, shánění prstenů a symbolů kvůli hodnosti, několikahodinové mlácení příšer, aby byla hodnost zase kladná. Brrrr. Tady ač už v době, kdy jsem přišel spousta lidí na to nadávala, já byl jak Alenka v říši divů. Na ofiku člověk o GM nevěděl, zde píšou do chatu. Jsou OX, války říši, člověk zde naplno využije všechny možnosti hry aniž by musel investovat větší částky penízků. Takže vy co jste k ofiku je načuchly a nedostali jste se daleko nebo ti, kteří ho vůbec neznají si toho zde važte je to nesrovnatelné.

Díky
dneska jsem rejpavej a trochu nalitej:mrgreen: ale jak píšeš že vydíme tvý datum registrace..tak to je registrace na foru a ne do hry :ugeek: :mrgreen: snad se nemílym :mrgreen:
Obrázek
Poznámky vůdců - 7
.
ObrázekObrázek

NOSTRADAMUS
Lv.9
Lv.9

Příspěvek od NOSTRADAMUS » ned 10. črc 2011 23:04:09

neil píše:a nejvíc jsem čuměl, že je něco víc jak M1 :D
O tom mi ani nemluv.... co se týče skilů tak to byla paráda :) ale postupem času zjištuji, že hra je moc rychlá :) vývoj skillů bych osobně velmi zpomalil :) ale to je na GA.... jinak co se týče startu není co vytknout :DD vše bylo bezkonkurenční v té době prostě IN:DDDD

neil
Lv.14
Lv.14

Příspěvek od neil » ned 10. črc 2011 23:08:17

NOSTRADAMUS píše:
O tom mi ani nemluv.... co se týče skilů tak to byla paráda :) ale postupem času zjištuji, že hra je moc rychlá :) vývoj skillů bych osobně velmi zpomalil :) ale to je na GA.... jinak co se týče startu není co vytknout :DD vše bylo bezkonkurenční v té době prostě IN:DDDD
šlo poznat kdo hrál ofik a ňáky ty zkušenosti měl a kdo ne
Já byl třeba happy když jsem zjistil že od 20 lvl se můžou chytat ryby né jak na ofiku od 30

NOSTRADAMUS
Lv.9
Lv.9

Příspěvek od NOSTRADAMUS » ned 10. črc 2011 23:18:20

neil píše:
NOSTRADAMUS píše:
šlo poznat kdo hrál ofik a ňáky ty zkušenosti měl a kdo ne
Já byl třeba happy když jsem zjistil že od 20 lvl se můžou chytat ryby né jak na ofiku od 30
No osobně skilly byl můj první zájem :)) co se týče ryb tak na offiku každý hackoval :( vždy jsem se divil kde někdo může nabrat plný stánek mušlí :))) ovšem co se týče hacků palec nahoru saggimu jak to zde vymítil:)) osobně podvádění nesnášim....bohužel hacking je vždy o krok vpřed proti zřizovatelům :(

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Mionix