Ninja Archer - pár otázek k malé svaté

Prostor k diskuzi o obratných ninja bojovnících, kteří dovedou hbitě zacházet s dýkami i lukem.
Secreat
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 31 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Ninja Archer - pár otázek k malé svaté

Příspěvek od Secreat » čtv 26. dub 2012 15:21:48

Ahoj, mám jak takž domluvenýho ninju archera do malé svaté (95lvl). Biolog jsou poznámky, časem bych dodělal.

1) Statusy? Co vše přidává do útoku? Jen pohyb? Je k něčemu int a síla?

2) Obrany v normálních bonech bych chtěl mít 3x15% náhrdelník, ebenky a kožené. Na průniky už mám botky 2x15% meče,obou. a 2x10%šípy a dýky.
Takže tak 40-45, horší bude bsko. To bych chtěl sehnat s 15%magií a pak 10-15% osttaní obrany. To ale asi neseženu, takže třeba oboručky vynechám. Ale ted k otázce: Když pvp obran je celkem 180 ( 8 věcí a štít) , mám dát vše obrany nebo se třeba něco vyplatí dát na útok? Nechci uplně hned lehnout, ale zase chci, aby jsem měl ucházející útok.

Kdyžtak kdyby měl někdo postřehy k ninjovi archerovi... díky ;)
...

Znova to zkouším. :up:

shvetseek
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 1218 poděkování
Dostal poděkování: 457 poděkování

Re: Ninja Archer - pár otázek k malé svaté

Příspěvek od shvetseek » čtv 26. dub 2012 15:25:58

Útok by měla přidávat síla a pohyblivost, ale i tak bych spíš věřil vitalitě (každý ZB navíc dobrý)

Já bych dal všechno obrany. On ten lukař má útok stejně jeden z nejlepších, protože málokdo narve šípy taky jinam než do bot od lv65.

A určitě vynech obranu na obouruče... Já a Gwynbleid to oceníme :D
"Happines only real when shared."

Secreat
Lv.20
Lv.20

Příspěvek od Secreat » čtv 26. dub 2012 16:36:15

shvetseek píše:Útok by měla přidávat síla a pohyblivost, ale i tak bych spíš věřil vitalitě (každý ZB navíc dobrý)

Já bych dal všechno obrany. On ten lukař má útok stejně jeden z nejlepších, protože málokdo narve šípy taky jinam než do bot od lv65.

A určitě vynech obranu na obouruče... Já a Gwynbleid to oceníme :D
To jsem chtěl práv slyšet, jestli do útoku kouzly pomůže síla. Jinak samozřejmě si vitka a poh na plno.

Možná bych si dal útok přece jenom jeden na sury (BM mají ochranu) a pak na wary, když vynechám ty obouručky, tak abych vás rychleji zabil :D.

Pokud seš žlutej jako Gwyn, tak to problém nebude dělat, valím do chunjo ;)
...

KapkaRosy
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 98 poděkování

Příspěvek od KapkaRosy » čtv 26. dub 2012 22:10:56

Zdravím,

přestože už jsem dávno s aktivním hraním skončil dovolím si přispět do diskuze.

Tak tedy:

sílu skillů ovlivňuje u archera zejména POH. Doporučuji tedy na maximum. Stejně tak VIT je dobré mít na maximu. Další bodíky určitě investuj do SIL. Mít body v INT nemá pro lukostřelce téměř žádný význam. Na hodnotu útoku nemá INT vliv. Samozřejmě je nejlepší použít ElectriXův SKILLCALCULATOR (odkaz na něj má ElectriX v podpise a nejen on).

Co se bonusů týče, pak nejdůležitější je mít co nejvíc % na lidi a na rychlost kouzel. Obrané bonusy proti jednotlivým druhům zbraní jsou samozřejmostí a platí zde staré dobré pořekadlo : "čím víc tím lépe".

