Šaman

Prostor k diskuzi o sličných šamanech oplývajících léčivými schopnostmi i těch, kteří vládnou mocí draka.
Pluhtík
Lv.9
Lv.9

Šaman

Příspěvek od Pluhtík » pon 14. lis 2011 17:58:00

Ahojte,
jsem sura WP a někteří možná víte, že momentálně mám problémy, když zapnu 2x Sindicate najednou, přemýšlím proto o šamanovi. I kdyby se mi tento problém vyřešil, tak net mám průměrný, sice jedu přes dráty, ale v baráku je k netu připojeno vždy 3-4 Pc, takže bych to možná neutáhnul bez lagů s buffem....
Proto přemýšlím o šamanovi, jen nevím o kterém. Nikdy jsem neviděl šamana léčitele bez buffa, takže bych chtěl vědět jestli se bez něj obejde.
Ale nejspíše budu dračí šaman.

Na lvl 75 si ho udělám sám, suru lvl 75 si nechám jako dropa. Budu mít Černé oblečení+9 s ochranou+6 a bonusama na příšery a další podobné věci jako orchidej s dobrou průmkou.
Chtěl bych vědět jestli utáhnu místnost C2 spárků v lvl 75 bez bílých eliků.
Dále jaké bonusy budu potřebovat, když nemám čepel ani auru, tak zřejmně budu muset mít všude kromě příšer i 75 hodnota útoku, že?
Co se týče metinů 90, tak tam vůbec neplánuji být, lvl 80-81 (na císařák a vodko) si udělám někde v c2 a poté bych šel do červeného lesa a bojoval hlavně ze země, veškerý zdroj příjmů by byl sura, který mě zatím vydělá asi 50-55 mega průměrně za 2 hodiny, není to moc, ale nestěžuji si, na to aby uživil šamíka to určitě bude stačit ;)

Dále bych chtěl vědět jestli počítat s orchidejí až nějak do lvlu 105, nebo to co nejdříve vyměnit za Zvon s Kosou. Neplánuji bojovat jen z koně, ale také hlavně ze země, když už jsem šaman, tak si tu magii pořádně užiju a ne abych seděl na koni a buch buch do metinu jako nějakej war :)
Na PvP si pořídím asi vějíř draka (nebo sám udělám).

Takže shrnu otázky:
- Utáhnu s obranou okolo 700+požehnání P místnost spárků, aspoň do doby než to zabiju já?
- Je nutné dávat proměnu na P, nebo se šaman nepotřebuje proměnovat?
- Je nutné mít 10/75 nebo to může být občas i 10% kritik/průnik či 8% na inteligenci místo 75 k útoku (neplánuji expit na metinech, ale přímo v lese)
- Orchidej později vyměnit za kosu?
- Utáhnu věž ke kovářovi okolo lvl 80?
- Dokážu být opravdu samostatný, i když nebudu mít tu nejlepší výbavu, ale spíše takovou nadpůrměrnou?

Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2969 poděkování
Dostal poděkování: 1179 poděkování

Re: Šaman

Příspěvek od Chyu » pon 14. lis 2011 18:05:44

Utáhnu s obranou okolo 700+požehnání P místnost spárků, aspoň do doby než to zabiju já?
Záleží jestli v C1 nebo C2.
Je nutné dávat proměnu na P, nebo se šaman nepotřebuje proměnovat?
Stačí ti M5..
Je nutné mít 10/75 nebo to může být občas i 10% kritik/průnik či 8% na inteligenci místo 75 k útoku (neplánuji expit na metinech, ale přímo v lese).
Rada nad zlato dej si na příšery a hodnotu 75 :).
Orchidej později vyměnit za kosu?
Určitě!!
Utáhnu věž ke kovářovi okolo lvl 80?
Mno....nakup si elixíry které přidávají hodnotu útoku atd..
Dokážu být opravdu samostatný, i když nebudu mít tu nejlepší výbavu, ale spíše takovou nadpůrměrnou?
Určitě ;) ;) .

