LosReyes - nábor otevřen

Ideální místo pro cechovní prezentaci, sjednání války či nalezení útočiště u nového herního společenství.
Odpovědět
DoubleM
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 23 poděkování
Dostal poděkování: 16 poděkování

Re: LosReyes - nábor otevřen

Příspěvek od DoubleM » čtv 05. črc 2012 10:14:36

Zdravím. Rád bych zažádal o členství v cechu LosReyes.
Něco o mně:
Jsem klidný BM sura jménem Matezu na úrovni 79 a mám hodnost Pěšák. S komunikací, myslím si, nebude problém, jsem komunikativní člověk. Jsem denně aktivní. Účastnil bych se téměř všech cechovních akcí, tedy těch, na které bych mohl. Samozřejmě nebudu žádat o expení či další podporující činnosti. Pokud se zeptáte některých hráčů (například Bystous, zde na fóru bysta) se kterými jsem v kontaktu, tak vám potvrdí, že jsem slušný člověk, jenž veškeré půjčené věci či yangy vrátí. Chodím aktivně do válek, jak už říší, tak cechů, nemluvím vulgárně atd.
Považuji vás za velice dobrý kolektiv plný férových a poctivých hráčů, kteří tuto hru umí. Prosím, alespoň uvažte mé členství.
Děkuji. Pro bližší informace mi klidně napište PM zde na fóru či ve hře (Matezu).
Naposledy upravil(a) DoubleM dne čtv 05. črc 2012 20:20:57, celkem upraveno 1 x.
Já vím, že se sem nehodím,
podle vás hlavou marodím
a vůbec neměl bych tu být.

Já chodím hlavou proti zdím,
a přestože to všechno vím,
tak už to nechci jinak mít.

Lois
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 383 poděkování
Dostal poděkování: 396 poděkování

Re: LosReyes - nábor otevřen

Příspěvek od Lois » čtv 05. črc 2012 16:21:10

Ahojda, PM odesláno. Děkujeme za přízeň :)

Lois
Lv.15
Lv.15

Re: LosReyes - nábor prozatím uzavřen

Příspěvek od Lois » pát 06. črc 2012 11:40:51

Zdravíme herní komunitu,

každodenní přísun nových žádostí začal být až drtivý. Z čehož máme samozřejmě radost, nicméně je to už opravdu přespříliš. Proto dočasně uzavíráme nábor, což se samozřejmě netýká již rozjednaných lidí.
Případné další zájemce tedy prosíme o strpení na dobu neurčitou.

Hezké letní měsíce přejí LosReyes

PospeDrop
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 86 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od PospeDrop » sob 07. črc 2012 0:23:03

Neskutečná parta lidí :up: :lol:

Doporučuji :chunjo:

Lois
Lv.15
Lv.15

Příspěvek od Lois » sob 07. črc 2012 1:17:42

A opět ze smutnějšího soudku.. Loučíme se s hráči NARNI a Rass - mějte se hezky.

Lois
Lv.15
Lv.15

Příspěvek od Lois » čtv 12. črc 2012 9:13:24

Vítáme do svých řad pána xPOSPEx ;)

Také jsme dnes utrpěli citelnou ztrátu. Loučíme se s hráčem TheEssence - ať se ti daří co nejlépe. Dále se loučíme s 77beniamino - měj se, kočko :) a hráči cardik a Azzario.

Lois
Lv.15
Lv.15

Příspěvek od Lois » pát 20. črc 2012 20:32:11

Čerstvý vítr do plachet v podání hráčů crazybaff a rhetetopX. Vítejte :)

pomeranc
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Příspěvek od pomeranc » pát 20. črc 2012 21:40:33

No vidíš, to už máte dva rušiče, tak můžeme dát válku :P
Obrázek

LdH
Lv.3
Lv.3
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od LdH » sob 21. črc 2012 12:55:13

Dnes okolo čtvrté hodiny opouštím tento cech z důvodu, né , že bych nebyl spokojen, jen už na hraní nemám tolik času. Tímto bych chtěl cech LosReyes doporučit (až bude nábor otevřen ) všem hráčům, kteří neradi hrajou sami, mají rádi zábavu a prostě hledají skvělý cech. Tímto dále chci poděkovat všem hráčům, co mi jakkoliv pomohli (tudiž všichni )
PS :.... Nejlepší cech na Sindicate....
Ve všem dobrém,

Kyoshi

Lois
Lv.15
Lv.15

Příspěvek od Lois » čtv 26. črc 2012 7:34:42

Vítáme dalšího ze staré gardy, offikáře EIQIE :)

Rozloučili jsme se s hráčem Kyoshi.