BS s bonusem +15% magie se sice hodí, ale podle mých zkušeností není nezbytně nutné. Raděj bych volil obrany + ZB a rychlost kouzel 20%.

Botky zvol nějaké s rychlostí kouzel tuším Boty Extáze.
Náušnice ebenové - jsou lepší než ty s POH v základu.
Náhrdelník slzový
Náramek buď bílé zlato nebo slzový
Přilba by měla obsahovat bonus 10% proti lidem a 15% odolnost magii

Do PVP bonusů se snaž natočit 2 x obranu, nejlépe tak aby celý set byl vyvážený. Tedy abys měl proti všem charům zhruba stejně obrany. Útoky do PVP bonusů nemají moc význam. Pokud má někdo velkou obranu tak ti těch pár % nepomůže ale daleko rychlejš půjdeš k zemi.

Určitě poctivě plň biologovy úkoly. Také nezapomínej používat lektvary všeho druhu. O kostech se zmiňovat ani nebudu :-)

A nezapomeň že i skill "Smršť šípů" vystřelený z koňského hřbetu je silné a účinné kouzlo. Krom toho, že jako jeden z mála skutečně dokáže ubrat HP, pak se nedá opomenout jeho schopnost cíl omráčit a hlavně je za 4-5 vteřin nabitý. Bohužel ho asi ve Svaté nevyužiješ, pokud tam není povolen kůň (už jsem nebyl online od 13. prosince tak nevím)

Ber tohle všechno s velkou rezervou. Kapka je bojovník ze staré školy. Takhle to fungovalo kdysi dávno. Od té doby se mnohé změnilo, ale základ zůstává myslím stále stejný.

S veškerou úctou,

KapkaRosy
Jednou žoldák, vždycky žoldák.
Hra je skutečnou hrou teprve ve chvíli, kdy se baví všichni kdo ji hrají. Zkuste na to nezapomínat.
Prý se nehodí aby se bývalý moderátor vyjadřoval z účtu bývalého moderátora. Někdo v teamu chce z Mithry rebela. Tak mu to dopřejeme. :-)

shvetseek
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 1218 poděkování
Dostal poděkování: 457 poděkování

Příspěvek od shvetseek » pát 27. dub 2012 10:34:31

Kapka má ve všem pravdu... Útok na BM do PvP bonusů necpi. Spíš se domluv s nějakým WP, co má Zruško na P a Temná ochrana je pořešená.

15% magie navíc v BS je sice pěkný, ale opravdu nepotřebný. Utáhnu 2 BMka 95lv s 40% na sury a 50% na magii celkem v pohodě. (A jako lukař na tom budeš pravděpodobně lépe.) Raději bych doporučil natočit obrany na ostatní zbraně + ZB + Rychlost kouzla... Uvidíš, jak se ti to sejde.

Ebenky jsou lepší než Křišťálky, přestože nepřidají tolik do útoku, ale cca 2,5k ZB (se všemi taveninami samozřejmě) navíc se hodí ;)

Náramek z bílého zlata je taky podle mě jasná volba. Sice má menší rychlost útoku a nepřidá 10% na kritik, ale zase přidá kolem 2,5k ZB už v základu a zbývají ti natočit už jen lidi a magie. Do slz složitě točit 2k ZB + lidi + magii je takřka sebevražda a koupit se dá za nekřesťanské prachy.

Co se týče bot má Kapka zasejc praudu. S tím rozdílem, že dnes už jsou jasnou volbou botky od 65lv (myslím, že kožené extáze), protože i kdyby byly +6, tak máš 17% obranu na šípy + nějakou tu rychlost kouzla, ale to samozřejmě víš.

Náhrdelníků máš na výběr celou škálu. Rozhodně není nutný Slzový, i když 28% na průnik se hodí. Každopádně je ve hře zlatý (menší rychlost kouzla, ale 10% obrana na šípy), nefritový (zase to kouzlo, ale +POH). Sám mám ametyst 10 10 15 15 bez ZB a nestěžuju si. Jen experimentuju právě s tím Zlatým.

