Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o
herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o
herních lokacích.
-
Zeddy
- Lv.6

- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Příspěvek
od Zeddy » čtv 12. dub 2012 21:50:33
Sakra já ztoho nemůžu

Teď se ti opravdu povedlo mě pobavit

Válká říší v 9 lidech!
Chunjo dotoho! Jásná výhra!!!

-
lordsword
- Lv.36

- Dal poděkování: 38 poděkování
- Dostal poděkování: 314 poděkování
Příspěvek
od lordsword » čtv 12. dub 2012 21:51:39
KLUC94 píše:Já si myslím že se to zase časem otočí, chunjo bude bývat 2. a Jinno 3. U našich 2 říší to je (nebo alespoň byl) takovej kolotoč...
Me se nejedna jestli se to otoci,ale o tem pocet lid ve war:) To je to co bych rad vedel:) Driv to Gm aspon obcas napsalo do chatu:)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
DaggerT
- Lv.9

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Příspěvek
od DaggerT » čtv 12. dub 2012 21:56:24
Absinthak píše:Koukám, že za chvíli už tam bude Shinsoo stát tu hodinu bez protivníků a jen čekat, až limit uběhne a hurá "vyhráli jsme". Je to k smíchu o to víc, že je ta výhra potěší.

Čum ty červený ninje v záběru, kolik z nich asi kouzlí

-
DiDinea
- Lv.8

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Příspěvek
od DiDinea » čtv 12. dub 2012 22:03:02
DaggerT píše:Absinthak píše:Koukám, že za chvíli už tam bude Shinsoo stát tu hodinu bez protivníků a jen čekat, až limit uběhne a hurá "vyhráli jsme". Je to k smíchu o to víc, že je ta výhra potěší.

Čum ty červený ninje v záběru, kolik z nich asi kouzlí

1

Nejlepší je lhát, lhát, lhát, lézt ostatním do zadní části těla, každého zdravit na potkání a usmívat se jak retard; toť pravda oblíbenosti

-
KLUC94
- Lv.19

- Dostal poděkování: 3 poděkování
Příspěvek
od KLUC94 » čtv 12. dub 2012 22:06:00
lordsword píše:KLUC94 píše:Já si myslím že se to zase časem otočí, chunjo bude bývat 2. a Jinno 3. U našich 2 říší to je (nebo alespoň byl) takovej kolotoč...
Me se nejedna jestli se to otoci,ale o tem pocet lid ve war:) To je to co bych rad vedel:) Driv to Gm aspon obcas napsalo do chatu:)
Já sem pochopil že to dáváš jen na ukázku

, jen mě tak nějak napadlo že by se to k tomuhle tématu mohlo hodit
Říše : Jinno
War Aurák
LVL : 111
Aura : P
Zuřko: P
Smršť : P
Trojcestný : P
Pádit : P
118%příšery
Zručnost : 17
Lepší je si to pos*at podle svýho, než podle toho co ti raděj ti druzí
-
Pippi
- Lv.17

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 31 poděkování
Příspěvek
od Pippi » čtv 12. dub 2012 22:11:04
Řekl bych,že mnoho těch kolaborantů přeběhlo k červeným z modré i žluté, proto taky vyhrávaj války,ale i proto,že v modré a žluté se nemá potřebu nikdo honit za cb.Já osobně jsem rád,že se účastím dvou válek v týdnu,boužel někdy výjde jen jedna.Jak někdo psal je to možná i o tom že v chunjo jsou pracující třeba jako já a nejde se účastnit pravidelně.Není to však o počtu,právě čím víc tam jde hráču dané říše tím víc rozdávaj body pokud jsou slabý.A respekt k chunjo,že i v pár lidech bojují a nevzdávaj to.Zprominutím naopak shinsoo je už trapná a nezlobte se to není závist jen nevím jaký je účel stejně furt vyhrávat války,už to musí být pro Vás nezábavné a ty bonusy-no to už jsou malé věci.

Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.
-
Trolof
- Lv. 12

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Trolof » čtv 12. dub 2012 22:14:10
Pippi píše:Řekl bych,že mnoho těch kolaborantů přeběhlo k červeným z modré i žluté, proto taky vyhrávaj války,ale i proto,že v modré a žluté se nemá potřebu nikdo honit za cb.Já osobně jsem rád,že se účastím dvou válek v týdnu,boužel někdy výjde jen jedna.Jak někdo psal je to možná i o tom že v chunjo jsou pracující třeba jako já a nejde se účastnit pravidelně.Není to však o počtu,právě čím víc tam jde hráču dané říše tím víc rozdávaj body pokud jsou slabý.A respekt k chunjo,že i v pár lidech bojují a nevzdávaj to.Zprominutím naopak shinsoo je už trapná a nezlobte se to není závist jen nevím jaký je účel stejně furt vyhrávat války,už to musí být pro Vás nezábavné a ty bonusy-no to už jsou malé věci.

Tak kvuli tomu budu sedět na prdeli a koukat do zdi
EDIT: warn - vulgarita /Habibi
-
Pippi
- Lv.17

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 31 poděkování
Příspěvek
od Pippi » čtv 12. dub 2012 22:19:58
Trolof píše:Pippi píše:Řekl bych,že mnoho těch kolaborantů přeběhlo k červeným z modré i žluté, proto taky vyhrávaj války,ale i proto,že v modré a žluté se nemá potřebu nikdo honit za cb.Já osobně jsem rád,že se účastím dvou válek v týdnu,boužel někdy výjde jen jedna.Jak někdo psal je to možná i o tom že v chunjo jsou pracující třeba jako já a nejde se účastnit pravidelně.Není to však o počtu,právě čím víc tam jde hráču dané říše tím víc rozdávaj body pokud jsou slabý.A respekt k chunjo,že i v pár lidech bojují a nevzdávaj to.Zprominutím naopak shinsoo je už trapná a nezlobte se to není závist jen nevím jaký je účel stejně furt vyhrávat války,už to musí být pro Vás nezábavné a ty bonusy-no to už jsou malé věci.

A víc k tomu napsat neumíš,tvá poznámka je dost nevystižná...
EDIT: warn - spam /Habibi
Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.
-
princik
- Lv.26

- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
Příspěvek
od princik » čtv 12. dub 2012 22:22:11
musíme se vzpamatovat chunjo, furt někdo nadává že nejsou raty ale nikdo pro to nic neudělá, já sice taky nechodím do war protože nemám PvP výbavu ale brzo se tam ukážu se svou kanonádou
PrincBenHur 110 war
-
Trolof
- Lv. 12

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Trolof » čtv 12. dub 2012 22:23:14
Pippi píše:Trolof píše:Pippi píše:Řekl bych,že mnoho těch kolaborantů přeběhlo k červeným z modré i žluté, proto taky vyhrávaj války,ale i proto,že v modré a žluté se nemá potřebu nikdo honit za cb.Já osobně jsem rád,že se účastím dvou válek v týdnu,boužel někdy výjde jen jedna.Jak někdo psal je to možná i o tom že v chunjo jsou pracující třeba jako já a nejde se účastnit pravidelně.Není to však o počtu,právě čím víc tam jde hráču dané říše tím víc rozdávaj body pokud jsou slabý.A respekt k chunjo,že i v pár lidech bojují a nevzdávaj to.Zprominutím naopak shinsoo je už trapná a nezlobte se to není závist jen nevím jaký je účel stejně furt vyhrávat války,už to musí být pro Vás nezábavné a ty bonusy-no to už jsou malé věci.

A víc k tomu napsat neumíš,tvá poznámka je dost nevystižná...

Dobře v sobotu budu všechny obepisovat ať nikam nechodí, možná budu mít štěstí a poslechnou mě.