Príbeh, úloha a poviedky - začiatok so sinDi :-)

Přijďte si odpočinout do sekce plné příběhů. Přečtěte si příběhy staré, tvořte nové!
Uživatelský avatar
Denny
Lv.25
Lv.25
Příspěvky: 572
Registrován: čtv 03. bře 2011 19:55:39
Bydliště: Jinno
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 85 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Príbeh, úloha a poviedky - začiatok so sinDi :-)

Příspěvek od Denny » ned 17. črc 2011 21:51:42

Chcel by som, aby každý, kto chce napísal taký dlhší popis o svojom začiatku na tomto skvelom servery, siNDiCATE. Aj keď viem, že toto tu už je mnohokrát, ale sú to už zaspamované témy.

Ja teda začnem...


Bolo to niekedy vo februári roku 2011, keď som ležal doma s chrípkou a nehorázne som sa nudil. CounterStrike sa mi hrať už omrzelo, hoci som bol adminom na nemenovanom portáli. A tak som vymyslel niečo nové...
Prišiel som na skype, a čo som nevidel, môj bratranec bol online. Zavolal som mu, a spýtal sa ho, čo práve hraje. On mi na to odpovedal: "Teraz hrajem metin 2 siNDiCATE." Ja som vôbec nevedel, o čom rozpráva. Chvíľu som premýšľal, a potom som sa ho spýtal, že o čom to je a ako sa to hraje. Po odpovedi som si to následovne stiahol, vytvoril účet a začal hrať. Nevedel som, aký charakter si mám vybrať, pretože som bol pomätený z WoW-ka, ktoré som asi mesiac - dva pred metinom hrával. Bratranec mi odporučil wara-mentála, a dodal k tomu, že je pomalý ale veľa vydrži, a že aj on sám je mentál. Tak ja som neváhal - bol som v tom úplny amatér, takže som ho poslúchol. Bol asi len level 30, no skúsenosti mal veľké, pretože už v tom februári mal odohraný možno 1 rok metinu (ofíku a aj sindi). Stále si to pamätám ako keby to bolo dnes, expili sme sa spolu pri orkoch, kamene+6 stály 15-18 miliónov a ľudia hrali šťastne. Pamätám, aj ako sme si nevedeli ani predstaviť 5 miliónov yangov po kope, a ani som netušil, čo je to expák alebo zlodejky. Hneď ako som kúzla horko-ťažko nastolil na G, chcel som vedieť ako sa ide na to vysnívané Péčko. Bolo to cez, vtedy nejaké zvláštne veci, kamene duše. Jeden stál 2,3 milióna, a ja som myslel, že zošaliem, keď som počul takú cenu a ešte že mi ich treba veľa, nie jeden, a že nie každý musí vyjsť. Tak som si kúzla nechal na G, a to som si už myslel, aký som pán. A koľko krát som už so siNDiCAT-om skončil, a koľko krát som začal.. Boly to proste krásne časy.
Na koniec by som už len dodal, že teraz nadropujem 70kk + - a mám perfektné veci. Vtedy som o takých mohol len snívať :)

Uživatelský avatar
SLOVAKdropp
Lv.10
Lv.10
Příspěvky: 61
Registrován: sob 02. črc 2011 19:16:42

Re: Príbeh, úloha a poviedky - začiatok so sinDi :-)

Příspěvek od SLOVAKdropp » ned 17. črc 2011 21:56:46

Skoro som sa pri našich začiatkoch rozplakal ale no prežili sme to krásne a bola aspoň sranda ;)

( :x Ja som jeho bratranec len pre zaujímavosť :P :!: )

Uživatelský avatar
SLOVAKdropp
Lv.10
Lv.10
Příspěvky: 61
Registrován: sob 02. črc 2011 19:16:42

Re: Príbeh, úloha a poviedky - začiatok so sinDi :-)

Příspěvek od SLOVAKdropp » ned 17. črc 2011 22:08:05

Takže nechal som sa "inšpirovať" mojim bratrancom Dennisom a tiež popíšem svoje začiatky :)