Přeji hodně štěstíí.

Pluhtík
Lv.9
Lv.9

Příspěvek od Pluhtík » pon 14. lis 2011 18:12:45

C2, takže neutáhnu? 75/10? To bude horor :))

Electrix
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 172 poděkování
Dostal poděkování: 956 poděkování

Příspěvek od Electrix » pon 14. lis 2011 18:20:04

Utáhnu s obranou okolo 700+požehnání P místnost spárků, aspoň do doby než to zabiju já?
- S alespoň základní výbavou naprosto bez problému, nepochybuj o tom.

- Na expení ji potřebovat nebudeš určitě, později můžeš kdykoli dodělat.

Je nutné mít 10/75 nebo to může být občas i 10% kritik/průnik či 8% na inteligenci místo 75 k útoku (neplánuji expit na metinech, ale přímo v lese)
- Jestli chceš bojovat hlavně ze země, volil bych takový mix: kritik/hodnota/inteligence/zb, podle toho, co ti tam dříve skočí.

- Ne nezbytně, ale při boji kouzly určitě pomůže. Zvaž, jestli se ti ta investice vyplatí, když ji nejpozději na 105 vyměníš za hůl/zvon.

- Ve věži záleží hlavně na obraně a odolnosti/vyhnutí šípům. S průměrnou výbavou bys na Lv. 80 neměl mít žádný problém.

Dokážu být opravdu samostatný, i když nebudu mít tu nejlepší výbavu, ale spíše takovou nadprůměrnou?
- Bezpochyby ;-).

P.S.: Léčitel se expí o poznání hůř, ale má zase jiné přednosti :).
Návody: Bonusy I. | ObrázekBonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(Obrázek) | ObrázekExpulator | Lovecké(Obrázek) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů

„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]

Pluhtík
Lv.9
Lv.9

Příspěvek od Pluhtík » pon 14. lis 2011 18:32:26

ElectiX díky, věřím že tvé rady se mi jako už několikrát opět vyplatí ;)
Že se léčitel expí hůř vím, na offiku jsem hrával za léčitele i dračí moc, ale jde mi o to, jestli se jako léčitel obejdu bez buffa a budu si to ve swampu dávat, protože mít 2 Sindicate zapnuté je hrůza :))

Electrix
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 172 poděkování
Dostal poděkování: 956 poděkování

Příspěvek od Electrix » pon 14. lis 2011 18:36:22

Pluhtík píše:Že se léčitel expí hůř vím, na offiku jsem hrával za léčitele i dračí moc, ale jde mi o to, jestli se jako léčitel obejdu bez buffa a budu si to ve swampu dávat, protože mít 2 Sindicate zapnuté je hrůza :))
Stejně jako ostatní postavy, s dobrou výbavou budeš zvládat Meteory vlkodlaka a Meteory trpasličího orka. Když se jich ale vyrojí moc a nestihneš to usekat, než se rozmnoží a dají stuny, tak si poležíš.

Liliputy bys možná taky mohl dát...s opravdu špičkovou výbavou, ezoteriky nedáš určitě.

Bez buffa se ve Swampu obejde jedině šaman drak.
Návody: Bonusy I. | ObrázekBonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(Obrázek) | ObrázekExpulator | Lovecké(Obrázek) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů

„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]

Pluhtík
Lv.9
Lv.9

Příspěvek od Pluhtík » pon 14. lis 2011 18:39:27

Takže na 100% budu drak ;)

Pluhtík
Lv.9
Lv.9

Příspěvek od Pluhtík » pon 14. lis 2011 19:29:48

A absorbaci do ZB budu potřebovat? Jestli ano, tak kolik minimálně?

Endyman
Lv. 12
Lv. 12

Příspěvek od Endyman » pon 14. lis 2011 19:47:26

ElectriX píše:Utáhnu s obranou okolo 700+požehnání P místnost spárků, aspoň do doby než to zabiju já?
- S alespoň základní výbavou naprosto bez problému, nepochybuj o tom.

