Jinno good work!

na nas pocet hodne dobre to se musi nechatPippi píše:Aj tak sme stále frajery...![]()
Jinno good work!
62%zeeuuss píše:valka krasna.. jen by me zajimalo kolik procent ma zruseni kouzla... protoze co je napsano asi pravdive neni
60%nechápavec píše:62%
A Trolof jen stojí s duchem.bananek píše:Jn, někdo stříli jen šípy a druhej háže jen zruška
I běhat umí, ale ne tak dobře jako jáDpetanD píše:A Trolof jen stojí s duchem.bananek píše:Jn, někdo stříli jen šípy a druhej háže jen zruška
Ohledně WP sůrů bych jim snížil DMG na zrušit kouzlo protože na to nefunguje nic možná jen meče ale i tak berou dost,takže já osobně bych jim ty zruška snížil aj na 1v1 je vtipné když např. berete WP 1500 na kámen např. a on vám nebere nic ale když dá zruško tak třeba 4000 a furt tak,trošku bych ho snížil..ElectriX píše:60%nechápavec píše:62%. A testy to potvrzují.
K tématu: Válka moc pěkná a jsem vážně rád, že jsem vydržel celou válku nedívat se na skóre. Protože když jsem pak musel ~15 minut před koncem afk, asi bych si přitom vyrval všechny vlasy
. No, zvládli jste to Chunjáci
.
A co mi ve válce vadí? Krom toho, že se svou předpotopní výbavou dostávám hrozné pecky (nejen od rušičů, ale to je jen a jen moje chyba) snad jen fakt, že to ten server opravdu nezvládá a je tam zhruba jedno- až dvousekundová prodleva mezi tím, kde soupeře vidím a tím, kde skutečně je. A průnikáři s luky? Ti té hře dávají zase další rozměr - a já si myslím, že čím více typů útočníků na bojišti bude, tím bude válka zajímavější.
slusnej píše:Ohledně WP sůrů bych jim snížil DMG na zrušit kouzlo protože na to nefunguje nic možná jen meče ale i tak berou dost,takže já osobně bych jim ty zruška snížil aj na 1v1 je vtipné když např. berete WP 1500 na kámen např. a on vám nebere nic ale když dá zruško tak třeba 4000 a furt tak,trošku bych ho snížil..ElectriX píše:60%nechápavec píše:62%. A testy to potvrzují.
K tématu: Válka moc pěkná a jsem vážně rád, že jsem vydržel celou válku nedívat se na skóre. Protože když jsem pak musel ~15 minut před koncem afk, asi bych si přitom vyrval všechny vlasy
. No, zvládli jste to Chunjáci
.
A co mi ve válce vadí? Krom toho, že se svou předpotopní výbavou dostávám hrozné pecky (nejen od rušičů, ale to je jen a jen moje chyba) snad jen fakt, že to ten server opravdu nezvládá a je tam zhruba jedno- až dvousekundová prodleva mezi tím, kde soupeře vidím a tím, kde skutečně je. A průnikáři s luky? Ti té hře dávají zase další rozměr - a já si myslím, že čím více typů útočníků na bojišti bude, tím bude válka zajímavější.
Čím to asi bude, že má WP sura jen tři útočná kouzla? Že by to byla PvM postava?shvetseek píše: Právěže WP má jen 3 útočná kouzla a nenačítají se zrovna krátkou dobu, navíc na dvě z nich platí obrana na meče, ne jak u šamanů ubohá magie, kterou, chci-li i jiné PvP bonusy, prostě do shellka nenatočím (15%) a nenatočím. Co by dělali bez zrůšek?