Takže Volal som z mojim starým dobrým kamošom a aj spolužiakom na skype a zrazu my povedal že hraje metin...
A ja mu nato: to čo je ? a on šak dačo take jak WOW-ko ale trochu lepšie ... aspoň pre mňa.
Tak som povedal nech pošle link a že ja to stiahnem a aj sa zaregistrujem...
O Ďen keď som prišiel zo školy tak som sa tešil na "metin" (OFFIK)
Zapol som všetko som urobil... popozeral obchody a spol. (NIKDY pred tým som žiadny metin nehral ..)
Tak expil som a expil na tých psoch a zrazu kamoš zo skypu vykrýkol: JOOOO:)
A ja: Čo ti J***? a on: juchu som level 20 keď chceš dám ti môjho mnícha +6 to bolo pre mňa jak na sinDiCATE teraz 1KKK.. :( tak ja že ok dal my ho no tak som expil Ďalej... :)
Skúšaly sme ísť na kráľovnu pavúkov ale nemali sme šancu :( tak MAX. level čo som dosiahol na OFIKU je 54 War ... Zurko G1 :DD

A teraz sinDiCATE :)
Zase ten istí kamoš povedal že hraje sinDiCATE ale že to je lepšie lebo sa tu rýchlejšie expí, lepšie yangy bla bla bla..
tak som to stiahol a začal hrať naexpil som lvl 78 možno za 2-4 týždne už sa nepametám a zohnával veci a robil G-éčka...
Potom okradli toho kamoša a prestal to hrať a ja s ním prestal aj volať na skype :)
Tak som nalákal na sinDiCATE bratranca a podarilo sa my to :)
Začali sme obaja hrať za wara mentála ale ja už som vedel skoro všetko o sinDi a on SKORO nič :) takže asi 2 dni vysvetľovania a potom už len EXP EXP EXP... Dnes sme obydvaja Droperi On zarába 70kk + - a ja tak 50-60 :)
Ale každý raz začať musí Ďakujem...

Uživatelský avatar
JeSTeRSK
Lv.21
Lv.21
Příspěvky: 304
Registrován: ned 21. lis 2010 13:12:33
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 11 poděkování

Re: Príbeh, úloha a poviedky - začiatok so sinDi :-)

