Styl Expeni
- fernet236
- Lv.5
- Dal poděkování: 2 poděkování
Re: Styl Expeni
nebyt tech stunu (swamp rokle )tk tm kazdy nazene co pude,
ale kdyz ve swampu dostanu s WP surou 3 kat po sobe stun,tk to je nejnudnejsi expeni co je (plati i v rokly > ale tm nejsou lagy ..)
hlavne kdyz by se zvysovali levly tk at hlavne to jde co nejpomaleji , jelikoz se pak bude zvysovat az kdo vi kam (200 by bylo fakt trapny )
ale kdyz ve swampu dostanu s WP surou 3 kat po sobe stun,tk to je nejnudnejsi expeni co je (plati i v rokly > ale tm nejsou lagy ..)
hlavne kdyz by se zvysovali levly tk at hlavne to jde co nejpomaleji , jelikoz se pak bude zvysovat az kdo vi kam (200 by bylo fakt trapny )
Když ho najdete, můžete se flákat navždy >>>> Ne.
Dobře, když ho najdete můžete se flákat navždy + 1 tyden k tomu>>>> Jo, to by šlo.
Dobře, když ho najdete můžete se flákat navždy + 1 tyden k tomu>>>> Jo, to by šlo.
- epileptic
- Lv. 18
- Dostal poděkování: 12 poděkování
Půjdu opět proti vodě ,ale napíšu svůj názor na věc.Ono je hezké expení když toho dá člověk mraky a teď má na zemi haldu věcí ,bylinek ,yangů atd... jenže tímhle expením jsme si prošli všichni sd1,sd2,lesy jeskyně teď swamp ,ale abych řekl pravdu mě se líbí i kerindor natáhnu si na sebe kolik unesu (2-3) a s těma prostě bojuju přijde mi ten boj mnohem realnější než mít na sobě haldu potvor ani nevidím co mi padá.Osobně si myslím že hra by měla mít vývoj a expení v haldě potvor co si budem nalhávat je pro sekací postavy.Bmko ,lukař a healer je na boj z dálky a není pro ně dobrý toho mít na sobě haldy.
Stojím za názorem že expení různých povolání se liší a měl by být výběr.Silná monstra co dávaj pecky ,ale hodně expu a dál pak haldy monster co tolik neberou a expí méně.Abstinuje tato hlasovací otázka a to sice "mít na výběr" proto nehlasuji.
Stojím za názorem že expení různých povolání se liší a měl by být výběr.Silná monstra co dávaj pecky ,ale hodně expu a dál pak haldy monster co tolik neberou a expí méně.Abstinuje tato hlasovací otázka a to sice "mít na výběr" proto nehlasuji.
KONEC HRY
Přesně jak to řekli ti nahore... doufám, že tu nedáte expiště, kde zachvilku bude plno obrovskejch levelu .. protože když tu bude i ten lvl 150 k dosažení, a lidi ho po chhvilce budou mít, tak to už bude jako všechny ostatní priváty,, jen muj názor,,
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 18 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Přesně, a pěkně mě mrzí že expí jen hrstka hráčů . Jinak jsem pro expeni ne po malo ani ne po hodně
- Mekhbet
- Lv.19
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Epileptic, vubec to neabstinuje.
Saggi proste chtel nazor hracu co se jim libi vice za styl hry. Zda solo expeni jako v SD2 a nebo Kerindor.
Je to navazani na to velke tema, ktere tu bylo ohledne Kerindoru, ze to je dalsi mapa pro skupinovy system expu.
Ja jako BM sura a tim padem i ostatni maji moznost pak zvolit jak budou expit a nebo dropovat. Bud plaste a pokud to neustoji tak si nazenou rucne 3 - 5 skupinek, ktere daji. Nicmene v pripade skupinoveho expeni tuhle moznost urcite nemas.
Navic jsem presvedcen, byt to neni asi tematem, ze by to pak i ponechal tak jako u jinych map. To znamena to co jsi psal i ty. Velka a silna prisera bude davat podstatne vice dropu i expu nez naplastovana skupina.
V ten okamzik hlasovat muzes, bez toho aby bylo dalsich xxx moznosti na vyber
Saggi proste chtel nazor hracu co se jim libi vice za styl hry. Zda solo expeni jako v SD2 a nebo Kerindor.
Je to navazani na to velke tema, ktere tu bylo ohledne Kerindoru, ze to je dalsi mapa pro skupinovy system expu.
Ja jako BM sura a tim padem i ostatni maji moznost pak zvolit jak budou expit a nebo dropovat. Bud plaste a pokud to neustoji tak si nazenou rucne 3 - 5 skupinek, ktere daji. Nicmene v pripade skupinoveho expeni tuhle moznost urcite nemas.