E: Ještě bych doplnil, že jako správnému "šťastlivci", se mi povedlo roztočit si jednu z mých čdb z 10% lidi + 20% rychlost kouzla, a tak jsem si odzkoušel, že (u mentála 95lv) udělá +12POH +12SIL ten samý efekt jako 10% lidi. Jak je to s ninjou to nevím.
"Happines only real when shared."

Secreat
Lv.20
Lv.20

Příspěvek od Secreat » pát 27. dub 2012 15:48:20

Díky oběma. ;)

zas takový začátečník nejsem, šperky jsou mě jasný, nikdo mě to nevymluví. Náhrdelník průnikovej, na průniky se hodí vždy a to kouzlo no. Náramek bílé zlato. Rychlost útoku je stejná, 10%kritik - 520 zb, radši vezmu zb. Navíc náramkem a helmou dorovnávám obrany, takže slzy by šli s obranama jaký chci těžko sehnat.

Chtěl jsem vědět ty obrany v PvP, to teda beru, že je to zbytečné. Lidi je samozřejmost, ale do ebenek asi nepudou. Chtěl bych tak 15,15,15 a 5lidi by se hodilo, ale pochybuju že to někdo má a bude to prodávat.

Statusy jste mě taky ujasnili...

Bsko teda možná 15%,15%,15% a k tomu rychlost kouzla.( Zb si myslím, že moc potřeba není.) Ještě přemýšlím, možná si udělám bsko jen na BM, kdybyb tam bylo prázdno, ať mě moc nebere. Luky si udělám dva, oba 20/10.

Díky moc ;)

GM - Můžete lock, taky děkuju.
...

Steli
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od Steli » pát 27. dub 2012 16:08:53

Ahoj takže pár rad,

PvP obrany bych 100% dával bez štítu čili 140%, 40 či 50 sura, 30 - 40% war, a 30% ninja a šaman :-), volil bych u sury spíš 40 a war 40% protože budeš mít BS 15% magie :-)
Řídím se heslem, nikdy nedávej nic předem .. !!

:jinno:

Gawaina WP sura level 121 Hotový biolog, Zručnost G4, karma 18

Secreat
Lv.20
Lv.20

Příspěvek od Secreat » pát 27. dub 2012 16:20:17

Steli píše:Ahoj takže pár rad,

PvP obrany bych 100% dával bez štítu čili 140%, 40 či 50 sura, 30 - 40% war, a 30% ninja a šaman :-), volil bych u sury spíš 40 a war 40% protože budeš mít BS 15% magie :-)
Spíš nakonec budu mít bsko vez magie, protože sehnat s obranama a ještě s magiií skoro nejde. Takže bych si pak dal 40%šaman, 30%war,30%ninja a 50%sura. A ještě 10% ninja nebo war, podle obran v normal bonech. Základ budu mít štít na šamíky, pak kdyžtak změním...
...

Steli
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od Steli » pát 27. dub 2012 16:24:41

BS bez magie ? naprostá kravina :-) ani nevíš co dělá 15% magie co ?,
myslím si že 1,5k zb 15 magie a 2 obrany meč dýka 10% bys měl hodit :-)
Naposledy upravil(a) Steli dne pát 27. dub 2012 16:25:51, celkem upraveno 1 x.
Řídím se heslem, nikdy nedávej nic předem .. !!

:jinno:

Gawaina WP sura level 121 Hotový biolog, Zručnost G4, karma 18

Secreat
Lv.20
Lv.20

Příspěvek od Secreat » pát 27. dub 2012 16:25:34

Steli píše:BS bez magie ? naprostá kravina :-) ani nevíš co dělá 15% magie co ?
Měl jsem ninju s 60% magie....

Jasně, radši bych tu magii, ale kde seženeš to bs?
...