Příspěvek od JeSTeRSK » pon 18. črc 2011 13:07:54

16.8.2010
Objavil som sindi na MT encyklopedii. Regol sa, stiahol som to a hral. Keď som bol asi 50 level, tak som sem zavolal kamoša (ToMaXx-a, hrali sme spolu aj na offiku). Pamätám si, ako sme expili v SD2, ako sme si začali robiť bufferov. Niekedy v októbri sme obidvaja skončili na 75 levely. Expenie išlo pomaly a nejak nás to prestalo baviť. V decembri som sa k tomu o5 vrátil(myslím, že aj ToMaX). Vtedy som dostal radu, že mám ísť expiť do červeného lesa s expákom. Expáky boli vtedy lacné, nebol problém ich zohnať. Keď som dal 80, hneď som išiel vyrobiť vodko a siriusa. Vtedy som bol hrozná lama. Aby som mal P-čka, tak som si musel spraviť dropera. Nemal ani na PvM, takže po 2-3 týždňoch som ho zrušil a išiel som len s hlavnou. Niekedy v 83-jke som si kúpil jedák. Chodil som na metiny 85 expiť a zarábať. Vtedy som sa pripojil k Salátkom. Pamätám si, ako sme s hráčom Toomeek chodili na metiny 85. Ja kvôli expom, on kvôli dropovaniu. Raz na metinoch 90 zložil šamanku 103. Vtedy som len pozeral, aký je dobrý v PvP. Jeho buff bol luxusný(myslím, že 60% na kritik). Myslím, že bol najlepší u Salátkov spolu s Merlinom a Greppym. Po dlhej dobe som opustil Salátkov a išiel do cechu EXCALIBER. Na druhý deň som odišiel. Vtedy som objavil bossov (Lodr strom duchu a Obrovský strom duchu), z ktorých padalo dosť prachov na prvé P-čko. Prvé P-čko som dal v levely 86. Bol to pre mňa veľký úspech. Ďalšie P-čka netrvali dlho (asi 3-4 mesiace a mal som Full P). Myslím, že to bolo v 90 levely. Vtedy som začal robiť bufferku. Bufferku som dal na 85, dal jej 4P a ja som chodil zarábať na metiny 90. Zarobil som si na PvM výbavu, ktorú mám dodnes. Vtedy som spravil prvého dropera a dal mu moje veci. Najprv bol 54 level, ale kvôli chromovke, ktorú som si dropol a dal na +9 som sa dal na 57. Chromovka bola nejaká low, tak som ju vymenil za križák(mám ho aj teraz). Droperom ma inšpiroval ToMaX (škoda, že ho dnes predáva). Raz, keď sme sa rozprávali tak mi povedal o vojne ríši. Začali sme tam chodiť a súperiť o to, kto dá viac CB. Vyhral som ja(asi s 450 CB), pretože jeho to prestalo baviť. Vôbec som nebol PvP (len nejakých pár %). V júni tohto roku som dostal ban na dropera, hlavnú a všetky moje postavy. Rozhodol som sa, založiť si nové postavy: ninju a wara. Wara som dal na 61 level a dal mu moje staré PvM veci. Teraz je to niečo ako droper a hlavná postava dokopy. Za týždeň som dal 3P, neskôr som skutil PvP minotaurku(zložil som s ňou dosť droperov). Ninja je ešte le vo vývoji. Aby som nevynechal ToMaXa(možno tu bude písať aj on): on sa vtedy zastavil na 91 (ja na 90). Teraz sa expí do 100 a robí biologické Q (skončil som ich na zelkových vetvách-úspešne ukončené). Jeho cestu Vám neviem opísať, snáď ju tu napíše on sám.
zedli ste mi nohy....

Uživatelský avatar
SLOVAKdropp
Lv.10
Lv.10
Příspěvky: 61
Registrován: sob 02. črc 2011 19:16:42

Re: Príbeh, úloha a poviedky - začiatok so sinDi :-)

Příspěvek od SLOVAKdropp » pon 18. črc 2011 23:57:30

Pekné úplne tak isto som postupoval až do toho banu čo si dostal :) ale tam ak bolo čo si si kupil jedák tak to aj ja a chodil som na metiny 85( bol som lvl 82)

Uživatelský avatar
ExE
Lv.15
Lv.15
Příspěvky: 134
Registrován: pát 29. říj 2010 16:20:47
Dal poděkování: 46 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Re: Príbeh, úloha a poviedky - začiatok so sinDi :-)