Navic jsem presvedcen, byt to neni asi tematem, ze by to pak i ponechal tak jako u jinych map. To znamena to co jsi psal i ty. Velka a silna prisera bude davat podstatne vice dropu i expu nez naplastovana skupina.
V ten okamzik hlasovat muzes, bez toho aby bylo dalsich xxx moznosti na vyber
- Ostea
- Lv.13
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Tak, mě osobně vyhovujou pláště . Jednak se tím líp expí, můžeš stahovat, co to dá a respawn je dobrej, kdyzto kdyz jdu treba na bosse (1 nepřítele), tak tam nejakou dobu není a navíc, kdyz ti s ním někdo "pomůže" .
Nepočítám kerindor, tam to totiž neexpí .
Nepočítám kerindor, tam to totiž neexpí .
"Hledám lidi, co přemýšlí stejně pomalu jako já..." Albert Einstein
- Scorpio
- Lv.5
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Mě by se líbilo zabíjet monstra po jednom. Hraju ninju dýkaře.
Představuji si ho jako vraha nemaže se s hrdinstvím a na boj se připravuje:), utíká když je potřeba, nemlátí vše kolem sebe, nepřítele si vybírá a snaží se ho zabít dřív než se nepřítel zmůže k obraně.
u mě vede v zábavnosti jasně kerindor
na expení to tam ale moc není
bohužel rychlejší je expit pláštěma.
Představuji si ho jako vraha nemaže se s hrdinstvím a na boj se připravuje:), utíká když je potřeba, nemlátí vše kolem sebe, nepřítele si vybírá a snaží se ho zabít dřív než se nepřítel zmůže k obraně.
u mě vede v zábavnosti jasně kerindor
na expení to tam ale moc není
bohužel rychlejší je expit pláštěma.
Neni důležité vyhrát, ale nasrat toho, kdo vás porazil
Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu
Hlavou zeď neprorazíš, ale přijdeš na zajímavé myšlenky
I pád na držku je pohyb dopředu
Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu
Hlavou zeď neprorazíš, ale přijdeš na zajímavé myšlenky
I pád na držku je pohyb dopředu
- SkillWarrior
- Lv.15
- Dal poděkování: 50 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
ja som dal ten sposob cerveny les atd je to lepsi a mohli by sa dat metiny nake lv 96-99lv aby davali vela bzk
-
- Lv.3
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Limitú?Hodíš buff...chudáku.Dávej to bez buffu a nech si raději pomoct od skupky,a netahej za sebou otroka...a týmová práce je pro tebe limit?Obmedzení?Týmová práce by tě měla těšit...od toho ta hra je,když chceš mít vše sám a hned,hraj singleplayer.Pokuř^ píše:Jak už jsem zde již několikrát psal.
Uvítal bych tu prostě mapu, aby byla na bázy "ofiku"..Cave2, červený les..
Prostě hodím buff, hodím plášť a jedu..Nějaké expení po třech skupinách je opravdu nuda (Netvrdím, že to v rokli tahám po 3 skupinách..)
A hlavně bych prosil bez nějakých limitů, jakožto doba po kterou tam budu moci zůstat, týmová práce apod.
Třeba se portnout u teleportéra za 100 mega
Mě osobne se líbí po méně skupkách,a nejvíc se mi líbí Kerindor.Kdyby se expilo stylem že musí být 8 hráčú- z toho každý jinej char a ta jedna nestvúra by dala dost všem,ale sám by jí nikdo nezložil.To je dobrý styl expení pro mě,takže z tohto ani jeden
Qui gladio ferit,gladio perit.
Konec s Metinem, ovšem taky to nepotřebuji nikomu roztrubovat. Spomínky zústanou.
http://www.youtube.com/user/SheenaSindi ... ature=mhee
.
Konec s Metinem, ovšem taky to nepotřebuji nikomu roztrubovat. Spomínky zústanou.
http://www.youtube.com/user/SheenaSindi ... ature=mhee
.
tak něco jako červený les by bylo super
to mi vyhovuje
to mi vyhovuje
Účet prodávám bez věcí! a největší nabídka je 700kk!!!
Pokud půjde nový server,
uvidíme se tam pod jménemRay,RayBuff.
Loading Ekura...99%!
Pokud půjde nový server,
uvidíme se tam pod jménemRay,RayBuff.
Loading Ekura...99%!
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.
@
Mionix « ned 2:12 pm »
@
Gulik « ned 9:07 am »
@
ShienZhao « sob 10:48 pm »
@
Gulik « sob 9:02 pm »
@
Makarov « sob 6:46 pm »
@
Vydesenej « sob 7:10 am »