Kapka má ve všem pravdu... Útok na BM do PvP bonusů necpi. Spíš se domluv s nějakým WP, co má Zruško na P a Temná ochrana je pořešená.
15% magie navíc v BS je sice pěkný, ale opravdu nepotřebný. Utáhnu 2 BMka 95lv s 40% na sury a 50% na magii celkem v pohodě. (A jako lukař na tom budeš pravděpodobně lépe.) Raději bych doporučil natočit obrany na ostatní zbraně + ZB + Rychlost kouzla... Uvidíš, jak se ti to sejde.
Ebenky jsou lepší než Křišťálky, přestože nepřidají tolik do útoku, ale cca 2,5k ZB (se všemi taveninami samozřejmě) navíc se hodí
Náramek z bílého zlata je taky podle mě jasná volba. Sice má menší rychlost útoku a nepřidá 10% na kritik, ale zase přidá kolem 2,5k ZB už v základu a zbývají ti natočit už jen lidi a magie. Do slz složitě točit 2k ZB + lidi + magii je takřka sebevražda a koupit se dá za nekřesťanské prachy.
Co se týče bot má Kapka zasejc praudu. S tím rozdílem, že dnes už jsou jasnou volbou botky od 65lv (myslím, že kožené extáze), protože i kdyby byly +6, tak máš 17% obranu na šípy + nějakou tu rychlost kouzla, ale to samozřejmě víš.
Náhrdelníků máš na výběr celou škálu. Rozhodně není nutný Slzový, i když 28% na průnik se hodí. Každopádně je ve hře zlatý (menší rychlost kouzla, ale 10% obrana na šípy), nefritový (zase to kouzlo, ale +POH). Sám mám ametyst 10 10 15 15 bez ZB a nestěžuju si. Jen experimentuju právě s tím Zlatým.
E: Ještě bych doplnil, že jako správnému "šťastlivci", se mi povedlo roztočit si jednu z mých čdb z 10% lidi + 20% rychlost kouzla, a tak jsem si odzkoušel, že (u mentála 95lv) udělá +12POH +12SIL ten samý efekt jako 10% lidi. Jak je to s ninjou to nevím.