- Na expení ji potřebovat nebudeš určitě, později můžeš kdykoli dodělat.

Je nutné mít 10/75 nebo to může být občas i 10% kritik/průnik či 8% na inteligenci místo 75 k útoku (neplánuji expit na metinech, ale přímo v lese)
- Jestli chceš bojovat hlavně ze země, volil bych takový mix: kritik/hodnota/inteligence/zb, podle toho, co ti tam dříve skočí.

- Ne nezbytně, ale při boji kouzly určitě pomůže. Zvaž, jestli se ti ta investice vyplatí, když ji nejpozději na 105 vyměníš za hůl/zvon.

- Ve věži záleží hlavně na obraně a odolnosti/vyhnutí šípům. S průměrnou výbavou bys na Lv. 80 neměl mít žádný problém.

Dokážu být opravdu samostatný, i když nebudu mít tu nejlepší výbavu, ale spíše takovou nadprůměrnou?
- Bezpochyby ;-).

P.S.: Léčitel se expí o poznání hůř, ale má zase jiné přednosti :).

V podstatě mi nezbývá skoro nic jiného než souhlasit jen bych si dovolil nějaké připomínky....taky už nejakou chvilku hraju za draka

Proměna P?
pokud chceš expit na bossech určitě se to hodí z ekonomických důvodů...čím dýl tím líp
pokud budeš jen v lese tak netřeba

Spáráky?
s pěkným vějířem je dáš i na jeden řev ;) ale nezasahnes vsechny takže radši zvon a sem tam i seknout ale orchidej bych určitě nebral pokud jedeš ze země...hodˇsi tam návrat a metej kouzla co to jde

PVP Bony?
v tomhle bych si dovolil nesouhlasit...jak už bylo řečeno pokud jedeš ze země tak ti hodnota je k ničemu ze země je ideál 8 INT a prisery...sem tam si tam hod treba prunik kdyby ti nezbyly prasule ale INT a prisery jsou ideálka snad nemusím vysvětlovat proč

Samostatnost? :D :D :D tohle jsi nemyslel vážně :D
Asi miliarda krát se mi stalo že můj šaman stihl zničit 2x 90tku zatím co aurař zničil jednu

Pokud já můžu soudit tak Dragon se řadí mezi vrchní příčky v PVM

ElectriXy pokud máš připomínky prosím jen se do mě pusť ;)

Xardass
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od Xardass » pon 14. lis 2011 19:49:41

Absorbci ZB určitě budeš potřebovat 20% do swampu jinak se bez ní obejdeš a to že si máš dát 10 příšery a 75 hodnotu tak to určitě není,jako dračí šaman tam zkus dostat co nejvíc příšery + inteligenci!!
A samostatný budeš určitě jak na pvp tak na pvm
Tana83
Dragon Shaman
130+ lvl

