Hero Market - Vaše postřehy a poznámky

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
D3NJIs
Lv.28
Lv.28
Dal poděkování: 264 poděkování
Dostal poděkování: 73 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Hero Market - Vaše postřehy a poznámky

Příspěvek od D3NJIs » čtv 12. dub 2012 14:22:42

Ahoj. Děkuji předem za to, že byl udělán, je to velmi kvalitní věcička, která se fakt šikne. Tak jak na Vás působí?

1. Jediné Mínus mi přijde, že při zanechání zprávy v aukci se zobrazí ID účtu, což mi přijde nebezpečné. Mohl by být nastavitelný nick ;)
Obrázek

Bobisek
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 22 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Re: Hero Market - Vaše postřehy a poznámky

Příspěvek od Bobisek » pát 13. dub 2012 7:53:16

a ješte bych k tomu dodala, kdyz mi treba napíše 20 lidí a udělala bych ktomu nejake to označení ze jsem to přečetla nebo odpověděla a nebo datum poslední zpravy ;-)

Jinak jak jsem koukala na ID číslo mé, tak si myslím že to ID čislo není protože ID číslo ma 6 a v seznamu nabídek je 7 čísel
Bobisek - dračí šamanka - lvl 130
Sury18- sura WP- lvl 129

-------------------------------------------------
Prodáno:
KarelIV
zabka18
OngBakova
RumovyKral
glumik

Keriona
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Keriona » pát 13. dub 2012 16:24:31

Může mi někdo řící jak vystavim učet? Já přidám popis vyplnim ten příklad a když to všechno potvrdim,tak mi to napíše chyba,učet musí být odhlášen více jak 2 hod. a přitom jsem na něm dneska ještě nebyla...
Naposledy upravil(a) Keriona dne pát 13. dub 2012 18:16:11, celkem upraveno 2 x.
Obrázek
Znamenáš pro mě víc,než si myslíš...
Obrázek

Saggitarius
Game Administrator
Game Administrator
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 2825 poděkování

Příspěvek od Saggitarius » pát 13. dub 2012 16:51:07

D3NJIs píše:Ahoj. Děkuji předem za to, že byl udělán, je to velmi kvalitní věcička, která se fakt šikne. Tak jak na Vás působí?

1. Jediné Mínus mi přijde, že při zanechání zprávy v aukci se zobrazí ID účtu, což mi přijde nebezpečné. Mohl by být nastavitelný nick ;)
stejne jako jsem ti rekl na tiketu tak i zde :

Majitel uctu vidi ve stavu prodeje :
Informace o aukci 79 / t1
/ t1 = ucet na ktery si nechava zaslat predmety pokud se uskutecni prodej uctu, viditelne pouze pro majitele daneho uctu, ostatni vidi info jako :
Informace o aukci 79

Co se tyce nabidek:
Zde je obchodnik zakodovan, tak aby popis seznamu nabidek nezobrazoval skutecne ID uctu obchodnika, napr:
3254033 0/1 znamena ze nejaky obchodnik zaslal jednu zpravu, kde vsak 3254033 neni skutecnym ID uctu (jen pro informaci, stejny obchodnik bude mit v jine aukci uplne jine cislo ;) )

Dale pak co se tyce zobrazeni zprav :
Majitel uctu vidi sve zpravy jako Login:
A nabidky vidi jako Obchodnik:
Obchodnik to pak uvidi stejne :
Sebe jako Login:
a Majitele uctu jako Obchodnik:

Stejne tak ID predmetu nejsou videt (to co videt jde je jeho kodovane oznaceni a opet stejny predmet v jine aukci ci dany opet do stejne aukce bude mit jine oznaceni)

Navic jsou formulare hashovany, tak aby bylo stizeno pripadne fingovani hodnot ve formularich.
Vzhledem k tomu, ze rucime za vsechny ukce, tak se budeme snazit co nejvice odradit pripadne stouraly :)
[GA]Saggi
Ekura tým

Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support

Keriona
Lv.13
Lv.13

Příspěvek od Keriona » pát 13. dub 2012 18:16:22

Keriona píše:Může mi někdo řící jak vystavim učet? Já přidám popis vyplnim ten příklad a když to všechno potvrdim,tak mi to napíše chyba,učet musí být odhlášen více jak 2 hod. a přitom jsem na něm dneska ještě nebyla...
Chyba při vystavení učtu. Nedodržen čas 2 hodiny-co je to? na tom učtu jsem opravdu nebyla přihlášena celý den :(
Obrázek
Obrázek

D3NJIs
Lv.28
Lv.28
Dal poděkování: 264 poděkování
Dostal poděkování: 73 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D3NJIs » sob 14. dub 2012 8:55:01

Saggitarius píše:
D3NJIs píše:Ahoj. Děkuji předem za to, že byl udělán, je to velmi kvalitní věcička, která se fakt šikne. Tak jak na Vás působí?