DealerDrog - jak už jsem ti toho dne psala, války ano, později, ozveme se sami.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ LittleNessa « čtv 5:43 pm »
Nezajímalo to akorát 3 lidi, kteří si jedou zase to své ve velké war včetně tebe jako PvM hráče, který war nechodí vůbec :-D
@ LittleNessa « čtv 5:42 pm »
Bohužel fórum ekury nevyužívá dostatečný počet lidí, kteří tu střední válku hrají jako já.. Dej mi kontakt :-D ukážu ti screeny z DC i ze hry jak to co jsem tu psala nikoho nezajímá ... mile ráda ;-)
@ Relly « čtv 5:40 pm »
@LittleNessa,  No vidíš, takže něco jako tvůj názor ohledně středních, který se tu snažíš hájit už od úterka.
@ LittleNessa « čtv 5:38 pm »
Nemám tam dál nic, pro mě názor člověka, který používá PvP jen k zabíjení pvm hráčů ať ve staré CIDO nebo nedávno v entu nemá smysl, takže tak ... :-)
@ LittleNessa « čtv 5:37 pm »
To také jak říkáš, ale podle mého se to odebralo kvůli těm bojům, protože lidi co chodili jen war a byly v sobotu na prvním místě byly ohrožení právě tím, že se někdo šel posekat do cido.. Stačilo to udělat 1-2x si jít zabojovat a výsledek tabulky se hned otočil.
@ Relly « čtv 5:37 pm »
Ten drop byl právě kvůli tomu, že se tam loví a člověk riskuje. Já tam kupodivu taky chodil s PVM postavou, divné, co ? Tudíž i já padal na kouzlo. Tak co tam máš dál ?
@ Hakan « čtv 5:34 pm »
Koupě 20CB už je hodně dávná historie. To šlo když dobře hodně na začátku staré cido a taky hodně rychle se to odebralo, právě skrz rigování krále
@ LittleNessa « čtv 5:34 pm »
A jelikož tvojí postavu bohužel dobře znám i herně, vím že ji tam chodil hlavně lovit ... drop nastal až po trýznivém mučení pvmek co to vzali a odešli, protože se pvp hračum nemohli rovat
@ LittleNessa « čtv 5:33 pm »
Určitě si tedy pamatuješ systém jak to fungovalo u velitele šlo koupit 20 CB pro vstup .. takže když si někdo PvM koupil 20CB aby mohl jít dropovat chceš říct, že to byla chyba u nich? Když přijede z ničeho člověk s PvP a zabije je na kouzlo? :-D
@ Relly « čtv 5:30 pm »
S @LittleNessa,  Je zajímavé, že já tam lovil i dropoval. Tak asi někde byla chyba spíš u nich, ne?
@ LittleNessa « čtv 5:29 pm »
V podstatě i kvůli královskému systému, protože král si po sobotní war myslel, že je neohrožený .. a stačilo jít do cidonie kde se vše změnilo během pár hodin, když tam někdo byl ...
@ LittleNessa « čtv 5:28 pm »
Když to byla PvP mapa, proč se musela zrušit kvůli tomu, že opět pár jedinců naznačilo že nemohou v klidu dropovat, že je tam tobě podobní chodili zabíjet? ...
@ Relly « čtv 5:27 pm »
@LittleNessa,  Nebyla cidonie pvp mapa náhodou?
@ LittleNessa « čtv 5:27 pm »
Bohužel si tvoje PvP pamatuji moc dobře, krom zabíjení PvM hráčů v entu a ve staré cidonii taky nevím o žadném lepším výsledku ;-)
@ Relly « čtv 5:26 pm »
@LittleNessa,  Já jsem PVM
@ Relly « čtv 5:25 pm »
Jo, tys dala i ty krále, o kterých nikdo nic neví. Dáváš první místa za vše, což vidět taky není. Tobě je vlastně i jedno ten král, ale bráníš to tu už od úterka. Ačkoliv totálně mimo.
@ LittleNessa « čtv 5:23 pm »
Očividně víš více než já ... divné, že jsem v té střední dala první místo zatím s každým charem :-D .. jo dagger je postava, kterou jsem nikdy nehrála .. a první válku jsem dala 160 CB což není vzhledem k počtu lidí v té war co byla žádná ostuda .. od té doby jsem za Nessu za dagga nebyla já, ale nevadí :D .. čím se pochlubíš ty? řekneš mi jméno postavy abych se mohla oslnit tvýma výkonama? zajímalo by mě co jsi dal ty ,když já za moc nehrála tedy :-D
@ Relly « čtv 5:23 pm »
@LittleNessa, Tady jde vidět, že jsi těch postav moc nehrála. A když už je řeč o daggerovi, že ti to moc nefunguje.
@ LittleNessa « čtv 5:22 pm »
Dobře i hloupý názor je názor :-D promiň, ale tohle je mimo ... mohla bych říkat to samé o daggerech co jsou vidět na par sekund, než dají ranec dmg s full utokama atp... uplně mimo :))) a nejsem zdaleka jediná komu mentál bere takové pecky do obran.. ty irelevantní .. :D
@ Relly « čtv 5:20 pm »
