DpetanD píše:Lois píše:DpetanD píše:Jejich hlavní podmínky, vysedávat 25 hodin denně na TS, pokud tak nebudete dělat, poletíte

Soudíš proces, kterého jsi nebyl účastníkem ani z povzdálí a samozřejmě se mýlíš. Nemáme zájem sdílet cech s lidmi, kteří nehodlají komunikovat. Pokud komunikace s potenciálním členem cechu vázne na tom, že je prakticky non-stop ve hře, ale s nikým od nás se nemá zájem bavit, pak není vůbec co řešit. Takto my zkrátka nefungujem.
Pzn.: Všechny hlásící se do cechu vyřizuji osobně. Když jsi se o nás zajímal ty, skončili jsme už na tom, že svůj účet sdílíš s Ondraa17 (WickedMan), tudíž si nemáme šanci navzájem vyhovět. Logicky jsi se tedy nemohl dostat ani k informacím o TS. Z toho vyplývá, že jakákoli další diskuze o daném tématu mezi námi skončila.
To už tak dávno není

a jestli jsem k vám nemohl z důvodu, že mi někdo dával biologa je trochu na hlavu nemyslíš?

A soudím z toho, co jsem slyšel od vašeho člena

Vycházím z toho, co mi bylo napsáno minulý týden z postavy DealerDrog. "Silně uvažuji, že bych rád vstoupil do cechu. Tady Ondraa17." A ano, zajímá nás, s kým je postava sdílena, není to na hlavu ani trochu. Na postavičce ve hře příliš nesejde, důležitý je člověk za PC.
Soudíš z něčeho, co jsi slyšel od našeho člena.. a já ti povím, že na naše členy je spolehnutí a nemáš šanci nás nějak rozvrátit. Pokud máš na mysli svého kamaráda, který byl v zajížděcím období na TS, ne však členem cechu, tak po týdením trápení na TS by byl jediným, kdo má pocit, že si nějak pokecal. A tak to jistě není, shodli jsme se na tom, že od spoluhráčů čekáme každý něco jiného.
Pokud máš však na mysli skutečně člena našeho cechu, který ti podal takovéto informace, tak na "jedna paní povídala" nehrajem. Podlož své tvrzení nickem, jinak opět není co řešit.