Tržnice
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- nicoletta
- Lv.15
- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
Re: Tržnice
hodně užitečný vylepšení si myslim narozdíl od casina, který aspon pro mě bylo absolutně k ničemu:)
-
- Lv.35
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 183 poděkování
Byl jsem se tam podívat s dropíkem a co se týká estetického vzhledu a plynulosti tak nemůžu říct než že Saggi vychytal všechny mouchy které by mohly brzdil plynulosti mapy. Takže tohle hodnotím hodně kladně. Ostatní, teda to co si udělají hráči sami se uvidí časem....
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Spoiler:
Herbaření P
- Johanides
- Lv.23
- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
pekná mapka
aj keď stánky sú trošku neprehľadné, je to rozhodne lepšie ako ch1 1. mesto (btw nie sú tam skoro žiadne lagy oproti ch1)
aj keď stánky sú trošku neprehľadné, je to rozhodne lepšie ako ch1 1. mesto (btw nie sú tam skoro žiadne lagy oproti ch1)
Nádej zomiera posledná. Prvý zomiera nepiateľ
End of the story - už len na fóre
100lv dosiahnutý 27.7.2011 war Johanides
Paris 4ever
End of the story - už len na fóre
100lv dosiahnutý 27.7.2011 war Johanides

-
- Lv.7
- Dal poděkování: 10 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
No ještě by to chtělo někoho ochotného s teamu, kdo by se začal věnovat těm dobrákům co staví stánky kolem skladnika ve městě, a začal je rovnou banovat, protože na nic jineho tihle "obchodnici" asi reagovat nebudou
- shvetseek
- Lv.31
- Dal poděkování: 1218 poděkování
- Dostal poděkování: 457 poděkování
Samozřejmě že se využívají v Kerindoru při portování. Jen bych řekl, že padají dostatečně z mobů, nebo snad ne? Drop z úlomků je trošku přehnanýChristAngel píše:Žetony se využívají i v kerindoru při portování, rozhodně jejich drop v keri ponechatshvetseek píše:Fajn věc... Má své klady a má své zápory... Výbava: Prodávaná na jednom místě, přehledně. Ale věci na zlepšování a kameny: Narazí na sebe ceny všech říší a co jsem pozoroval už v raných počátcích modří jsou zřejmě navyklí na střepy za 60kk-, zatímco má konstantní cena je 65kk (ve žluté)... Na druhou stranu narazí na naše kameny+6 za 65-70kk a to se jim líbit nebude, zvlášť prodejcům
Určitě bych zakázal koně, zvířata i jakýkoli jiný povoz, +, aby se zamezilo neúnosnému lupovému a jinému spamu, zakázal bych i chat v dané oblasti, jako je to u OX...
Jasně ztráta Casina mě taky trošku zabolela a šel jsem vyhodit své kerindorské žetony, kterých jsem měl požehnaně, ale obejdu se bez nich(Teď by to jenom chtělo zastavit jejich drop z úlomků, kdo je chce si je nadropuje z mobů.)

"Happines only real when shared."
- Saggitarius
- Game Administrator
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 2825 poděkování
Co se tyce trznice tak hrac by mel zazit pouze prvotni LAG pri nacteni u vtupu, nasledne jiz pouze minimalni zaseky pri prihlasovani dalsich postav.
Nicmene zatizeni by melo byt daleko mensi nez ve meste.
A to z jednoducheho duvodu, v pripade mesta se musi prenaset to co v nynejsi trznici, pohyby hracu a informace o dalsich aktivitach, prodej, nakup , otevreni stanku atd...., navic ale se musi prenaset udaje o monstrech a jejich stavech, takze v pripade jedineho bosse (dnes jsem jej vdel v trznici jeste bude uprava) se tak musi prenest jeho pohyb, hodnoty, aktivity vsem, kteri jej maji "v dohledu" a to je vic nez je okruh minimapy. A cim vice hracu, tim vetsi lagy (odezvy od serveru).
Trznice tak odlehci vyrazne CH.
Zatim je test v podobe zjistovani nutne velikosti mapy, nacez jeste projde mapa upravou at vypada jako trznice (nejake stanky, podlahy, dekorace, ohraniceni ap.) Ale to lze pripravit az na finalni mape o spravne velikosti).
Zbytecne pripravovat vse 2x.
A to z jednoducheho duvodu, v pripade mesta se musi prenaset to co v nynejsi trznici, pohyby hracu a informace o dalsich aktivitach, prodej, nakup , otevreni stanku atd...., navic ale se musi prenaset udaje o monstrech a jejich stavech, takze v pripade jedineho bosse (dnes jsem jej vdel v trznici jeste bude uprava) se tak musi prenest jeho pohyb, hodnoty, aktivity vsem, kteri jej maji "v dohledu" a to je vic nez je okruh minimapy. A cim vice hracu, tim vetsi lagy (odezvy od serveru).
Zatim je test v podobe zjistovani nutne velikosti mapy, nacez jeste projde mapa upravou at vypada jako trznice (nejake stanky, podlahy, dekorace, ohraniceni ap.) Ale to lze pripravit az na finalni mape o spravne velikosti).
[GA]Saggi
Ekura tým
Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support
Ekura tým
Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support
- socik
- Lv.15
- Dostal poděkování: 2 poděkování
neni trznice na samostatnem servenu?jako swamp keri apod?nebo je na tom kde jsou chcka.protoze se mi to zda ze to bezi fakt luxusne:)Saggitarius píše:Co se tyce trznice tak hrac by mel zazit pouze prvotni LAG pri nacteni u vtupu, nasledne jiz pouze minimalni zaseky pri prihlasovani dalsich postav.
W
-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Lv.30
- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
Jen takový dotázek .. Sprovozní se " finalni verze " tržnice a pak ve meste bloknete delani stánkú nebo si ho budu moc rozdelat aj tam aj tam ;D
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 23 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
Mně by se třeba líbilo, kdyby byla ta finální tržnice rozdělena do jednotlivých kategorií.
První by byly třeba runy. Do oddělení run by každý dával stánky s nejvyšší koncentrací run ve stánku.
Další sekce by byla třeba výbava. Další pro "dočasné předměty" (zlodějky, duše, náčelníci).
Tyto sekce by byly samozřejmě na veškeré předměty, které lze prodávat.
Takhle by to bylo podle mě nejvhodnější. Každý by si zašel tam, kam by potřeboval.
První by byly třeba runy. Do oddělení run by každý dával stánky s nejvyšší koncentrací run ve stánku.
Další sekce by byla třeba výbava. Další pro "dočasné předměty" (zlodějky, duše, náčelníci).
Tyto sekce by byly samozřejmě na veškeré předměty, které lze prodávat.
Takhle by to bylo podle mě nejvhodnější. Každý by si zašel tam, kam by potřeboval.
Já vím, že se sem nehodím,
podle vás hlavou marodím
a vůbec neměl bych tu být.
Já chodím hlavou proti zdím,
a přestože to všechno vím,
tak už to nechci jinak mít.
podle vás hlavou marodím
a vůbec neměl bych tu být.
Já chodím hlavou proti zdím,
a přestože to všechno vím,
tak už to nechci jinak mít.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »

@
Hakan « úte 4:47 pm »

@
TomasFoxx « úte 4:23 pm »