@LittleNessa,  Co to mění? To, že tobě to dá 30k je absolutně irelevantní věc. Ten heal je prostě primitivní oproti ostatním postavám. Já nechápu, že tento fakt nedokážeš příjmout.
@ LittleNessa « čtv 5:19 pm »
Tomuhle se musím smát :-))) co jsi vyplodil nyní ... Tak zvláštní, že v té válce ostatní chary podle tebe nemají dmg ? :-D Proč dostávám tedy od wara 30k prurazem klidně do 60 war 60 zbraně ? ... bože ... :D
@ Relly « čtv 5:17 pm »
@Fogru,  No dobrý, ale teď zkus tyhle obrany dát na fyzickou postavu - mentál, dagger, aurák, klidně i wp. A aby tam každý hrál jeden char je nesmysl. Netvrdím, že s tím taky nejde zahrát, ale ten průběh a pravděpodobně i výsledek bude dost rozdílný. Je jasné, že s bezrukým healem se ty střední dají hrát pomalu bez věcí. Upřímně když jsem byl minulý týden heala sám, tak mi bylo zle z toho dmg, co to má a zároveň je to ještě dálkové. A to se člověk nemusí ani vyloženě snažit.
@ LittleNessa « čtv 5:08 pm »
V pořádku jak jsem psala tohle je mi celkem jedno, protože ta hodnost postrádá smysl od jistého roku kdy jí na popud zase pár jedinců ubrali možnost si např vyvolat u sloupu cti mobky ... takže prosím ať je jen z velké war .. otázka jestli majitel vidí kam to směřuje :-) to je už na jeho zvážení..
Jen v závěru doplním ... :-) řešíte to co uznáte jako prioritu? .... Velká válka upadá dobré 2-3 roky .. podle některých od doby co se otevřela možnost střední a malé... Nevím přijde mi to usměvny :-)
@ Mionix « čtv 5:07 pm »
@LittleNessa,  Tak naposledy přispěji. Nezabýváme se podněty "určité skupinky lidí". Zabýváme se tím, co uznáme jako prioritu a kam chce majitel server směřovat.
@ LittleNessa « čtv 5:06 pm »
Jde s tím hrát s postavou SorryKritik jesm na tom stejně .. postava vyexpená v pátek na rychlo na nedělní válku .. právě proto že tam jde dát vrchol i s ničím ... proto komentáře typu jsou tam L kouzla a bla bla bla jsou jen bludy a vymluvy ..
@ LittleNessa « čtv 5:05 pm »
Trochu se bojím toho co psal Mionix .. pokud se server bude nadále zabývat jen podměty určité skupiny lidí je dost možné že v těch válkách nakonec budou běhat samotní :D
@ Fogru « čtv 5:05 pm »
Téhle změně bych ani neříkal nadržování, byla to spíš díra v systému, kterou doposud nebylo třeba řešit. Spousta lidí má velkou válku zafixovanou jako obrovský náklad, na který nemají šanci dosáhnout za x let. Bohužel opak je pravdou, v dnešní době složí průměrnou výbavu za pár desítek kkk a postupně se posouvá. Dnes by bohužel lidi chtěli vše hned a bez práce a co nejvíc ulehčení. Střední war je bohužel skoro zadarmo, včera jsem tam byl s postavou bez biologa, generace a odolnosti proti zbraním tak směšnou, že spousta lidí by s tím ani nešla. A vida, jde s tím hrát.
@ Vydesenej « čtv 5:01 pm »
Za těch 5 let co tak nějak hraju tu přesně tahle situace byla minimálně 5x že nějaké skupince pár lidí se něco nelíbilo tak se v cukuletu vše upravilo podle jejich přání. Jestli teda bereš brečení to, že někdo se proti tomuhle ohradí že se to takhle děje už po několikáté tak si to tak bere, ale to tu minulost nezmění. Král nikdy nebyl o tom, že se má získávat jen ve velkých válkách, alespoň to je na samotných stránkách popsáno jinak, tak tedy lžeš ty nebo ty stránky. Navíc vlastně co je do toho červené a žluté říši jestli si v modré rozhodli, že by chtěli raději dělat krále ve střední. Jak ty říkáš, že je to „chyba“ tak tu jste z toho udělali jen vy teď tímhle, že vám to vadí tak je to automaticky prostě chyba. To že by měla přidat nápad, jak sám píšeš beru už jen jako vtip, jak víme pokud to není nápad nebo zlepšovák pár vyvolených viz.(vytvoření problému s králem a následné tvrzení že prostě to je CHYBA) je to zameteno pod koberec nebo dehonestováno, zase stavím na zkušenostech, co jsem načerpal na forku za posledních 5let. Myslím, že za ty roky přišlo těch nápadů desítky od různých lidí a některé byly třeba hloupé ale určitě né všechny. Člověk pak ztrácí vlastně chuť to hrát, když ani nedostává nějaké info, jestli tým něco řeší nebo ne. Stačilo by dostat na forku třeba 2-3 body co se momentálně řeší a k tomu 1-2 věty a to je celé alespoň by měl hráč pocit že se něco děje a ne že je x týdnů/měsíců ticho po pěšině. Teď to pěkně bylo vidět s těmi testovacími válkami, že se alespoň někdo nebo celý tým snažil. A i kdyby se nic neupravilo po těch testech tak tohle beru jako obrovské pozitivum prostě a to si myslím že je cesta správným směrem. Negativum vidím že se stále zapojují hráči co sami veřejně přiznají že nahrají a jsou proti všemu i když nehrají.
