1. Jediné Mínus mi přijde, že při zanechání zprávy v aukci se zobrazí ID účtu, což mi přijde nebezpečné. Mohl by být nastavitelný nick

stejne jako jsem ti rekl na tiketu tak i zde :D3NJIs píše:Ahoj. Děkuji předem za to, že byl udělán, je to velmi kvalitní věcička, která se fakt šikne. Tak jak na Vás působí?
1. Jediné Mínus mi přijde, že při zanechání zprávy v aukci se zobrazí ID účtu, což mi přijde nebezpečné. Mohl by být nastavitelný nick
Chyba při vystavení učtu. Nedodržen čas 2 hodiny-co je to? na tom učtu jsem opravdu nebyla přihlášena celý denKeriona píše:Může mi někdo řící jak vystavim učet? Já přidám popis vyplnim ten příklad a když to všechno potvrdim,tak mi to napíše chyba,učet musí být odhlášen více jak 2 hod. a přitom jsem na něm dneska ještě nebyla...
Děkuji moc za vysvětlení, téma jsem zakládal asi pár minut po zaslání ticketu (nejsem si jist, ale to jsem ještě odpověď neměl). Ale Saggitarius, smekám.Saggitarius píše:stejne jako jsem ti rekl na tiketu tak i zde :D3NJIs píše:Ahoj. Děkuji předem za to, že byl udělán, je to velmi kvalitní věcička, která se fakt šikne. Tak jak na Vás působí?
Majitel uctu vidi ve stavu prodeje :
Informace o aukci 79 / t1
/ t1 = ucet na ktery si nechava zaslat predmety pokud se uskutecni prodej uctu, viditelne pouze pro majitele daneho uctu, ostatni vidi info jako :
Informace o aukci 79
Co se tyce nabidek:
Zde je obchodnik zakodovan, tak aby popis seznamu nabidek nezobrazoval skutecne ID uctu obchodnika, napr:
3254033 0/1 znamena ze nejaky obchodnik zaslal jednu zpravu, kde vsak 3254033 neni skutecnym ID uctu (jen pro informaci, stejny obchodnik bude mit v jine aukci uplne jine cislo)
Dale pak co se tyce zobrazeni zprav :
Majitel uctu vidi sve zpravy jako Login:
A nabidky vidi jako Obchodnik:
Obchodnik to pak uvidi stejne :
Sebe jako Login:
a Majitele uctu jako Obchodnik:
Stejne tak ID predmetu nejsou videt (to co videt jde je jeho kodovane oznaceni a opet stejny predmet v jine aukci ci dany opet do stejne aukce bude mit jine oznaceni)
Navic jsou formulare hashovany, tak aby bylo stizeno pripadne fingovani hodnot ve formularich.
Vzhledem k tomu, ze rucime za vsechny ukce, tak se budeme snazit co nejvice odradit pripadne stouraly
Ten účet musíš ještě ten daný den přihlásitKeriona píše: Chyba při vystavení učtu. Nedodržen čas 2 hodiny-co je to? na tom učtu jsem opravdu nebyla přihlášena celý den
Aha dobře,děkuji ti mocD3NJIs píše:Děkuji moc za vysvětlení, téma jsem zakládal asi pár minut po zaslání ticketu (nejsem si jist, ale to jsem ještě odpověď neměl). Ale Saggitarius, smekám.Saggitarius píše:stejne jako jsem ti rekl na tiketu tak i zde :D3NJIs píše:Ahoj. Děkuji předem za to, že byl udělán, je to velmi kvalitní věcička, která se fakt šikne. Tak jak na Vás působí?
Majitel uctu vidi ve stavu prodeje :
Informace o aukci 79 / t1
/ t1 = ucet na ktery si nechava zaslat predmety pokud se uskutecni prodej uctu, viditelne pouze pro majitele daneho uctu, ostatni vidi info jako :
Informace o aukci 79
Co se tyce nabidek:
Zde je obchodnik zakodovan, tak aby popis seznamu nabidek nezobrazoval skutecne ID uctu obchodnika, napr:
3254033 0/1 znamena ze nejaky obchodnik zaslal jednu zpravu, kde vsak 3254033 neni skutecnym ID uctu (jen pro informaci, stejny obchodnik bude mit v jine aukci uplne jine cislo)
Dale pak co se tyce zobrazeni zprav :
Majitel uctu vidi sve zpravy jako Login:
A nabidky vidi jako Obchodnik:
Obchodnik to pak uvidi stejne :
Sebe jako Login:
a Majitele uctu jako Obchodnik:
Stejne tak ID predmetu nejsou videt (to co videt jde je jeho kodovane oznaceni a opet stejny predmet v jine aukci ci dany opet do stejne aukce bude mit jine oznaceni)
Navic jsou formulare hashovany, tak aby bylo stizeno pripadne fingovani hodnot ve formularich.
Vzhledem k tomu, ze rucime za vsechny ukce, tak se budeme snazit co nejvice odradit pripadne stouraly
Ten účet musíš ještě ten daný den přihlásitKeriona píše: Chyba při vystavení učtu. Nedodržen čas 2 hodiny-co je to? na tom učtu jsem opravdu nebyla přihlášena celý denTakže se musíš minimálně v 00:00 přihlásit a on bude možno vystavit v 2:00 (pokud jsi ho hned po přihlášení ve stejný čas odhlásila) - tedy tak jsem to pochopil.