Nevim proc chodit na orky s buffem kdyz muzu rovnou na ezoteriky ,kde to pada lepe

Si me rozesmal ,slozte vybavu ? No nevim, reknu to takhle sem wp sura 118lvl vybava: 80%ork, 50%ezo, slunecni +9, shell +9, cisar +9,zdobeny +9,bronzove fenicke boty +9,vsude silny proti priseram plus hodnotu utoku,samozdrejme vsude kameny +6 ,ete moje paratko na orky uran +9 (prumerna skoda 50%), TAK MI REKNI CO SI MAM ETE UDELAT? neustojim ani 2skupiny orkustripes66 píše:Žádná změna, stejně když se to změní tak budete reptat dál, zkuste místo toho, aby se swamp přizpůsoboval vám, tak se přizpůsobte vi a podle toho si složte výbavu.
TAK SI HO ZVYS TY na daný moby, nebo zlepsi obranu co ty na to? Nebo ono je pohodlnejsi remcat a remcat a nic nedelat a nezlepsovat vid? Jak rikam staci proto neco delat me ezousove taky berou dost ale ustojim jich hodneLeonnn píše:az rekne saggi TAKHLE to zustane. Prestanu mrektatdo te doby snizte dmg
no nevim, nahodit buff, cepel a hrabať sa v nose (dakujem daggert a dealer) tak to ta to potom nemoze bavit, ani nic nenaexpis ani nic nezarobis. Ja mam 100% buff ale swamp ma bavi festne.jambala píše:Si me rozesmal ,slozte vybavu ? No nevim, reknu to takhle sem wp sura 118lvl vybava: 80%ork, 50%ezo, slunecni +9, shell +9, cisar +9,zdobeny +9,bronzove fenicke boty +9,vsude silny proti priseram plus hodnotu utoku,samozdrejme vsude kameny +6 ,ete moje paratko na orky uran +9 (prumerna skoda 50%), TAK MI REKNI CO SI MAM ETE UDELAT? neustojim ani 2skupiny orkustripes66 píše:Žádná změna, stejně když se to změní tak budete reptat dál, zkuste místo toho, aby se swamp přizpůsoboval vám, tak se přizpůsobte vi a podle toho si složte výbavu..
Pokud si vemu sebou buff tak to zas nema cennu ani na ty orky chodit a jdu rovnou ezo a to se ze mne stane polo sura staci nahazet buff(pro ty co nevi pozehnani a pomoc draka) plus zacarovana cepel a nic mi ezoterici neberou, pak mam otazku naco dalsich 5 skillu na P ,kdyz mi tam sou nanic
Na drop si nestezuju jen ten dmg u orku nevim nevim
Nemam na cem zlepsovat. 90 % orci a ted uz i zdobene. Nepomaha. Tak nemremcejTheron píše:TAK SI HO ZVYS TY na daný moby, nebo zlepsi obranu co ty na to? Nebo ono je pohodlnejsi remcat a remcat a nic nedelat a nezlepsovat vid? Jak rikam staci proto neco delat me ezousove taky berou dost ale ustojim jich hodneLeonnn píše:az rekne saggi TAKHLE to zustane. Prestanu mrektatdo te doby snizte dmg