/ t1 = ucet na ktery si nechava zaslat predmety pokud se uskutecni prodej uctu, viditelne pouze pro majitele daneho uctu, ostatni vidi info jako :
Informace o aukci 79

Co se tyce nabidek:
Zde je obchodnik zakodovan, tak aby popis seznamu nabidek nezobrazoval skutecne ID uctu obchodnika, napr:
3254033 0/1 znamena ze nejaky obchodnik zaslal jednu zpravu, kde vsak 3254033 neni skutecnym ID uctu (jen pro informaci, stejny obchodnik bude mit v jine aukci uplne jine cislo ;) )

Sebe jako Login:

Stejne tak ID predmetu nejsou videt (to co videt jde je jeho kodovane oznaceni a opet stejny predmet v jine aukci ci dany opet do stejne aukce bude mit jine oznaceni)

Navic jsou formulare hashovany, tak aby bylo stizeno pripadne fingovani hodnot ve formularich.
Vzhledem k tomu, ze rucime za vsechny ukce, tak se budeme snazit co nejvice odradit pripadne stouraly :)
Děkuji moc za vysvětlení, téma jsem zakládal asi pár minut po zaslání ticketu (nejsem si jist, ale to jsem ještě odpověď neměl). Ale Saggitarius, smekám.
Keriona píše: Chyba při vystavení učtu. Nedodržen čas 2 hodiny-co je to? na tom učtu jsem opravdu nebyla přihlášena celý den :(
Ten účet musíš ještě ten daný den přihlásit ;) Takže se musíš minimálně v 00:00 přihlásit a on bude možno vystavit v 2:00 (pokud jsi ho hned po přihlášení ve stejný čas odhlásila) - tedy tak jsem to pochopil.
Obrázek

Keriona
Lv.13
Lv.13

Příspěvek od Keriona » sob 14. dub 2012 17:59:16

D3NJIs píše:
Saggitarius píše:

Informace o aukci 79

Co se tyce nabidek:

Sebe jako Login:

Děkuji moc za vysvětlení, téma jsem zakládal asi pár minut po zaslání ticketu (nejsem si jist, ale to jsem ještě odpověď neměl). Ale Saggitarius, smekám.
Keriona píše: Chyba při vystavení učtu. Nedodržen čas 2 hodiny-co je to? na tom učtu jsem opravdu nebyla přihlášena celý den :(
Ten účet musíš ještě ten daný den přihlásit ;) Takže se musíš minimálně v 00:00 přihlásit a on bude možno vystavit v 2:00 (pokud jsi ho hned po přihlášení ve stejný čas odhlásila) - tedy tak jsem to pochopil.
Aha dobře,děkuji ti moc ;) ten den,kdy jsem chtěla učet vystavit jsem nebyla přihlášena ani jednou. ;) díky moc
Obrázek
Obrázek

Bobisek
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 22 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od Bobisek » ned 15. dub 2012 18:10:20

dávala bych za to bany, kteří si dělají srandu už je to po druhé na jedné postavě co tam zkouší nabídnout 2sd a nebo normální dřevěný nahrdelník +5, je to ubohé....
Bobisek - dračí šamanka - lvl 130
Sury18- sura WP- lvl 129

-------------------------------------------------
Prodáno:
KarelIV
zabka18
OngBakova
RumovyKral
glumik

Metinar
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od Metinar » pon 16. dub 2012 16:28:37

Obchodoval jsem a zatím spokojenost.
„Když člověk koná dobro, potkávají ho dobré věci, ale když činí zlo, tak se mu to vrátí – Karma“
Obrázek
338 úlomků za 75 min

Orochimadu
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od Orochimadu » pon 16. dub 2012 16:30:09

Je to fajn, ale také se mi stává, že mi nabídnou třeba zlatý klíč apod.

Zamčeno