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Revus « úte 10:25 pm »
80 pozehu za kerindor :D
@ Revus « úte 9:19 pm »
ulet
xddd
Kerindor paráda ty mobky no xD Ted už ani nefunguje 2K hp z vedení který včera šlo, :D
@ Nonepovideeej « úte 8:13 pm »
Také Ti za vše moc děkuji, Mio! Užívej volnosti a sem tam se stav na pokec na hře. ;)
@ LittleNessa « úte 4:56 pm »
Také se připojím .. I když jsem s mnohým co jsi kdy napsal nesouhlasila úplně.. I tak díky za odvedenou práci a přeji Ti mnoho úspěchů v tom fungování v reálném životě :up:
@ Grout « úte 1:01 am »
Díky Mio, měj se hezky! :)
@ kovardominik « pon 8:29 pm »
Díky za vše co jsi pro nás udělal :up:
@ Mionix « ned 10:24 am »
Ano, nějaká úprava Arény před nějakou dobou proběhla. Nyní je drop rovnoměrnější. Mylseli jsme i na bufující dračí šamany, bez kterých by se to nedalo. Na druhou stranu ti, co jsou AFK závěrečný certifikát nedostanou.
@ Euphoria « sob 9:06 pm »
@TomasFoxx:D :D :D :D já nepsala schválně jmenovitě
@ TomasFoxx « sob 8:52 pm »
@Euphoria,  hele co mě práskáš
@ Euphoria « sob 8:47 pm »
Přesně, už před pár dny jsem se chtěla zeptat na odměňovací systém v aréně....jak je možné, že trofeje a další odměny padají i těm, kteří za celou arenu ani nesekli do mobky a jen trolili? Nebyli ani s nikým ve skup a trofejí jim padalo nejvíce. Byl to největší lvl v té místnosti.... Možná by nebylo na škodu na drop předmětů v aréně mkrnout :)
@ asdis « pát 6:33 pm »
dakto daco robil s Arenov?neexist aby som mal uz pri golemo 24 trofeji a neviem kolko zacarka ktomu co popadalo.Vecsinov je to okolo 20+- na Arenku
@ Mionix « čtv 6:40 pm »
@TomasFoxx:up: Abych to upřesnil, dává to, když jste slečený, bez jakéhokoliv elíku nakliklého, bez bufů a bez bonusů ze skupin nebo jezdeckých zvířat. Tudíž jak píše Foxx, je to ze základního stavu.
@ TomasFoxx « čtv 5:22 pm »
@Revus,  dává to ze základu zb, né z celkovýho (bonusy ve věcech atd)
@ Revus « čtv 4:56 pm »
Elík na 30% totěž, jen 3K :D :D :D co to je za vtip?
@ Revus « čtv 4:42 pm »
Co to je za vtip :D
@ Revus « čtv 4:38 pm »
Můžu se zeptat jak je možný že mi kosti na 30% bonusové hp přidají 3K hp když mám celkové HP 23tisíc? co to má znamenat? Mi to má dát okolo 6ti tisíc..
@ Saggitarius « čtv 12:53 pm »
@ Fogru « čtv 12:31 pm »
TomasFoxx píše: https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
odkaz je už dávno https://www.ekura.cz/discord
@ TomasFoxx « čtv 12:30 pm »
https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
@ Messenger « čtv 12:29 pm »
Odkaz na dc oficiální ?
@ TomasFoxx « čtv 11:31 am »
@Mionix,  díky
@ Mionix « čtv 11:29 am »
@TomasFoxx,  Ga řeší, pár minut.
@ TomasFoxx « čtv 11:27 am »
@ OrangEE « čtv 10:57 am »
mentál je fajn. jak píše fox, nemajú ludia také obrany war, dalšia vec on útočí schopkou a každý má bs, čiže ďalšia výhoda. no voči bmku, základ do války je asi 65mag a už to je slušná obrana sama o sebe
@ OrangEE « čtv 10:55 am »
@TomasFoxx,  postavu mám, musim zohnat bs :D
@ LittleNessa « čtv 10:53 am »
To je asi o jedincích no .. však se podívej do žluté kolik včera sekl Bentyaga a taky to nemusí být heal ani BMKO .. modrák a další taky dávají s mentálem pecky ...
@ TomasFoxx « čtv 10:53 am »
ale zkus, až ho postavíš, pujčim si :3
@ TomasFoxx « čtv 10:52 am »
@OrangEE,  tak aurák ve střední žije asi jen proto, že lidi právě nosí 10 war :D ale mentál fakt tak lehkej není
@ OrangEE « čtv 10:51 am »
@TomasFoxx,  mentála som nehral, no s aurou som vedel uhrať to čo za bm. s healom som dával najviac
@ TomasFoxx « čtv 10:50 am »
já ti třeba na ferovku řeknu, že ať jsem nesmrtelnej nebo ne, za daggera/mentála v životě nedám to, co za bmko/healera :D
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  si na ekure, tu vela veci nevychadza
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  je to tak :D
@ TomasFoxx « čtv 10:48 am »
