Styl Expeni

Úschovna starých, avšak zajímavých témat.
Zamčeno

Jaky je pro vas lepsi styl expeni ?

Celkem hlasů: 0

Infernalis anima
Lv.6
Lv.6

Re: Styl Expeni

Příspěvek od Infernalis anima » pát 29. črc 2011 11:44:30

já osobně sem se do rokle nepodíval :// nemám na to tolik času i když jednou bych zašel ale stejnak mám level jenom 78 :D expim na metinech lvl 75-80 :D (expí to pomalu ale aspon si u toho vydělám na věci)

Teximic
Lv.16
Lv.16

Příspěvek od Teximic » pát 29. črc 2011 11:47:50

prostě chci mapu kam vlezu,dám plášť,naexpim expák a odejdu!Žádná omezení,prostě přijdu a mlátim a odejdu kdy chci

patriceeeq
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 21 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od patriceeeq » pát 29. črc 2011 12:14:21

Mekhbet píše:Neznam lepsi pocit ve hre, nez kdyz jsem na nejakem miste ( je jedno kde ) nahrnu na sebe celou mistnost mobu a vymlatim je.

Pro kazdeho hrace si myslim je uspokojujici kdyz jde treba celou vez sam a dokaze ji vymlatit. Nebo je v chramu utrapy skoro nahore, nahrne si doprostred celou mistnost z obou stran a ustoji to a vidi jak mu do inventu padaji veci a penize :) To same je v pripade PVP dovedu si predstavit pocit hracu, kteri si na sebe "nahrnou" 10 lidi ve valce risi a tento boj ustoji. Tohle vsechno je ze samotneho jadra cloveka jako takoveho a proto je v oblibe solove hrani.

O tom dle meho tahle hra je predevsim a skupinove veci jsou jen doplnek :)

Tim jsem jen chtel malinko jinak vyjadrit to, proc asi vetsina z nas ma radeji mapy jako jsou SD2, chram utrapy, jeskyne vyhnanstvi a nebo meteory.
Krásně vystiženo, souhlas.

Snape
Lv.13
Lv.13
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Snape » pát 29. črc 2011 12:16:45

Mě se taky libí když si toho dám víc :D njn Sura WP :D CO BY JSTE OD NĚJ ČEKALI :D

Appocaliptic
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od Appocaliptic » pát 29. črc 2011 12:17:15

patriceeeq píše:
Mekhbet píše:Neznam lepsi pocit ve hre, nez kdyz jsem na nejakem miste ( je jedno kde ) nahrnu na sebe celou mistnost mobu a vymlatim je.

Pro kazdeho hrace si myslim je uspokojujici kdyz jde treba celou vez sam a dokaze ji vymlatit. Nebo je v chramu utrapy skoro nahore, nahrne si doprostred celou mistnost z obou stran a ustoji to a vidi jak mu do inventu padaji veci a penize :) To same je v pripade PVP dovedu si predstavit pocit hracu, kteri si na sebe "nahrnou" 10 lidi ve valce risi a tento boj ustoji. Tohle vsechno je ze samotneho jadra cloveka jako takoveho a proto je v oblibe solove hrani.

Tim jsem jen chtel malinko jinak vyjadrit to, proc asi vetsina z nas ma radeji mapy jako jsou SD2, chram utrapy, jeskyne vyhnanstvi a nebo meteory.

Žampion
Lv.21
Lv.21
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od Žampion » pát 29. črc 2011 12:49:55

čím více,tím lépe,alespon pro 80% hraču,si myslím,rokle dobrý,ale nekolik hodin tam šlapat a jeste se domlouvat,no nic pro me,swamp super,ale ja preferuji hromadu mobu a bud a nebo ;) neco jako je cave2 ale s rozlohou watery by bylo uplně boží amyslím že by spokojenost komunity dosahla vrcholu,možná i vyvrcholení 8-)

Perry
Lv.2
Lv.2

Příspěvek od Perry » pát 29. črc 2011 15:10:04

Žampion píše:čím více,tím lépe,alespon pro 80% hraču,si myslím,rokle dobrý,ale nekolik hodin tam šlapat a jeste se domlouvat,no nic pro me,swamp super,ale ja preferuji hromadu mobu a bud a nebo ;) neco jako je cave2 ale s rozlohou watery by bylo uplně boží amyslím že by spokojenost komunity dosahla vrcholu,možná i vyvrcholení 8-)
rokle se dá domluvit docela lehko když máš stálé lidi s kterýma to mužeš chodit.Jinak když už tu mluvíš o watery tak bych měl menší napad sice nepochází z mé hlavy ale od hráče "Clones" a bylo by to přidat více vodních draků do zaniklé a oddělat je z watery a zde udělat něco jiného stejně je watery využíváné(většinou) jen na to aby si člověk zabil těch pár bossů co tam jsou za hodinu.

FlaCkerS
Lv.2
Lv.2

Příspěvek od FlaCkerS » pát 29. črc 2011 15:17:49

patriceeeq píše:

Mám stejný názor :D
P.S Z metinu nechci dělat skupinovou práci jak u wowka :roll:

despr
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 121 poděkování

Příspěvek od despr » pát 29. črc 2011 15:31:10

V rokli jsem sice nebyl ale líbí se mi více když na sebe natáhnu velkou skupinu než se pižlat s pár jedinci.

KapkaRosy
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 98 poděkování

Příspěvek od KapkaRosy » pát 29. črc 2011 16:07:58

Jako ninja lukostřelec to mám jednoduchý:)

Přidejte nám lukostřelcům do hry montrum, který bude mít třeba 3 KKK životů, 100% resistanci proti všem zbraním na blízko a magii a nižší obnovu ZB. Klidně aŤ dává rány třeba za 200k. Já si kolem něj budu běhat a pomalu ho ustřílím. Když z něj po 20ti minutách budu mít 2% BZK budu naprosto spokojen.

Expení stylem - naženu místnost a umlátím to mečem nebo dýkama - je pro lukostřelce naprosto k ničemu. Střílet se dá vždy jen do jednoho a mezitím nás zbytek zvesela okusuje.

Bažina není špatná, ale bohužel se velmi často setkávám s tím, že střílím do skupinky a nikomu nic neberu. A to se týká i použití skillů. Kolikrát tak vyplýtvám celou sadu skillů než si toho všimnu. A snažit se nakliknout mezi desítkou mobů toho jednoho nebugnutýho kolikrát trvá dost dlouho.

Přesto díky za swamp. Po dlouhé době můžu opět efektivně využít svou primární zbraň i na něco jiného než do proměny a na pvp.

Zamčeno