Teď se ti opravdu povedlo mě pobavit
Válká říší v 9 lidech!
Chunjo dotoho! Jásná výhra!!!

Me se nejedna jestli se to otoci,ale o tem pocet lid ve war:) To je to co bych rad vedel:) Driv to Gm aspon obcas napsalo do chatu:)KLUC94 píše:Já si myslím že se to zase časem otočí, chunjo bude bývat 2. a Jinno 3. U našich 2 říší to je (nebo alespoň byl) takovej kolotoč...

Čum ty červený ninje v záběru, kolik z nich asi kouzlíAbsinthak píše:Koukám, že za chvíli už tam bude Shinsoo stát tu hodinu bez protivníků a jen čekat, až limit uběhne a hurá "vyhráli jsme". Je to k smíchu o to víc, že je ta výhra potěší.

1DaggerT píše:Čum ty červený ninje v záběru, kolik z nich asi kouzlíAbsinthak píše:Koukám, že za chvíli už tam bude Shinsoo stát tu hodinu bez protivníků a jen čekat, až limit uběhne a hurá "vyhráli jsme". Je to k smíchu o to víc, že je ta výhra potěší.

Já sem pochopil že to dáváš jen na ukázkulordsword píše:Me se nejedna jestli se to otoci,ale o tem pocet lid ve war:) To je to co bych rad vedel:) Driv to Gm aspon obcas napsalo do chatu:)KLUC94 píše:Já si myslím že se to zase časem otočí, chunjo bude bývat 2. a Jinno 3. U našich 2 říší to je (nebo alespoň byl) takovej kolotoč...

Tak kvuli tomu budu sedět na prdeli a koukat do zdiPippi píše:Řekl bych,že mnoho těch kolaborantů přeběhlo k červeným z modré i žluté, proto taky vyhrávaj války,ale i proto,že v modré a žluté se nemá potřebu nikdo honit za cb.Já osobně jsem rád,že se účastím dvou válek v týdnu,boužel někdy výjde jen jedna.Jak někdo psal je to možná i o tom že v chunjo jsou pracující třeba jako já a nejde se účastnit pravidelně.Není to však o počtu,právě čím víc tam jde hráču dané říše tím víc rozdávaj body pokud jsou slabý.A respekt k chunjo,že i v pár lidech bojují a nevzdávaj to.Zprominutím naopak shinsoo je už trapná a nezlobte se to není závist jen nevím jaký je účel stejně furt vyhrávat války,už to musí být pro Vás nezábavné a ty bonusy-no to už jsou malé věci.

A víc k tomu napsat neumíš,tvá poznámka je dost nevystižná...Trolof píše:Tak kvuli tomu budu sedět na prdeli a koukat do zdiPippi píše:Řekl bych,že mnoho těch kolaborantů přeběhlo k červeným z modré i žluté, proto taky vyhrávaj války,ale i proto,že v modré a žluté se nemá potřebu nikdo honit za cb.Já osobně jsem rád,že se účastím dvou válek v týdnu,boužel někdy výjde jen jedna.Jak někdo psal je to možná i o tom že v chunjo jsou pracující třeba jako já a nejde se účastnit pravidelně.Není to však o počtu,právě čím víc tam jde hráču dané říše tím víc rozdávaj body pokud jsou slabý.A respekt k chunjo,že i v pár lidech bojují a nevzdávaj to.Zprominutím naopak shinsoo je už trapná a nezlobte se to není závist jen nevím jaký je účel stejně furt vyhrávat války,už to musí být pro Vás nezábavné a ty bonusy-no to už jsou malé věci.

Dobře v sobotu budu všechny obepisovat ať nikam nechodí, možná budu mít štěstí a poslechnou mě.Pippi píše:A víc k tomu napsat neumíš,tvá poznámka je dost nevystižná...Trolof píše:Tak kvuli tomu budu sedět na prdeli a koukat do zdiPippi píše:Řekl bych,že mnoho těch kolaborantů přeběhlo k červeným z modré i žluté, proto taky vyhrávaj války,ale i proto,že v modré a žluté se nemá potřebu nikdo honit za cb.Já osobně jsem rád,že se účastím dvou válek v týdnu,boužel někdy výjde jen jedna.Jak někdo psal je to možná i o tom že v chunjo jsou pracující třeba jako já a nejde se účastnit pravidelně.Není to však o počtu,právě čím víc tam jde hráču dané říše tím víc rozdávaj body pokud jsou slabý.A respekt k chunjo,že i v pár lidech bojují a nevzdávaj to.Zprominutím naopak shinsoo je už trapná a nezlobte se to není závist jen nevím jaký je účel stejně furt vyhrávat války,už to musí být pro Vás nezábavné a ty bonusy-no to už jsou malé věci.