Příspěvek od ExE » úte 19. črc 2011 11:07:19

Koukám že tady píšou zatím jen slováci.Tak teď napíšu já.Bylo 1.7.2010.
Já moc metin neuměl hrál sem asi do května 2010 offík ale byl sem strašná lama byla to moje první postava všechno sem dělal blbě a teď se mi prosím nesmějte(Měl sem nahráno skoro 20k minut a lvlv 19 :lol:)mě to štvalo tak sem se díval na videa z metinu a narazil sem na nějaký italský privát e** metin 2.No hrál sem tam asi do 20 června 2010 tak sem si dal pauzu(Asi na 10 dní :D)A hledal sem další priváty a našel sem sindicate(bylo to 1.7.2010)našel sem trailer na první cz private sindicate tak sem hned šel na stránku.Regnul sem se.Dal sem si wara auru.Dodělal sem lvl 45 a lvl koně 10 A NA TUHLE CHVILKU CO TU NAPÍŠU NEZAPOMENU NIKDY!!.Byl sem v nějakém cechu no už si nepamatuju jméno.Píšu do zavolat!Potřebuju pomoc s WHKlidně zaplatím.Ozve se mi jakýsi MetaluS(Tehdy pro mě uplně neznámý člověk který nezná moje jméno a já jeho :D)No byl to 46 lvl a já si řikal že ten to nemůže dát když já byl 45 a nedal sem to.Ozve se mi někdo z cechu chce mi pomoc ale já už byl domluvenej s MetaluSem no tak sem z tim clovekem sel dělat "wh" ale vůbec nic nedělal a připojil k sobě další lidi a šli sme na metin 45 v poušti.
Ale já jim řikal že sem ještě nepustil Quest a oni nereagovali tak sem se odpojil od skupky ašel za MetaluSem do oazy portnul sem tam a zpet :D a Quest začal no nakonec sme to dali(Stačilo pár vteřin a nedali sme to)Pak sem mu chtěl dát prachy ale on chtěl jenom to že mu další den pomůžu já s WH.No kamarádíme se od tý doby až do teď(snad :D) Párkrát sem tu skončil ale daří se mi to až teď na sindi sem docela dlouho nebyl.KONEC :D

brianac
Lv.19
Lv.19
Příspěvky: 213
Registrován: úte 29. bře 2011 6:57:10
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Príbeh, úloha a poviedky - začiatok so sinDi :-)

Příspěvek od brianac » úte 19. črc 2011 19:32:36

ExE píše:a teď se mi prosím nesmějte(Měl sem nahráno skoro 20k minut a lvlv 19 :lol:)
no ja kdiž sem hral tehdy ofik tak sem mel asi 7k minut a lvl asi 19
Pan Bean

Uživatelský avatar
ExE
Lv.15
Lv.15
Příspěvky: 134
Registrován: pát 29. říj 2010 16:20:47
Dal poděkování: 46 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Re: Príbeh, úloha a poviedky - začiatok so sinDi :-)

Příspěvek od ExE » úte 19. črc 2011 19:38:04

brianac píše:
ExE píše:a teď se mi prosím nesmějte(Měl sem nahráno skoro 20k minut a lvlv 19 :lol:)
no ja kdiž sem hral tehdy ofik tak sem mel asi 7k minut a lvl asi 19
Furt lepší jak já

Uživatelský avatar
BlackHunter
Lv.16
Lv.16
Příspěvky: 142
Registrován: čtv 07. črc 2011 9:08:40
Bydliště: Skalica,Slovakia
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Príbeh, úloha a poviedky - začiatok so sinDi :-)

Příspěvek od BlackHunter » pát 22. črc 2011 12:41:42

no tak idem na to ja:bolo to asi 2-3týždne po odštartovaní sindi začal som za ninju prídem do mesta a vidím wara vo vodku,nevedel som čo to je za brnenie a hľadel som ako sprostý že čo to je,pokračujem v expení expím a nejak v lvli5 mi padol 1kk prut ja som bol šťastný že mám už toľko yangov v lvl5 potom som to ukázal kamošom 2 to začli hrať.ako inak všetci traja sme boli ninjovia a furt sme sa predbiehali s levelmi asi do 35lvl potom sme kamošovy utiekli a skončilo to tak že aj som bol69 druhý 70 a tretí 55.a samozrejme 55lvl mal 3x G a my s kamošom každý po 1 a obydvaja natešený že sme mali BS+6.
vrátil by som tieto časy keď som sa radoval z každého yangu čo som mal teraz mám 100kk a hovorím že za to prd kúpim...začiatky sú naj :P
Obrázek
Ďakujem JeSTeRSK za parádny podpis :)
Come Here You Fucking B@#ch!

