Jo jsem zvědavej na Xiri,rozhodně jako ninja má víc možností jak udělat pvp,a já jsem velice zvědavý

Já třeba Xiri věřímMolekulee píše:Jen ten pohled na ty některé hráče i kdyby nás tam bylo 50 a jich 10 tak se radši otočím a půjdu pryč![]()
Jo jsem zvědavej na Xiri,rozhodně jako ninja má víc možností jak udělat pvp,a já jsem velice zvědavý..
vepředu se všemiTS96 píše:Já podstivě plním roli BMka a dělám tank vepředu, jsem zvědavej kdy přijde ta podpora
A taktika pro lidi co si jdou do svaté "hrát" a ne plánovat 3. světovou? Možná v tom byl vždy ten háček.Rusila píše: Další věc (neni to s me hlavy ,ale věřím tomu))
Vy jako Bm mate jít dpředu,s podporou waru silné tělo ,které dává smrtící rány,k tomu waři aura ,kteří sekaj a akouzli,za nima šamani drak kteří ,dou v před s první vlnou,šamaní heal ,kteří odstřelují,healjou a stunuji,k tomu wp které svím silným zrušlem prakticky likvidujou vše a za zády lukaře ,který to neustále kropí kouzly.
Nebyl by to fajn bojik?Jenže k tomu se musíte dokopat....,ne kvákat tady
Já se o podporu ve válce snažím, ale bohužel občas nevím, kde stunovat/healovat dřívTS96 píše:Já podstivě plním roli BMka a dělám tank vepředu, jsem zvědavej kdy přijde ta podpora
No já tě mám taky ráda, akorát se tě bojím noRusila píše:Xiri píše:mě se svatá nelíbí tak tam chodit nebudu. a sypat vám cb se mi taky moc nechcebudu tam chodit až od 125, až bude hotová výbava
cca za měsíc
Ty šibalkoTebe mám ráda ,ale aspon máš nějaky cíl a podpoříš tu bandu a ukážeš těm mamlasum jaka je ženska v akci