Ja teda začnem...
Bolo to niekedy vo februári roku 2011, keď som ležal doma s chrípkou a nehorázne som sa nudil. CounterStrike sa mi hrať už omrzelo, hoci som bol adminom na nemenovanom portáli. A tak som vymyslel niečo nové...
Prišiel som na skype, a čo som nevidel, môj bratranec bol online. Zavolal som mu, a spýtal sa ho, čo práve hraje. On mi na to odpovedal: "Teraz hrajem metin 2 siNDiCATE." Ja som vôbec nevedel, o čom rozpráva. Chvíľu som premýšľal, a potom som sa ho spýtal, že o čom to je a ako sa to hraje. Po odpovedi som si to následovne stiahol, vytvoril účet a začal hrať. Nevedel som, aký charakter si mám vybrať, pretože som bol pomätený z WoW-ka, ktoré som asi mesiac - dva pred metinom hrával. Bratranec mi odporučil wara-mentála, a dodal k tomu, že je pomalý ale veľa vydrži, a že aj on sám je mentál. Tak ja som neváhal - bol som v tom úplny amatér, takže som ho poslúchol. Bol asi len level 30, no skúsenosti mal veľké, pretože už v tom februári mal odohraný možno 1 rok metinu (ofíku a aj sindi). Stále si to pamätám ako keby to bolo dnes, expili sme sa spolu pri orkoch, kamene+6 stály 15-18 miliónov a ľudia hrali šťastne. Pamätám, aj ako sme si nevedeli ani predstaviť 5 miliónov yangov po kope, a ani som netušil, čo je to expák alebo zlodejky. Hneď ako som kúzla horko-ťažko nastolil na G, chcel som vedieť ako sa ide na to vysnívané Péčko. Bolo to cez, vtedy nejaké zvláštne veci, kamene duše. Jeden stál 2,3 milióna, a ja som myslel, že zošaliem, keď som počul takú cenu a ešte že mi ich treba veľa, nie jeden, a že nie každý musí vyjsť. Tak som si kúzla nechal na G, a to som si už myslel, aký som pán. A koľko krát som už so siNDiCAT-om skončil, a koľko krát som začal.. Boly to proste krásne časy.
Na koniec by som už len dodal, že teraz nadropujem 70kk + - a mám perfektné veci. Vtedy som o takých mohol len snívať