Krásně vystiženo, souhlas.Mekhbet píše:Neznam lepsi pocit ve hre, nez kdyz jsem na nejakem miste ( je jedno kde ) nahrnu na sebe celou mistnost mobu a vymlatim je.
Pro kazdeho hrace si myslim je uspokojujici kdyz jde treba celou vez sam a dokaze ji vymlatit. Nebo je v chramu utrapy skoro nahore, nahrne si doprostred celou mistnost z obou stran a ustoji to a vidi jak mu do inventu padaji veci a penizeTo same je v pripade PVP dovedu si predstavit pocit hracu, kteri si na sebe "nahrnou" 10 lidi ve valce risi a tento boj ustoji. Tohle vsechno je ze samotneho jadra cloveka jako takoveho a proto je v oblibe solove hrani.
O tom dle meho tahle hra je predevsim a skupinove veci jsou jen doplnek
Tim jsem jen chtel malinko jinak vyjadrit to, proc asi vetsina z nas ma radeji mapy jako jsou SD2, chram utrapy, jeskyne vyhnanstvi a nebo meteory.
patriceeeq píše:Krásně vystiženo, souhlas.Mekhbet píše:Neznam lepsi pocit ve hre, nez kdyz jsem na nejakem miste ( je jedno kde ) nahrnu na sebe celou mistnost mobu a vymlatim je.
Pro kazdeho hrace si myslim je uspokojujici kdyz jde treba celou vez sam a dokaze ji vymlatit. Nebo je v chramu utrapy skoro nahore, nahrne si doprostred celou mistnost z obou stran a ustoji to a vidi jak mu do inventu padaji veci a penizeTo same je v pripade PVP dovedu si predstavit pocit hracu, kteri si na sebe "nahrnou" 10 lidi ve valce risi a tento boj ustoji. Tohle vsechno je ze samotneho jadra cloveka jako takoveho a proto je v oblibe solove hrani.
Tim jsem jen chtel malinko jinak vyjadrit to, proc asi vetsina z nas ma radeji mapy jako jsou SD2, chram utrapy, jeskyne vyhnanstvi a nebo meteory.
rokle se dá domluvit docela lehko když máš stálé lidi s kterýma to mužeš chodit.Jinak když už tu mluvíš o watery tak bych měl menší napad sice nepochází z mé hlavy ale od hráče "Clones" a bylo by to přidat více vodních draků do zaniklé a oddělat je z watery a zde udělat něco jiného stejně je watery využíváné(většinou) jen na to aby si člověk zabil těch pár bossů co tam jsou za hodinu.Žampion píše:čím více,tím lépe,alespon pro 80% hraču,si myslím,rokle dobrý,ale nekolik hodin tam šlapat a jeste se domlouvat,no nic pro me,swamp super,ale ja preferuji hromadu mobu a bud a neboneco jako je cave2 ale s rozlohou watery by bylo uplně boží amyslím že by spokojenost komunity dosahla vrcholu,možná i vyvrcholení
Mám stejný názorpatriceeeq píše:Krásně vystiženo, souhlas.Mekhbet píše:Neznam lepsi pocit ve hre, nez kdyz jsem na nejakem miste ( je jedno kde ) nahrnu na sebe celou mistnost mobu a vymlatim je.