@ LittleNessa « čtv 4:58 pm »
Očividně se tenhle projekt moc nevydařil, když velká válka má podobné čísla jako malá válka. A už delší dobu je její aktivita mizivá. Podle mého je na každém z nás jakou válku si vybere :-) někomu vyhovuje střední už jen kvůli dni ve kterém je, těch důvodů proč je střední válka nejvíce atraktivní je několik .... To tu je asi zbytečné psát, ale hodně pochybuji, že tenhle krok nažene lidi zpět do velké války ... :-) ale třeba jo, co já mohu vědět
@ Mionix « čtv 4:53 pm »
Jen pro info. Střední a malé války, ač jsem byl vždy proti tomuto výmyslu, byly udělány jako příprava a trénink na války finální a to velké. A ne že tam někteří zakempili na roky, udělali dokonce několik postav a výbav a někteří dokonce přestali chodit velké a stáhli se do středních. Smiřte se s tím, že prostě server Ekura bude vyždy nadržovat a propagovat velké války. Toť vše z mé strany.
@ LittleNessa « čtv 3:48 pm »
Taky to neber osobně, ale tak od začátku ... Prvním bodem .. Nikdo mi na střední války nesáhl? Takže už se na popud Velkých válek nesnižoval zisk CB v střední válce? Nikdo nenavrhnul omezení kouzel na P1 po letech to to takhle funguje a kde prokazatelně dávají CB více postavy bez generace viz tabulka? Zajímalo by mě jak jsem toho využila nebo se snažím využít.. Pokud by to tak bylo věř mi, že jsem ve své říši téměř každý týden do 5. místa v tabulce a kdybych to jak říkáš využívala mám toho krále daleko častěji :D ... Udělala jsem to jednou na zkoušku jestli to vůbec ještě jde a to ještě proto, že mi chybělo pár dní do další generace, takže bych postavu stejně expila.. Tenkrát mě hodně pobavilo jak mi hodně lidí ve hře psalo jaké mám štěstí ... aniž by věděli jak ten systém funguje ... následující týden to provedl i Turbík a taky to vyšlo ... protože ten systém z nějakého důvodu prostě neřeší jestli dáš za týden 1k CB v malé válce nebo velké .. Od nepaměti co války jsou vybírá hodnost pořadí, tudíž to kolik postava za dané období ukořistí. BTW to, že nechodím velké války neznamená, že se mě to netýká. Mám plnohodnotné PvP a chci ti říct, že prvního krále jsem dala už začátkem roku 2016.. kde jsem tuto hodnost obhajovala až do roku 2020, kdy mi to po pádu cechu přestalo dávat smysl. Od roku 2020 nechodím velké války, protože mě zaujal daleko více simulátor úmrtí, ale celé roky sleduji jak velká war funguje a nefunguje a nikdy jsem neměla nic proti. A ano nehraji tady sama, ale to ani lidi ve velké war :D Říkáš chyba ve hře .. Doporučuji si přečíst pozorně následující odkazy https://www.ekura.cz/hodnost a po rozkliknutí o královském systému ... Není nikde psané jedinou čárkou ani slovem, že by král měl být produktem velké války říší .. Má to být postava ( hráč ), který je v daném období nejvíce prospěšný pro svojí říši. Postava která je aktivní i v rozvoji postavy atd.. Dokud do velké války chodilo více lidí nemuselo se tohle řešit, protože i když nebyla účast lidí jako v letech minulých pořád to stačilo na získání hodnosti krále a na umístění lidi z VV do toho 1-5místa. A i když je mi ta hodnost úplně jedno a ráda ji přenechám jen lidem z velké války, bylo fajn co tu napsal Forgu ... buď mělo být jasně napsané, že tato hodnost je určená pouze pro lidi, kteří chodí velkou válku .. nebo tuto hodnost otevřít všem bez rozdílu Lvlu. A je to pouze můj názor .. nikdo netvrdí, že je to takhle jedině správné ..
@ Clusive « čtv 2:32 pm »