Uživatelský avatar
SLOVAKdropp
Lv.10
Lv.10
Příspěvky: 61
Registrován: sob 02. črc 2011 19:16:42

Re: Príbeh, úloha a poviedky - začiatok so sinDi :-)

Příspěvek od SLOVAKdropp » pát 22. črc 2011 17:52:53

REF :arrow:

Odpovědět

  • You do not have permission to post in chat.
@ Mionix « úte 8:04 am »
@schvarz,  ryb mraky za týden v 5 lidech. Měl jsem největší a zároveň osobní rekord. 19,2kg čistá váha kapr lysec.
@ Hakan « pon 9:14 pm »
@schvarz,  Roha braly
@ schvarz « pon 8:49 pm »
@Mionix,  Jak braly?
@ KerkyzAfterky « pon 10:12 am »
CrazyBull píše: No možna se čekalo že bude nějaká informace po údržbě něco jako příprava na spuštění eventu nebo tak něco :-).
vypadá to na podělky ze strany týmu :D
@ Suko201 « pon 9:29 am »
Mionix píše: @Suko201,  Pardon, měl jsem týden dovolenou. Já zatím ani netuším kdy bude a vy po mně chcete, jak dlouho bude. :lol:
v pořádku pane
@ CrazyBull « ned 7:55 pm »
No možna se čekalo že bude nějaká informace po údržbě něco jako příprava na spuštění eventu nebo tak něco :-).
@ CrazyBull « ned 7:53 pm »
Omluva přijata, každý má na dovolenou nárok :D
@ Mionix « ned 4:03 pm »
@Suko201,  Pardon, měl jsem týden dovolenou. Já zatím ani netuším kdy bude a vy po mně chcete, jak dlouho bude. :lol:
@ CrazyBull « ned 12:45 pm »
@Suko201,  třeba se jen posune necháme se překvapit ;-)
@ Suko201 « ned 12:40 pm »
Mionix píše: @CrazyBull,  v pořádku. :-) Výroční bude.
takže se event bude zkracovat? 🥺
@ Mionix « ned 12:38 pm »
@CrazyBull,  v pořádku. :-) Výroční bude.
@ CrazyBull « ned 8:58 am »
@Mionix,  A tak pardon chyba na mé straně je to výroční event co proběhl v loňském roce od 1.6.2023 takže se mi to nějak spojilo )) asi MDD a ty děti u učitelky si to prostě nějak spojilo. :D
@ Mionix « sob 5:59 pm »
@CrazyBull,  pardon, ale o MDD si nic nepamatuji, zkuste připomenout. @Clusive,  určitě bude. @Relly,  ano, bohužel to padá do spamu. Už v týdnu jsem to řešil s jedním hráčem.
@ Relly « sob 1:56 pm »
Tak vyřešeno. Chodí to do spamu 🥹
@ Relly « sob 1:50 pm »
Nejspíše nechodí maily na povolení secure. Nemohl by na to nekdo prosím mrknout?
@ Clusive « sob 12:16 pm »
Též bych se chtěl zeptat, jak to vypadá s výročním eventem, aspoň nějaké minimální info, díky. :-)
@ NedGabriel « sob 11:46 am »
Bude letos Kazmadán ?
@ CrazyBull « sob 8:59 am »
@Mionix,  Kontrolní otázka ví se něco o eventu na MDD? Pokud si vzpomínám tak byl každý rok nebo se pletu? Děkuji za info.
@ KynutaBuchta « ned 11:17 pm »
<3
@ ShienZhao « ned 10:52 pm »
Yeees
@ kovardominik « ned 10:51 pm »
je to tam
@ Hakan « ned 10:51 pm »
@Saggitarius,  Tady někdo poctivě sledoval
@ TheDobbyk « sob 9:22 pm »
jo helma by byla :D ale lvl asi neni
@ cleo « sob 8:38 pm »
@TheDobbyk,  musíš mít entariánskou helmu +9 a mít lv vyšší než moby
@ TheDobbyk « sob 8:07 pm »
Nevim kde je problem
