Válka říší vs. Svatá

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Molekulee
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Válka říší vs. Svatá

Příspěvek od Molekulee » sob 05. kvě 2012 8:20:52

Jen ten pohled na ty některé hráče i kdyby nás tam bylo 50 a jich 10 tak se radši otočím a půjdu pryč 8-)

Jo jsem zvědavej na Xiri,rozhodně jako ninja má víc možností jak udělat pvp,a já jsem velice zvědavý :)..

Rusila
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 57 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od Rusila » ned 06. kvě 2012 5:32:38

Molekulee píše:Jen ten pohled na ty některé hráče i kdyby nás tam bylo 50 a jich 10 tak se radši otočím a půjdu pryč 8-)

Jo jsem zvědavej na Xiri,rozhodně jako ninja má víc možností jak udělat pvp,a já jsem velice zvědavý :)..
Já třeba Xiri věřím ;)

Další věc (neni to s me hlavy ,ale věřím tomu))
Vy jako Bm mate jít dpředu,s podporou waru silné tělo ,které dává smrtící rány,k tomu waři aura ,kteří sekaj a akouzli,za nima šamani drak kteří ,dou v před s první vlnou,šamaní heal ,kteří odstřelují,healjou a stunuji,k tomu wp které svím silným zrušlem prakticky likvidujou vše a za zády lukaře ,který to neustále kropí kouzly.

Nebyl by to fajn bojik?Jenže k tomu se musíte dokopat....,ne kvákat tady ;)

shvetseek
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 1197 poděkování
Dostal poděkování: 446 poděkování

Příspěvek od shvetseek » ned 06. kvě 2012 7:16:24

Teda Haky to rozsekal :D
Jinak Rusilo, mentál jsem a že bych dával nějak moc smrtící rány jsem si nevšiml :) Možná se to změní s levelem, ale spíš bych tomu moc nevěřil ;)

vymahac
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od vymahac » ned 06. kvě 2012 19:17:08

Já tam nelezu, protože - nechce se mi, některý lidi nemůžu ani čuchat, a pak mě baví když do mě střílí 3 lukaři šípy a já se nemůžu hnout, a poslední důvod je totálně zlikvidovaná pvp se kterou bych dostal tak na 3 šutry od BM.
Je to furt dokola - někdo zdrhne po pár úmrtích, pak tam zbyde jen pár co to nevzdávají, bohužel to je tak malý počet až to hezký není a je po boji.
Bohužel jsem momentálně tak znechucen dělat pvp, že nad tím začnu uvažovat až dodělám biologa. V naší říší není momentálně tolik lidí na to, aby zvládli nějaký větší pvp boj, stejně jako já.

princik
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 61 poděkování
Dostal poděkování: 18 poděkování

Příspěvek od princik » ned 06. kvě 2012 19:43:34

kdyby to bylo tak jak psala Rusila, tak by si ten boj užil každý, takhle se jede bezhlavě do sebe a proste tam vlítnu a buďto je sejmu já nebo on nebo on nebo on, kdyby byla nějaká sehraná formace, to by byla pravá válka, ale s dnešními hráči se nedá domluvit ani slušně

TS96
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 22 poděkování
Dostal poděkování: 81 poděkování

Příspěvek od TS96 » ned 06. kvě 2012 19:45:36

Já podstivě plním roli BMka a dělám tank vepředu, jsem zvědavej kdy přijde ta podpora :D

princik
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 61 poděkování
Dostal poděkování: 18 poděkování

Příspěvek od princik » ned 06. kvě 2012 19:49:14

TS96 píše:Já podstivě plním roli BMka a dělám tank vepředu, jsem zvědavej kdy přijde ta podpora :D
vepředu se všemi :D ne ve předu před spawnem :D (pokud jsem si tě nespletl :D)

Absinthak
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 44 poděkování
Dostal poděkování: 85 poděkování

Příspěvek od Absinthak » ned 06. kvě 2012 19:51:38

Rusila píše: Další věc (neni to s me hlavy ,ale věřím tomu))
Vy jako Bm mate jít dpředu,s podporou waru silné tělo ,které dává smrtící rány,k tomu waři aura ,kteří sekaj a akouzli,za nima šamani drak kteří ,dou v před s první vlnou,šamaní heal ,kteří odstřelují,healjou a stunuji,k tomu wp které svím silným zrušlem prakticky likvidujou vše a za zády lukaře ,který to neustále kropí kouzly.

Nebyl by to fajn bojik?Jenže k tomu se musíte dokopat....,ne kvákat tady ;)
A taktika pro lidi co si jdou do svaté "hrát" a ne plánovat 3. světovou? Možná v tom byl vždy ten háček. :lol:

Shinami
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Shinami » ned 06. kvě 2012 20:40:29

TS96 píše:Já podstivě plním roli BMka a dělám tank vepředu, jsem zvědavej kdy přijde ta podpora :D
Já se o podporu ve válce snažím, ale bohužel občas nevím, kde stunovat/healovat dřív :D .
Co se týče malé svaté, tam přestávám pomalu, ale jistě chodit - za poslední týden vždy když jsem nakoukla prázdno.
PS. Jestli se najdou nějací chunjáci, kteří chtějí vymyslet taktiku na válku a chodit v sehrané skupině, pm. Ráda podpořím každou šanci, která nekoordivované kamikaze nálety naší říše promění v jatka jiné říše.

Xiri
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 71 poděkování
Dostal poděkování: 72 poděkování

Příspěvek od Xiri » ned 06. kvě 2012 21:51:44

Rusila píše:
Xiri píše:mě se svatá nelíbí tak tam chodit nebudu. a sypat vám cb se mi taky moc nechce :D budu tam chodit až od 125, až bude hotová výbava :D cca za měsíc :D

Ty šibalko :D Tebe mám ráda ,ale aspon máš nějaky cíl a podpoříš tu bandu a ukážeš těm mamlasum jaka je ženska v akci :D
No já tě mám taky ráda, akorát se tě bojím no :D
protože ono zabíjet mě nahou nebo v pvm je hrozná sranda že lidi? :lol:

Odpovědět