Mluvíte tady o brečení, potom co jsem si pročetl celou tu debatu, kterou jsem začal, tak mi přijde, že nejvíce brečíš primárně ty. Neber to osobě a já nemám rád toto sloveso, protože to vyjadřuje svým způsobem posměšek. Ale v celé podstatě mne mrzí, že tu okolo sebe kopeš, snažíš se obhajovat neobhajitelné, ale přitom na “tvé střední války” ti nikdo nesáhl. V podstatě šlo o to, že byla ve hře chyba, která se nemusela dlouhou dobu řešit z toho důvodu, že díky více lidem na hře se to téměř nedalo aplikovat, jen velmi složitě a zřídka. Nyní, když je málo lidí, no a zbytek se domluví, že tam prostě chodit nebudou, tak pochopitelně je ta chyba více na očích. To že ty místo toho, abys na tu chybu upozornila, tak ji začneš využívat to už je věc k zamyšlení. Možná je to jistá zaujatost, protože nemáš větší obzory, nicméně nehraješ tu sama a mohlo by ti dojít, že to může mít i větší dopad. Poslední věc, je to, že pokud se jedná o chybu, kterou lze jednoduše změnit, pak logicky to nezabere tolik času opravit, mluvíš o problémech, které se řeší X měsíců, tak třeba to jsou složitější problémy a ty potom zaberou logicky více času na opravu/ předělání, ale to je snad logický. A ano, primárně jsem to zmiňoval proto, že do velkých válek nikdo z modré nechodí. Pokud se to zlepší po této úpravě ? To nevím, třeba ne, ale určitě to je krok k tomu, aby se to zlepšilo. Pokud máš nějaký lepší nápad, sem s ním, myslím že si ho přečtou i pověření lide a může to byt aplikováno.
@ LittleNessa « čtv 1:04 pm »
Přesně tak jak říkáš.. Tu jsou problémy, které se řeší X měsíců.. A jakoby se o tom nemluvilo, pak napíšou 3 lidi ze jim někdo sebral krále co ani tu war nechodí krom jednoho a šup je to... Jak málo stačí 😂
@ Vydesenej « čtv 1:00 pm »
Jde vidět že když zabrečí ti správní lidé na správných místech tak se i hora rozevře a splní přání rychlostí blesku :D A nad jinými věcmi se tu debatuje měsíce a roky a v lepším případě přijde po x týdnech řešení a nebo jako u 99% věcí nikdy.
@ LittleNessa « čtv 12:53 pm »
Jen info pro zoufale komantare ze Lka ničí střední.. Doporučuji se podivat na výsledky war včera 😂 divný že první pozice mají lidi s gen 1...tak kde jsou ty end game prvky, které to hrozně ovlivňují... Škoda slov, všichni plnou pusu přitom ty co tohle vyblily tam nikdy s L nebyly 😁🙏
@ LittleNessa « čtv 12:43 pm »
Tak jsem zvědavá na ty davy lidi co se nyní pozenou do velké war.. Smutný zas že stačí aby zakvicely 3 lidi a hned se mění pravidla které roky fungují, smutný 🙏😁
@ TomasFoxx « čtv 11:37 am »
haha jste dokralovali
@ Vydesenej « úte 2:57 pm »
Někdo tu psal, že nejde o Velké války ale o ten systém, absolutní blbost jde o Velké, protože ten systém doteď fungoval stejně ale začalo vám tam chodit málo lidí tak to začlo vadit. Do doby kdy tam bylo lidí dost tak jste ani necekli. Co se týče toho, že ve střední lidi padaj na 1 kouzlo a že to není válka to už tvrdím konstantně snad skoro 2 roky jak na hře tak i párkrát na forku a jediné co jsem za to dostal, byl vždy masivní hejt :D A co se týče toho že někdo nehraje nebo skoro už nehraje a pak třeba se vyjadřuje jak by se něco mělo měnit a ideálně nic nemělo měnit to je snad kapitola sama pro sebe :D
@ TomasFoxx « úte 9:53 am »
LittleNessa píše:Od doby co Královský systém je tak nabízí stejné benefity ....
LittleNessa píše: Však ano ... tak proč to museli tenkrát GM odebrat .. ten král mě dřív větší smysl než nyní ..
TAK JA UZ NEVIM
@ TomasFoxx « úte 9:33 am »
LittleNessa píše:Komentuješ střední války na které nadáváš jak ti tam vadí end game prvky, ale stejně tam za to WP vlezeš a sem tam si zahraješ.
Co má moje wp za endgame prvky prosimtě xddddddddd
LittleNessa píše: Prostě to ta hra umožnuje i takhle tečka .. nevím co více tu pořád řešíme.
To že něco hra umožňuje, neznamená že to je dobře, co to je za argument tohle :D Taky v tý hře znám milion bugů který TA HRA UMOŽŇUJE, pořád to jsou ale bugy ne :D (neříkám že tohle je bug, jen přirovnávám tvuj argument)
@ LittleNessa « úte 1:11 am »
