jsem sura WP a někteří možná víte, že momentálně mám problémy, když zapnu 2x Sindicate najednou, přemýšlím proto o šamanovi. I kdyby se mi tento problém vyřešil, tak net mám průměrný, sice jedu přes dráty, ale v baráku je k netu připojeno vždy 3-4 Pc, takže bych to možná neutáhnul bez lagů s buffem....
Proto přemýšlím o šamanovi, jen nevím o kterém. Nikdy jsem neviděl šamana léčitele bez buffa, takže bych chtěl vědět jestli se bez něj obejde.
Ale nejspíše budu dračí šaman.
Na lvl 75 si ho udělám sám, suru lvl 75 si nechám jako dropa. Budu mít Černé oblečení+9 s ochranou+6 a bonusama na příšery a další podobné věci jako orchidej s dobrou průmkou.
Chtěl bych vědět jestli utáhnu místnost C2 spárků v lvl 75 bez bílých eliků.
Dále jaké bonusy budu potřebovat, když nemám čepel ani auru, tak zřejmně budu muset mít všude kromě příšer i 75 hodnota útoku, že?
Co se týče metinů 90, tak tam vůbec neplánuji být, lvl 80-81 (na císařák a vodko) si udělám někde v c2 a poté bych šel do červeného lesa a bojoval hlavně ze země, veškerý zdroj příjmů by byl sura, který mě zatím vydělá asi 50-55 mega průměrně za 2 hodiny, není to moc, ale nestěžuji si, na to aby uživil šamíka to určitě bude stačit

Dále bych chtěl vědět jestli počítat s orchidejí až nějak do lvlu 105, nebo to co nejdříve vyměnit za Zvon s Kosou. Neplánuji bojovat jen z koně, ale také hlavně ze země, když už jsem šaman, tak si tu magii pořádně užiju a ne abych seděl na koni a buch buch do metinu jako nějakej war

Na PvP si pořídím asi vějíř draka (nebo sám udělám).
Takže shrnu otázky:
- Utáhnu s obranou okolo 700+požehnání P místnost spárků, aspoň do doby než to zabiju já?
- Je nutné dávat proměnu na P, nebo se šaman nepotřebuje proměnovat?
- Je nutné mít 10/75 nebo to může být občas i 10% kritik/průnik či 8% na inteligenci místo 75 k útoku (neplánuji expit na metinech, ale přímo v lese)
- Orchidej později vyměnit za kosu?
- Utáhnu věž ke kovářovi okolo lvl 80?
- Dokážu být opravdu samostatný, i když nebudu mít tu nejlepší výbavu, ale spíše takovou nadpůrměrnou?