@ TheDobbyk « sob 8:07 pm »
Jak funguje to potlaceni agresivity monster? V cido po mne jedou :D
@ Saggitarius « sob 4:51 pm »
Samozřejmě, to bylo semifinale #pijtesrozumem: https://www.ekura.cz/herni_ucet/voucher ... -do-finale
@ KerkyzAfterky « pát 3:43 pm »
@ Ponycious « čtv 11:05 pm »
ale my přece postupujeme do semifinále :(
@ TomasFoxx « čtv 9:12 pm »
@Mionix,  taky upravit minimapu v tý nový mapě na války
@ Mionix « čtv 7:42 pm »
@gagefranjo,  Mělo by být přegenerováno. Pokud se zobrazuje stará mapa, F5 by mělo pomoci.
@ Mionix « čtv 7:29 pm »
@gagefranjo,  co konkrétně? Změnil se snad jen hrad.
@ gagefranjo « čtv 2:18 pm »
Kdy bude hotový nový atlas pro entarian už se vi?
@ Mionix « čtv 11:30 am »
@Elear,  víme. :-D @Hakan,  prověříme. Případně na příště upravíme.
@ Hakan « čtv 10:15 am »
A sice jste oddělali plto u veteše ale zapomněli jste na jeho místě neviditelnou zeď :think:
@ Elear « čtv 10:01 am »
Zabudli ste pridaŤ brany do hradu :)
@ KerkyzAfterky « stř 2:34 pm »
už to jde, díky
@ KerkyzAfterky « stř 2:26 pm »
díky bohu, už sem myslel, že sem jediný :D
@ TomasFoxx « stř 2:18 pm »
https://ctrlv.link/pMrm hazi to toto a prej nejsem jediny
@ TomasFoxx « stř 2:17 pm »
nejdou logovat postavy, help
@ Pajik « pon 7:53 pm »
jojo, přesně ten ;)
@ Trubice « pon 7:08 pm »
@Pajik,  Myslíš tenhle ? Smluvní strany se dohodly, že ozbrojený útok proti jedné nebo více z nich v Evropě nebo Severní Americe bude považován za útok proti všem
@ TomasFoxx « ned 10:58 pm »
@Mionix,  to já nepoznám, nevim kolik jsem jich měl :D
@ Pajik « ned 10:45 pm »
@Ezzo95, v 99,9% půjde o článek 5
@ kovardominik « ned 10:01 pm »
je jich hodně no
@ Ezzo95 « ned 9:22 pm »
co si predstavit pod porusenim podminek pouziti. za co ti lidi dostavaj bany? :D
@ Ezzo95 « ned 9:22 pm »
ahoj
@ Medvidek « ned 2:11 pm »
Ahoj, slang - u každého vlákna pod jeho nadpisem je ikonka odpovědet. Klikněte na ní a zjeví se textové okno, kam můžete psát. :-)
@ Mionix « ned 10:34 am »
@TomasFoxx,  Ale huš. Radši si zkontroluj, zda máš bod do hodnosti na foru. ;-)
@ TomasFoxx « sob 6:53 pm »
@Mionix,  na forum přeci
@ Mionix « sob 6:28 pm »
@slang,  To záleží, kam ho chcete vložit? :-)
@ slang « sob 2:54 pm »
potřebuji poradit jak napíšu přispěvek na forum děkuji
@ Annatar « sob 1:04 pm »
A kdy zase zprovozníte arénu? Protože při téhle obtížnosti tam nikdo nebude chodit dalšího pul roku
@ Mionix « pát 12:29 pm »
@cleo,  Mělo by být opraveno při dnešní ranní údržbě.
@ MoCKeR « čtv 10:20 pm »
😎
@ cleo « čtv 7:54 pm »
@Mionix,  nefunguje ducha plamene
@ Mionix « čtv 6:43 pm »
:lol: tak kdo tipoval vítězství Rakouska nad Finskem 3:2? Koukám, že Loupežník byl kousíček. :up:
@ TomasFoxx « čtv 3:54 pm »
@Mionix,  vpohode, ja vam to pro tentokrat odpustim

Who is chatting

offline Makarov 
offline Mionix