PvP arény by byly fajn ... mě jako hráči co hraje skoro od začátku chybí mapy jako byla stará cidonie kde se šlo pobít i mimo válku ... Jenže to také zrušili, protože si hrstka vybrečela, že nemohou v klidu dropovat v cidonii a že je tam pořád jezdí někdo zabíjet ... takže to je pak težké cokoli měnit ;)
@ LittleNessa « úte 1:09 am »
Já vím proč ... protože právě hrstka nespokojenců :-D si vybrečela, že to, že má král ze sloupu desítky map ničí hrozně ekonomiku serveru.. Poslední změna proběhla 28. 04. 2020... zde je vše podstatné jak to nyní je a není https://www.ekura.cz/novinky/1228
@ Suko201 « úte 1:08 am »
Za mě by bylo do začátku úplně nejlepší udělat ty pvp arény, je to něco, na co by se měli soustředit nejvíc.
@ Suko201 « úte 1:07 am »
Jakto mam vědět? Já ani nevím, kdy ty minulé privilegia byly, to muselo být někdy hned po startu systému krále a to je pěkná historie. Za tu dobu se ekura dost změnila a proto se musí dost věcí změnit, bohužel některé změny přicházejí až moc pozdě..
@ LittleNessa « úte 1:00 am »
Však ano ... tak proč to museli tenkrát GM odebrat .. ten král mě dřív větší smysl než nyní .. dnešní výhoda krále je akorát 600 min swampu kam pochybuji že někdo s 12 gen+ chodí cokoli dělat, 1x vstup do HG zdarma bez medaile a směšný žold .. takže v tomhle souhlasím .. být králem není žádné terno ;) pokud nehraji stylem, že mě zajímá jen ent a expení generací .. tam davají ty bonusy co si může pustit smysl ... Když jsem dala krále já před 4 měsíci byl to spíš opruz ... denně číst desítky PM typu ,, zapni bonus pls " ..
@ Suko201 « úte 12:56 am »
Tak o tom snad král je, být zvýhodněny za nějakou zásluhu.
@ LittleNessa « úte 12:46 am »
BTW chceš přidat nové pravomoce králi? a proč ? :-D aby pak lidi zase kvičeli jak to znevýhodňuje ostatní? jako to tu už bylo? ... když si král mohl přivolat u sloupů bose a mobky z cido, hg atd? :-D
@ LittleNessa « úte 12:44 am »
Pokud tě to pobavilo jedině dobře, mě na tom vtipného moc nepřijde. Do Foxe jsem se obula, protože mi k příspěvku na foru ke střední war ne jedno zprávou napsal názor k entgame prvkům ale pak do té war chodí taky i když méně :-D..To je zase věc u které umírám já .. nadávat na něco a pak tam v klidu chodit ..
@ Suko201 « úte 12:40 am »
Ale docela mě rozesmálo, že ses opřela do foxxe, že to moc nehraje a pak v klidu napíšeš, že klidně nebudeš hrát rok :D no chcipam z tebe
@ Suko201 « úte 12:36 am »
Jako já třeba souhlasím z nižší pozice s forgru a foxxem. Král by se měl získat jen z velké války, která je společně s entarianem vrchol hry. Do budoucna s tím snad něco udělají a doporučil bych i přidat nějaké jiné nové pravomoce pro krále, pouštět bonusy a mít na sobě královské hadry není moc :D
@ LittleNessa « úte 12:30 am »
Jo jak říkám .. já s Vámi v tomhle souhlasím ... klidně ať král je čistě záležitost velké války, ale jak říkáš k tomu je nutné upravit královský systém. Já osobně o tu hodnost nestojím .. jak jsem psala zkusila jsem to po letech před 4 měsíci .. od té doby to zkusilo více lidí a vyšlo jim to taky .. Já Vám i přeji aby jste našli cestu k tomu aby ta velká válka byla opět atraktivní a chodilo do ní více lidí ... ono by jen tohle stačilo aby jste dávali zase CB na přední místa v tabulce ... Snad se Vám to podaří nějako změnit / prosadit ... Snad si to dnes nikdo nebral nějak osoboně .. Není v tom nic útočného proti nikomu .. Jak psala Misel každý na to může mít svůj pohled .. ja jen napsala, že to nynější systém umožnuje právě takto a že to není záležitost, která se ukázala i nyní ale je to od doby co je královský systém.. Jen jak tu někdo psal .. dřív to dělali lidi daleko méně, protože nebyly generace takže návrat zpět do střední války nebyl za tu postavu už možný ... :) to jsou ty +/- generací ... Takže jestli jsem se dnes někoho dotkla tak sorry :-D
@ Fogru « úte 12:16 am »
