Theron píše:Neos a Mansari
v prní řadě Mansari- četl jsem si tvé příspěvky vícekrát a koukám, že bojkotuješ za to aby se mazali CB a aby každý začínal od 0 CB. To mi řekni jak potom kdo pozná kdo je nejlepší kdo zabíjel nejvíc? Takhle by nebyl poznat ten nejlepší zabiják viz.. Rusila=NEJVÍC CB (zdržte se poznámek jaká je to lama, že nic nebere a neustojí apod. žvásty, já když si udělám na ní 100% všeho co jde tak jí taky skosim za 2 vteřiny jako každej každýho) ale ty CB ukazujou na toho kdo nejvíckrát zabil! Koukám, že pro tebe by bylo lehčí vynulovat CB a začít od 0, to by si tam stál celé dny viď? aby si měl co nejvíc CB a byl nahoře

.
Neosku- Ty tu plácáš taky nesmysl za nesmyslem, sám jsem byl několikrát svědkem jak po vyběhnutí dropera od pilířů si na něj hned házel flusanec a když nechcípnul tak si za nim běžel až k drakovi. Několikrát jsem byl svědkem toho jak si se tam hádal tuším, že si byl lvl 101 a měl si na sobě jakoo teď BSko

, a vím že když tu přišlo téma o změně té staré svaté tak si byl pro aby se změnila tak co tu vykládáš?
Já osobně když jsem např. hledal gumy tak jsem sundaval co šlo a na lvl mi nezáleželo, nedělal jsem to co někteří jedinci, že bych za těma dropíkama běhal po celé mapě a vyhledával je to ne! Ale když se nachomejtly zrovna u gumy tak proč si tu gumu nevybojovat

. A předem než napíšete, že ste to nikdy nedělali si sáhněte do svědomí! A ten sentinel ve svaté byla ta nejsprávnější věc a když se to tak vezme tak i gumy.- a PROČ? Snadná odpověď= 3 nepřátelské říše-když si chtěl do keri pro drop, musel sis to vybojovat, když si chtěl ŠPERKOVNICE-musel sis to vybojovat. Tak co na tom bylo špatně? a ještě za snahu si byl odměněn!
PS: mi připadá podle některých psaní, že by ste se nejraději drželi za ručičky a byli všichni spojenci a kamarádi tak potom nevim proč tu sou 3 říše?
takze jeste jednou Morfiku.Ja sem to napsal jen jednou a jako takovy mensi navrh a rovnou u toho napsal,ze ti co je naoko nezajimaji CB s tim nebudou souhlasit.Me sou cb ukradeny.Delam je jen na hodnost do swampu a kolikrat ani to ne.(preber si to jak chces,je mi to putna)
Jinak Batisto s tim mazanim kazdy tyden sem to myslel,prave kvuli tomu aby nekomu nevadilo,ze si tam hraci nahrabavaji body do tabulky:) A hlavne se mely celkove CB mazat,vzdy pri vyrazne zmene Svate a War risi,protoze byl zdy jiny zpusob a obtiznost na jejich ziskani:) (je to jen muj nazor,tak me za nej nebijte)
A ruku na srdce topky v PvP.Vzdaly by jste se te vasi tabulky a CB,kdyby bylo ve Svate porad plno?
Jen sem poukazal,ze kdyz byla Svata bez ztraty,tak tam, bylo i plno PvM hracu,kteri si body stradaji na hodnost do Swampu.
A co se tyce toho aby se vedelo o tom kdo je dobry v PvP.myslim ze hraci moc dobre vi,kdo je ten dobry a kdo ne i bez tabulky:)
To ze by se dalo do Svate,neco na drop,by pak postradalo smysl,jedine ze by se to udelalo tak ze by na ty potvory,fungovaly jen PvP bonusy a nefungovaly by na ne ani prisery.
Na jednu stranu tu lidi nechtej tymove mapy,ale kdyz by to bylo jako ve Stare svate v PvM,tak by tam musely lidi stejne chodit ve vice lidech a PvM hrace nikdy neochranite,pred top PvP hracem.A takovych co by tam jen behaly hodily kouzlo na Pvm hrace a frnk,by tam bylo dost:)
Tohle je diskuze,dal sem tu svuj nazor.Zadne vyvolani hadky a proto at se ostani zdrzi napadani me osoby a bude klid.Dekuji.