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Mionix « ned 10:24 am »
Ano, nějaká úprava Arény před nějakou dobou proběhla. Nyní je drop rovnoměrnější. Mylseli jsme i na bufující dračí šamany, bez kterých by se to nedalo. Na druhou stranu ti, co jsou AFK závěrečný certifikát nedostanou.
@ Euphoria « sob 9:06 pm »
@TomasFoxx:D :D :D :D já nepsala schválně jmenovitě
@ TomasFoxx « sob 8:52 pm »
@Euphoria,  hele co mě práskáš
@ Euphoria « sob 8:47 pm »
Přesně, už před pár dny jsem se chtěla zeptat na odměňovací systém v aréně....jak je možné, že trofeje a další odměny padají i těm, kteří za celou arenu ani nesekli do mobky a jen trolili? Nebyli ani s nikým ve skup a trofejí jim padalo nejvíce. Byl to největší lvl v té místnosti.... Možná by nebylo na škodu na drop předmětů v aréně mkrnout :)
@ asdis « pát 6:33 pm »
dakto daco robil s Arenov?neexist aby som mal uz pri golemo 24 trofeji a neviem kolko zacarka ktomu co popadalo.Vecsinov je to okolo 20+- na Arenku
@ Mionix « čtv 6:40 pm »
@TomasFoxx:up: Abych to upřesnil, dává to, když jste slečený, bez jakéhokoliv elíku nakliklého, bez bufů a bez bonusů ze skupin nebo jezdeckých zvířat. Tudíž jak píše Foxx, je to ze základního stavu.
@ TomasFoxx « čtv 5:22 pm »
@Revus,  dává to ze základu zb, né z celkovýho (bonusy ve věcech atd)
@ Revus « čtv 4:56 pm »
Elík na 30% totěž, jen 3K :D :D :D co to je za vtip?
@ Revus « čtv 4:42 pm »
Co to je za vtip :D
@ Revus « čtv 4:38 pm »
Můžu se zeptat jak je možný že mi kosti na 30% bonusové hp přidají 3K hp když mám celkové HP 23tisíc? co to má znamenat? Mi to má dát okolo 6ti tisíc..
@ Saggitarius « čtv 12:53 pm »
@ Fogru « čtv 12:31 pm »
TomasFoxx píše: https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
odkaz je už dávno https://www.ekura.cz/discord
@ TomasFoxx « čtv 12:30 pm »
https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
@ Messenger « čtv 12:29 pm »
Odkaz na dc oficiální ?
@ TomasFoxx « čtv 11:31 am »
@Mionix,  díky
@ Mionix « čtv 11:29 am »
@TomasFoxx,  Ga řeší, pár minut.
@ TomasFoxx « čtv 11:27 am »
@ OrangEE « čtv 10:57 am »
mentál je fajn. jak píše fox, nemajú ludia také obrany war, dalšia vec on útočí schopkou a každý má bs, čiže ďalšia výhoda. no voči bmku, základ do války je asi 65mag a už to je slušná obrana sama o sebe
@ OrangEE « čtv 10:55 am »
@TomasFoxx,  postavu mám, musim zohnat bs :D
@ LittleNessa « čtv 10:53 am »
To je asi o jedincích no .. však se podívej do žluté kolik včera sekl Bentyaga a taky to nemusí být heal ani BMKO .. modrák a další taky dávají s mentálem pecky ...
@ TomasFoxx « čtv 10:53 am »
ale zkus, až ho postavíš, pujčim si :3
@ TomasFoxx « čtv 10:52 am »
@OrangEE,  tak aurák ve střední žije asi jen proto, že lidi právě nosí 10 war :D ale mentál fakt tak lehkej není
@ OrangEE « čtv 10:51 am »
@TomasFoxx,  mentála som nehral, no s aurou som vedel uhrať to čo za bm. s healom som dával najviac
@ TomasFoxx « čtv 10:50 am »
já ti třeba na ferovku řeknu, že ať jsem nesmrtelnej nebo ne, za daggera/mentála v životě nedám to, co za bmko/healera :D
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  si na ekure, tu vela veci nevychadza
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  je to tak :D
@ TomasFoxx « čtv 10:48 am »