LittleNessa píše: Tak mi řekni z jakých tabulek vychází ostatní? Každá moje věta byla reakce na něco co lidi psali v chatu, za to nemohu, že s PvP souvisí x věcí..A že to nikoho nezajímá ?? Tak proč mám ve hře zpětnou reakci 10x takovou jako na foru? Nemohu za to, že se sem lidi stydí psát své názory.. Pokud umím číst tak nikdo nenapsal nic krom HATU.. Pokud se má vést debata ohledně takových věcí .. není na škodu založit téma .. kde by se k tomu mělo vyjádřit co nejvíce lidí z války, které se to týká ... A já jim ten názor neberu :D O hodnost mi nejde .. jen tvrdím .. že brečíme na špatném hrobě .. ;-) Protože ten systém, který vyhodnocuje války říší zajímá prostě jen to kolik CB za týden dáš .. a pokud budeš 110Lv máš prostě šanci být králem .. A nemusíš mě poučovat jak bych řešila podobnou situaci já :-D fakt ne .. hraji ekuru skoro od prvních dní co jsme sem přešli z ofíku takže dobrých 13 let z toho jsem téměř pořád byla ve válkách aktivní ...zažila jsem pády válek kdy chodilo málo lidí stejně jako když jich chodilo hodně .. Kdyby mě moje válka štvala nebyly v ní lidi :-D klidně si dám zas na rok pauzu dokud se to nezmění ..
Ale tady vsichni chapou, ze nyni to mozny je. Tu se prave resi to, jestli je spravny, ze to tak nyni mozny je. Dle vetsiny je to nesmysl a i dle nize sepsanych duvodu, proc si myslim, ze je to blbost s tim nesouhlasim za tehle podminek. Nikdo tu nebreci, ze je malo lidi ve velkych, nikdo tu nepoukazuje na to, ze tohle tipnuti by lidi dostalo do velkych. Pouze se resi to, ze dle vetsiny je to nastaveno spatne, ze za cb ze strednich dostanes krale, to, jestli se s tim neco provede uz je druha vec.
@ LittleNessa « úte 12:03 am »
Tak mi řekni z jakých tabulek vychází ostatní? Každá moje věta byla reakce na něco co lidi psali v chatu, za to nemohu, že s PvP souvisí x věcí..A že to nikoho nezajímá ?? Tak proč mám ve hře zpětnou reakci 10x takovou jako na foru? Nemohu za to, že se sem lidi stydí psát své názory.. Pokud umím číst tak nikdo nenapsal nic krom HATU.. Pokud se má vést debata ohledně takových věcí .. není na škodu založit téma .. kde by se k tomu mělo vyjádřit co nejvíce lidí z války, které se to týká ... A já jim ten názor neberu :D O hodnost mi nejde .. jen tvrdím .. že brečíme na špatném hrobě .. ;-) Protože ten systém, který vyhodnocuje války říší zajímá prostě jen to kolik CB za týden dáš .. a pokud budeš 110Lv máš prostě šanci být králem .. A nemusíš mě poučovat jak bych řešila podobnou situaci já :-D fakt ne .. hraji ekuru skoro od prvních dní co jsme sem přešli z ofíku takže dobrých 13 let z toho jsem téměř pořád byla ve válkách aktivní ...zažila jsem pády válek kdy chodilo málo lidí stejně jako když jich chodilo hodně .. Kdyby mě moje válka štvala nebyly v ní lidi :-D klidně si dám zas na rok pauzu dokud se to nezmění ..
@ miselnovakova « pon 11:51 pm »
Tak isto ako ty vychádzaš z tabuliek ako vravíš, tak isto z nich vychádzajú všetci, ktorí sem niečo napísali. Nikto nepotrebuje tvoju ľútosť, že sú velké války v stave akom sú. Všetci čo sem niečo napísali, chceli vyjadriť len nespokojnosť s tým, ako sa rieši získavanie krála v poslednej dobe a že by to mala byť záležitosť velkých válok, prípadne inak upravené, zatiaľ čo ty si preplietla už 30 rôznych vecí, ktoré vo svojej podstate nikoho nezaujímali. Samozrejme vyjadri si názor, to je skvelé, že chceš a máš chuť ho prezentovať, ale myslím, že rečičky typu či máš niekoho ľutovať lebo je ťažšie dať CB je mimo. Keby sa ťa situácia dotýkala - málo ľudí v stredných válkach- tiež by si hľadala príčiny a ich riešenia.
@ LittleNessa « pon 11:22 pm »
