Jinno good work!
Nádherná válka
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Pippi
- Lv.17

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 31 poděkování
Re: Nádherná válka
Aj tak sme stále frajery...
Jinno good work!
Jinno good work!
Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.
A ti druzí prohrávají sami se sebou.
-
zeeuuss
- Lv.9

- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
na nas pocet hodne dobre to se musi nechatPippi píše:Aj tak sme stále frajery...![]()
Jinno good work!
Říše: JINNO
Zeeuuss BODY WAR - chci byt v bitve.. a ne behat kolem ni
KARMA - G2
BILOGOG- HOTOVO
ZRUCNOST- P
CECH - FOREVER
Zeeuuss BODY WAR - chci byt v bitve.. a ne behat kolem ni
KARMA - G2
BILOGOG- HOTOVO
ZRUCNOST- P
CECH - FOREVER
- nechápavec
- Lv.24

- Dostal poděkování: 95 poděkování
Re: Nádherná válkap
62%zeeuuss píše:valka krasna.. jen by me zajimalo kolik procent ma zruseni kouzla... protoze co je napsano asi pravdive neni
To je dost na zrušení v podstatě na první pokus... Sem tam se nevydaří zruško ani na 5 pokusů, někdy můžeš střílet zruška celý den a "nemineš" ani jedno.
Stejně je to prasárna
- Electrix
- Lv.22

- Dal poděkování: 172 poděkování
- Dostal poděkování: 956 poděkování
60%nechápavec píše:62%
K tématu: Válka moc pěkná a jsem vážně rád, že jsem vydržel celou válku nedívat se na skóre
A co mi ve válce vadí? Krom toho, že se svou předpotopní výbavou dostávám hrozné pecky (nejen od rušičů, ale to je jen a jen moje chyba) snad jen fakt, že to ten server opravdu nezvládá a je tam zhruba jedno- až dvousekundová prodleva mezi tím, kde soupeře vidím a tím, kde skutečně je. A průnikáři s luky? Ti té hře dávají zase další rozměr - a já si myslím, že čím více typů útočníků na bojišti bude, tím bude válka zajímavější
Návody: Bonusy I. |
Bonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(
) |
Expulator | Lovecké(
) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů
„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]
Bonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | TalismanyPomocníci: Skillculator(
) |
Expulator | Lovecké(
) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]
-
DpetanD
- Lv.14

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 19 poděkování
A Trolof jen stojí s duchem.bananek píše:Jn, někdo stříli jen šípy a druhej háže jen zruška
- Sabousek
- Lv.26

- Dal poděkování: 895 poděkování
- Dostal poděkování: 455 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
I běhat umí, ale ne tak dobře jako jáDpetanD píše:A Trolof jen stojí s duchem.bananek píše:Jn, někdo stříli jen šípy a druhej háže jen zruška
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Ohledně WP sůrů bych jim snížil DMG na zrušit kouzlo protože na to nefunguje nic možná jen meče ale i tak berou dost,takže já osobně bych jim ty zruška snížil aj na 1v1 je vtipné když např. berete WP 1500 na kámen např. a on vám nebere nic ale když dá zruško tak třeba 4000 a furt tak,trošku bych ho snížil..ElectriX píše:60%nechápavec píše:62%. A testy to potvrzují.
K tématu: Válka moc pěkná a jsem vážně rád, že jsem vydržel celou válku nedívat se na skóre. Protože když jsem pak musel ~15 minut před koncem afk, asi bych si přitom vyrval všechny vlasy
. No, zvládli jste to Chunjáci
.
A co mi ve válce vadí? Krom toho, že se svou předpotopní výbavou dostávám hrozné pecky (nejen od rušičů, ale to je jen a jen moje chyba) snad jen fakt, že to ten server opravdu nezvládá a je tam zhruba jedno- až dvousekundová prodleva mezi tím, kde soupeře vidím a tím, kde skutečně je. A průnikáři s luky? Ti té hře dávají zase další rozměr - a já si myslím, že čím více typů útočníků na bojišti bude, tím bude válka zajímavější.

-
DpetanD
- Lv.14

Zruško, kapitola sama o sobě. Nikdo mi ničim tolik nebere jako na to zruško, když jsou ve svatý 3 WP a hoděj ho do mě, tak se můžu jít klouzat.
- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
Spoiler:
slusnej píše:Ohledně WP sůrů bych jim snížil DMG na zrušit kouzlo protože na to nefunguje nic možná jen meče ale i tak berou dost,takže já osobně bych jim ty zruška snížil aj na 1v1 je vtipné když např. berete WP 1500 na kámen např. a on vám nebere nic ale když dá zruško tak třeba 4000 a furt tak,trošku bych ho snížil..ElectriX píše:60%nechápavec píše:62%. A testy to potvrzují.
K tématu: Válka moc pěkná a jsem vážně rád, že jsem vydržel celou válku nedívat se na skóre. Protože když jsem pak musel ~15 minut před koncem afk, asi bych si přitom vyrval všechny vlasy
. No, zvládli jste to Chunjáci
.
A co mi ve válce vadí? Krom toho, že se svou předpotopní výbavou dostávám hrozné pecky (nejen od rušičů, ale to je jen a jen moje chyba) snad jen fakt, že to ten server opravdu nezvládá a je tam zhruba jedno- až dvousekundová prodleva mezi tím, kde soupeře vidím a tím, kde skutečně je. A průnikáři s luky? Ti té hře dávají zase další rozměr - a já si myslím, že čím více typů útočníků na bojišti bude, tím bude válka zajímavější.
To je kravina (pardón, za mluvu prostého lidu)
Právěže WP má jen 3 útočná kouzla a nenačítají se zrovna krátkou dobu, navíc na dvě z nich platí obrana na meče, ne jak u šamanů ubohá magie, kterou, chci-li i jiné PvP bonusy, prostě do shellka nenatočím (15%) a nenatočím. Co by dělali bez zrůšek?
S dýkolukařema mě smířil Fortis PMkou. Oni vědí, co si o nich myslíme a říkat jim to už nemusíme.
Válka byla brutálně povedená, všechny 3 říše jely naplno a je to vidět na výsledku, který byl nejtěsnější, co si pamatuju (mezi všemi třemi říšemi).
sabousku, ještěže jsi
A když už jsem trefil, tak jsem nic nebral, ale P-Š-T
"Happines only real when shared."
-
DpetanD
- Lv.14

Čím to asi bude, že má WP sura jen tři útočná kouzla? Že by to byla PvM postava?shvetseek píše: Právěže WP má jen 3 útočná kouzla a nenačítají se zrovna krátkou dobu, navíc na dvě z nich platí obrana na meče, ne jak u šamanů ubohá magie, kterou, chci-li i jiné PvP bonusy, prostě do shellka nenatočím (15%) a nenatočím. Co by dělali bez zrůšek?