@OrangEE,  takže bmko je shit a lidi na něj nosí 70 sura a war je OP a lidi na něj nosí 10? mi nevychadza
@ Vydesenej « čtv 10:43 am »
Z recese bych byl pro aby se pvp kameny daly přidávat jen do dračích a chitinových zbraní. To ty lidi odnaučí si dělat jiné pvp :D
@ LittleNessa « čtv 10:43 am »
U ninji je to alespoň vidět.. ale když si dá mentál nesmrtelnost co má stejné barvy jak buff tak kolikrát v tom houfu ani není poznat, že tu nesmrtelnost má :D
@ OrangEE « čtv 10:39 am »
Ninja je o niečo lepšie na tom :D ale aj to zamrzí keď dáš niekomu 48k kámen a on si odcupitá preč :D
@ OrangEE « čtv 10:38 am »
@LittleNessa,  na šamana si už ľudia zvykli za tie roky, je to jeho súčasť, no urobiť z mentála totálny tank, za ten čas dostane snáď aj 300k od všetkých a on si nahádže kúzla a ešte veselo zdrhne preč
@ OrangEE « čtv 10:36 am »
No, ja kašlem celé bmko, idem postaviť mentála s útokmi, hodím nesmrtelnosť a budem to kosiť :D a nie utekať pred zruškom stále, bmko dosah kúzla dosť bieda, všetci tí čo nemajú útoky tak majú 70 sura 65 mag :D treba to zobrať teraz z opačnej strany
@ LittleNessa « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Jo tady souhlasím ... jedna věc je bezruký šaman a druhá věc mentál co si dá trvko a pokud nedostane zruško může 10s vraždit bez milosti a postihu :D to je funny
@ Vydesenej « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Nesmrtelnost a milion hp u ninje. Pravda pravda :D ale nakonec si na to očividně lidi zvykli asi teda
@ OrangEE « čtv 10:34 am »
Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
@ TomasFoxx « čtv 10:33 am »
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
takový čísla už nebudou nikdy, to byl covid
@ LittleNessa « čtv 10:32 am »
Vydesenej píše:
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
Tak šup, ty první :D :P
@ Vydesenej « čtv 10:31 am »
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
@ LittleNessa « čtv 10:30 am »
No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
@ TomasFoxx « čtv 10:27 am »
když se zas rozjedou trošku, tak poexpím, ale to hádám že minimálně do zimy nebude
@ TomasFoxx « čtv 10:26 am »
@LittleNessa, poslední velká válka mě zlomila, už nejsem nejmladší, nemůžu takhle pokoušet nervy, ještě mě trefí pepka
@ LittleNessa « čtv 10:26 am »
Takže zůstaneš ve střední ? nebo půjdeš zpět do velké plnit nové výzvy za asistence ? :D
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
třeba mě to i donutí se ti omluvit, to je dost rare
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
@LittleNessa,  brzo bude vyexpenej foxík, ti dám přesný čísla :3
@ LittleNessa « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
Neřekla jsem nic, řekla jsem že je to v téhle war kde lítají taková čísla je to věc, která ti nedá nějako extra výhodu .. :D nebo se mi nezdá když jdu s postavou bez biologa jako poslední war neberu o nic moc méně jak když byla heal nesa s gene :D
@ Vydesenej « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše:
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
Tak to se mohlo nechat i v malých tam se taky neumírá :D A podle logické nelogičnosti by to dávalo absolutně neabsolutní smysl
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
@LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
@ Vydesenej « čtv 10:20 am »
@ LittleNessa « čtv 10:20 am »
Tak ono to ve finále není úplně za nic .. hrál jsi heala aj s gene .. tak i ten dráp dává dmg prostě a jelikož na té postavě co jsi byl jsou snad jen utoky .. tak víš kolik ten dráp bral... ubral jsi část HP protivníka tak ten asist je logický
@ TomasFoxx « čtv 10:20 am »
i já si tu válku včera užil, takhle jsem se u války nenasmál už fakt dlouho :D člověk se jde buffnout a padne mu 3-5x 1cb :D :D :D
@ TomasFoxx « čtv 10:19 am »
@LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
@ LittleNessa « čtv 10:18 am »
TomasFoxx píše:
LittleNessa píše: Tak jasně .. protože jak říkáš bylo to 30 minut a za takovou dobu toho tolik nenasekáš.. ale muselo být přeci všem jasné, že ty CB budou díky tomu enormně vyšší, ne ? :D kor za hodinu války a ne 30 min ..
právě že když se na to podíváš (otevřel jsem jednu test válku) tak na prvním místě je heaeler co má za tu půl hodinu 50cb z assistu. Kdyby za hodinu měl +-100 tak to je ještě tak nějak vpohodě :D
Jako nad tímhle jsem se pousmála také, že jsem v neděli měla o 20 killu méně než někteří, ale CB jsem měla třeba o 200 víc to je pravda no .. :D že je zvláštní
@ TomasFoxx « čtv 10:18 am »
@Aylia,  to nevadí, určitě ti to půjde
@ TomasFoxx « čtv 10:18 am »
LittleNessa píše:
TomasFoxx píše: pár cb z assistu, hezká odměna navíc prostě :D ale když to funguje nakonec v těch středních uplně jinak a to doslova tak, že ti odpřísáhnu, že kdybych toho healera hrál jen myší a nepoužíval klávesnici, tak těch 200cb dám, tak to je prostě extrém :D
Jakože nechci být toxic, ale 3/4 war jste stáli na spawnu tak na co klávesnici ;D
já to spíš myslel tak, že bych musel naklikávat a pak klikat spelly myší :D
@ TomasFoxx « čtv 10:17 am »
LittleNessa píše: Tak jasně .. protože jak říkáš bylo to 30 minut a za takovou dobu toho tolik nenasekáš.. ale muselo být přeci všem jasné, že ty CB budou díky tomu enormně vyšší, ne ? :D kor za hodinu války a ne 30 min ..
právě že když se na to podíváš (otevřel jsem jednu test válku) tak na prvním místě je heaeler co má za tu půl hodinu 50cb z assistu. Kdyby za hodinu měl +-100 tak to je ještě tak nějak vpohodě :D
@ LittleNessa « čtv 10:15 am »
TomasFoxx píše: pár cb z assistu, hezká odměna navíc prostě :D ale když to funguje nakonec v těch středních uplně jinak a to doslova tak, že ti odpřísáhnu, že kdybych toho healera hrál jen myší a nepoužíval klávesnici, tak těch 200cb dám, tak to je prostě extrém :D
Jakože nechci být toxic, ale 3/4 war jste stáli na spawnu tak na co klávesnici ;D
@ Aylia « čtv 10:15 am »
@TomasFoxx,  rip tak to už zůstanou jen moje leve ruce
@ LittleNessa « čtv 10:15 am »
Tak jasně .. protože jak říkáš bylo to 30 minut a za takovou dobu toho tolik nenasekáš.. ale muselo být přeci všem jasné, že ty CB budou díky tomu enormně vyšší, ne ? :D kor za hodinu války a ne 30 min ..
@ TomasFoxx « čtv 10:14 am »
pár cb z assistu, hezká odměna navíc prostě :D ale když to funguje nakonec v těch středních uplně jinak a to doslova tak, že ti odpřísáhnu, že kdybych toho healera hrál jen myší a nepoužíval klávesnici, tak těch 200cb dám, tak to je prostě extrém :D

Who is chatting

offline Fogru 
offline Mionix