Tak když sotva hraješ nepiš tu kraviny ;-) Moje názory nejsou do debaty? A tvé ano? Komentuješ střední války na které nadáváš jak ti tam vadí end game prvky, ale stejně tam za to WP vlezeš a sem tam si zahraješ.. tak kdo si protiřečí? Pokud jsem napsala něco co není pravda předlož fakta.. Vycházím z tabulek a pravidel hry.. Prostě to ta hra umožnuje i takhle tečka .. nevím co více tu pořád řešíme. Je mi celkem buřt kolik lidí chodí velkou válku nebo ne :-D a jestli tam chodil jeden nebo dva lidi za celý týden ... :-D to toho člověka mám politovat, že je chudáček že na něj říše kašle? A mám se klanět že dal nějaké CB? :-D twl .. Jestli já píšu blbosti, tak být tebou přečtu si každou větu před tím než jí odešlu ;-)) výsledky mluví jasně :-D Ty spelly tam jsi mimo úplně, bohužel .. Divné že Sony, Modrák atd zahrajou i s kouzlama P1 bez generace .. Píšeš tu že i kdybych měla o 0,000001% lepší kouzla už je to znevýhodnění nových hráčů :-D Takže pokud někdo hraje 10 let a nakoupí si tam topky za stovky miliard... to neni zvýhodnění proti novým hráčům? :-D dobře ... ( Doporučuji si prostudovat výsledky dotazníku )... Už to řešit nebudu :-D protože tohle naopak není hodno debaty .. Však ukáže čas a možná aktualizace v samotném PvP kdo mluvil blbosti :-D Peace a dobrou noc :-)
@ TomasFoxx « pon 10:43 pm »
tak jo, to je muj spamik z postylky, dobrou noc (sorry jestli tam je neco napsany jako retard, pisu to z mobilu, tak se to neda kontrolovat)
@ TomasFoxx « pon 10:43 pm »
LittleNessa píše: s ještě jednou pro tebe.. ja neříkam, že 350 je slabý výkon .. jen říkám že je shit brečet ze 7 místa nebo z kolikátého že mi někdo vyžral krále :-D
a jeste k tomuhle, ty nevidis jak si hrozne protirecis? Ty napises ze 350 neni slaby vykon, ale ze nema brecet ze mu ze 7 mista nekdo vyzral krale, ale chapes ze tech 350cb ted ve velke valce, jeste k tomu za modrou kde tento tyden chodil tak jeden clovek, je tech 350cb vykon hodny krale? Ze i kdyz je nad nim 6 lidi ze strednich s lepsima cb, tak by nedali ani ctvrtku z toho ve velky za stejnou postavu? Tak co by si nepobrecel.
@ TomasFoxx « pon 10:37 pm »
to stejny s generacema a tema blbyma spellama, ja chapu, ze je hrozna blbost ze ty spelly vubec dovolili a kdyby je ted chteli vzit, tak tim proste automaticky naserou hrozne moc lidi, taky proto to nejspis ani neudelaji. Ale proste z logickyho pohledu, mi sama nemuzes rict, ze kdyby se ty generace pridaly a ty spelly by na 108 proste trenovat nesly, tak ti to nedava vetsi smysl nez ted. I kdyby ty spelly pridavaly 0.00001% dmg, musis proste chapat ze vuci tomu JEDNOMU hraci, co tu hru nedavno zacal a dostal se konecne treba do malych valek, je hrozne nefer, ze i ty mensi valky pro nej urcene jsou vuci nemu neferove.
@ TomasFoxx « pon 10:33 pm »
@LittleNessa,  nesso, ja bohuzel uz tolik nehraju, takze mi je docela jedno co se na ty hre deje, ale vetsina veci co jsi tu napsala jsou proste blbosti co ani nejsou poradny nazory do debaty. Treba to, jak tu podporujes svuj nazor tim, ze rikas ze PREDTIM takhle ten kral ziskat sel a ted to lidi chtej menit, protoze jim lidi ze strednich zacali vyzirat krale. Proste co to je za debilni argument tohle? Ta hra snad nejak postupuje, tak se urcity veci co predtim fungovali musi upravovat snad ne? To ze predtim to slo udelat neznamena, ze ted, kdyz jsou pridany generace to tak ma zustat snad ne? To uz nejakej jouda z velkych valek muze i s hezkyma cbkama (dejme tomu treba 800) zapomenout na krale, kdyz mu to kazdej tyden skrz generaci vyzere nejaka 109tka? Ano predtim to fungovalo, ale ten co to udelal, tak uz pak mohl bud postavu hodit do kose, nebo jit do velkych valek. Porad to byla pekna blbost, ale nikomu se to nechtelo delat.
@ LittleNessa « pon 9:49 pm »
Můžeš chodit sám, alespoň v modré někdo bude ;-) Stěžujete si že nikdo nechodí, ale war nechodíte, když už máte postavy načtené na ten endgame, kterým ses oháněl :D tak jaký to mělo smysl je dělat? Když někteří 160 stojí x hodin u skladu at mi nikdo neříká, že nemohou jít podpořit říši na hodinu večer :D A znovu ... to že tam nechodí lidi není problém lidí ve střední war :D s ještě jednou pro tebe.. ja neříkam, že 350 je slabý výkon .. jen říkám že je shit brečet ze 7 místa nebo z kolikátého že mi někdo vyžral krále :-D

Who is chatting

offline Azaril 
offline Dayyo 
offline Fogru 
idle Hakan 
offline Kazuro 
offline Lyyyr 
offline Marwinek 
offline Mionix 
offline Nebiros 
offline Obter!vr 
offline Tomori