@OrangEE,  takže bmko je shit a lidi na něj nosí 70 sura a war je OP a lidi na něj nosí 10? mi nevychadza
@ Vydesenej « čtv 10:43 am »
Z recese bych byl pro aby se pvp kameny daly přidávat jen do dračích a chitinových zbraní. To ty lidi odnaučí si dělat jiné pvp :D
@ LittleNessa « čtv 10:43 am »
U ninji je to alespoň vidět.. ale když si dá mentál nesmrtelnost co má stejné barvy jak buff tak kolikrát v tom houfu ani není poznat, že tu nesmrtelnost má :D
@ OrangEE « čtv 10:39 am »
Ninja je o niečo lepšie na tom :D ale aj to zamrzí keď dáš niekomu 48k kámen a on si odcupitá preč :D
@ OrangEE « čtv 10:38 am »
@LittleNessa,  na šamana si už ľudia zvykli za tie roky, je to jeho súčasť, no urobiť z mentála totálny tank, za ten čas dostane snáď aj 300k od všetkých a on si nahádže kúzla a ešte veselo zdrhne preč
@ OrangEE « čtv 10:36 am »
No, ja kašlem celé bmko, idem postaviť mentála s útokmi, hodím nesmrtelnosť a budem to kosiť :D a nie utekať pred zruškom stále, bmko dosah kúzla dosť bieda, všetci tí čo nemajú útoky tak majú 70 sura 65 mag :D treba to zobrať teraz z opačnej strany
@ LittleNessa « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Jo tady souhlasím ... jedna věc je bezruký šaman a druhá věc mentál co si dá trvko a pokud nedostane zruško může 10s vraždit bez milosti a postihu :D to je funny
@ Vydesenej « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Nesmrtelnost a milion hp u ninje. Pravda pravda :D ale nakonec si na to očividně lidi zvykli asi teda
@ OrangEE « čtv 10:34 am »
Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
@ TomasFoxx « čtv 10:33 am »
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
takový čísla už nebudou nikdy, to byl covid
@ LittleNessa « čtv 10:32 am »
Vydesenej píše:
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
Tak šup, ty první :D :P
@ Vydesenej « čtv 10:31 am »
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
@ LittleNessa « čtv 10:30 am »
No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
@ TomasFoxx « čtv 10:27 am »
když se zas rozjedou trošku, tak poexpím, ale to hádám že minimálně do zimy nebude
@ TomasFoxx « čtv 10:26 am »
@LittleNessa, poslední velká válka mě zlomila, už nejsem nejmladší, nemůžu takhle pokoušet nervy, ještě mě trefí pepka
@ LittleNessa « čtv 10:26 am »
Takže zůstaneš ve střední ? nebo půjdeš zpět do velké plnit nové výzvy za asistence ? :D
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
třeba mě to i donutí se ti omluvit, to je dost rare
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
@LittleNessa,  brzo bude vyexpenej foxík, ti dám přesný čísla :3
@ LittleNessa « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
Neřekla jsem nic, řekla jsem že je to v téhle war kde lítají taková čísla je to věc, která ti nedá nějako extra výhodu .. :D nebo se mi nezdá když jdu s postavou bez biologa jako poslední war neberu o nic moc méně jak když byla heal nesa s gene :D
@ Vydesenej « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše:
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
Tak to se mohlo nechat i v malých tam se taky neumírá :D A podle logické nelogičnosti by to dávalo absolutně neabsolutní smysl
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
@LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
@ Vydesenej « čtv 10:20 am »
@ LittleNessa « čtv 10:20 am »
Tak ono to ve finále není úplně za nic .. hrál jsi heala aj s gene .. tak i ten dráp dává dmg prostě a jelikož na té postavě co jsi byl jsou snad jen utoky .. tak víš kolik ten dráp bral... ubral jsi část HP protivníka tak ten asist je logický
@ TomasFoxx « čtv 10:20 am »
i já si tu válku včera užil, takhle jsem se u války nenasmál už fakt dlouho :D člověk se jde buffnout a padne mu 3-5x 1cb :D :D :D
@ TomasFoxx « čtv 10:19 am »
@LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D

Who is chatting

offline Fogru 
offline Mionix